l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Χαιρετώ τα μέλη, Μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Ο λόγος για ένα cb 400 μοντέλο του 98 νομίζω. Το είχε αφήσει ένας φίλος μου 3 βδομάδες σβηστό με μπαταρία συνδεδεμένη και συναγερμό πάνω. Η μπαταρία ήταν παλιά και σαν αποτέλεσμα είχε να ρίξει την μπαταρία και να μην παίρνει μπρος. Όταν πήγε να το βάλει μπροστα το βρήκε γεμάτο βενζίνες κάτω από το καρμπιρατέρ. Δεν ξέρω αν προσπάθησε κ κατάφερε κ το έβαλε μπρος πιο πρίν. Αγνοήσαμε το θέμα της υπερχείλισης αφού καθαρίστηκαν οι βενζίνες, αλλάξαμε μπαταρία και σαν αποτέλεσμα είχε τις πρώτες φορές που ανοίγαμε τον διακόπτη να ανοίγουν κανονικά τα ηλεκτρικά αλλά πατώντας μίζα να νεκρώνουν τελείως όλα και φυσικά να μην παίρνει μπρος. Αφού στερέωσα καλύτερα την μπαταρία πήρε τελικά μπρος. Το έσβησα - άναψα καμιά 10αρια φορές το άφησα να ζεσταθεί το μάρσαρα και λίγο και μετά όταν το πήρε ο φίλος μου για βόλτα έμεινε στο δρόμο. Κατάφερε μετά από ώρα να το ξαναβάλει μπρος μέχρι να φτάσει στο σπίτι του. Μετά από δύο μέρες το πήγαμε στο συνεργείο για να δούμε τι παίζει. Μαζί με τον μάστορα διαπιστώσαμε ότι δεν λειτουργούσε ο ένας κύλινδρος ενώ πριν δυο μέρες λειτουργούσαν κανονικά και οι τέσσερις. Ο μάστορας μας είπε ότι φταίει ή το μπουζί ή το καρμπυρατέρ αφού έκανε κ υπερχείλιση. Τελικά κατέληξε στο ότι φταίει το καρμπυρατέρ γιατί αλλάξαμε το μπουζί του κυλίνδρου που δεν λειτουργούσε. Μας είπε ότι χρειάζεται μάλλον αλλαγή το καρμπυρατέρ. Εμείς με τις λίγες γνώσεις που έχουμε καταλήξαμε στο ότι ίσως χρειάζεται καθάρισμα απλά και όχι αντικατάσταση. Μπορεί το παιδί να έπεσε στο είδος του μάστορα που θέλει να τα τσεπώσει από άτομα π δεν έχουν επίγνωση μηχανικών θεμάτων. Βοηθήστε ρε παιδιά οι πιο έμπειροι μην πάει κ σκάσει το παιδί 150€ για καινούριο καρμπυρατέρ χωρίς να υπάρχει λόγος. Υ.Γ το καρμπυρατέρ απότι θυμάμαι είναι KEIHIN Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Καινούριο καρμπ με 150€? Αποκλείεται..... Μεταχειρισμένο, αγνώστου προελεύσεως. Μάλλον 150€ ήθελε στην τσέπη ο μάστορας. Αλλάξτε μάστορα. Αν το μηχανάκι δεν έχει κάνει service κάντε απλά ένα καθάρισμα & συγχρονισμό. Ελέγξε και ρεύματα στην τετράδα των μπουζί και αν κάποιο είναι λαδωμένο. Τη εννοείς "στερέωσα καλά την μπαταρία"? Την αιτία της υπερχείλισης την βρήκατε? Από μόνο του κατέβασε τη βενζίνη (πχ ξεχασμένο pri στον διακόπτη του ρεζερβουάρ που έχει πχ on - off - pri? Δεν ξέρω αν έχει διακόπτη το cb κ κυρίως αν έχει την θέση pri = ελεύθερη ροή) ή έκανε κάτι ο φίλος σου? Το τσοκ δουλεύει? Συντήρηση κάθε πότε γίνεται και από ποιον? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.371 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Έτσι όπως τα γράφεις-παρουσιάζεις, μάλλον πέσατε σε άσχετο μάστορα, που δεν ξέρει να κάνει μια σωστή συντήρηση. Τα carbs υπερχειλίζουν, όταν πάει κάποιο σκουπιδάκι στο φλοτέρ (διάταξη στο εσωτερικό του, που ρυθμίζει πότε τρέχει και πότε σταματάει η βενζίνη, εντελώς παρόμοιο σαν αρχή λειτουργίας με το φλοτέρ στο καζανάκι της τουαλέτας). Για να σταματήσουν οι υπερχειλίσεις, πρέπει να βγουν τα carbs (4 έχει αν μιλάμε για CB400SF) , να λυθουν, και να καθαριστούν με κάποια διαδικασία. Επίσης πρέπει να ελεγχθεί και η τρόμπα-κάνουλα βενζίνης, γιατί ακόμα και τα φλοτέρ στα carbs να μην δουλεύουν απόλυτα σωστά, θα έπρεπε από την τρόμπα να μην έρχεται βενζίνη όταν κάθεται. Αλίμονο αν αλλάζαμε carbs κάθε φορά που θέλαν απλά καθάρισμα. Να βρεις αξιοπρεπή μάστορα, να στο φτιάξει. Επίσης, όσο υπερχειλίζει, έχε υπόψη σου, ότι μέρος της βενζίνης που διαφεύγει πάει μέσα στον κινητήρα, και ανακατεύεται-χαλάει τα λάδια. Αν αυτό συνεχίσει να συμβαίνει για πολύ καιρό και δεν φτιαχτεί, τα λάδια εκφυλίζονται και το μοτέρ δουλεύει χωρίς σωστή λίπανση, ενώ το ανέβασμα της στάθμης του ''βενζινόλαδου'' μέσα του, αυξάνει τις πιέσεις όσο δουλεύει και μπορεί σε ακραία μορφή να στο σπάσει. Πάμε άλλη μία: Να βρεις αξιοπρεπή μάστορα, να στο φτιάξει. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Την αιτία της υπερχείλισης την βρήκατε? Από μόνο του κατέβασε τη βενζίνη (πχ ξεχασμένο pri στον διακόπτη του ρεζερβουάρ που έχει πχ on - off - pri? Δεν ξέρω αν έχει διακόπτη το cb κ κυρίως αν έχει την θέση pri = ελεύθερη ροή) ή έκανε κάτι ο φίλος σου? Το τσοκ δουλεύει? Συντήρηση κάθε πότε γίνεται και από ποιον? Την αιτία της υπερχείλισης δεν την βρήκαμε pri δεν γνωρίζω κεγώ αν έχει, πάντως η βρύση του καρμπυρατέρ για την εισαγωγή βενζίνης ήταν ανοιχτή. Το τσόκ δεν ξέρω αν δουλευει και την μηχανή την πήρε ο φίλος μου πρίν από ένα μήνα μεταχειρισμένη και απότι την είδα εμφανησιακά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αλλά πρέπει να μην έχει γίνει σέρβις για αρκετό καιρό από τον προκάτοχό της. Έτσι όπως τα γράφεις-παρουσιάζεις, μάλλον πέσατε σε άσχετο μάστορα, που δεν ξέρει να κάνει μια σωστή συντήρηση. Τα carbs υπερχειλίζουν, όταν πάει κάποιο σκουπιδάκι στο φλοτέρ (διάταξη στο εσωτερικό του, που ρυθμίζει πότε τρέχει και πότε σταματάει η βενζίνη, εντελώς παρόμοιο σαν αρχή λειτουργίας με το φλοτέρ στο καζανάκι της τουαλέτας). Για να σταματήσουν οι υπερχειλίσεις, πρέπει να βγουν τα carbs (4 έχει αν μιλάμε για CB400SF) , να λυθουν, και να καθαριστούν με κάποια διαδικασία. Επίσης πρέπει να ελεγχθεί και η τρόμπα-κάνουλα βενζίνης, γιατί ακόμα και τα φλοτέρ στα carbs να μην δουλεύουν απόλυτα σωστά, θα έπρεπε από την τρόμπα να μην έρχεται βενζίνη όταν κάθεται. Δηλαδή θεωρείται πως το καρμπυρατέρ επισκευάζεται με ένα καθάρισμα και δεν χρειάζεται αλλαγή ; Πόσο κοστίζουν περίπου τα αυθεντικά καρμπυρατέρ για το συγκεκριμένο μοντέλο; Μία φορά έχει κάνει υπερχείλιση οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τα λάδια.Μήπως θα χρειαστεί να τα αλλάξουμε και αυτα; Το ότι δεν δουλεύει ο ένας κύλινδρος δηλαδή ευθύνεται καθαρά το καρμπυρατέρ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Την αιτία της υπερχείλισης δεν την βρήκαμε pri δεν γνωρίζω κεγώ αν έχει, πάντως η βρύση του καρμπυρατέρ για την εισαγωγή βενζίνης ήταν ανοιχτή. Το τσόκ δεν ξέρω αν δουλευει και την μηχανή την πήρε ο φίλος μου πρίν από ένα μήνα μεταχειρισμένη και απότι την είδα εμφανησιακά είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση αλλά πρέπει να μην έχει γίνει σέρβις για αρκετό καιρό από τον προκάτοχό της. Δηλαδή θεωρείται πως το καρμπυρατέρ επισκευάζεται με ένα καθάρισμα και δεν χρειάζεται αλλαγή ; επισκευη καρμπυρατερ ειναι ακριβη λογω των ανταλλακτικων (μεμβρανες,βελονες) αν μιλαμε για το CB400 super four το τετρακυλινδρο. Πόσο κοστίζουν περίπου τα αυθεντικά καρμπυρατέρ για το συγκεκριμένο μοντέλο; καινουργια το κοστος ειναι απαγορευτικο (παιρνεις 2η μηχανη με τοσα), μεταχειρισμενα γνησια 4αδα κοστιζουν επισης αρκετα και θελει προσοχη μην αγορασετε σκαρτα. Μία φορά έχει κάνει υπερχείλιση οπότε δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα με τα λάδια.Μήπως θα χρειαστεί να τα αλλάξουμε και αυτα; οταν αγοραζουμε μεταχειρισμενο, τα λαδια, τα μπουζι, τα φιλτρα αερα κ λαδιου πρεπει να τα αλλαξουμε, γιατι δε γνωριζουμε ποτε τα αλλαξε ο αλλος. Το ότι δεν δουλεύει ο ένας κύλινδρος δηλαδή ευθύνεται καθαρά το καρμπυρατέρ; μπορει να εχει θεμα κ ο ενας εκ των 2 πολλαπλασιαστων αν δε στρωσει με την αλλαγη μπουζι ή το καθαρισμα+ρυθμιση των καρμπς. Καντε και το εξης για την υπερχειλιση. Βγαλτε το σωληνακι της βενζινης οταν ειναι σβηστη η μηχανη, αν τρεχει βενζινη τοτε πρεπει να αλλαχτει το ρουμπινετο βενζινης (16€ ebay ή 190 απο σαρακακη) Το ρουμπινετο δουλευει με υποπιεση, οποτε στελνει βενζινη μονο οταν το μοτερ γυρναει. Επισης, υπερχειλιση ειδατε απο που κανει? τρεχει απο τα λεκανακια των καρμπς ή γλυφει τα σωληνακια που στελνουν? αν ειναι το 2ο, ειχα και γω θεμα και το εφτιαξε ο μηχανικος που εκανε καθαρισμα+ρυθμιση. Τα σωληνακια που ερχονται απο το ρουμπινετο, στελνουν σε ενα πλαστικο σωληνακι το οποιο τροφοδοτει την 4αδα κ ειναι πανω στα καρμπς, εμενα αυτο ειχε 2 ραγισματακια και καποια στιγμη ετρεχε ποταμι βενζινη απο εκει. Για ελεγξτε το και αυτο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 από τον zentakias Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Καντε και το εξης για την υπερχειλιση. Βγαλτε το σωληνακι της βενζινης οταν ειναι σβηστη η μηχανη, αν τρεχει βενζινη τοτε πρεπει να αλλαχτει το ρουμπινετο βενζινης (16€ ebay ή 190 απο σαρακακη) Το ρουμπινετο δουλευει με υποπιεση, οποτε στελνει βενζινη μονο οταν το μοτερ γυρναει. Επισης, υπερχειλιση ειδατε απο που κανει? τρεχει απο τα λεκανακια των καρμπς ή γλυφει τα σωληνακια που στελνουν? αν ειναι το 2ο, ειχα και γω θεμα και το εφτιαξε ο μηχανικος που εκανε καθαρισμα+ρυθμιση. Τα σωληνακια που ερχονται απο το ρουμπινετο, στελνουν σε ενα πλαστικο σωληνακι το οποιο τροφοδοτει την 4αδα κ ειναι πανω στα καρμπς, εμενα αυτο ειχε 2 ραγισματακια και καποια στιγμη ετρεχε ποταμι βενζινη απο εκει. Για ελεγξτε το και αυτο. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας θα τα τσεκάρουμε όλα αυτά, η μηχανή αυτή τι στιγμή είναι στο συνεργείο και πρέπει να δούμε αν θα την πάρουμε από εκει, αν θα βάλουμε άκρη με τον μάστορα ο οποίος τόνισε επίσης ότι μπορεί να κάνει υπερχείλιση επειδή έχει στραβώσει λίγο ο πλαγιοστάτης της μηχανής και γέρνει λίγο περισσότερο απότι πρέπει Μάλλον θα την πάμε σε κάποιο άλλο συνεργείο γιατί δεν έχουμε και ιδιαίτερες γνώσεις. Απλά θέλουμε να γνωρίζουμε πάνω κάτω τι παίζει, γιατί εκτός του ότι είναι δύσκολοι καιροί δεν είναι και ότι καλύτερο να σε πιάνει κορόιδο ένας παραμυθάς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 τι είπε ο θεούλης ο μάστορας ρε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Για τα ανέκδοτα είναι ο " μάστορας " που βρήκατε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν! Είναι ψιλοσύνηθες στο cb να γεμίζει βενζίνες ο αριστερός κύλινδρος από την αχρησία και το πλάγιο σταντ. Εγώ έτσι όπως το ακούω νομίζω ότι πρόκειται για πρόβλημα με τα μπουζάκια του. Αλλάξτε, ή τουλάχιστον τρίψτε με μπατανόβουρτσα λίγο τα μπουζί και μετά ΑΝ δε λυθεί το θέμα πάτε για ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ και όχι αλλαγή καρμπυρατέρ. Επίσης, πηγαίνετε και βάλτε καινούρια βενζίνη, αν αυτή που έχει μέσα έχει γίνει νερό από τον καιρό είναι φυσιολογικά αυτά τα κόλπα. Αναφορικά με τη μπαταρία: ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ πως με σάπια μπαταρία ΚΑΝΕΝΑ μηχανάκι δε δουλεύει καλά, τα ηλεκτρικά είναι διαόλοι... Σιγουρευτείτε ΠΡΙΝ χαλάσετε λεφτά σε οτιδήποτε ότι η μπαταρία είναι καλή και φορτισμένη. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα να ξέρετε είχα και εγώ με το cb και χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα όλα φτιάξανε όταν αγόρασα καινούρια μπαταρία. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 από τον chiliplayer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Λοιπόν! Είναι ψιλοσύνηθες στο cb να γεμίζει βενζίνες ο αριστερός κύλινδρος από την αχρησία και το πλάγιο σταντ. Εγώ έτσι όπως το ακούω νομίζω ότι πρόκειται για πρόβλημα με τα μπουζάκια του. Αλλάξτε, ή τουλάχιστον τρίψτε με μπατανόβουρτσα λίγο τα μπουζί και μετά ΑΝ δε λυθεί το θέμα πάτε για ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ και όχι αλλαγή καρμπυρατέρ. Επίσης, πηγαίνετε και βάλτε καινούρια βενζίνη, αν αυτή που έχει μέσα έχει γίνει νερό από τον καιρό είναι φυσιολογικά αυτά τα κόλπα. Αναφορικά με τη μπαταρία: ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ πως με σάπια μπαταρία ΚΑΝΕΝΑ μηχανάκι δε δουλεύει καλά, τα ηλεκτρικά είναι διαόλοι... Σιγουρευτείτε ΠΡΙΝ χαλάσετε λεφτά σε οτιδήποτε ότι η μπαταρία είναι καλή και φορτισμένη. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα να ξέρετε είχα και εγώ με το cb και χωρίς να κάνω απολύτως τίποτα όλα φτιάξανε όταν αγόρασα καινούρια μπαταρία. Τι ρόλο παίζει το πλάγιο στάντ;; Αυτο πρώτη φορά το ακούω. Επίσης παίζουν κανένα ρόλο τα άλλα μπουζί; Αφού μόνο ο ένας κύλινδρος δεν λειτουργεί. Κατα τα λεγόμενα του μάστορα άλλαξε μπουζί σε αυτόν τον κύλινδρο και πάλι δεν λειτουργούσε. Δεν ξέρω ρε παιδιά τελικά αν δεν κάτσεις να ασχοληθείς μόνο σου με την βοήθεια κάποιου π εμπιστευεσε ή αν δν έχεις έναν καλό μάστορα που να τον γνωρίζεις δουλειά δεν γίνεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2014 Το πλάγιο σταντ παίζει ρόλο γιατί λόγω που κάθεται στραβά η μηχανή πλημμυρίζει με βενζίνα ο αριστερός κύλινδρος... Ναι, το ρουμπινέτο λειτουργεί με υποπίεση, αλλά όλο και κάτι τρέχει. Επαναλαμβάνω, δοκίμασε με καλή μπαταρία. Μπορεί να πετύχεις διάνα. Τα καρμπυρατέρ συνήθως άντε να σου κάνει μπερδέματα, όχι να μην παίρνει καν μπρος η να δουλεύει τρικύλινδρο. Σου λέω, εμένα μου μυρίζει ρεύματα/μπουζιά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2014 τι είπε ο θεούλης ο μάστορας ρε... Εννοειται οτι αν καθεται στραβα η μηχανη κανει υπερχειληση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2014 Δλδ κατσε...ολα τα καρμπυρατεράτα, είχαν αυτό το θέμα;; το φλοτέρ τι σκατά ρόλο παιζει δλδ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2014 Το διπλο σταντ, πολλοι νομιζουν οτι ειναι διακοσμιτικο... ελα μου που χρειαζεται και εγω το προτιμω απο το απλο... Επισης εκτος απο την αποφυγη υπερχειλισης, αν μενει για καιρο ακινητη η μηχανη, νομιζω κανει καλο και στα ελαστικα γιατι δεν πατανε κατω με ολο το βαρος της μηχανης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2014 Δλδ κατσε...ολα τα καρμπυρατεράτα, είχαν αυτό το θέμα;; το φλοτέρ τι σκατά ρόλο παιζει δλδ; Μα λογο του φλοτερ γινεται...Ειδικα σε μηχανακια που εχει μπει χερι απο ασχετο...Δε σου λεω οτι θα υπερχειλησει εαν καθεται σωστα στο σταντ αλλα αν ειναι φτιαγμενο να καθεται με 15 μοιρες κλιση απο το εδαφος και λογο στραβου σταντ καθεται με 22 τοτε ισως αρχιζει να σταζει σιγα σιγα(τυχαιοι αριθμοι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chiliplayer 527 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2014 δεν ξέρω να κάτσω να εξηγήσω το λόγο και ποιό εξάρτημα είναι ελαττωματικό, γιατί πολύ απλά δεν ξέρω. Μπορεί να είναι το φλοτέρ, μπορεί να είναι άκαυστη βενζίνα που ξέμεινε όταν το σβήσαμε, μπορεί να στάζει το ρουμπινέτο λόγω παλαιότητας... δεν ξέρω. Από εμπειρία και συμβίωση με τη συγκεκριμένη μηχανή απλά σας λέω ότι συμβαίνει. Οπότε όταν την αφήνουμε σβηστή για πάνω από 2-3 μέρες, πάντα στο διπλό σταντ. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
l4m0 63 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Ωραία θα ελεγχθούν όλα αυτά. Μήπως αν είναι πολύ πλαγιασμένη κάθεται το φλοτέρ και βάζει περισσότερη βενζίνη με συνέπεια την υπερχείλιση; Θα ενημερώσω μόλις φτιαχτεί το πρόβλημα έτσι ώστε να γνωρίζουμε ακριβώς τι παίζει σε περίπτωση που κάποιος άλλος το αντιμετωπίσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cloud_constructor 490 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2014 Να ρωτησω..Συμπιεση εχει ο κινητιρας?Η γυρναει η μιζα τρελα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες