Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 απο μαρτη εγω, να φυγει η εξεραστικη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 απο μαρτη εγω, να φυγει η εξεραστικηΓια να δούμε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2017 Το βιντεάκι είναι έτοιμο, θα το βάλω εδώ:http://www.mybike.gr/forums/topic/79898-διαφορα-βιντεο-απο-βολτεσ-μασ-η-ταξιδια/?page=3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Ελπιζω μαρτη να συνεχιστει η δραστηριοτητα ετσι; θελω και γω να ερθω αλλά δεν μπορώ λογω υποχρεωσεων!!Εχω να ανεβω στη μηχανη απο τον αυγουστο οπου και τελειωσα με την ανακατασκευη και ρυθμιση στα καρμπς.... ρημαξε στο καθισιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Επανέρχομαι στο θέμα μήπως και ψήνεται κανείς για βολτίτσα Λίμνη Πλαστήρα την Κυριακή αν μας κάνει την χάρη ο καιρός, ειδάλως από Τρίτη που ξαναφτιάχνει στο ίδιο μέρος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Μου τύχαν δουλειές για Κυριακή και Δευτέρα και δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω. Ήμουν και μες στα νεύρα αλλά όταν είδα πως χαλάει ο καιρός κάπως το χώνεψα καλύτερα χαχαΤρίτη και Τετάρτη μπορώ όμως αν έχει καλές μέρες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Μου τύχαν δουλειές για Κυριακή και Δευτέρα και δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω. Ήμουν και μες στα νεύρα αλλά όταν είδα πως χαλάει ο καιρός κάπως το χώνεψα καλύτερα χαχαΤρίτη και Τετάρτη μπορώ όμως αν έχει καλές μέρες. Ελπιζω μαρτη να συνεχιστει η δραστηριοτητα ετσι; θελω και γω να ερθω αλλά δεν μπορώ λογω υποχρεωσεων!!Εχω να ανεβω στη μηχανη απο τον αυγουστο οπου και τελειωσα με την ανακατασκευη και ρυθμιση στα καρμπς.... ρημαξε στο καθισιο.Από βόλτες θα χορτάσουμε, μην αγχώνεσαι. Κοίτα να βρεις χρόνο όμως επειδή πέρσι κάναμε αίτηση να σε δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2017 Μου τύχαν δουλειές για Κυριακή και Δευτέρα και δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω. Ήμουν και μες στα νεύρα αλλά όταν είδα πως χαλάει ο καιρός κάπως το χώνεψα καλύτερα χαχαΤρίτη και Τετάρτη μπορώ όμως αν έχει καλές μέρες. Ελπιζω μαρτη να συνεχιστει η δραστηριοτητα ετσι; θελω και γω να ερθω αλλά δεν μπορώ λογω υποχρεωσεων!!Εχω να ανεβω στη μηχανη απο τον αυγουστο οπου και τελειωσα με την ανακατασκευη και ρυθμιση στα καρμπς.... ρημαξε στο καθισιο.Από βόλτες θα χορτάσουμε, μην αγχώνεσαι. Κοίτα να βρεις χρόνο όμως επειδή πέρσι κάναμε αίτηση να σε δούμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 τριτη-τεταρτη μεσα και εγω για βολτα λιμνη.θα φυγω το μεσιμερι ομως γιατι δουλευω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 Την Τρίτη δίνει καλό καιρό, αν είναι μαζευόμαστε περίπου 11:00, κάνουμε την βολτίτσα μας χαλαρά και ωραία και μεσημεράκι να είμαστε όλοι σπίτια μας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 26 , 2017 ^ και πιο νωρις να μαζευτουμε καλα θα ειναι, αν θελουν και οι υπολοιποι. να υπαρχει λιγος χρονος αναμεσα, μη παμε του σκοτωμου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Βασικά πού θα μαζευτούμε;Υποθέτω Καρδίτσα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Βασικά πού θα μαζευτούμε;Υποθέτω Καρδίτσα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 Βασικά πού θα μαζευτ...Πλάκα κάνω. Απλώς έλεος με αυτό το forum (ή με αυτόν τον server;) και τα double posts. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2017 στις 11 εξω απο νοσοκομειο καρδιτσας. οποιος θελει ερχεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 (τροποποιήθηκε) Λέμε αυτό το ΣΚ να μαζευτούμε για βόλτα.Παίζει αυτή η διαδρομή https://goo.gl/maps/cFZbcRpWnev αλλά μπορούμε να πάμε οπουδήποτε δεδομένων των καλών ημερών.@Ευάγγελος, @the big boy, @borgiriadis1, @barmanx, @mythic37 (τι τα γράφω, αφού οι ειδοποιήσεις πετάνε error 500 ) και φυσικά όσοι από τους υπόλοιπους ψήνεστε! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2017 από τον Dimitrismaxrpm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ενδέχεται το ΣΚ να κατέβω Αθήνα με την προοπτική να πάω στο Λεωνίδιο για την πίτα την Κυριακή. Σε διαφορετική περίπτωση θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 2 , 2017 από τον mythic37 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Μερα κ ώρα? Εγω μέσα. Για όσους με πάρουνε αξημέρωτα τηλ από τώρα το λέω θα το έχω αθόρυβο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Επειδή παίζει να έρθουν και κάποιοι γνωστοί γνωστών (μου είπαν, άκουσα, δεν τους ξέρω) και αν δεν έχει και κανείς πρόβλημα από 'μας, καλύτερα να πηγαίναμε Κυριακή.Στις 10-11 ας πούμε το πρωί καλά δεν είναι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Για όσους με πάρουνε αξημέρωτα τηλ από τώρα το λέω θα το έχω αθόρυβο.............................. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Εγώ δεν έχω θέμα όποια μέρα να είναι. Αν ψήνεστε (κ ψήνεστε να πάμε πραγματικά αργά) ξέρω κ κτ παλικάρια από τη λέσχη τσόπερ που μπορεί να ψήνονται. ΥΓ:Ευτυχώς που δεν ξέρετε που μένω γτ μετά θα έπρεπε να ξηλώσω το κουδούνι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευάγγελος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Κυριακή λοιπόν? Σούπερ! Τάσο η Ηραίδα λέει ξέρει που μένεις!!! Εγώ στη θέση σου θα μετακόμιζα :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Θα ήθελα και εγώ κάποια στιγμή να παρευρεθώ σε καμιά βολτίτσα. Ελπίζω από τον Ιούνιο και μετά που θα είμαι πιο χαλαρός να τα καταφέρω. @Dimitrismaxrpm Έχεις πάει ποτέ το RSV4 στον Ρ. στο Συκούριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Κυριακή λοιπόν? Σούπερ! Τάσο η Ηραίδα λέει ξέρει που μένεις!!! Εγώ στη θέση σου θα μετακόμιζα :DΒάγγο με τρεις μετακομίσεις από τον Σεπτέμβρη αμφιβάλω αν μπορεί να με βρει ο οποιοσδήποτε πλέον.Ούτε καταζητούμενος να ήμουνα. Θα ήθελα και εγώ κάποια στιγμή να παρευρεθώ σε καμιά βολτίτσα. Ελπίζω από τον Ιούνιο και μετά που θα είμαι πιο χαλαρός να τα καταφέρω. Κρυμμένο περιεχόμενοΑπό κοντά σου θα περάσουμε πάντως. Οπότε αν θες κ μπορείς έρχεσαι.ΥΓ: Ναι ο Δημήτρης είναι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Ναι το έχω πάει. Εννοείς θέλεις να γράψω την άποψή μου; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες