Jump to content
nikoloul

Καφές Λαρισαίων.

Recommended Posts

απο μαρτη εγω, να φυγει η εξεραστικη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελπιζω μαρτη να συνεχιστει η δραστηριοτητα ετσι; θελω και γω να ερθω αλλά δεν μπορώ λογω υποχρεωσεων!!

Εχω να ανεβω στη μηχανη απο τον αυγουστο οπου και τελειωσα με την ανακατασκευη και ρυθμιση στα καρμπς.... ρημαξε στο καθισιο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επανέρχομαι στο θέμα μήπως και ψήνεται κανείς για βολτίτσα Λίμνη Πλαστήρα την Κυριακή αν μας κάνει την χάρη ο καιρός, ειδάλως από Τρίτη που ξαναφτιάχνει στο ίδιο μέρος.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου τύχαν δουλειές για Κυριακή και Δευτέρα και δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω. Ήμουν και μες στα νεύρα αλλά όταν είδα πως χαλάει ο καιρός κάπως το χώνεψα καλύτερα χαχα

Τρίτη και Τετάρτη μπορώ όμως αν έχει καλές μέρες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μου τύχαν δουλειές για Κυριακή και Δευτέρα και δεν θα μπορέσω να ακολουθήσω. Ήμουν και μες στα νεύρα αλλά όταν είδα πως χαλάει ο καιρός κάπως το χώνεψα καλύτερα χαχα

Ελπιζω μαρτη να συνεχιστει η δραστηριοτητα ετσι; θελω και γω να ερθω αλλά δεν μπορώ λογω υποχρεωσεων!!

Εχω να ανεβω στη μηχανη απο τον αυγουστο οπου και τελειωσα με την ανακατασκευη και ρυθμιση στα καρμπς.... ρημαξε στο καθισιο.

Από βόλτες θα χορτάσουμε, μην αγχώνεσαι. Κοίτα να βρεις χρόνο όμως επειδή πέρσι κάναμε αίτηση να σε δούμε :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Από βόλτες θα χορτάσουμε, μην αγχώνεσαι. Κοίτα να βρεις χρόνο όμως επειδή πέρσι κάναμε αίτηση να σε δούμε :tongue:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Τρίτη δίνει καλό καιρό, αν είναι μαζευόμαστε περίπου 11:00, κάνουμε την βολτίτσα μας χαλαρά και ωραία και μεσημεράκι να είμαστε όλοι σπίτια μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

^ και πιο νωρις να μαζευτουμε καλα θα ειναι, αν θελουν και οι υπολοιποι. να υπαρχει λιγος χρονος αναμεσα, μη παμε του σκοτωμου:winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά πού θα μαζευτ...

Πλάκα κάνω. :tongue:

Απλώς έλεος με αυτό το forum (ή με αυτόν τον server;) και τα double posts.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λέμε αυτό το ΣΚ να μαζευτούμε για βόλτα.

Παίζει αυτή η διαδρομή https://goo.gl/maps/cFZbcRpWnev αλλά μπορούμε να πάμε οπουδήποτε δεδομένων των καλών ημερών.

@Ευάγγελος, @the big boy, @borgiriadis1, @barmanx, @mythic37 (τι τα γράφω, αφού οι ειδοποιήσεις πετάνε error 500 :doh:) και φυσικά όσοι από τους υπόλοιπους ψήνεστε!

Τροποποιήθηκε από τον Dimitrismaxrpm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ενδέχεται το ΣΚ να κατέβω Αθήνα με την προοπτική να πάω στο Λεωνίδιο για την πίτα την Κυριακή. Σε διαφορετική περίπτωση θα σε πάρω τηλέφωνο να κανονίσουμε.

Τροποποιήθηκε από τον mythic37

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μερα κ ώρα? Εγω μέσα. Για όσους με πάρουνε αξημέρωτα τηλ από τώρα το λέω θα το έχω αθόρυβο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδή παίζει να έρθουν και κάποιοι γνωστοί γνωστών (μου είπαν, άκουσα, δεν τους ξέρω) και αν δεν έχει και κανείς πρόβλημα από 'μας, καλύτερα να πηγαίναμε Κυριακή.

Στις 10-11 ας πούμε το πρωί καλά δεν είναι;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για όσους με πάρουνε αξημέρωτα τηλ από τώρα το λέω θα το έχω αθόρυβο.

:whistling:.............................:blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ δεν έχω θέμα όποια μέρα να είναι. Αν ψήνεστε (κ ψήνεστε να πάμε πραγματικά αργά) ξέρω κ κτ παλικάρια από τη λέσχη τσόπερ που μπορεί να ψήνονται.

ΥΓ:Ευτυχώς που δεν ξέρετε που μένω γτ μετά θα έπρεπε να ξηλώσω το κουδούνι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακή λοιπόν?  Σούπερ! 

Τάσο η Ηραίδα λέει ξέρει που μένεις!!! Εγώ στη θέση σου θα μετακόμιζα :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα ήθελα και εγώ κάποια στιγμή να παρευρεθώ σε καμιά βολτίτσα. Ελπίζω από τον Ιούνιο και μετά που θα είμαι πιο χαλαρός να τα καταφέρω.

@Dimitrismaxrpm Έχεις πάει ποτέ το RSV4 στον Ρ. στο Συκούριο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κυριακή λοιπόν?  Σούπερ! 

Τάσο η Ηραίδα λέει ξέρει που μένεις!!! Εγώ στη θέση σου θα μετακόμιζα :D

Βάγγο με τρεις μετακομίσεις από τον Σεπτέμβρη αμφιβάλω αν μπορεί να με βρει ο οποιοσδήποτε πλέον.:mB_kalo_e:

Ούτε καταζητούμενος να ήμουνα.

Θα ήθελα και εγώ κάποια στιγμή να παρευρεθώ σε καμιά βολτίτσα. Ελπίζω από τον Ιούνιο και μετά που θα είμαι πιο χαλαρός να τα καταφέρω.

Κρυμμένο περιεχόμενο

Από κοντά σου θα περάσουμε πάντως. Οπότε αν θες κ μπορείς έρχεσαι.

ΥΓ: Ναι ο Δημήτρης είναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα