Jump to content
efkola

Βαδίζουμε ολοταχώς για εκλογές;

Recommended Posts

Ο Τσίπρας αν θέλει βγάζει αυτοδυναμία στις εκλογές.Πως?Με κεντρικό σύνθημα Σαμαροβενιζέλοι και ΓΑΠ φυλακή(έστω λίγο πιο εκλεπτισμένα για ποινικές ευθύνες).

Δεν δείχνει καμία διάθεση να το πάει εκεί το παιχνίδι όμως όλο αυτόν τον καιρό.Τέλος πάντων,οτιδήποτε εκτός από το μεσσήνιο..

Τροποποιήθηκε από τον apathie

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

το ποταμι εχει κυμα?

να ξερουμε αν θελουμε βαρκα η σωσιβιο?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο Τσίπρας αν θέλει βγάζει αυτοδυναμία στις εκλογές.Πως?Με κεντρικό σύνθημα Σαμαροβενιζέλοι και ΓΑΠ φυλακή(έστω λίγο πιο εκλεπτισμένα για ποινικές ευθύνες).

Δεν δείχνει καμία διάθεση να το πάει εκεί το παιχνίδι όμως όλο αυτόν τον καιρό.Τέλος πάντων,οτιδήποτε εκτός από το μεσσήνιο..

Ποτέ. ΠΟΤΕ. ΠΟΤΕ δεν θα γίνει αυτό, πέραν από επαναστάσεις, χούντες φούντες κλπ.

Για τον πολύ απλό λόγο πως και αυτός που κάνει την δίωξη δεν θέλει να βρεθεί διωκόμενος αύριο-μεθαύριο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γι'αυτό προσέχουμε τι γράφουμε και είμαστε σαφείς.

Το κείμενο σου έπρεπε να έλεγε πως "κάποιοι από τους συμμετέχοντες του Πολυτεχνείου αντάλλαξαν την δράση τους με αξιώματα κλπ κλπ" και όχι "ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ μπλα μπλα" εάν δεν ήθελες να βρεθείς συνοδοιπόρος με φασιστολάγνους χουντικούς που "είχαμε δρόμους" και άλλες τέτοιες τραγικότητες παραπληροφόρησης.

Στο κείμενο ήμουν αρκούντως ξεκάθαρος.

Όσο αναλυτικός κι αν ήμουν, αν κάποιος κρατήσει/απομονώσει επιλεκτικά φράσεις μου, μπορεί να με βγάλει ταυτόχρονα ακροδεξιό και αριστερό!

Πχ, ο sfi-ka θα μπορούσε (δικαιολογημένα) να παρεξηγηθεί στην πρώτη ανάγνωση, μόνο και μόνο λόγω της υπόθεσης του θείου του.

Δε το έκανε, ασχολήθηκε όσο χρειαζόταν για να μη βγάλει βιαστικά συμπεράσματα!

Τώρα το πως ξεχείλωσε το θέμα, και από απλή σκέψη και κατάθεση πηγών, κατέληξα να χαρακτηριστώ συνοδοιπόρος με φασιστολάγνους/χουντικούς και εξακολουθώ να το συζητώ ήπια, μάλλον θα φταίει πως δε με «έπιασε» το εμβόλιο χουντισμού!

Σ' ευχαριστώ Ιάσονα για τον κρυφοχαρακτηρισμό μου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι βλάκας αν υποστηρίξω ότι απο το να δούμε πάλι τα ίδια, να πάμε Τσίπρα και το πολύ πολύ να γίνουν όλα πτ@ν@; αλλα NA YΠAPΞEI MIA AΛΛAΓH ρε παιδιά...

Δυο ειμαστε χλαπατσακο.

Στις εκλογες βουρ ολοι Τσυριζα. 'Η θα πιασουμε εντελως τον πατο και θα ξεφουσκωσει το παραμυθακι με τον (ΙΜΟ λαοπλανο) τσιπρα, οποτε θα γυρισει στο 4% που ζουσε μεχρι προτινος, ή θα ζησουμε λιγο καλυτερες μερες.

Αντικειμενικα παντως, ετσι οπως ακουω τους συριζαιους να μιλανε (επαναφορα μισθων-συνταξεων, επαναπροσληψη ολων των απολυμενων κλπ κλπ κλπ) πρεπει να εχουν ερθει απο αλλο πλανητη ή να τους εχουν πσεκασει.

Κοντολογις: Τσυριζα και τα μυαλα στα καγκελα του αορατου εχθρου!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στο κείμενο ήμουν αρκούντως ξεκάθαρος.

Όσο αναλυτικός κι αν ήμουν, αν κάποιος κρατήσει/απομονώσει επιλεκτικά φράσεις μου, μπορεί να με βγάλει ταυτόχρονα ακροδεξιό και αριστερό!

Πχ, ο sfi-ka θα μπορούσε (δικαιολογημένα) να παρεξηγηθεί στην πρώτη ανάγνωση, μόνο και μόνο λόγω της υπόθεσης του θείου του.

Δε το έκανε, ασχολήθηκε όσο χρειαζόταν για να μη βγάλει βιαστικά συμπεράσματα!

Τώρα το πως ξεχείλωσε το θέμα, και από απλή σκέψη και κατάθεση πηγών, κατέληξα να χαρακτηριστώ συνοδοιπόρος με φασιστολάγνους/χουντικούς και εξακολουθώ να το συζητώ ήπια, μάλλον θα φταίει πως δε με «έπιασε» το εμβόλιο χουντισμού!

Σ' ευχαριστώ Ιάσονα για τον κρυφοχαρακτηρισμό μου!

Όχι στο αρχικό σου κείμενο να μου επιτρέψεις να θεωρώ πως δεν ήσουν καθώς μιλάει για το πολυτεχνείο και αυτούς που ήταν μέσα, ξανά και ξανά. Δεν σου αποδίδω πρόθεση όμως.

Με αυτή την φράση θα μπορούσα όμως

Το Πολυτεχνείο και η εξέγερση των φοιτητών του τότε, πίσω στο 1973, μας κατέστρεψαν σαν χώρα.

διότι σημαίνει πολύ συγκεκριμένο πράγμα. Σου ξέφυγε, λάθη γίνονται αλλά η παραπάνω δεν ερμηνεύεται έτσι ή αλλιώς, μια ερμηνεία έχει, αυτή που ΔΕΝ ήθελες να περάσεις.

Οι ίδιοι που ξαφνικά έγιναν οι επαναστάτες του Πολυτεχνείου, που και καλά (όλοι τους, μη χέσω) έβαλαν τα στήθη τους να σωθούμε από την χούντα και τελικά μας έχουν πηδήξει τις ζωές και με ανεπίστρεπτη πορεία προς την καταστροφή μας.

Καμία διευκρίνηση, συγκεκριμενοποίηση ή διαχωρισμός μεταξύ αυτών που ΔΕΝ μας πήδηξαν και αυτών που μας πήδηξαν.

Αυτό το Πολυτεχνείο ήταν η βάση που στήριξαν το οικοδόμημα της λαμογιάς, της κουτάλας, των pampers, των ~6000 μονάδων στο χρηματιστήριο, του ξεπουλήματος της χώρας και του μέλλοντος των παιδιών μας (και όλων των νέων των 20-25 ετών που έπρεπε να στύβουν την πέτρα και αντ' αυτού μένουν άνεργοι), του «μαζί τα φάγαμε», του «κρύψ' τα κάτω απ' το χαλί», της καταστροφής κάθε (ακριβοπληρωμένης) «δωρεάν παροχής» πακέτο με τα δημόσια ταμεία, της ανυπαρξίας δουλειάς/αξιοπρέπειας/ζωής.

Προβάλλεται ως το Πολυτεχνείο να είναι το ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ πρόβλημα, και σημείο κλειδί, λες και αυτοί χωρίς το Πολυτεχνείο θα ήταν υποδείγματα ηθικής ενώ αυτό τους χάλασε.

Πάλι, δεν είχες πρόθεση, αλλά έτσι γίνεται η ανάγνωση αυτών που έχεις γράψει και μα το θεό δεν σε ξέρω ούτε έχουμε προηγούμενα για να στην έχω φυλαγμένη.

Παρακάτω ναι, διευκρίνησες. Το ό,τι όμως το αρχικό σου ποστ ήταν παρεξηγήσιμο δεν νομίζω να χωράει αμφιβολία τόσο από την απάντηση που το κατέκρινε όσο και από την απάντηση που το εκθείασε.

Τέλος, το ποστ μου δεν ήταν κατηγορώ εναντίον σου, άλλά εναντίον του άλλου παράξενου.

Έτυχες συνοδοιπόρος όσο εγώ έτυχα συνοδοιπόρος με χρυσαυγίτες όταν κατέβαινα στο Σύνταγμα και υπάρχαν ομάδες "αγανακτισμένων" ξεκάθαρα ακροδεξιών. Πάλι, δεν καταλογίζω πρόθεση, συνιστώ προσοχή για να μην ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ κανείς δίπλα-δίπλα με ομάδες που ούτε στον ύπνο του δεν θέλει να βλέπει.

Να απολογηθώ για τον τόνο του "θα έπρεπε να είχες γράψει" λες και είμαι δάσκαλος, αυτό καταλαβαίνω πως δικαίως ξενίζει.

Εάν θες μπορούμε να το συζητήσουμε εκτενέστερα μέσω ΠΜ, να μην χαλάμε και το thread του πανηγυριού.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα τα βρει εκεί που τα βρήκε ο Γιωργάκης ο φίλος σου μαζί με τον Σαμαρά τον Σωτήρα σου,μάλλον.

Πόσο μυαλό θέλει για να καταλάβει κάποιος ότι δεν πρόκειται να μας σώσει κανείς από αυτούς που μας έφτασαν εδώ που είμαστε; Η μάλλον πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος πως σε αυτά τα χάλια μας έριξαν αυτοί που ψηφίζαμε τόσο χρόνια;

Από ότι βλέπω σε μερικούς χρειάζεται πολύ παραπάνω... :pray: :pray:

''Εκεί που τα βρήκε ο Γεωργάκης....'' μας λες, μόνον που ο Γεωργάκης τα έταξε (όπως τάζουν κι άλλοι σήμερα) με το ''λεφτά υπάρχουν'' αλλά μας έβαλε στο μνημόνιο κι άρχισε τις περικοπές. Ήταν η δική του έκδοση να μας κάνει Δανία. Μήπως και ο δικός σου ''Σωτήρας'' κάτι παρόμοιο έχει στο μυαλό του?

''...μαζί με τον Σαμαρά τον Σωτήρα μου...'' ξανά λες, μόνον πού ενώ στο Ζάππειο 1+2 ανεγνώριζε ότι δεν βγαίνει πουθενά το μνημόνιο εντούτοις όταν έγινε κυβέρνηση το συνέχισε. Μήπως αυτό λέει ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο? εκτός κι αν θέλουμε να χρεοκοπήσουμε?

Ο δικό σου Σωτήρας τι μπορεί να κάνει? Τι ξέρει παραπάνω το οποίο δεν ξέρουν οι άλλοι και δεν μας λέει ο ίδιος και του δείχνεις την όποια εμπιστοσύνη?

Μάλλον χρειάζεται μυαλό πυρηνικού επιστήμονα να καταλάβουμε ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει, δεν εξηγείται αλλιώς.

Ολόκληρες Αμερικη και Ρωσία (άσε τις ευρωπαϊκές χώρες) με πετρέλαια και βαριά εξαγωγική βιομηχανία κάνουν τουμπεκί μπροστά στην Morgan Stanley, Fitch, Standart & Poor κ.α. αγορές και θα ορθώσει ανάστημα η Ελλάδα που τις φακές τις εισάγει από τον Καναδά και την Τουρκία?

Πραγματικά χρειάζεται μυαλό πυρηνικού επιστήμονα να καταλάβουμε ότι όποιος το πάρει αλλιώς θα έχει την τύχη της Αργεντινής η οποία χρεοκόπησε μέσα σε 12 χρόνια 2 φορές εξαιτίας ΑΥΤΏΝ των αγορών.

Να υπενθυμίσω ότι δύο hedge funds, το ΝΜL και το Aurelius Capital (ελάχιστο μέρος των ''αγορών'') έχουν θέσει την Αργεντινή σε καθεστώς επιλεκτικής χρεωκοπίας εδώ κι ενα χρόνο. Την Αργεντινή που παράγει τα πάντα κι εξάγει τα πάντα που παράγει.

Ο κλέφτης (δλδ αυτοί που μας έφεραν εδώ) ξέρει πως να παραβιάζει την κλειδαριά σου αλλά ξέρει και να προφυλάσσει την κλειδαριά του από ''συναδέλφους'' του. Με άλλα λόγια μόνον ο κλέφτης ξέρει τα κόλπα του κλέφτη, δλδ αυτοί που μας έφεραν εδώ έχουν και τον τρόπο να μας βγάλουν από εδώ.

Ο δικός σου ''Σωτήρας'' τι λέει για όλα αυτά? πώς θα αντιμετωπίσει τα παραπάνω τώρα που ΟΛΟΙ τον περιμένουν στην γωνία με οπλισμένο το 45αρι?

Ας μην έχουμε αυταπάτες, ακόμη και αυτοί που σήμερα δηλώνουν ''ρόζ'' στις εκλογές θα ψηφίσουν Εθνική Ελλάδος και Παναθηναϊκό άντε και λίγο από Λεβαδειακό (Ποτάμι), κανείς δεν διακινδυνεύει την τσέπη του.

Μην ξεχνάς ότι δεν μας έχουν πεί πως θα χρηματοδοτήσουν αυτοί που επιβουλεύονται την εξουσία όλα αυτά που υπόσχονται, εκτός κι αν κάνουν πραγματικότητα την απειλή τους και βάλουν χέρι στα 163δις καταθέσεις των Ελλήνων μέσω εσωτερικού δανεισμού.

Για όλα αυτά, ο ίδιος που σήμερα δηλώνει ''ροζ'' θεωρεί τους ''εχθρούς' του ''ροζ'' (δλδ αυτούς που μας έφεραν εδώ) καταλληλότερους για την συνέχεια........

πόσο μυαλό χρειάζεται να γίνουν αντιληπτά τα παραπάνω?

Μάλλον πολύ σε μερικούς.........

Τροποποιήθηκε από τον pipingtom83

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειμαι βλάκας αν υποστηρίξω ότι απο το να δούμε πάλι τα ίδια, να πάμε Τσίπρα και το πολύ πολύ να γίνουν όλα πτ@ν@; αλλα NA YΠAPΞEI MIA AΛΛAΓH ρε παιδιά...

Τα 'παμε.

Θα ασπρίσει το ντουβάρι του το καθε γίδι, και ΜΕΤΑ θα περιμένει σα χάνος να βρεξει λεφτα.

Το κράτος - πατερούλης βαστα μια χαρά.

'Αλλο τίποτα, εχετε να προτεινετε ?

Απο αλλαγές (βλ. '81 κι επειτα ) και απο βαθιες τομες ( ο ακατανόμαστος με την οικουμενική), χορτάσαμε.

Άλλο, άλλο...

:baby: :baby: :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τον έχεις δει τον σωτήρα του εν δράση και στην εξουσία για να ξέρεις ότι δεν θα μπορέσει να ορθώσει ανάστημα ή απλά εικαζεις;

Δεν έχετε καταλάβει μερικοί ότι πλέον δεν υπάρχει καλή ψήφος για τον λαό.

Πλέον ψηφίζουμε το λιγότερο κακό.

Το μεγαλύτερο κακό που θα μπορούσε να μας συμβεί είναι να ξαναβγάλουμε ΠΑΣΟΚ ΝΔ. Και το αμέσως επόμενο να δώσουμε μεγάλη δύναμη στην ΧΑ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρα pipingtom συνεχίζουμε τα ίδια,γιατί έχει άλλη γλύκα να πεθαίνεις από δεξιάς μορφής πείνα, παρά απο αριστερής...

Κάνουμε λοιπόν τουμπεκί όσο δε πάει μέχρι την στιγμή που θα ορθοποδήσει η χώρα μας.

Ώπα κάτσε,αυτό δεν γίνεται γιατί δεν παράγουμε τίποτα όπως λες σωστά και εσύ.

Άρα ξανά μανα το κεφάλι κάτω και χωρίς να βγάζουμε κουβέντα,θα πληρώνουμε εμείς,τους λάθος υπολογισμούς του κάθε ενός κυβερνώντος κάθε φορά(αυτοί είπαν πως έχουν κάνει πολλά λάθη).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Vamos Alexis!! :wub: :wub: :wub: :wub:

ελιές, τελείες, ρίζες, γιωργακης, α ρε τι εχει να γινει.... :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα 'παμε.

Θα ασπρίσει το ντουβάρι του το καθε γίδι, και ΜΕΤΑ θα περιμένει σα χάνος να βρεξει λεφτα.

Το κράτος - πατερούλης βαστα μια χαρά.

'Αλλο τίποτα, εχετε να προτεινετε ?

Απο αλλαγές (βλ. '81 κι επειτα ) και απο βαθιες τομες ( ο ακατανόμαστος με την οικουμενική), χορτάσαμε.

Άλλο, άλλο...

:baby: :baby: :popcorn:

Θεωρητικα, ναι... Υπαρχει η λυση που "ολοι" οσοι φωναζουν οτι αγανακτησαν και αηδιασαν, χρειαζονται.

Εαν η λευκη ψηφος ξεπερασει το 50% + 1 του εκλογικου σωματος, ο Προεδρος της Δημοκρατιας, οφειλει να διαλυσει ολα τα κομματα και να δωσει εντολη σχηματισμου νεων. Δεν ισχυει επακριβως αυτο βεβαια.. Ισχυει και στην αποχη, που καποιοι μας ταϊζουν χρονια, πως δεν ειναι λυση! Εαν η πλειοψηφια του εκλογικου σωματος δεν βγαλει αποτελεσμα, αυτοματως η διαδικασια κρινεται ακυρη και επαναλαμβανεται!

Οριστε μια τελεια λυση, περα απο χρωματα και καρεκλες!

Τροποποιήθηκε από τον sombralb

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πλέον ψηφίζουμε το λιγότερο κακό.

Δεν κάνεις τίποτα, έτσι.

Ενισχύεις τις πιθανότητες του οποιοδήποτε σαλτιμπάγκου να πάρει 3% = αράξαμε + επιδοτούμαστε πλέον απο τον κορβανά.

Τα τελευταια 200 χρόνια, αυτο συμβαινει.

Και ο σαλτιμπάγκος, προχωρα σε άμεση αποπληρωμη / εξαργυρωση των ψηφοφόρων του....

Άλλο.

Σκεφτειτε + πράξτε. :popcorn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεωρητικα, ναι... Υπαρχει η λυση που "ολοι" οσοι φωναζουν οτι αγανακτησαν και αηδιασαν, χρειαζονται.

Εαν η λευκη ψηφος ξεπερασει το 50% + 1 του εκλογικου σωματος, ο Προεδρος της Δημοκρατιας, οφειλει να διαλυσει ολα τα κομματα και να δωσει εντολη σχηματισμου νεων. Δεν ισχυει επακριβως αυτο βεβαια.. Ισχυει και στην αποχη, που καποιοι μας ταϊζουν χρονια, πως δεν ειναι λυση! Εαν η πλειοψηφια του εκλογικου σωματος δεν βγαλει αποτελεσμα, αυτοματως η διαδικασια κρινεται ακυρη και επαναλαμβανεται!

Ναι και αντι για ΠΑΣΟΚ θα έχουμε Ελιά...

ΜΑΖΙΚΗ ΑΠΟΧΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Και μετα τι ? και τι? θα κατεβω στον δρομο μαζι με εναν που εχει πανο ΔΕΝ ΠΛΕΡΟΝΩ!!!1 μπλουζα με την Ag.Sofia και απο πισω ΜΑΣ ΠΣΕΚΑΖΟΥΝΕ .

Τον Alexis δεν τον γλιτώνουμε και θα τον φαμε. Αν θα τα κανει χειρότερα ή καλυτερα δεν ξερω, μακάρι καλυτερα. ( αν και αυτο ειναι σχετικο, οσο χειρότερα περνάω εγω, τοσο καλύτερα περναει αλλος )

Αυτο θελει ο ΕΛ λαος μια Light αριστερά, Ευρωζωνη και χωρις μνημόνιο, έγινε και χριστιανός.

Έπρεπε να φτάσουμε σε αυτο το σημείο για να σπάσουμε τον δικομματισμό, τωρα που πολλοι δεν εχουν δουλειά και παρακαλάνε να κάνουνε χαμάιλικια και ΑΝ θα πληρωθούν.

πιστεύω θα πει "παραλάβαμε καμμένη γη" . Αφου ρε παπαρα εσενα θα ψηφίσουν γιατι δεν θελουν αλλο Samara. Τι λες θα σκίσω μνημόνια κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιός νόμος και ποιό άρθρο του Συντάγματας τα προβλέπουν αυτά φίλε μου; :P

Και ΑΝ, ΑΝ λέω, χάριν λόγου, υποθέσουμε ότι δεν είναι ραδιοαρβύλες, πως ακριβώς θα σχηματιστούν τα νέα κόμματα και από ποιούς; Και τι είναι ο πρόεδρας να δίνει εντολές "διαλύσου" και "σχηματίσου" στα κόμματα, γενικός γαμ/λας του σύμπαντος; :lol:

Ακόμα κι αν είναι μόνο κατ' όνομα δημοκρατία, δεν λειτουργεί έτσι το πράμα ούτε στο υφιστάμενο πολίτευμα. Ο πρόεδρας μόνο τη βουλή μπορεί να διαλύσει, τίποτα περισσότερο.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, κρυστάλλινα διαυγή θα έλεγα. Τα λευκά ΔΕΝ προσμετρώνται. . & -

Και καλά έκανες και απέσυρες το link προς το νομικό συμβούλιο του κράτους (υπόθεση Πασχαλίδη, Κουτελίδη και Ζαχαράκη κατά της Ελλάδος) όχι μόνο γιατί δεν δουλεύει αλλά πρωτίστως γιατί είναι παντελώς άσχετο με αυτό που θέλεις να ισχυριστείς, μην πω ότι λέει ακριβώς τα αντίθετα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν κάνεις τίποτα, έτσι.

Ενισχύεις τις πιθανότητες του οποιοδήποτε σαλτιμπάγκου να πάρει 3% = αράξαμε + επιδοτούμαστε πλέον απο τον κορβανά.

Τα τελευταια 200 χρόνια, αυτο συμβαινει.

Και ο σαλτιμπάγκος, προχωρα σε άμεση αποπληρωμη / εξαργυρωση των ψηφοφόρων του....

Άλλο.

Σκεφτειτε + πράξτε. :popcorn:

Έτσι νομίζεις εσύ.

Όχι άλλο. Αυτό.

Άλλο άλλο βρες εσύ για σένα. Έτσι είναι τα πράγματα.

Το λιγότερο κακό για σένα μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, για άλλον ο Λεβέντης και για μένα οι οικολόγοι.

Είσαι σίγουρος για αυτό που λες; Είσαι σίγουρος ότι έτσι είναι για όλους τους Έλληνες;

Κατευθείαν, άλλο άλλο.

Άλλο άλλο...

Άλλο άλλο.

Εγώ λέω άλλα αντί άλλων...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιός νόμος και ποιό άρθρο του Συντάγματας τα προβλέπουν αυτά φίλε μου; :P

Και ΑΝ, ΑΝ λέω, χάριν λόγου, υποθέσουμε ότι δεν είναι ραδιοαρβύλες, πως ακριβώς θα σχηματιστούν τα νέα κόμματα και από ποιούς; Και τι είναι ο πρόεδρας να δίνει εντολές "διαλύσου" και "σχηματίσου" στα κόμματα, γενικός γαμ/λας του σύμπαντος; :lol:

Ακόμα κι αν είναι μόνο κατ' όνομα δημοκρατία, δεν λειτουργεί έτσι το πράμα ούτε στο υφιστάμενο πολίτευμα. Ο πρόεδρας μόνο τη βουλή μπορεί να διαλύσει, τίποτα περισσότερο.

Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, κρυστάλλινα διαυγή θα έλεγα. Τα λευκά ΔΕΝ προσμετρώνται. . & -

Και καλά έκανες και απέσυρες το link προς το νομικό συμβούλιο του κράτους (υπόθεση Πασχαλίδη, Κουτελίδη και Ζαχαράκη κατά της Ελλάδος) όχι μόνο γιατί δεν δουλεύει αλλά πρωτίστως γιατί είναι παντελώς άσχετο με αυτό που θέλεις να ισχυριστείς, μην πω ότι λέει ακριβώς τα αντίθετα.

Επειδη εκανα το κλασσικο λαθος και δεν διασταυρωσα την πηγη, το απεσυρα και το διορθωσα γιατι δεν προσεξα ακριβως τι επικολλησα.

Η αποχη οριζεται ως πολιτικη πραξη απο το Συνταγμα, χωρις εμπλοκη προεδρων κλπ. Εαν η πλειοψηφια των ψηφοφορων απεχουν, δεν σχηματιζεται κυβερνηση, ασχετως ποσοστων. Κρινεται ακυρη η διαδικασια αμεσα.

Τα κομματα δεν καταργουνται αμεσα, αλλα στο χερι οσων απεχουν ειναι αυτο.. Εαν γινει 2-3φορες η διαδικασια, νομιζεισ πως θα ξανακατεβουν οι ιδιοι? Με τι μουτρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εαν γινει 2-3φορες η διαδικασια, νομιζεισ πως θα ξανακατεβουν οι ιδιοι? Με τι μουτρα?

Τώρα τα θές και τα γράφεις αυτά? :grin:

http://www.inewsgr.com/305/anypochoritos-o-giorgos-papandreou-thema-oron-i-anakoinosi-tou-neou-kommatos.htm

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το λιγότερο κακό για σένα μπορεί να είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, για άλλον ο Λεβέντης και για μένα οι οικολόγοι.

Μπααααααααα, όλοι. Κουτσουμπες, παπαρηγες, λάος, βάλτους όλους κανονικά (μην παει κι εχουμε τιποτε ταμπέλες, άθελα μας)

Βρες μου τα τελευταια 40-50 χρόνια, ένα-δυο όνοματα που να ηταν οκ.

1. Είσαι σίγουρος για αυτό που λες;

2. Είσαι σίγουρος ότι έτσι είναι για όλους τους Έλληνες;

1. Φυσικα και ειμαι.

2. Οπως ειναι και οι ημέτεροι, οι βολεμενοι και οι βλαμενοι.

Μολις τελειωσουν τα τσιτατα και οι πλάκες που κατακλυζουν πλέον το διαδικτυο, και περασουν και τα Φωτα, ετοιμασου τοτε για την επέλαση των νοικοκυραιων, ωστε να εχουμε ενα ησυχο, άγιο, χριστιανικό Πάσχα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μπω λίγο και στο δικό σου κλίμα,εσένα πιο είναι το δικό σου άλλο κύριε Θανάση;

Γιατί μέχρι στιγμής φαίνεται πως διαφωνείς με το "άλλο"του καθενός που έχει ποστάρει σε αυτές τις σελίδες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για να μπω λίγο και στο δικό σου κλίμα,εσένα πιο είναι το δικό σου άλλο κύριε Θανάση;

Το δικό μου ?

Δεν μπήκα σε καμμία σπουδαστικη παράταξη = άργησα να παρω πτυχίο....

Δεν θα με βρεις σε καμμία κλαδική γραμμένο = βαλε οτι θες....

Με 3 παραιτησεις + 4 απολύσεις στο ενεργητικό μου, στα 45 μου πλέον δεν υπάρχει κατι να με φοβίζει.

Μόνο η ροπή, του Innova.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι οικονομολογοι με αρχιδατες γνωσεις κ οχι σαν τους χλεχλεδες βολεμμενους λεγανε να παμε στη δραχμη το 2009 αλλά ποιος ακουγε?

Θα ειχαμε περιοδο υφεσης 4-5 χρονια (οσα περασαμε δηλαδη) και θα ημασταν με δικο μας νομισμα και τιμές στα επιπεδα του 2000...

Πανω απο ολα το ευρω ομως εεε, να μη χαλασουμε χατηρι στους ευρωπαιους και μας βγαλουν κ κανα ονομα. Τοσο μας υπολογιζουν κ αυτοι...

Και πανω που καπως βελτιωνεται η κατασταση, ερχεται ενας κουραμπιες ο τσιπρας (λεφτα υπαρχουν vol.2) και γινεται ενα πισωγυρισμα μουρλια.

Καλα να παθουμε λοιπον και εις κατωτερα...

Τροποποιήθηκε από τον zentakias

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επειδη εκανα το κλασσικο λαθος και δεν διασταυρωσα την πηγη, το απεσυρα και το διορθωσα γιατι δεν προσεξα ακριβως τι επικολλησα.

Η αποχη οριζεται ως πολιτικη πραξη απο το Συνταγμα, χωρις εμπλοκη προεδρων κλπ. Εαν η πλειοψηφια των ψηφοφορων απεχουν, δεν σχηματιζεται κυβερνηση, ασχετως ποσοστων. Κρινεται ακυρη η διαδικασια αμεσα.

Τα κομματα δεν καταργουνται αμεσα, αλλα στο χερι οσων απεχουν ειναι αυτο.. Εαν γινει 2-3φορες η διαδικασια, νομιζεισ πως θα ξανακατεβουν οι ιδιοι? Με τι μουτρα?

Εδώ είναι το σύνταγμα http://www.hellenicp...tevma/Syntagma/ και εδώ ο εκλογικός νόμος http://www.dsanet.gr...ia/n3231_04.htm

Που ακριβώς αναφέρονται αυτά που ισχυρίζεσαι, γιατί εγώ δεν τα βλέπω πουθενά. 5 άτομα να ψηφίσουν, θα βγάλουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση. Μετράνε μόνο τα έγκυρα και σε αυτά που μετράνε δεν συμπαριλαμβάνονται τα λευκά. Συνεπώς οι προτάσεις γιά λευκά και αποχή, το μόνο αποτέλεσμα που θα έχουν αν εισακουστούν, είναι να πάνε να ψηφίσουν τελικά μόνο τα κοματόσκυλα. Και όποιο κόμμα διαθέτει τα περισσότερα, να γίνει κυβέρνηση.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το δικό μου ?

Δεν μπήκα σε καμμία σπουδαστικη παράταξη = άργησα να παρω πτυχίο....

Δεν θα με βρεις σε καμμία κλαδική γραμμένο = βαλε οτι θες....

Με 3 παραιτησεις + 4 απολύσεις στο ενεργητικό μου, στα 45 μου πλέον δεν υπάρχει κατι να με φοβίζει.

Μόνο η ροπή, του Innova.

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Μαζι σου σε αυτό,αλλά Δεν απαντάς στο ερώτημα μου ή μάλλον στο ερώτημα σου βασικά.Ρωτάς όλους μας να πούμε κάτι άλλο,κάτι νέο.Το δικό σου νέο πιο είναι;

Επίσης,ο κόσμος που δεν γράφτηκε πουθενά και πήρε πτυχίο στην ώρα μας τι πάει να πει;ότι κάπου το χρωστάει με το ζόρι;

Ροπή το Innova; :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Gen.Markus

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα