HLIAS 7543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στα πολυ γρηγορα... 3 βουνα.. Σημερα ηταν φανταστικα. Γενικα υπηρχε ωραια ροη Δυσκολη διαδρομη και απαιτητικη. Το επιπεδο ολων των αναβατων ηταν απο την μεση και ανω και αυτο φανηκε και στη διαδρομη και στην συμπεριφορά. Ο Χελιωτης ή δασκαλος,οπως τον αποκαλω εγω χρονια τωρα, έδειξε για αλλη μια φορα ποσο καλος ειναι σε αυτό που κανει. Η διαδρομη που εβγαλε ηταν φανταστικη. Μπραβο σε αυτον και στην ομαδα του που μας προσεχαν και μπραβο σε ολα τα παιδια που βολταραμε μαζι. Το επομενο ποστ θα ειναι πληρες review. Καληνυχτα Η βολτα ειχρ τα παντα. Χωμα αφρατο, βραχο, λουκια, λιγη λασπη , δυσκολα περασματα που ηθελαν τσαμπουκά και τεχνικη να περασουν. Ολα φανταστικα. Η καλυτερη μου εντουροδιαδομη. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 943 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 to καλο οταν βολατερεις με αγνωστους ,ειναι οτι οταν εισαι ετοιμος να παθεις το μελτ νταουν , ο εγωισμος δεν σε αφηνει στα της βολτας ...ο υμηττος , παροτι κατερριψα ολα μου τα πιστευω σημερα και το βολταρα και μαλιστα κυριακη , ειναι φανταστικος ...καλο ηταν που ηταν το πρωτο βουνο ,οπου και μιας και δεν ειχα ξαναπατησει , περαν απο το πιστακι, ηθελα να το ευχαριστηθω ξεκουραστος ...απλα μαγικος , μεχρι και οι πετρες ειχαν προσφυση ... η πεντελη ,η γμωστη μαλακια, χαχαχα ...κοπανημα και μονο , μπηκαμε και σε ενα μακρυ κατηφορικο ,σπαστηρακι ,που ηταν καταπρασινο και απλα εβγαζε το μπινελικι απο μεσα σου και τελος η γνωστη βαρυποπη ... η παρεα τελεια , βεβαια οι τελειες μεγαλες παρεες , οση ροη και να εχουν ,καπου σε γαμανε ...να θες να ανοιξεις το γκαζι και να εχεις το νου σου στον απο πισω ειναι λιγο σπαστικο ...αλλα μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος... τελος ευγενια , χωρις ιχνος κακοπροαιρετισμου ...δεν πιστευω οτι την εβγαζες την βολτα...οχι λογο ικανοτητων , αλλα λογο μοτοσυκλετας...ηταν μεγαλη διαδρομη για να σερνεις ενα τετοιο μπαουλο μαζι σου ...φαντασου οτι υπηρχαν κομματια στον υμηττο στην αρχη , οπου μεχρι και ο χελμαν με το 450 , εφαγε τα χαζοκολληματακια του ...και αυτο ηταν μονο η αρχη φυγε ζουμπιτος για κτμακι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 943 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 μας πηρε νυχτα 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elias10 276 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Μπράβο παιδιά! Τώρα που την ξέρετε να μας την πάτε και εμάς την διαδρομή!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Χαιρομαι που περασατε καλα... εγω ουτε μεχρι υμηττο δεν πηγα λογω κρυολογηματος του μικρου... τελικα πως εγινε η μεταβαση απο υμηττο σε πεντελη; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 943 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 Το αναμενομενο,απο κλεισθενους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το ραντεβου ηταν στις 8:00 στο Παγκρατι. Μια εντουροβολτα προκληση. Σχεδιασμενη απο τον Δ. Χελιωτη, εναν απο τα κεντρικα προσωπα του ελληνικου enduro, και οχι μονο. Δασκαλος του enduro. Οι πληροφοριες μετρημενες, αλλα αρκετες για να ξερεις τι προκειται να συναντησεις σε αυτη την βολτα. Περιπου 150χλμ σε 3 βουνα της Αττικης. Υμηττος-Πεντελη-Παρνηθα. Το 90% της διαδρομης μονοπατι Μερικοι δεν εχετε ιδεα σε τι διαδρομες αναφερομαι, οι γνωστες ομως ξερουν οτι η 3αδα αυτη σημαινει πο^τσα και ξυλο. Η κυριακη εχει φτασει. Αφου προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου μιας και τις τελευταιες μερες εχω ξεχασει τι σημαινει υπνος σηκωνομαι απο το κρεβατι για να ετοιμαστω. 8:00 εχω ραντεβου στο Παγκρατι με τον nikollakiss και αλλους περιπου 15 ανωμαλους που ενω εχουμε πληροφοριες για βροχη και οτι οταν νυχτωσει θα ειμαστε ακομα μεσα στο βουνο Φτανουμε εκει με τον Νικο ταυτοχρονα.. Δεν υπαρχει ψυχη. 8:20.. '' Ρε λες να πιστολιασαν την φαση ολοι'' ''Φανταζεσαι να μην ερθει ουτε ο helman?'' ''Ε, ο υμηττος διπλα ειναι, θα φυγουμε για βολτα μονοι μας'' ''Ευτυχως'' 8:30 σκαει ο επομενος και σιγα σιγα καταφθανουν ολοι.. Αρχισει ο χαβαλες ο καφες και το τσιγαρο. Ετσι ειμαστε οι αθληταραδες.. Τι διατροφες και προθερμανσεις.. Τσιγαρο και εσπρεσσακια να γκαζωσουμε. 9:30 ξεκιναμε. Με το που φτανουμε στην Καισαριανη ο Χελιωτης φτιαχνει 2 γκρουπακια ωστε να χωριστουμε στην μεση και να μην υπαρξουν καθυστερησεις και μποτιλιαρισμα. Σοφη κινηση. Το πρωτο γκρουπ φευγει απο κατι μονοπατια, εμεις ξεκιναμε με τον Χελιωτη διπλα απο την Πανεπιστημιουπολη. Ηδη το πρωτο κομματι και ψιιιλο ζορικο. Το χωμα ομως αφρατο και στεγνο οσο ακριβως χρειαζεται για να εχεις προσφυση. Ο Υμηττος φημιζεται για τα πετρινα μονοπατια του. Και το λιγο χωμα. Ελα ομως που ο Χελμαν μας παει μεσα απο το λιγοστο δασος που εχει ο Υμηττος και εκει εχει μονο χωματινα μονοπατια. Εχω παθει πλακα. Γουσταρω οσο δεν παει. Μπηκαμε και απο κομματια που ξεκινανε διπλα απο τον Περ.Υμηττου που τα βλεπω καθημερινα που περναω απο εκει αλλα ποτε δεν εχω μπει. Πρωτο ζορικο κατηφορικο και αμεσως ανηφορικο κομματακι με ριζα αν θυμαμαι καλα. Το βγαζω με την πρωτη και προσπαθω γρηγορα να βγαλω μπουφαν γιατι εχω ηδη αναψει και να βγαλω και καμια φωτο.. Νικολακης, με τα σεξι αμανικα μπουφαν του Ηλιας, μια απο τις σκουπες μας. Εμπειρος, χαβαλες, και σωστες κινησεις παντα Η μονοπαταδα συνεχιζεται απο διαφορα μονοπατια,σφικτα παντα, με προορισμο την καλοπουλα. Μην σας ακουγονται λιγα. Ηδη εχουμε κανει περιπου 20χιλιομετρακια και μιαμιση ωρα οδηγησης.. Ο τσακαλακος με τα κοκκινα ειναι ο Χελιωτης. Βλεπετε και τον Νικολακη να ετοιμαζεται να επιτεθει σε ενα γκομενακι.. Τυροπιτα το λεμε εμεις.!! Μετα απο 15 λεπτα σταση ξεκιναμε παλι μονοπαταδα με σκοπο να βγουμε Πεντελη σε αλλο σημειο ανασυγκροτισης για το μεγαλο διαλειμμα και καφε. Ξεκιναει η αναβαση για Πεντελη. Ξεκιναμε με ενα χαλαρο φλαταδουρι και ξαφνικα ο Χελιωτης μας βαζει να ανεβουμε μια ανηφορα γλιστερη που εχει κοφτερες πετρες πεταμενες κατω και γενικως εναν κακο χαμο στο ανηφορι. Απο την μεση και μετα χαλαρωνει πολυ, αλλα μεχρι εκει μιλαμε για φουτσα.. Απ τις καλες. Ειμαι τελευταιος και προτελευταιος ο Νικολας. Η σκουπα κανονικα ειναι τελευταια, αλλα δνε τον μετραω μιας και ειναι στην ομαδα του Χελιωτη. Ο Νικος ξεκιναει αφου επιτελους καθαρισε η ανηφορα απο αψυχα κορμια και σκασμενα μηχανακια. Η πουτανιτσα εχει βρει το σωστο πατημα και το εχει παρει ωραια. Παει καλα και χαιρομαι. Σειρα μου.. Ξεκιναω και στα πρωτα μετρα τρωω ενα σκαλωμα και αντι να παω απο το πατημα, παω ο μαλαξ απο μια κοτρωνα γιατι την ειδα pastrana. Φαε την μουτζα ηλιθιε. ! Με πεταει αλλου ντ΄ αλλου η πετρα και μπαινω στο δυσκολο κομματι. Αυτο ηταν μετραω μια τουμπα, δυο τουμπες και αρχιζει να βγαινει ο κακος Ηλιας απο μεσα μου.. Γαμημενο, θα ανεβεις απο δω. Πλησιαζει ο Λιακος ο σκουπας, και μου προτεινει βοηθεια. Λεω ενα ξερο'' οχι '' και τα δινω ολα.. Αυτο ηταν.. Εξετελεψε η ρακι.. (ανηφορα) Ηδη δυο μηχανακια εχουν μεινει απο λαστιχο.. Και μετα? Μετα αλλο πακετο.. ενα σουπερ κατηφορικο μονοπατι στραμπουλιχτο πετρινο σφιχτο και στενο που χωρις ποδιά απο κατω, μενεις χωρις καρτερ για πλακα. Εγω φροντισα να μεινω απο σταντ... εκοψα την μια βαση. Σβηστά τα μηχανακια και κατεβαινουμε.. εγω την εχω δει trialας και κανω κατι κουλα που μου βγαινουν απο τυχη Αφου καταφεραμε να βγουμε ζωντανοι περιμενουμε τους υπολοιπους, αλλα τελικα τα υπολοιπα παιδια καπου χαθηκαν και μπηκαν σε αλλο μονοπατι, οποτε βγηκαν παρακατω. Εχει τελιωσει η Πεντελη, παμε για ανεφοδιασμο και βουρ για Παρνηθα.. Η ωρα 15:00 περιπου. Φτανουμε, και ξεκιναμε αμεσως μονοπαταδες... Μετα την Πεντελη η Βαρυμπομπη δειχνει παραδεισος. Βγαινουμε απο το ενα μονοπατι, μπαινουμε στο αλλο. Και παει λεγοντας. Μας βγαζει στην ασφαλτο.. Λεω ''ωραια τελειωσαμε'' Α#ρ##δια. Μας εβγαλε στην ασφαλτο για να παρουμε φορα να ανεβουμε ενα μονοπατι με καμια 40αρια μοιρες κλιση. Το οποιο εκτος απο φιδισιο εχει και μια ριζουλα ΝΑ καπου στα μισα.. Εκει μου σηκωθηκε... Σουζα, οχι τιποτα αλλο , αλλα ευτυχως το κρατησα οριακα πριν φαω την καπακιά μου και κατεβω παλι κατω.. Οριακα λοιπον, αλλα εξαιτιας της σουζας, εχασα την φορα μου.. Ακουω τον δασκαλο να μου φωναζει.. ''Ωραιος Λια, καλα το πας, κρατα το ετσι.. '' Τελικα ανεβηκε το κρι - κρι μου. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΜΕ Προσεξτε το υψος, και με βαση την ασφαλτο σκεφτειτε την κλιση.. Nikolakiss the champion... Παρτε και δυο βιντεακια απο το σημειο Αρχιζει σιγα σιγα ο δρομος της επιστροφης. Παλι μονοπατια για να επιστρεψουμε πισω.. Σε μια σταση μας αρχιζω και κουμπωνω το κιτ που αγορασα απο την ΚΤΜ με φαναρακι φτερου και φωτακι ποδηλατου στην τσαντα.. Προσεξτε το κιτ φακου της ΚΤΜ :D Εδω καπου ξεκιναει το ισως πιο μαγικο κομματι της διαδρομης. Εχει αρχισει να σκοτεινιαζει. Οταν μπαινουμε σε μονοπατι περιτριγυρισμενο απο δεντρα σκοτεινιαζει τελειως. Πλεον δεν βλεπω καθαρα με την μασκα, οποτε πρεπει να οδηγησω χωρις αυτη.. Πως δεν αφησα τα ματια μου στα κλαδια, παλι καλα. Πλησιαζα κλαδια, εκλεινα τα ματια και οταν τα ανοιγα ειχα ηδη φτασει σε κρισιμο σημειο που ηθελε ή στριψημο, ή φρενα.. Αντε βγαλε ακρη.. Ο Χελιωτης μπαινει μπροστα και λεει οτι τα 3 μηχανακια που δεν εχουμε φωτα να μπουμε πισω του και μετα ολοι οι αλλοι. Και καπως ετσι αρχιζει η ''νυχτερινη'' μονοπαταδα. Ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις 10-13 μηχανακια στο βουνο να φωτιζουν το μονοπατι και τα φυλα απο τα δεντρα. Καποια στιγμη αφου βγαινουμε στα ανοιχτα σταματω και ριχνω μια ματια πισω μου να δω τους υπολοιπους που βγαινουν απο το μονοπατι. .. ΜΑΓΕΙΑ.. μηχανακια να ειναι μεσα στα σκοταδια και να βλεπεις μονο φωτακια να πηγαινουν περα δοθε ... Αυτο ηταν. Βγηκαμε και καναμε τελευταια ανασυγκροτιση για να αποχαιρετηστουμε. Τελικα καναμε γυρω στα 120 χλμ βολτας σε αυτα τα τρια βουνα. Μια φοβερη εμπειρια. Πρωτη φορα πιεστηκα τοσο και για τοσα χλμ και χαιρομαι που τα εβγαλα ανετα χωρις ιδιαιτερα ζορια. Αυτα ειναι. Σορρυ αν κουρασα αλλα ηθελα να τα μεταφερω οσο καλυτερα μπορω. Αφιερωμενο σε ολους, περισσοτερο ομως σε 3 φιλους μου χωματινους και οχι μονο που ηθελαν να ερθουν και δεν μπορεσαν Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 από τον HLIAS 27 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 943 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 oηλιας ο σκουπας ειναι σιγουρα στο τοπ3 των χωματινων ψυχων που εχω γνωρισει... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 Ωραιοι ..... Αντε να σας δουμε και σε καναν αγωνα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ααααα ρε λαμογια εσεις περασατε κατα τις 12-1 απο κλεισθενους περνοντας καθετα απο αναπαυσεως και πηγαινατε προς πεντελη....Σας ακουσα :spiteful: Ποσο τα ζηλευω κατι τετοια σκηνικα.... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 29 , 2014 από τον modeoner Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ωραιοι ..... Αντε να σας δουμε και σε καναν αγωνα. Να εισαι καλα Γιωργη. Εμενα δεν με βλεπω για αγωνα κλπ. :) Γουσταρω απλα βολτα χαλαρη ή δύσκολη Ααααα ρε λαμογια εσεις περασατε κατα τις 12-1 απο κλεισθενους περνοντας καθετα απο αναπαυσεως και πηγαινατε προς πεντελη....Σας ακουσα :spiteful: Ποσο τα ζηλευω κατι τετοια σκηνικα.... Ναι καμαμε το λαθος να παμε απο πεντελη χαχαχαχ Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έχοντας γνώση των γραπτών σας μπορώ να διακρίνω διαβάζοντας ανάμεσα στις γραμμές ότι αυτή η βόλτα σας άγγιξε πραγματικά. to καλο οταν βολατερεις με αγνωστους ,ειναι οτι οταν εισαι ετοιμος να παθεις το μελτ νταουν , ο εγωισμος δεν σε αφηνει Lol, ισχύει!!! στα της βολτας ...ο υμηττος , παροτι κατερριψα ολα μου τα πιστευω σημερα και το βολταρα και μαλιστα κυριακη , ειναι φανταστικος ...καλο ηταν που ηταν το πρωτο βουνο ,οπου και μιας και δεν ειχα ξαναπατησει , περαν απο το πιστακι, ηθελα να το ευχαριστηθω ξεκουραστος ...απλα μαγικος , μεχρι και οι πετρες ειχαν προσφυση ... Ενδιαφέρον ερχόμενο από έναν Παρνηθιώτη. τελος ευγενια , χωρις ιχνος κακοπροαιρετισμου ...δεν πιστευω οτι την εβγαζες την βολτα...οχι λογο ικανοτητων , αλλα λογο μοτοσυκλετας...ηταν μεγαλη διαδρομη για να σερνεις ενα τετοιο μπαουλο μαζι σου ...φαντασου οτι υπηρχαν κομματια στον υμηττο στην αρχη , οπου μεχρι και ο χελμαν με το 450 , εφαγε τα χαζοκολληματακια του ...και αυτο ηταν μονο η αρχη φυγε ζουμπιτος για κτμακι Τώρα εσύ γιατί απευθύνεσαι στην γυναικεία μου πλευρά; Cheap trick Nikolakiss.... Η αγορά 250 2Τ είναι μέσα στα πλάνα μου. Δεν θέλω όμως να σκοτώσω το DRZ για να πάρω καθαρό μετά απ΄όλα όσα του έχω χώσει. Μέχρι να μαζευτούν τα ευρώπουλα για την αγορά καθαρού θα σέρνω το μπαούλο μαζί μου όπου με παίρνει και μετά θα το κάνω παπί. Πάντως μοιάζει ότι η βόλτα σας δεν ήταν κομμένη και ραμμένη για 450άρια. Άντε για κανένα 350 ή το πολύ πολύ κανένα σύγχρονο 400. Η κυριακη εχει φτασει. Αφου προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου μιας και τις τελευταιες μερες εχω ξεχασει τι σημαινει υπνος σηκωνομαι απο το κρεβατι για να ετοιμαστω. Αυτά είναι, γατάκι Ηλία εγώ τώρα στην γιορτινή περίοδο με ξενύχτια και ψιλοκρεπάλες όχι για εντουράδα θα κωλυόμου να πάω, ακόμα και το ψήσιμο του πρωινού καφέ είναι δοκιμασία. Ο νέος είναι ωραίος! Ο Υμηττος φημιζεται για τα πετρινα μονοπατια του. Και το λιγο χωμα. Ελα ομως που ο Χελμαν μας παει μεσα απο το λιγοστο δασος που εχει ο Υμηττος και εκει εχει μονο χωματινα μονοπατια. Εχω παθει πλακα. Γουσταρω οσο δεν παει. Μπηκαμε και απο κομματια που ξεκινανε διπλα απο τον Περ.Υμηττου που τα βλεπω καθημερινα που περναω απο εκει αλλα ποτε δεν εχω μπει. Ελπίζω να τα έχει καταγράψει όλα στο GPS του μυαλού σου... Αυτο ηταν μετραω μια τουμπα, δυο τουμπες και αρχιζει να βγαινει ο κακος Ηλιας απο μεσα μου.. Γαμημενο, θα ανεβεις απο δω. Πλησιαζει ο Λιακος ο σκουπας, και μου προτεινει βοηθεια. Λεω ενα ξερο'' οχι '' και τα δινω ολα.. Αυτο ηταν.. Εξετελεψε η ρακι.. (ανηφορα) Τα είπες όλα. Ο κακός μας εαυτός είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα μας.... Ακουω τον δασκαλο να μου φωναζει.. ''Ωραιος Λια, καλα το πας, κρατα το ετσι.. '' Τελικα ανεβηκε το κρι - κρι μου. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΜΕ ....και οι γκαρίδες του δασκάλου συνήθως τον διώχνουν πίσω στην σκοτεινή τρύπα του.... Kαποια στιγμη αφου βγαινουμε στα ανοιχτα σταματω και ριχνω μια ματια πισω μου να δω τους υπολοιπους που βγαινουν απο το μονοπατι. .. ΜΑΓΕΙΑ.. μηχανακια να ειναι μεσα στα σκοταδια και να βλεπεις μονο φωτακια να πηγαινουν περα δοθε ... Σαν να το βλέπω μπροστά μου, πρέπει να ήταν καλό τριπάκι αυτή η σκηνή, ιδίως μετά απ΄όλα όσα προηγήθηκαν. Αφιερωμενο σε ολους, περισσοτερο ομως σε 3 φιλους μου χωματινους και οχι μονο που ηθελαν να ερθουν και δεν μπορεσαν Επίτρεψε μου να κεράσω την επόμενη Χελιωτιάδα. Εντωμεταξύ Νίκο και Ηλία χρωστάτε Υμηττιάδα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 από τον tzoutz 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Ω ναι... υμηττο οποτε θελετε. Δεν θυμαμαι να βγαλω ολοκληρη διαδρομη, αλλα πραγματικα ξερω σε ποια να μπουμε και να γουσταρουμε ΧΩΜΑΚαι πιστευω και ο νικος θα ερχεται πιο συχνα 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Κι εγω θελω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Ηλια, την βολτα την βγαζω αν φτασω στα λεβελς που ειχα πριν χασω το ακριδακι? Νταξει, τωρα ειμαι ντεφορμε παντελως, αλλα αν ανεβω λιγο, μπορω να ακολουθησω? Ρωταω εσενα, γιατι εισαι αυτος που μ εχει φαει στη μαπα στις περισσοτερες βολτες ^_^ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Anestis 46 337 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 πάντα τέτοια,μπράβο!!! ωραίες φωτό... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Το ραντεβου ηταν στις 8:00 στο Παγκρατι. ................................................................ Αφιερωμενο σε ολους, περισσοτερο ομως σε 3 φιλους μου χωματινους και οχι μονο που ηθελαν να ερθουν και δεν μπορεσαν Δεν μας κούρασες καθόλου,μπράβο σας.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Ναι θα την βγαλεις. Γιατι εχεις τσαμπουκά. Οχι με την ταχύτητα που ανεβηκαμε, αλλα επειδη εχεις σταθεροτητα θα την βγαλεις σχετικα ανετα. Το κολπο ειναι στον χειρισμό του γκαζιου οπως ξέρεις. Τωρα οπου κολλησεις ξερεις οτι βοηθεια θα εχεις. Dont worry about . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolakiss 943 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Ρε λιακο...με πιο αργους ρυθμους θα χρειαζομασταν και διανυκτερευση... χαχαχαχα...γενικα θελει πολυ καλο πλανινγκ ως προς τη διαδρομη και ως προς τις στασεις...ειχαμε πολλες στασεις αλλα πολυ αργο ρυθμο στα μονοπατια...λογω του πως πριμεναμε ο ενας τον αλλον...ξεκινημα οντως στις εννια, με το ρυθμο που ειχαμε και με 3 στασεις των δεκαπεντε λεπτων σε βγαζει πρωτου να βραδιασει...αμα πιασω εναν ηλια, 2 μας βγαινει σε ενα 6ωρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Οχι ρε φιλε.. εγω μιλαω για υμηττο μονο. Αυτο καταλαβα οτι ρωτησε η Δαναη. Και παλι λαθος το εθεσα. Γρηγορα ανεβηκαμε τα μισα μονοπατια του υμηττου . Στα αλλα μισα πηγαιναμε αρξετα αργα. Τώρα αν η Δαν εννοει ολη την βολτα τοτε ναι θελουνε διημερο.χαχαχ γιατι μην ξεχναμε οτι μπαιναμε και βγαιναμε αλλα ειχαμε άνθρωπο που ηξερε.. ενω εμεις θα πηγαινουμε στα χαμένα χαχαχ. Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Ωραιοι ρε παιδες, πρεπει να ηταν βολτα που μενει στο μυαλο Παντα τετοιες Λιακο παλι καλα που το παλεψες τετλευταια μερα και τελικα πηγες...ειδες τι θα εχανες;και ισως για μοναδικη φορα δεν σου ειπα "ελα ρε μλκ παλεψε το να βρεις λυση να πας..." αλλα πιστευα οτι επρεπε να μην πας και να ψαξεις με την ησυχια σου τι εχει το μηχανακι...ειδες τι μπορει να σου κανει ενα κωλομπουζι κ ενας μλκς φιλος; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7543 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Επίτρεψε μου να κεράσω την επόμενη Χελιωτιάδα. Και μονο που το ειπες, ειναι σαν να το εκανες ηδη μαν :) Αντε μολις γυρισεις ετοιμασου για μονοπαταδα στον υμηττο ! ..ειδες τι μπορει να σου κανει ενα κωλομπουζι κ ενας μλκς φιλος; :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john620 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Ωραιος.... Οντως χασαμε που δεν ηρθαμε και ευτυχως που προλαβα και πηγα με τον φιλο μου 2 μερες πριν απο τα ιδια σχεδον μερη... κανονιστε να τα πουμε μετα τις γιορτες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Ηλια ευγε! παντα τετοια!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dirty_girl 1013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Παιδια, σας εχασα τελειως στο τι μου απαντησατε, η αληθεια ειναι... Υποθετω οτι αυτο που λετε ειναι οτι δν βγαζω την βολτα, αλλα τον Υμηττο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες