lambros1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Δεν το καλύπτει το δίπλωμα, το είπε το παιδί πιο πάνω. Γιαυτό και του προτείναμε τα καλύτερα παπιά που έχουν βγει το X και το ZX130... ο φιλος μαλλον θα εννοει το joy r 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Μεγάλε ξέρεις τι θα κανείς? Πάνε δες ποιο σαρεσει εσένα ποιο πολύ και πάρτι χωρίς σκέψη. Στο κάτω κάτω παπί είναι όλα πανω κάτω ίδια είναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 το joy r εννοω και απο οτι εχω ακουσει ειναι αξιοπιστο,δυνατο,ροπατο και στανταρ πιο ποιοτικο απο τα αλλα που ανεφερες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2015 Το καινουριο καζερ απο μενα...το πιο ομορφο και δυνατοτερο 115 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Jeronimo.G 251 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Απο αυτα που λες και εως 125cc το καλυτερο ειναι το Joy r Και σαν 2η επιλογη το μοντενας κρισσ ΟΧΙ wave Daytona παιζεις ρουλετα που μπορει να βγει μπορει και οχι Ενω το γιαμαχα το R δεν εχει καμια σχεση με προηγουμενα κρυπτον. ( κρυπτον-γουειβ-ντειτονα και τα 3 πολυ αργα κιολας ) Καλή και προσεκτικη επιλογή να εχεις !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lambros1995 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις κατέληξα στο joy r 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
atakas 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2015 Καλησπέρα φίλε.Αν σου είναι εύκολο όποτε σχηματίσεις γνώμη για το Joy θα ήθελα να την ακούσω.Μου αρέσει και έχω καταλήξει σε αυτό,αλλά με τρενάρει το γεγονός πως δεν το βλέπω να πολυκυκλοφορεί και σκέφτομαι μήπως είναι μάπα ή απλώς είναι όλοι κολλημένοι με τη Yamaha και τη Honda. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες