tunic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2015 Γειά χαρά σ' όλο το φόρουμ. Ψάχνω για φτηνό 50αρι (δεν έχω δίπλωμα για μεγαλύτερο) εντούρο ή μοτάρ που να είναι λίγο μεγαλύτερο σε μέγεθος σαν κανονική μηχανή. Έχω δει από κοντά το aprilia rx και το derbi senda και είναι σχεδόν σαν παπιά. Υπάρχει κανα μοντέλο που να βγαίνει (ή να έβγαινε) και σε 125 ή 250 με τον ίδιο σκελετό; Δεν το ψάχνω για μόστρα αλλά για να με βολεύει και δεν είμαι 16αρης (εδώ και πολλά χρόνια..). Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikodimos 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Έχεις δει τα XT125 & XR125; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Το έχω ψάξει το θέμα του μεγαλύτερου κινητήρα σε τέτοιο μηχανάκι (senda , rx παρεμφερή) αλλά δεν υπάρχει κάποιος κινητήρας που να χωράει σε τέτοιο πλαίσιο. Όσοι έχουν βάλει μεγαλύτερο κινητήρα έχουν κόψει το πλαίσιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tunic 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 (τροποποιήθηκε) Έχετε καμια άποψη για τα CRM και ΜΤΧ της Honda; Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 2 , 2015 από τον tunic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες