CrazyTsach 1.377 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 (τροποποιήθηκε) Αφού πωλήθηκε το xt λόγω κάτι θεμάτων στο σπίτι, είχα πάρει ένα παπί για να μην μείνω αμήχανος, τι το ήθελα.. Ήταν κακή μετάβαση, ήμουν στα φανάρια, έβλεπα μηχανές και . Τέλος πάντων μην τα πολυλογώ, είπα για τη θέση του παπιού να ψάξω για κάνα 250άρι ψευδοεντούρο, να μπορώ να κάνω τις δουλειές μου εδώ κοντά και να έκανα τα πρώτα μου βήματα στο χώμα που το θέλω από πάντα και ποτέ δεν είχε κάτσει. Εντάξει λέω να μαζέψω 1,5κ να πάρω κάνα ax1 με το ένα χιλιάρι (που για μένα έχει από τις πιο άσχημες μούρες έβερ), να'χω κάτι οικονομικό και να το ομορφύνω με τα υπόλοιπα. (αχένας2 ). Δεν σκεφτόμουν καν για xr-ttr αν και θα γούσταρα πολύ, γιατί νομίζω θα'ταν λίγο πιωμένα και δύσκολα έβρισκα από μεγάλο άνθρωπο και με ΜΙΖΑ. Έτσι με το πάσο μου μέχρι να μαζευτούν τα χρήματα, κοιτούσα που και που στο καρ..Και πως μου κόβει εμένα, στέλνω μήνυμα σε ένα φίλο που'χει ένα xr εδώ και κάτι χρόνια (το'χε πάρει από γνωστό μας που το'χε παρατημένο) και τον ρωτάω αν το πουλάει (όπως έκανα σχεδόν κάθε φορά που πουλούσα τη δική μου :P ). -Φιλαράκι δεν το πουλάω, αλλά είμαι ακράνωτος, δεν έχω δίπλωμα, ασφάλεια, τέλη, κτέο, καθρέφτες κι η πινακίδα είναι από κάτω, οπότε με σταματάνε συνέχεια, άσε που μπαίνω και φαντάρος.. Ε δεν ήθελε και πολύ, είχε φύγει και για εξωτερικό κάτι μήνες και το'χε παρατήσει...Το πήρα.. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος, έβαλα την πινακίδα κανονικά, καθρέφτες κλπ, του καθάρισα τα πλαστικά με βενζίνη μιας κι ήταν λίγο χάλια και πήρα την πολύ μπίχλα από τους λαιμούς. Πιστεύω ότι αν από xr 250, πήγαινα σε xt, δεν θα χαιρόμουν τόσο όσο τώρα που έγινε το αντίθετο.. Μακάρι να καταφέρω να το κρατήσω γενικά σαν παπί, αν με το καλό πάρω μεγαλύτερη. 44κ χλμ πραγματικά μιας κι ήταν παρατημένο τόσο καιρό από τον 1ο ιδιοκτήτη και η τιμή πολύ καλή ... Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2015 από τον CrazyTsach 54 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stefosg 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Κούκλα, με γειές! Σου εύχομαι μόνο ασφαλή χιλιόμετρα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 ΚΟΥΚΛΑ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 ωραιος!!1 αντε καλοριζικο, καλοδουευτο και με το καλο καλολασπωτο :) να το χαιρεσαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Μεγεια το αργαλειο! Παντα ορθιος!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Κουκλαρα!! Προφανώς και είναι πολυ πιο γουστόζικο κ νευρικο απο το χτ! Καλες σουζες απο δω κ περα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Di_Manolio 2.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Καλά χιλιόμετρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Όταν θα διηγείσαι θα κρύβεις τα λόγια σε spoiler και θα βάζεις την φωτογραφία πρώτη! Εμφανισιακά είναι σε πολύ καλή κατάσταση! Καλοτάξιδο! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ!!!!!!!!!!! Μπραβο ρε Κωστα, γαμω τα μηχανακια το xr και αν ειναι και στην κατασταση που λες τελειο Πολυ χαρηκα, πολυ αγαπημενο μηχανακι, το θελω βολτα ΣΙΓΟΥΡΑ!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 nice! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Καλορίζικο το εργαλειάκι,να το λερώσεις όπως του αξίζει :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Απλό XR είναι ή Baja που το έχουν κάνει μονοφάναρο; Δεν τα ξέρω καθόλου καλά τα XR, μιζάτο το Baja δεν ήταν; Καλοτάξιδο σε κάθε περίπτωση, πανέμορφο είναι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
uncle ben 328 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Ετσι και παρει χαμπαρι ο ax-1-hondaνομαστος τι ειπες για τα μουτρα του κατσικιου του , δεν σε βλεπω καλα!! Καλοταξιδο και καλολασπωτο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Ωραιος ρε τρελε.... καλη επιλογη εκανες. Φτιαξε και το γραναζωνα του λιγακι να το σηκωνεις με 2α και λογο τσιμπιμα συμπλεκτη.. Μονο μην ξαναβαλεις στα πλαστικα βενζινη ;). Καλες βολτες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Κουκλί! Καλορίζικο και καλολάσπωτο σύντομα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Φτιαξε και το γραναζωνα του λιγακι να το σηκωνεις με 2α και λογο τσιμπιμα συμπλεκτη.. δεν ειναι ttr αυτο Λιακο , δεν θελει τσιμπημα συμπλεκτη η 2α :D 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 διεχνει τσιλικο...ωραιος κ καλοβολτο!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Καλοριζικο! Καλες σουζες κλπ... Υ.Γ. Οντως κι εγω την ιδια εντυπωση με τον Flying εχω... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3.380 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Επαιζε και κανονικο xr(οχι baja) μιζατο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bill_daytona 924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Καλορίζικο ρε τρελέ!! Πένα φαίνεται! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.964 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Εγω δεν εχω να πω κατι παραπανω για το μοτο στον Κωστα, τα εχουμε πει τι μπορει να κανει Με αυτο, εγω θα πω απλα να το χαρεις και να το πας παντου, και παντα ορθιοι! Απλό XR είναι ή Baja που το έχουν κάνει μονοφάναρο; Δεν τα ξέρω καθόλου καλά τα XR, μιζάτο το Baja δεν ήταν; Οπως δειχνει ειναι το XR250S το οποιο εχει μονο μιζα, υπαρχει το XR250L που εχει και μιζα και μανιβελα, τωρα για το καινουριο BAJA και οχι το παλιο διπλοστρογγυλογφαναρο δεν γνωριζω τι παιζει. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 XR250S είναι. Τα φανάρια του Baja είναι απείρως καλύτερα σε απόδοση,αλλά αν δε σου αρέσει το AX1,φαντάζομαι τι γνώμη θα έχεις για αυτό Καλορίζικο και απο μένα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Ωραίος ρε Κωστή, καλορίζικο και να το χαίρεσαι...Μια χαρούλα φαίνεται! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Εγω δεν το βλεπω για παρατημενο παντως!Κουκλι το οχημα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2015 Καλοταξιδο,καλες βολτες και να το χαρεις οπως θες.... Σε πολυ καλη κατασταση φιανεται...... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες