noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 pics or didn't happen Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 pics or didn't happen Ωωωωω καλησπερα παντοφλέιρος !!! Τι κανετε, καλα;; 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2016 Ωωωωω καλησπερα παντοφλέιρος !!! Τι κανετε, καλα;; αν και ειχα πιει τον κωλο μου και γυρισα 6.30 το πρωι, ξυπνησα στις 13.30 να ερθω για καφε απλα για να μη λετε πως ηρθατε εδω και δεν μπορουσα ουτε για 1 καφε. σας πηρα τηλ 8-10 φορες, δε φταιω που δε το σηκωνατε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλώς σας βρήκα παιδιά !Τελικά ανέβηκα και εγώ μόνος μου, ενδεχομένως και να διασταυρωθήκαμε (MV Agusta Brutale)Στειλε με ΡΜ το κινητο σου αν δεν μπαινεις συχνα στο φορουμ να ανταλλαξουμε και εαν κανονιστει κατι να σε ειδοποιησουμε.Η τουλαχιστον σε αντιστοιχες περιπτωσεις να μπορουμε, αν δεν εχουμε ιντερνετ να τραιναρουμε λιγο την αναχωρηση η να το προσαρμοζουμε στα μετρα ολων. αν και ειχα πιει τον κωλο μου και γυρισα 6.30 το πρωι, ξυπνησα στις 13.30 να ερθω για καφε απλα για να μη λετε πως ηρθατε εδω και δεν μπορουσα ουτε για 1 καφε. σας πηρα τηλ 8-10 φορες, δε φταιω που δε το σηκωνατε... Να μην πινεις! Εχασες βολτα καγκουρα κλαρινογαμπρε παντοφλακια της κακιας ωρας!! Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τον Morx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευάγγελος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 (τροποποιήθηκε) Στειλε με ΡΜ το κινητο σου αν δεν μπαινεις συχνα στο φορουμ να ανταλλαξουμε και εαν κανονιστει κατι να σε ειδοποιησουμε.Η τουλαχιστον σε αντιστοιχες περιπτωσεις να μπορουμε, αν δεν εχουμε ιντερνετ να τραιναρουμε λιγο την αναχωρηση η να το προσαρμοζουμε στα μετρα ολων. Να μην πινεις! Εχασες βολτα καγκουρα κλαρινογαμπρε παντοφλακια της κακιας ωρας!! Έχεις pm Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 22 , 2016 από τον Ευάγγελος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2016 Αύριο (για την ακρίβεια, αργότερα σήμερα) στις 19:00 θα μαζευτούμε για καφέ στο CoCo.Αν θέλουμε αρκετοί, ευχαρίστως να παίξει και βόλτα μετά (κοντά, μακριά, οπουδήποτε). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Παρων!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Παρών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Την τεχνολογία μου μέσα. Παρων. (Για βόλτα εξαρτάται. Έχω ένα μικρό προβληματάκι με το ρεύμα. Κανένας προθυμος να σπρώξει για σκαστό?) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Στειλε μηνυμα viber να συνδραμουμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Αν έμεινες απο μπαταρία έχω φορτιστή μπαταρίας αν θέλεις στον δίνω.αλλα να ξέρεις αν έχει πεθανει η μπαταρία λογικά πας για καινούργια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 2 χονδα που κυκλοφορουν στο παρεακι μας... και τα 2 με ρευματα ασχολουνται.Ντιν ντον οι καμπανεςςςς :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
borgiriadis1 202 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Την εχει ακουσει εδω κ χρονια το ρελε της μιζας κ μόλις η μπαταρία αποδυναμωθει λίγο κολαει. Φορτιστη-συντηριτη έχω κ εγω κ τον έχω μόνιμα επάνω αλλά τώρα η κατασταση έχει γίνει τραγικη. 35 ετών μηχανακι Morx οτι κ να βγάλει τα θεωρω απόλυτα φυσιολογική φθορα, αλλά οταν χρειαστώ μαστορα θα ρωτήσω κανενα ιταλό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 Θα ειμαι εξω κανα μισαωρο πριν τον καφε.Αν θες να στον εεεε να σε σπρωξω παρε τηλεφωνο (Viber OFF / No data!). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.503 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 25 , 2016 .Αν θέλουμε αρκετοί, ευχαρίστως να παίξει και βόλτα μετά (κοντά, μακριά, οπουδήποτε).Η καλή βόλτα είναι πάντα μακριά. Όσο ποιο μακριά τόσο ποιο καλά. Βόλτα κάτω από 400-500 χιλιόμετρα πάνε έλα δεν είναι βόλτα, είναι πετάγομαι στο περίπτερο να πάρω τσιγάρα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Η καλή βόλτα είναι πάντα μακριά. Όσο ποιο μακριά τόσο ποιο καλά. Βόλτα κάτω από 400-500 χιλιόμετρα πάνε έλα δεν είναι βόλτα, είναι πετάγομαι στο περίπτερο να πάρω τσιγάραΓενικά συμφωνώ, αλλά λάβε υπ' όψιν σου και το στυλ της οδήγησης σε κάθε βόλτα.Αλλιώς βιώνεις τα 150 - 200 χλμ καίγοντας 20 λίτρα βενζίνης με το ss και αλλιώς τα 400 χλμ με τα ίδια λίτρα πάνω σε ένα π.χ. caponord.Άλλοι ρυθμοί και άλλη καταπόνηση. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε ένα μηχανάκι για κάθε περίπτωση. Το touring για μεγάλα ταξίδια, το ss για καταδρομικές και πίστες, το χωμάτινο για κάθε μέρα στα βουνά και στα λαγκάδια, το παπί για την πόλη...Συμβιβαζόμαστε με ό,τι έχουμε όμως :) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 από τον Dimitrismaxrpm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΛΤΑ - 50+50 ΧΛΜΣημερα!!Συναντηση: 15:15Αναχωρηση: 15:30! Προορισμος -> ΑΝΑΤΟΛΗ https://goo.gl/maps/wFfNUUnXMox1) Dimitrismaxrpm2) Morx Oσοι επιθυμουν, να φερουν και φαγητο μαζι τους! (υπαρχει αποθηκευτικος χωρος)2 στασεις κατα τη διαδρομη για psolάριουμ, φωτογραφιες, τσιγαρακι σε επιλεγμενα σημεια! Σημειο συναντησης: https://goo.gl/maps/ieXBN4X3eSs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Mεγα διλημμα αυτη η κοντινη.... Τασο εβγαλες στην κυκλοφορια το 400αρι?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dimitrismaxrpm 944 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 (τροποποιήθηκε) Mεγα διλημμα αυτη η κοντινη....Τι δίλημμα; Μια που άνοιξες το γκάζι και μια που έφτασες!Άι, ξεκούνα :ΡΚαι αύριο θα πάμε μια μεγαλύτερη. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 από τον Dimitrismaxrpm 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ευάγγελος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Φτου γαμώτι Ψήνομαι άπειρα αλλά έχουμε μαστόρεμα στο καρτ ! Περάστε μια βόλτα αν ψήνεστε απο Κουλούρι :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Δημήτρη με τη θα έρθεις? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 50χλμ δεν ειναι βολτα, ειναι ζεσταινω το μοτερ για να κοιταξω τη σταθμη του αντιψυκτικου. οταν αποφασισετε σε βολτα να βγειτε εξω απο το νομο λαρισας μου λετε, μεχρι τοτε 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamaDuca 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Κανονίστηκε βολτα για αυριο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Morx 429 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 Κανονίστηκε βολτα για αυριο; Βασιλη, υπαρχει στα σκαρια κατι τετοιο:https://goo.gl/maps/sqP54pSs9GU2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KamaDuca 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2016 https://goo.gl/maps/sWuW4Qx67ZU2 τι θα λεγατε; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες