Jump to content
Sign in to follow this  
panelix

Kevlar δίσκοι συμπλέκτη

Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι σε φάση αλλαγής δίσκων συμπλέκτη και ήθελα να ρωτήσω αν αξίζουν οι kevlar σαν βελτίωση, και αν θα έχω πρόβλημα σε περιβάλλον πόλης. Η χρήση που κάνω είναι γρήγορη οδήγηση στην πόλη κανένα μικρό ταξιδάκι <200km και καθόλου πίστα. Η μοτοσυκλέτα μου είναι honda bros 400.

Υ.Γ: Έχω πάρει ήδη ελατήρια barnett. Στο νετ είχα διαβάσει για barnett HD αλλά δε το διευκρινίζει πάνω στη συσκευασία, ξέρει κανείς αν ή barnett φτιάχνει μόνο σκληρά ελατήρια(HD);

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Νομιζω ειναι πεταμενα χρηματα, αν θες τη γνωμη μου. Για τι μηχανακι μιλαμε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Honda bros 400 το γράφω και πιο πάνω. Επειδή οι δίσκοι συμπλέκτη είναι κάτι που δεν αλλάζει συχνά, θέλω να πάρω ότι καλύτερο, αλλά όχι αν έχει αγωνιστικά χαρακτηριστικά που γίνονται ιδιαίτερα άβολα σε περιβάλλον πόλης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ισχυει. Αν δε πατιναρει η κτ τετοιο, μην ανοιξεις καπακι καν. Σου μιλαει ανθρωπος που ανοιξε σχεδον τσαμπα συμπλεκτη τις προαλλες (μονο ελατηρια ηθελε και παλι χωρις να πατιναρει)...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε Τόλη πέσανε πιο γρήγορα τα ελατήρια από τους δίσκους; :shock:

πέσανε λίγο ναι.

και εγώ είχα πάρει και δίσκους και ελατήρια. οπότε άνοιξα και έλυσα που έλυσα, έλεγξα τα ελατήρια και τα έβαλα καινούργια. Οι δίσκοι τίποτα...μαμά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πέσανε λίγο ναι.

και εγώ είχα πάρει και δίσκους και ελατήρια. οπότε άνοιξα και έλυσα που έλυσα, έλεγξα τα ελατήρια και τα έβαλα καινούργια. Οι δίσκοι τίποτα...μαμά.

Πατινάρει, έχω και 120.000 χιλιόμετρα, που δεν πρέπει να έχουν αλλαχτεί οι δίσκοι... (δεν είμαι και σίγουρος καθώς δε το έχω ανοίξει)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες όπως το ελάχιστο πάχος που πρέπει να έχουνε οι δίσκοι; Αυτό μπορείς να μετρήσεις αν το ανοίξεις.

Ε αν σου πατινάρει κιόλας, άλλαξε. Τώρα το τι δίσκους θα βάλεις μέσα, μάλλον είναι πιο πολύ θέμα τσέπης αν θες τη γνώμη μου, στην παρούσα φάση. Η πιο αξιόπιστη λύση είναι η μαμά αλλά παίζει να ναι πανάκριβοι. Οπότε εκεί πας σε κανα aftermarket σετ. Για βελτιωτικούς δεν ξέρω τι να σου πω, αλλά πιστεύω θα ναι πολλά λεφτά χωρίς να χρειάζεται, αν δε το κυνηγάς ΠΟΛΥ το μηχανάκι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχεις πρόσβαση σε πληροφορίες όπως το ελάχιστο πάχος που πρέπει να έχουνε οι δίσκοι; Αυτό μπορείς να μετρήσεις αν το ανοίξεις.

Ε αν σου πατινάρει κιόλας, άλλαξε. Τώρα το τι δίσκους θα βάλεις μέσα, μάλλον είναι πιο πολύ θέμα τσέπης αν θες τη γνώμη μου, στην παρούσα φάση. Η πιο αξιόπιστη λύση είναι η μαμά αλλά παίζει να ναι πανάκριβοι. Οπότε εκεί πας σε κανα aftermarket σετ. Για βελτιωτικούς δεν ξέρω τι να σου πω, αλλά πιστεύω θα ναι πολλά λεφτά χωρίς να χρειάζεται, αν δε το κυνηγάς ΠΟΛΥ το μηχανάκι.

Έχω ναι, θα τους μετρήσω. Οι απλοί δίσκοι έχουν κανά 40άρι, οι μαμά ένα 80άρι νομίζω τώρα για τους kevlar παίζουν στο 80άρι οι barnett και έχει και πιο φτηνές μάρκες. Με νοιάζει σχετικά το κόστος αλλά το σκεπτικό είναι ότι αν είναι να αλλάξω ένα ανταλλακτικό που δε θα αλλάξω σύντομα, ίσως και ποτέ (θα 'χω πάρει άλλο μηχανάκι :P ) καλύτερα να πάρω ότι καλύτερο μπορώ, απλά το θέμα είναι ότι δεν ξέρω πως ακριβώς θα λειτουργούν. Διάβασα ότι δεν έχει ομαλή εμπλοκή και δεν ξέρω κατά πόσο αυτό θα είναι κακό σε συνθήκες πόλης, ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα