panelix 226 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 θα συμφωνησω απολυτα Και κατα την γνωμη μου οι "αναρχικοι" τελικα υπηρετουν και στηριζουν το ιδιο το συστημα που υποτιθεται οτι πολεμουν Κι εγώ πιστεύω ότι ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος κατα βάθος έγινε επειδή στη Γερμανία υπήρχε έλλειψη σαπουνιού! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KatemGR 115 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 θα συμφωνησω απολυτα Και κατα την γνωμη μου οι "αναρχικοι" τελικα υπηρετουν και στηριζουν το ιδιο το συστημα που υποτιθεται οτι πολεμουν Και εγω θα συμφωνισω απολυτα !!!!!!!!!!! Οι αναρχοαπλυτη στηριζοντε απο τους μασονους που μας κυβερναν τοσα χρονια και εφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ μας να ψαχνουν ελληνες στα σκουπιδια και οι τουρκοι να μας παραβιαζουν τα χορικα μας υδατα και να μας κλεβουν τον χρυσο και το αεριο που θα μπορουσαμε να τρομε με χρισα κουταλια και να μας φοβοταν ολη η ανρθωποτητα!!!!! Ο γρηγοροπουλος ειναι γνοστο οτι ηταν εβραιοπαιδο και ειναι ακομι ζοντανο. Ειδαμε και την μανα του.. ουτε ενα δακρη!!!!!! Εκλεισε το σπιτι ενος αστυνομικου με τρια παιδια και διακρισης στην αστυνομια, πολοι ελληνες κατασηματαρχες βιοπαλεστε ειδαν της οικονομιες μιας ζωης να γινοντε σταχτη. Πολλα περιπτερα καηκαν και εσεις κρινιαζετε για ενα μπουκαλακι νερο που το πληρονουν και 20 ευρο ΑΦΤΗ ειμαστε κυριοι !!!!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Και εγω θα συμφωνισω απολυτα !!!!!!!!!!! Οι αναρχοαπλυτη στηριζοντε απο τους μασονους που μας κυβερναν τοσα χρονια και εφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ μας να ψαχνουν ελληνες στα σκουπιδια και οι τουρκοι να μας παραβιαζουν τα χορικα μας υδατα και να μας κλεβουν τον χρυσο και το αεριο που θα μπορουσαμε να τρομε με χρισα κουταλια και να μας φοβοταν ολη η ανρθωποτητα!!!!! Ο γρηγοροπουλος ειναι γνοστο οτι ηταν εβραιοπαιδο και ειναι ακομι ζοντανο. Ειδαμε και την μανα του.. ουτε ενα δακρη!!!!!! Εκλεισε το σπιτι ενος αστυνομικου με τρια παιδια και διακρισης στην αστυνομια, πολοι ελληνες κατασηματαρχες βιοπαλεστε ειδαν της οικονομιες μιας ζωης να γινοντε σταχτη. Πολλα περιπτερα καηκαν και εσεις κρινιαζετε για ενα μπουκαλακι νερο που το πληρονουν και 20 ευρο ΑΦΤΗ ειμαστε κυριοι !!!!! Φίλε μάλλον έχεις μπερδέψει τα milligram σου, τέτοια άγνοια και απόσχιση από την πραγματικότητα δεν δικαιολογείται διαφορετικά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Και εγω θα συμφωνισω απολυτα !!!!!!!!!!! Οι αναρχοαπλυτη στηριζοντε απο τους μασονους που μας κυβερναν τοσα χρονια και εφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ μας να ψαχνουν ελληνες στα σκουπιδια και οι τουρκοι να μας παραβιαζουν τα χορικα μας υδατα και να μας κλεβουν τον χρυσο και το αεριο που θα μπορουσαμε να τρομε με χρισα κουταλια και να μας φοβοταν ολη η ανρθωποτητα!!!!! Ο γρηγοροπουλος ειναι γνοστο οτι ηταν εβραιοπαιδο και ειναι ακομι ζοντανο. Ειδαμε και την μανα του.. ουτε ενα δακρη!!!!!! Εκλεισε το σπιτι ενος αστυνομικου με τρια παιδια και διακρισης στην αστυνομια, πολοι ελληνες κατασηματαρχες βιοπαλεστε ειδαν της οικονομιες μιας ζωης να γινοντε σταχτη. Πολλα περιπτερα καηκαν και εσεις κρινιαζετε για ενα μπουκαλακι νερο που το πληρονουν και 20 ευρο ΑΦΤΗ ειμαστε κυριοι !!!!! Όσο πιο συχνα ποσταρεις τόσο ποιο πολύ γελαμε keep it up mate! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Και εγω θα συμφωνισω απολυτα !!!!!!!!!!! Οι αναρχοαπλυτη στηριζοντε απο τους μασονους που μας κυβερναν τοσα χρονια και εφτασαν την ΕΛΛΑΔΑ μας να ψαχνουν ελληνες στα σκουπιδια και οι τουρκοι να μας παραβιαζουν τα χορικα μας υδατα και να μας κλεβουν τον χρυσο και το αεριο που θα μπορουσαμε να τρομε με χρισα κουταλια και να μας φοβοταν ολη η ανρθωποτητα!!!!! Ο γρηγοροπουλος ειναι γνοστο οτι ηταν εβραιοπαιδο και ειναι ακομι ζοντανο. Ειδαμε και την μανα του.. ουτε ενα δακρη!!!!!! Εκλεισε το σπιτι ενος αστυνομικου με τρια παιδια και διακρισης στην αστυνομια, πολοι ελληνες κατασηματαρχες βιοπαλεστε ειδαν της οικονομιες μιας ζωης να γινοντε σταχτη. Πολλα περιπτερα καηκαν και εσεις κρινιαζετε για ενα μπουκαλακι νερο που το πληρονουν και 20 ευρο ΑΦΤΗ ειμαστε κυριοι !!!!! για κατι τυπους σαν και σενα εχουμε προνοησει και δε πεταμε τα κονσερβοκουτια μας. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 από τον ο νέος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlito10 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Μαθε να γραφεις πρωτα σωστα ρε φιλε και ξαναμιλαμε...καρκινο στα ματια θα παθουμε με σας τους ελληναρες.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Ωιμέ.........εγώ δεν γράφω πουθενά ότι οι αναρχικοί υπηρετούν το σύστημα. Το σύστημα εκμεταλλεύεται στο έπακρο ότι το εξυπηρετεί σε κάθε περίοδο. Ενίοτε και ''παιδιά'' που τα ''ανέχτηκε'' αρκετά, λέγε με Χ.Α. Μην κάνετε βιαστική ανάγνωση,και κάντε μια προσπάθεια να προσφέρετε στη συζήτηση ακόμα και αν διαφωνείτε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Ωιμέ.........εγώ δεν γράφω πουθενά ότι οι αναρχικοί υπηρετούν το σύστημα. Το σύστημα εκμεταλλεύεται στο έπακρο ότι το εξυπηρετεί σε κάθε περίοδο. Ενίοτε και ''παιδιά'' που τα ''ανέχτηκε'' αρκετά, λέγε με Χ.Α. Μην κάνετε βιαστική ανάγνωση,και κάντε μια προσπάθεια να προσφέρετε στη συζήτηση ακόμα και αν διαφωνείτε. Λεω και γω αλλα καταλαβα? Παντως Το όνομα του εισαγγελέα που απέρριψε την αίτηση του Νικου είναι Παναγιώτης Καψιμάλης Αυτός που έβγαλε έξω τον Λαυρεντιάδη (υπόθεση της Proton bank)... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
roulhs 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Λεω και γω αλλα καταλαβα? Παντως Το όνομα του εισαγγελέα που απέρριψε την αίτηση του Νικου είναι Παναγιώτης Καψιμάλης Αυτός που έβγαλε έξω τον Λαυρεντιάδη (υπόθεση της Proton bank)... αυτη ειναι η αστικη δικαιοσυνη φιλε μου παντα εξυπηρετουσε (και θα συνεχισει να το κανει) τα συμφεροντα της οικονομικης ελιτ παρολα αυτα καλο ειναι να ειπωνονται και αυτα διοτι δυστυχως αποτι φαινεται δεν ειναι αυτονοητα για την πλειοψηφια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Λεω και γω αλλα καταλαβα? Παντως Το όνομα του εισαγγελέα που απέρριψε την αίτηση του Νικου είναι Παναγιώτης Καψιμάλης Αυτός που έβγαλε έξω τον Λαυρεντιάδη (υπόθεση της Proton bank)... Ο οποιός εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκισή του 3 μήνες πριν αυτό γίνει ούτως ή άλλως λόγω παρέλευσης 18μηνου προσωρινής κράτησης,με εγγύηση 100 εκατομμύρια,δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων υγείας που έχει. Η οποία αποφυλάκιση τελικά έγινε στο 18μηνο,όπως ορίζει ο νόμος. Άρα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Ο οποιός εισαγγελέας πρότεινε την αποφυλάκισή του 3 μήνες πριν αυτό γίνει ούτως ή άλλως λόγω παρέλευσης 18μηνου προσωρινής κράτησης,με εγγύηση 100 εκατομμύρια,δεδομένων των σοβαρών προβλημάτων υγείας που έχει. Η οποία αποφυλάκιση τελικά έγινε στο 18μηνο,όπως ορίζει ο νόμος. Άρα; Φιλε μου δεν θες να ακουσεις για παρελευση 18μηνου σε περιπτωσεις αναρχικων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nippon Denso 1.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Φιλε μου δεν θες να ακουσεις για παρελευση 18μηνου σε περιπτωσεις αναρχικων Συμφωνώ,απλά μου φάνηκε πως παρουσίαζες την αποφυλάκισή του σαν κάτι που δεν έπρεπε να γίνει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AGMS 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Τώρα συμβαίνουν πολύ σοβαρά επεισόδια πάλι στο κέντρο της Αθήνας, τράπεζες, αμάξια κλπ σπασμένα και αναποδογυρισμένα. Δεν μπορούσε κανείς να λύσει το πρόβλημα πριν γίνουν τέτοια επεισόδια και ποιος ξέρεις άλλο τι αναμένετε να γίνει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Αναμενόμενο ητανΈχει καποιες εικόνες εδώ πέρα οποίος μπορεί ας της βάλει γιατί είμαι απο ταμπλετ http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/763172/epeisodia-sta-exarheia/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AGMS 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 από τον AGMS 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Ωραίος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nuntius 2.443 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Απο όσο μπορώ να συμπεράνω απο το παραπάνω φωτορεπορτάζ απόψε το βράδυ μόνο mercedes είχαν παρκάρει στην Αθήνα.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Και το ειχα πει στον ευατο μου..."ρε Κωστα μην μπαινεις σε τετοια τοπικς Χανεις την ψυχραιμια σου" 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Και το ειχα πει στον ευατο μου..."ρε Κωστα μην μπαινεις σε τετοια τοπικς Χανεις την ψυχραιμια σου" Ελα ντε που μπηκες και ποσταρες κιόλας:-P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Καλά του κάνανε του μπούστη του καπιταλόκαδου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Bye the way τους κάδους τους καίνε για να αποροφανε τα δακρυγονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 Καλά του κάνανε του μπούστη του καπιταλόκαδου! Εχεις φάει ποτε χημικό ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) live απο τον ρουφιανο τον ζούγκλα ;ρ http://www.zougla.gr/live και εδω ενημερωτική ζώνη. https://twitter.com/dromografos Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Απο όσο μπορώ να συμπεράνω απο το παραπάνω φωτορεπορτάζ απόψε το βράδυ μόνο mercedes είχαν παρκάρει στην Αθήνα.. Eλα ομως που αυτο δνε το βλεπουν μερικοι μερικοι. Τυχαιο ειναι οτι παντα σε πορειες και οπου ''μυριζει'' επεισοδιο παντα υπαρχουν ορισμενα ανοικτα καταστηματα χωρις το γνωστο πλεγμα? Τυχαιο ειναι που ξαφνικα βλεπεις γυρω απο τους δρομους των εξαρχειων ακριβα αυτοκινητα παρκαρισμενα οπου να ναι, οπως να ναι? ΟΧι φυσικα γιατι πολυ απλα θελουν τις αποζημειωσεις οι κατοχοι... Αλλα παρολα αυτα μερικους ακομα και απο εδω μεσα, τους εξοργιζει απλα οτι μερικα αυτοκινητα λαμπαδιασαν... Δεν κοιτανε καν τι αυτοκινητα ηταν,... Τα παραδιπλα που ειναι παρκαρισμενα τα βλεπει πχ ο Κωστα Τ που χανει την ψυχραιμια του? (τυχαιος ο ΚωσταςΤ μιας ειδα το τελευταιο του ποστ) Καλά του κάνανε του μπούστη του καπιταλόκαδου! Γιωργη, ο καδος λαμπαδιασε ειτε απο μαλακια, ειτε για να σπασει το δακρυγονο.. Πονταρω πολυ στο 2ο! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2014 από τον HLIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες