Jump to content
Ravendark

Σούργελα κυκλοφορούν ανάμεσα μας vol. 2

Recommended Posts

εντωμεταξυ βλεπεις τις φωτο απο την δεξια μερια, κανεις scroll down, σκαει η αριστερη πλευρα και μενεις καπως ετσι: :ohmy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πριν 22 ώρες, το μέλος Gouky7 έγραψε:

https://www.car.gr/10988102-suzuki-dl-650-v-strom

Δεν με ενδιαφερει αν ειναι προσεγμενο, αν ειναι κολλητος σας στην λεσχη των v strom η αδερφος σας. Καρασουργελαρα με τα ολα του imo.

Να το στείλει στη μαμά σουζούκι, 86 χιλιάδες χιλιόμετρα τουρμπισμένα :blink:

Τώρα ποιά η λογική να ρίξεις τόσα φράγκα σε στρομ δεν ξέρω, με το ποσό που διέθεσε έπαιρνε άνετα το 1000. Άβυσσος...

Παρατηρήσεις: Οι σφιχτήρες στα κολάρα του αέρα δεν είναι ανοξέιδωτοι και το φίλτρο εκεί που είναι θα μαζεύει σκόνη. έπρεπε πιό ψηλά :mB_kalo_e:

Σούργελο δεν το λές πάντως, απλά ποιός θα δώσει το τάληρο για να πάρει μηχανάκι με τέτοια μετατροπή...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά μην έχει 86k χιλιόμετρα τουρμπισμένα.

Μη σε πω το είχε για 80 χιλιάδες και τα τελευταία 6 είναι τουρμπισμένα. Και πάλι πολλά είναι. :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 9 ώρες, το μέλος exppii έγραψε:

Τώρα ποιά η λογική να ρίξεις τόσα φράγκα σε στρομ δεν ξέρω, με το ποσό που διέθεσε έπαιρνε άνετα το 1000. Άβυσσος..

Μπορει σαν νουμερο τα αλογα να ειναι πολυ κοντα με το 1000αρι, αλλα το τουρμπο ¨γεμιζει¨ πιο καλα, απο την αλλη τα λεφτα των βελτιωσεων ειναι πεταμενα λεφτα, πιο πολυ ψυχολογικα ενεβαινεις αλλα ξοδευεις πολλα για νανπαρεις λιγα, τα εχω κανει και το πληρωσα ακριβα.. Σαν το μαμα δεν εχει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 4/10/2017 at 5:24 ΜΜ, το μέλος Gouky7 έγραψε:

https://www.car.gr/10988102-suzuki-dl-650-v-strom

Δεν με ενδιαφερει αν ειναι προσεγμενο, αν ειναι κολλητος σας στην λεσχη των v strom η αδερφος σας. Καρασουργελαρα με τα ολα του imo.

Γιατι ακριβως ειναι σουργελο?Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...

Εγω βλεπω μια ωραια μετατροπη και τιποτα παραπανω... Και οχι δεν μουθ αρεσουν τα βστορμ γενικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος pavlosgt3 έγραψε:

Γιατι ακριβως ειναι σουργελο?Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω...

Θεμα αισθητικης ειναι, δεν υπαρχει κατι να καταλαβεις ουτε υπαρχει σωστο η λαθος. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Tasos Meli έγραψε:

Νταξ... ειχα πει να μη μιλησω, το Vstromi της αγγελιας ειναι μια χαρα μοτοσακο, σε καμια περιπτωση δεν ειναι σουργελο, το θεμα δεν απευθυνεται στην υποκειμενικη γνωμη που εχει το καθε μελος αλλα στην αντικειμενικη-ομοφωνη αποψη που πηγαζει απο τα πολλα μελη, και γω δεν συμπαθω τα Vstrom, δεν παυει ομως να ειναι ενα απο τα αποδεδειγμενα καλα μηχανακια, το μοναδικο πραγμα που ξεχωριζει στο συγκεκριμενο, ειναι το σημειο τοποθετησης του φιλτρου και τιποτα παραπανω.

Εγω συμπαθω απεριοριστα τα VStrom αλλα αδυνατω να καταλαβω για ποιο λογο δεν μπορειτε να μην δεχεστε την υποκειμενικη αποψη του καθενος για το τι ειναι σουργελο και τι οχι. Δεν κρινω την μετατροπη, κρινω το συγκεκριμενο εγχειρημα στο συγκεκριμενο μηχανακι.  Οπως θα ελεγα καρασουργελο του κερατα κι ενα τουρμπατο f800gs , ετσι λεω κι αυτο ανεξαρτητα απο το αν εχει γινει καλη δουλεια η οχι.  Και ποια ειναι η αντικειμενικη -ομοφωνη αποψη των μελων;  Σε 3-4 αρεσει, σε 3-4 δεν αρεσει. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 11 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε:

Εγω συμπαθω απεριοριστα τα VStrom αλλα αδυνατω να καταλαβω για ποιο λογο δεν μπορειτε να μην δεχεστε την υποκειμενικη αποψη του καθενος για το τι ειναι σουργελο και τι οχι. Δεν κρινω την μετατροπη, κρινω το συγκεκριμενο εγχειρημα στο συγκεκριμενο μηχανακι.  Οπως θα ελεγα καρασουργελο του κερατα κι ενα τουρμπατο f800gs , ετσι λεω κι αυτο ανεξαρτητα απο το αν εχει γινει καλη δουλεια η οχι.  Και ποια ειναι η αντικειμενικη -ομοφωνη αποψη των μελων;  Σε 3-4 αρεσει, σε 3-4 δεν αρεσει. 

Σαν εμφανηση ειναι οπως ακριβως ενα μαμα Vstrom, δεν διαφερει σε κατι, παρα μονο στο οτι το φιλτρο ειναι ¨καπως¨ σε περιεργη θεση.

Το να πεις οτι σαν εγχειρημα ειναι ¨μαλακια¨ για πολλους και διαφορους λογους το καταλαβαινω και συμφωνω, αλλα μεχρι εκει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το εγχειρημα να τουρμπισει καποιος το v-strom του, εμενα μου φενεται φανταστικο σαν ιδεα ποσο μαλλον και σαν υλοποιηση. Και δεν ειναι απλα οτι το τουρμπισε και τελος, ασχοληθικε και με αναρτησεις, φρενα,κτλπ... Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το πεις σουργελο επειδη σε καποιον δεν αρεσει αυτο σαν ιδεα... Παραμενει σε εμφανιση οπως και εναν μαμα, με μονη διαφορα τη τουρμπινα και το φιλτρο... Και επισης ναι θα καραγουσταρα μια τελεια μετατροπη σε τουρμπο παπι,tmax, και γενικα σε οποιοδηποτε μηχανακι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος pavlosgt3 έγραψε:

Το εγχειρημα να τουρμπισει καποιος το v-strom του, εμενα μου φενεται φανταστικο σαν ιδεα ποσο μαλλον και σαν υλοποιηση. Και δεν ειναι απλα οτι το τουρμπισε και τελος, ασχοληθικε και με αναρτησεις, φρενα,κτλπ... Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να το πεις σουργελο επειδη σε καποιον δεν αρεσει αυτο σαν ιδεα... Παραμενει σε εμφανιση οπως και εναν μαμα, με μονη διαφορα τη τουρμπινα και το φιλτρο... Και επισης ναι θα καραγουσταρα μια τελεια μετατροπη σε τουρμπο παπι,tmax, και γενικα σε οποιοδηποτε μηχανακι.

αυτό πήγαινα να πω, εδώ τουρμπίζουν τα tmax (είχα αλλά το είχα μαμά :D) που στην ουσία είναι scooter αλλά δεν έχει σχέση με τα υπόλοιπα αυτόματα, όλα είναι θέμα γούστου, μα τι λέμε; εδώ τουρμπίζουν παπιά! :_devil: (θέμα γούστου επίσης! :) )

Τροποποιήθηκε από τον Karavasilator19

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λίγα τα λόγια σας για τα τουρμπάτα tmax για να μην βγάλω έξω το εργαλείο (το μηχανάκι εννοώ) και δώσω πόνο έτσι; :tooth:

2012-04-02214443_zpsa774f570.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 18 λεπτά, το μέλος Schumi έγραψε:

Λίγα τα λόγια σας για τα τουρμπάτα tmax για να μην βγάλω έξω το εργαλείο (το μηχανάκι εννοώ) και δώσω πόνο έτσι; :tooth:

2012-04-02214443_zpsa774f570.jpg

καρμπιρατερατο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 4 ώρες, το μέλος Schumi έγραψε:

Ναι. Keihin FCR40 φοράει.

το κατάλαβα από τη σέλα, εγώ είχα injection, τους tmaxάδες από Σαλονίκη τους ξέρεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όχι αλλά και από μερικές φορές που τους είδα και μιλήσαμε στην καντίνα της Αννούλας που μαζευόντουσαν παλιότερα, καλύτερα που δεν τους ξέρω. :tooth:

BTW δεν είναι δικό μου το tmax. Στο συνεργείο που πάω το Tiger είναι. Το έχει παρατήσει εκεί ο ιδιοκτήτης του και κοντεύει να κλείσει καμιά δεκαετία στο συνεργείο έτσι.

Πλέον είναι εύκολο βέβαια να γίνει οποιουδήποτε νομίζω με ένα αντίτιμο. 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θεός και λίγα λέω,στο πάνω μέρος μπορεί να βάλει και μπαγκαζιερα αυτοκινήτου άνετα.

Επίσης αφού το κάνει έπρεπε να βάλει και.... πόρτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Την 10/30/2017 at 3:32 ΜΜ, το μέλος GkS έγραψε:

Πώς δεν έβαλε κι έναν ηλιακό θερμοσίφωνα από πάνω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος skiritis έγραψε:

Πώς δεν έβαλε κι έναν ηλιακό θερμοσίφωνα από πάνω...

Εστω ενα φωτοβολταϊκο πανελ για τη φορτηση της μπαταριας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

https://www.facebook.com/marketplace/item/370562656718843

Τι αφήνω εδώ να υπάρχει 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
πριν 1 ώρα, το μέλος Le Tavernier έγραψε:

https://www.facebook.com/marketplace/item/370562656718843

Τι αφήνω εδώ να υπάρχει 

Δε δείχνει κάτι συγκεκριμένο.