noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 θα παιχτει καφες τελικα η @@? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 Στέλιο έμαθα από βδομάδα ξαναβγαίνει σε κυκλοφορία το εργαλείο σου! Άντε κανόνισε καμία βόλτα..ετσι πιστευα αλλά προεχουν τα χωραφια και καταληγω πτωμα.εχω ολα τα κομματια αλλά δεν εκατσα καθολου για να τα δεσω. κανεναν καλο ηλεκτρολογο να του παω τη μιζα για καρβουνακια? την ελυσα και αυτη να δω πόσο ψωμι εχει ακομα, και ειναι κατω απο τη μεση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12 , 2016 (τροποποιήθηκε) ετσι πιστευα αλλά προεχουν τα χωραφια και καταληγω πτωμα.εχω ολα τα κομματια αλλά δεν εκατσα καθολου για να τα δεσω. κανεναν καλο ηλεκτρολογο να του παω τη μιζα για καρβουνακια? την ελυσα και αυτη να δω πόσο ψωμι εχει ακομα, και ειναι κατω απο τη μεση.Το ξέρω ότι τα μαζεψες τα πραγματα, έχω πληροφορίες εκ των έσω. Χαχαχα..Στον μαλετσα μπορεις να πας αν σου κανει ηλεκτρολογος αυτοκινήτων. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 12 , 2016 από τον Κουρσάρος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the big boy 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 θα παιχτει καφες τελικα η @@?χτες ξεμπερδεψα με το διπλωμα, οποτε απο δω και περα ολα τα απογευματα προσωπικα θα ειμαι διαθεσιμοςκαι αυριο που λεει ο λογος μπορουμε να το κανονισουμε.....για να δουμε αν υπαρχουν συμμετοχες γενικοτερα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Εγώ μπορώ για σήμερα νωρίς. Αύριο σίγουρα όχι, και απ όσο ξέρω ούτε και ο Βαγγέλης (noodles) μπορεί αύριο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
the big boy 52 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 Εγώ μπορώ για σήμερα νωρίς. Αύριο σίγουρα όχι, και απ όσο ξέρω ούτε και ο Βαγγέλης (noodles) μπορεί αύριο.και γω μπορω για σημερα οτι ωρα να ναι μετα τς 4.30....δν νομιζω να προλαβουμε ομως να το οργανωσουμε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κουρσάρος 973 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2016 και γω μπορω για σημερα οτι ωρα να ναι μετα τς 4.30....δν νομιζω να προλαβουμε ομως να το οργανωσουμε Πηρα τηλ τον Βαγγέλη, του έστειλα και μήνυμα αλλά δεν απαντησε. Οπότε μαλλον αναβάλλεται για άλλη μέρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2016 Κυριακή 14:30 έχει αγώνα motoGP, στο στέκι μας --> Χάντρες θα έρθει κανείς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2016 (τροποποιήθηκε) για gp εγω δεν εχω ορεξη (και δε νομιζω να προλαβω να γυρισω μεχρι 2.30). θα παω βολτα (80 χλμ απο λαρισα) με ενα φιλο, αναλογα τον καιρο βεβαια οποιος θελει μου λεει... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 13 , 2016 από τον noodles Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2016 Κυριακή 14:30 έχει αγώνα motoGP, στο στέκι μας --> Χάντρες θα έρθει κανείς;Ξεκιναω και ερχομαι! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2016 Ωραία γιατί δεν νομίζω να έρθει κάνεις άλλος. Απο εδώ γιατί τους ξυνιζει η παρέα μας ή χρειάζονται άδεια. Τζάμπα γράφω εδώ. Τα λέμε αύριο φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευάγγελος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2016 Την Κυριακή γίνεται η ετήσια συνάντηση διαμαρτυρίας για το κλείσιμο της πίστας του Αιγινίου.Αν κάποιος ενδιαφέρεται να παρευρεθεί και να το συνδυάσουμε με βόλτα ας γράψει εδώ.Η εκδήλωση είναι public στο facebook στο γκρουπ Aeginio Circuit-ΠΙΣΤΑ ΑΙΓΙΝΙΟΥΓια διαδρομή προτείνω αυτό https://goo.gl/maps/c9vFw6k3Jiu και επιστροφή απο Ε.Ο. σύνολο περίπου 350km Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2016 Βαγγέλη πώς κι έτσι; :Ρ Εννοώ τι φάση με αυτή την εκδήλωση. Αν θέλεις να δεις γνωστούς ή οτιδήποτε, μέσα, να πάμε, αλλιώς να προτιμούσαμε την άλλη διαδρομή που λέγαμε που είναι πιο ενδιαφέρουσα και άγνωστη.Κατά τα άλλα εγώ είμαι διαθέσιμος αυτό το ΣΚ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευάγγελος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2016 Μέσα είμαι και για την άλλη !Απλά είναι μια καλή ευκαιρία να πιέσουμε καταστάσεις μήπως και ξανανοίξει ή πίστα του Αιγινίου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Πολύ ησυχία έπεσε.Θα ζωντανέψω το θέμα, να συμβαδίζει με τον καιρό. Αύριο κανονίζεται πεδινή βόλτα προς Λεπτοκαρυά και καφέ Πλαταμώνα.Ο αποπάνω μου κι εγώ θα πάμε έτσι κι αλλιώς και παίζονται ακόμη δύο άτομα.Αν ενδιαφέρεται κάποιος ας γράψει ή ας έρθει! Ώρα συνάντησης 11.30 στο shell τέρμα παλιά εθνική. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Ρε μιλατε για να ξερω. Ειμαι κ εγω μεσα γι αυριο. Αφιυ επειτελους βγηκα απο το συνεργειο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2017 Μέσα κι εγώ, θα ξεκινήσω από Καρδίτσα, αν είναι να στείλω σε "πμ" το τηλέφωνο να μην ψάχνομαι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Η βολτα ισχυει?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 (τροποποιήθηκε) Δημήτρη σόρρυ για το μικρό αλαλούμ σχετικά με το σημείο συνάντησης, αλλά αφού βρεθήκαμε και τα είπαμε όλα καλά!Ωραία ήταν η πρώτη για το '17, γνωρίσαμε κι άλλα παιδιά, με το καλό και περισσότερες Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 από τον Dimitrismaxrpm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Που ειναι οι φωτο βρε λαμογιο ;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mythic37 222 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Μην στεναχωριέσε αγορίνα, όλα καλά.Μιά χαρά η βόλτα για πρώτη, γνωριστήκαμε και με τα παιδιά και ελπίζω στην επόμενη να είμαστε περισσότεροι. Φώτος δεν έχει, εντός 2 ημερών θα ανεβάσω ένα μικρό βιντεάκι από την βόλτα. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Μην στεναχωριέσε αγορίνα, όλα καλά.Μιά χαρά η βόλτα για πρώτη, γνωριστήκαμε και με τα παιδιά και ελπίζω στην επόμενη να είμαστε περισσότεροι. Φώτος δεν έχει, εντός 2 ημερών θα ανεβάσω ένα μικρό βιντεάκι από την βόλτα.Μην ανεβασεις εκεί που ξύνω γόνατο, δεν χρειάζεται. Ααχαχχαχαχαζαζαα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Μην ανεβασεις εκεί που ξύνω γόνατο, δεν χρειάζεται. Ααχαχχαχαχαζαζαα Σεμνά..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ηρώ 1.052 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2017 Σεμνά..... Ζηλεύεις. ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες