Jump to content
nikoloul

Καφές Λαρισαίων.

Recommended Posts

Ωωωωω καλησπερα παντοφλέιρος !!! :cry:

Τι κανετε, καλα;; :laugh:

αν και ειχα πιει τον κωλο μου και γυρισα 6.30 το πρωι, ξυπνησα στις 13.30 να ερθω για καφε απλα για να μη λετε πως ηρθατε εδω και δεν μπορουσα ουτε για 1 καφε. σας πηρα τηλ 8-10 φορες, δε φταιω που δε το σηκωνατε... :baby::baby::baby:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλώς σας βρήκα παιδιά !

Τελικά ανέβηκα και εγώ μόνος μου, ενδεχομένως και να διασταυρωθήκαμε (MV Agusta Brutale)

Στειλε με ΡΜ το κινητο σου αν δεν μπαινεις συχνα στο φορουμ να ανταλλαξουμε και εαν κανονιστει κατι να σε ειδοποιησουμε.

Η τουλαχιστον σε αντιστοιχες περιπτωσεις να μπορουμε, αν δεν εχουμε ιντερνετ να τραιναρουμε λιγο την αναχωρηση η να το προσαρμοζουμε στα μετρα ολων.

αν και ειχα πιει τον κωλο μου και γυρισα 6.30 το πρωι, ξυπνησα στις 13.30 να ερθω για καφε απλα για να μη λετε πως ηρθατε εδω και δεν μπορουσα ουτε για 1 καφε. σας πηρα τηλ 8-10 φορες, δε φταιω που δε το σηκωνατε... :baby::baby::baby:

Να μην πινεις! Εχασες βολτα καγκουρα κλαρινογαμπρε παντοφλακια της κακιας ωρας!! :_shifty:

Τροποποιήθηκε από τον Morx

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στειλε με ΡΜ το κινητο σου αν δεν μπαινεις συχνα στο φορουμ να ανταλλαξουμε και εαν κανονιστει κατι να σε ειδοποιησουμε.

Η τουλαχιστον σε αντιστοιχες περιπτωσεις να μπορουμε, αν δεν εχουμε ιντερνετ να τραιναρουμε λιγο την αναχωρηση η να το προσαρμοζουμε στα μετρα ολων.

Να μην πινεις! Εχασες βολτα καγκουρα κλαρινογαμπρε παντοφλακια της κακιας ωρας!! :_shifty:

Έχεις pm :yes:

Τροποποιήθηκε από τον Ευάγγελος

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αύριο (για την ακρίβεια, αργότερα σήμερα) στις 19:00 θα μαζευτούμε για καφέ στο CoCo.

Αν θέλουμε αρκετοί, ευχαρίστως να παίξει και βόλτα μετά (κοντά, μακριά, οπουδήποτε).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την τεχνολογία μου μέσα. Παρων. (Για βόλτα εξαρτάται. Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το ρεύμα. Κανένας προθυμος να σπρώξει για σκαστό?)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν έμεινες απο μπαταρία έχω φορτιστή μπαταρίας αν θέλεις στον δίνω.

αλλα να ξέρεις αν έχει πεθανει η μπαταρία λογικά πας για καινούργια 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

2 χονδα που κυκλοφορουν στο παρεακι μας... και τα 2 με ρευματα ασχολουνται.

Ντιν ντον οι καμπανεςςςς :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την εχει ακουσει εδω κ χρονια το ρελε της μιζας κ μόλις η μπαταρία αποδυναμωθει λίγο κολαει. Φορτιστη-συντηριτη έχω κ εγω κ τον έχω μόνιμα επάνω αλλά τώρα η κατασταση έχει γίνει τραγικη.   35 ετών μηχανακι Morx οτι κ να βγάλει τα θεωρω απόλυτα φυσιολογική φθορα, αλλά οταν χρειαστώ μαστορα θα ρωτήσω κανενα ιταλό.:laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:laugh:

Θα ειμαι εξω κανα μισαωρο πριν τον καφε.

Αν θες να στον εεεε να σε σπρωξω παρε τηλεφωνο (Viber OFF / No data!).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

.

Αν θέλουμε αρκετοί, ευχαρίστως να παίξει και βόλτα μετά (κοντά, μακριά, οπουδήποτε).

Η καλή βόλτα είναι πάντα μακριά. Όσο ποιο μακριά τόσο ποιο καλά. Βόλτα κάτω από 400-500 χιλιόμετρα πάνε έλα δεν είναι βόλτα, είναι πετάγομαι στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα:yes::yes::yes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η καλή βόλτα είναι πάντα μακριά. Όσο ποιο μακριά τόσο ποιο καλά. Βόλτα κάτω από 400-500 χιλιόμετρα πάνε έλα δεν είναι βόλτα, είναι πετάγομαι στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα:yes::yes::yes:

Γενικά συμφωνώ, αλλά λάβε υπ' όψιν σου και το στυλ της οδήγησης σε κάθε βόλτα.
Αλλιώς βιώνεις τα 150 - 200 χλμ καίγοντας 20 λίτρα βενζίνης με το ss και αλλιώς τα 400 χλμ με τα ίδια λίτρα πάνω σε ένα π.χ. caponord.

Άλλοι ρυθμοί και άλλη καταπόνηση. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε ένα μηχανάκι για κάθε περίπτωση. Το touring για μεγάλα ταξίδια, το ss για καταδρομικές και πίστες, το χωμάτινο για κάθε μέρα στα βουνά και στα λαγκάδια, το παπί για την πόλη...
Συμβιβαζόμαστε με ό,τι έχουμε όμως :)

Τροποποιήθηκε από τον Dimitrismaxrpm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΛΤΑ - 50+50 ΧΛΜ

Σημερα!!

Συναντηση: 15:15

Αναχωρηση: 15:30!

Προορισμος -> ΑΝΑΤΟΛΗ https://goo.gl/maps/wFfNUUnXMox

1) Dimitrismaxrpm

2) Morx

Oσοι επιθυμουν, να φερουν και φαγητο μαζι τους! (υπαρχει αποθηκευτικος χωρος)

2 στασεις κατα τη διαδρομη για psolάριουμ, φωτογραφιες, τσιγαρακι σε επιλεγμενα σημεια!

Σημειο συναντησης:  https://goo.gl/maps/ieXBN4X3eSs

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mεγα διλημμα αυτη η κοντινη....

Τασο εβγαλες στην κυκλοφορια το 400αρι??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Mεγα διλημμα αυτη η κοντινη....

Τι δίλημμα; Μια που άνοιξες το γκάζι και μια που έφτασες!
Άι, ξεκούνα :Ρ

Και αύριο θα πάμε μια μεγαλύτερη.

Τροποποιήθηκε από τον Dimitrismaxrpm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φτου γαμώτι 

Ψήνομαι άπειρα αλλά έχουμε μαστόρεμα στο καρτ ! Περάστε μια βόλτα αν ψήνεστε απο Κουλούρι  :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

50χλμ δεν ειναι βολτα, ειναι ζεσταινω το μοτερ για να κοιταξω τη σταθμη του αντιψυκτικου. :laugh:

οταν αποφασισετε σε βολτα να βγειτε εξω απο το νομο λαρισας μου λετε, μεχρι τοτε :whistling::whistling::whistling:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα