CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) με βλέπω να τα μαζευω ολα μαζι και να τα ξαναγράφω που εχει τι, γιατι οι πληροφοριες ειναι καταιγιστικες! Και ζητα να τα βαλουν οι admin στο πρωτο ποστ με λιστα :P Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2015 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) και καλά... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2015 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Eβρεθη ενα μπουγατσατζιδικο της προκοπης, που μάλιστα έκοψε τη μπουγάτσα σε κομματάκια με το ειδικο μαχαίρι, πραγμα που με κατασυγκίνησε. Σεραικον... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 το νεογάλ κακάουυυ πάντως το δοκίμασα δεν λέω πολύ καλό ΑΛΛΑ όχι και το κορυφαίο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 (τροποποιήθηκε) Eβρεθη ενα μπουγατσατζιδικο της προκοπης, που μάλιστα έκοψε τη μπουγάτσα σε κομματάκια με το ειδικο μαχαίρι, πραγμα που με κατασυγκίνησε. Σεραικον... Aφού γουστάρεις και όλη την ιεροτελεστία ................... Αμπελοφιλοσοφίες και Κίρ Κόρ................. στο Ηράκλειο Κρήτης..................... και για να μην τρέχεις μέχρι εκεί , έχει και στο λιμάνι του Πειραιά πίσω από τον ηλεκτρικό σταθμό Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 από τον ΓΙΑΝΝΗΣ Δ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.129 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Eβρεθη ενα μπουγατσατζιδικο της προκοπης, που μάλιστα έκοψε τη μπουγάτσα σε κομματάκια με το ειδικο μαχαίρι, πραγμα που με κατασυγκίνησε. Σεραικον... Για δώσε πληροφορίες και για εμάς τους λάτρεις των γαστρονομικών παραδόσεων! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ο ΦΡΟΥΚΟΥΜΠΙΚΟΥ 1.766 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Στην Αθήνα έχει περισσότερα Σερραικά μπουγατσάδικα από ότι στις Σέρρες.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓΙΑΝΝΗΣ Δ 621 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2015 Στην Αθήνα έχει περισσότερα Σερραικά μπουγατσάδικα από ότι στις Σέρρες.... ΚΑΙ καμία σχέση με τα σερραικά μπουγατσάδικα................................... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 Για δώσε πληροφορίες και για εμάς τους λάτρεις των γαστρονομικών παραδόσεων! Λεπόν, ειναι πανω στη κλεισθένους στο γέρακα, καπου στο 240...στειτε πμ για πιο πολλες πληροφοριες. Αλλα εχω να καταγγειλω οτι τις κυριακες ΔΕΝ ηταν ανοιχτο. Τι σκατα μπουγατσατζιδικο εισαι αν εισαι κλειστα κυριακη πρωι; καλη μπουγατσουλα παντως, ξαναπηρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.923 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 27 , 2015 To Σεραϊκό είναι αλυσίδα. Έχω πετύχει στην Καλλιθέα στη Δαβάκη αλλά και στα Μέγαρα (πάντα μετά την πίστα επιβάλλεται μπουγάτσα). Αξιοπρεπέστατη μπουγάτσα και έχουν μάλιστα και σοκολάτα. Άλλες καλές είναι η Θεσσαλονίκη στου Ψυρρή, το Χρυσό στη Μητροπόλεως και το Μπουγατσάκι στην Καισαριανή. Γενικά στην Αθήνα πλέον βρίσκεις να φας σε σχέση με το παρελθόν που ήταν για κλωτσιές η μπουγάτσα (κρέμα μόνο) που είχαμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2016 ΕβρηκααααααααααΤο μπουγατσατζιδικο απέναντι από το μέτρο του αγ. Ιωάννου... Λες και ήμουν Σαλονικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2016 προτιμω το νεογαλ σε σοκολατουχαΣταθερη αξια απο το 1998 που ημουν φανταρος, οπου βρισκω παιρνω. Ολα τα αλλα ειναι σαφως κατωτερα. προτιμω το νεογαλ σε σοκολατουχαΣταθερη αξια απο το 1998 που ημουν φανταρος, οπου βρισκω παιρνω. Ολα τα αλλα ειναι σαφως κατωτερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 ΕβρηκααααααααααΤο μπουγατσατζιδικο απέναντι από το μέτρο του αγ. Ιωάννου... Λες και ήμουν Σαλονικα Επι της Λ. Βουλιαγμενης εννοας μαστορα; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Επι της Λ. Βουλιαγμενης εννοας μαστορα;Οχι στον κάθετο της.. Απέναντι από την εκκλησία 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mcpap 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2016 Νομίζω ότι στο θέμα της μπουγάτσας υπάρχει μια παρεξήγηση, άλλος έχει το όνομα και άλλος την χάρη.Θα στεναχωρήσω τους συναδέλφους από Θεσσαλονίκη, Σέρρες, κλπ, αλλά την καλύτερη μπουγάτσα την φτιάχνει (ή τουλάχιστον την έφτιαχνε μέχρι και μερικά χρόνια πρίν) ο Ιορδάνης στα Χανιά, αυτή με τη μυζήθρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 που είναι και γλυκιά και αλμυρή ταυ-τό-χρο-να αλλά άμα δεν είσαι στα Χανιά δεν έχει την ίδια γεύση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 Η κρητικη μυζηθρα κανει θαυματα. Απιστευτη γευση.Αλλα ναι αν δεν τη δοκιμασεις στην Κρητη συνηθως ειναι χειροτερη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2016 μπογατσα με μυζηθρα? σαν φανατικος μπογατσο φαγανας την καλυτερη της εχω φαει στην Καβαλα με κρεμα γλυκια χωρις μυζηθρα ελεος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fgiannis91 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 μπογατσα με μυζηθρα? σαν φανατικος μπογατσο φαγανας την καλυτερη της εχω φαει στην Καβαλα με κρεμα γλυκια χωρις μυζηθρα ελεος.Λεμονίδης; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Λεμονίδης;με πιανεις. Κατι ξερεις εσυ Δυο δυο οι μεριδες στο λιμανι μπροστα 4 ωρα το πρωι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.361 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 μπογατσα με μυζηθρα? σαν φανατικος μπογατσο φαγανας την καλυτερη της εχω φαει στην Καβαλα με κρεμα γλυκια χωρις μυζηθρα ελεος.φάτη πρώτα και τα ξαναλέμε, αλλά μόνο στα Χανιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
peterpan 1.733 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Μπουγατσα εγω ξερω που να παω να φαω. ΣΑΒΒΑΣ._Ειδικα εδω Νικαια city, που απο την μια ειναι το εργαστηριο με τζαμαρια για να βλεπεις τους μαστορους να ανοιγουν το φυλλο και απο την αλλη ειναι η βιτρινα που φευγουν φρεσκα φρεσκα ολα.Αλλο με καιει εμενα. Τριγωνα που θα βρουμε???? Δεν εχω εχω φαει ενα σωστο τριγωνο πουθενα. Ολα κατι δηθεν ειναι. Μικρα, με οτι κρεμα να 'ναι, σιροπιαστα......οτι να΄ναι γενικως!Περιμενω να μΕ δωσετε πληροφοριες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 (τροποποιήθηκε) Μπουγατσα εγω ξερω που να παω να φαω. ΣΑΒΒΑΣ._Ειδικα εδω Νικαια city, που απο την μια ειναι το εργαστηριο με τζαμαρια για να βλεπεις τους μαστορους να ανοιγουν το φυλλο και απο την αλλη ειναι η βιτρινα που φευγουν φρεσκα φρεσκα ολα.Αλλο με καιει εμενα. Τριγωνα που θα βρουμε???? Δεν εχω εχω φαει ενα σωστο τριγωνο πουθενα. Ολα κατι δηθεν ειναι. Μικρα, με οτι κρεμα να 'ναι, σιροπιαστα......οτι να΄ναι γενικως!Περιμενω να μΕ δωσετε πληροφοριες.παμε πανω να παρουμε... σιγαμ η βρεις εδω Βεβαια παιζει και δω χατζης και τερκενλης, οποτε κατι γινεται Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimip 386 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Μπουγατσα εγω ξερω που να παω να φαω. ΣΑΒΒΑΣ._Ειδικα εδω Νικαια city, που απο την μια ειναι το εργαστηριο με τζαμαρια για να βλεπεις τους μαστορους να ανοιγουν το φυλλο και απο την αλλη ειναι η βιτρινα που φευγουν φρεσκα φρεσκα ολα.Αλλο με καιει εμενα. Τριγωνα που θα βρουμε???? Δεν εχω εχω φαει ενα σωστο τριγωνο πουθενα. Ολα κατι δηθεν ειναι. Μικρα, με οτι κρεμα να 'ναι, σιροπιαστα......οτι να΄ναι γενικως!Περιμενω να μΕ δωσετε πληροφοριες.Σαββας και ξερο ψωμι Της Νικαιας μονο..Ολοι οι αλλοι δευτερατζες 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες