timos_som 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Καλησπέρα παιδιά, φτάνει η ώρα που θα γίνω 18 και θα τελειώσω και το σχολείο ( :vv: ) λόγο οικονομικού αυτοκίνητο δεν παίζει όποτε για τις δουλείες μου είπαμε με τους δικούς μου να πάρω μηχανάκι! Αρχικά να πω ότι θα βγάλω το Α1 (αυτό μέχρι τα 125cc αργότερα ίσως πάω σε πιο μεγάλο) συνεπώς θέλω σκούτερ μέχρι 125cc λογικά θα πάω για κάποιο οικονομικό από όλες τις μεριές κατανάλωση, σέρβις κτλπ σκέφτομαι να βάλω σαν όριο τα 2000 euro έχω δει 1) Kymco Agility 16+ 125 ->1895e 2) Sym Symphony SR125 ->1675e 3) Honda Vision 110 (16ρες ρόδες) ->2080e 4) Aprilia SportCITY ONE 125 -> 1800e (δεν το βρίσκω στο site της aprilia! :/ ) Ποιο μου προτείνεται και γιατί?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 αν και οι διάφορες είναι μικρές νομίζω πάει κάπως έτσι : επιδόσεις Sym Symphony SR125 οικονομία Honda vision 110 εξοπλισμός AGILITY 16+ 125 το SportCITY ONE πρέπει να αποσύρθηκε γιατί είχε αρκετά παλιό και "φαγανό" μοτέρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timos_som 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 όταν λες επιδόσεις τι διαφορά μπορεί να έχει σε σχέση με τα άλλα?? άρα το aprilia όχι εε? :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα παιδιά, φτάνει η ώρα που θα γίνω 18 και θα τελειώσω και το σχολείο ( :vv: ) λόγο οικονομικού αυτοκίνητο δεν παίζει όποτε για τις δουλείες μου είπαμε με τους δικούς μου να πάρω μηχανάκι! Αρχικά να πω ότι θα βγάλω το Α1 (αυτό μέχρι τα 125cc αργότερα ίσως πάω σε πιο μεγάλο) συνεπώς θέλω σκούτερ μέχρι 125cc λογικά θα πάω για κάποιο οικονομικό από όλες τις μεριές κατανάλωση, σέρβις κτλπ σκέφτομαι να βάλω σαν όριο τα 2000 euro έχω δει 1) Kymco Agility 16+ 125 ->1895e 2) Sym Symphony SR125 ->1675e 3) Honda Vision 110 (16ρες ρόδες) ->2080e 4) Aprilia SportCITY ONE 125 -> 1800e (δεν το βρίσκω στο site της aprilia! :/ ) Ποιο μου προτείνεται και γιατί?! δες και το SYM HD 125 EVO ειναι στα 2145 ομως αλλα τα αξιζει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2014 από τον ziaba Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 όταν λες επιδόσεις τι διαφορά μπορεί να έχει σε σχέση με τα άλλα?? άρα το aprilia όχι εε? :/ οι επιδόσεις είναι παραπλήσιες Ωστόσο καλύτερα να τα δεις από κοντά το derbi variant 125 είναι το ίδιο με το sport city one τσέκαρε το Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timos_som 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το SYM HD 125 EVO το είχα δει δεν μου άρεσε τόσο.. :/ εσύ γιατί το προτείνεις σε τι είναι καλύτερο από τα άλλα?? Δεν ξέρω τι παίζει με την Derbi σαν εταιρία την έχω δει ξανά αλλά δεν ξέρω.. Α κάτι που ξέχασα να πω είναι πως η αντιπροσωπεία της kymco είναι απέναντι μου όποτε ίσως με συμφέρει να πάω στο kymco?? Και βασικά θέλω να μου πείτε ποιο είναι καλύτερο μηχανάκι από αυτά σαν σύνολο! (δηλαδή όχι μόνο σε τελική, κατανάλωση κτλπ κτλπ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Σαν σύνολο το kymco νομίζω υπερέχει σε σχέση με τα άλλα 3 καθώς επίσης είναι και ποιο νέο μοντέλο σε σχέση με τα υπόλοιπα . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timos_som 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 Και εγώ για εκεί το βλέπω γιατί είναι κοντά αντιπροσωπεία οπότε σε περίπτωση που πάθει κάτι να το πάω! Αξίζει η διαφορά από το απλό με το 16+?? γιατί έχουν κοντά 200e διαφορά!?! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 23 , 2014 (τροποποιήθηκε) Το νέο Kymco Agility 125 16+ με μια ματιά:Αυξημένη προστασία του αναβάτη χάρη στη νέα σχεδίαση της ποδιάςΜεγαλύερη ευελιξία χάρη στο νέο πλαίσιο, τη βελτιωμένη κατανομή βάρους και το νέο πίσω τροχό 14”Περισσότερη άνεση, για οδηγό και συνεπιβάτη, που προσφέρουν οι νέες αναρτήσεις με μεγαλύτερη διαδρομή, η νέα σέλα και τα νέα αναδιπλούμενα μαρσπιέ συνεπιβάτηΜεγαλύτερος χώρος κάτω από τη σέλαΤάπα ρεζερβουάρ κάτω από το τιμόνι, παροχή 12V για φόρτιση κινητού και όργανα με συνδυασμό ψηφιακών και αναλογικών ενδείξεωνΜεγαλύτερη αυτονομία χάρη στη βελτιωμένη κατανάλωση και το μεγαλύτερο ρεζερβουάρ, που είναι πλέον τοποθετημένο στο πάτωμαΝέα φωτιστικά σώματα τεχνολογίας LED http://scooternet.gr/news/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B7%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82/kymco-agility-125-16-2014-%CE%B7%CF%81%CE%B8%CE%B5-%CE%BC%CE%B5-1-895-%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89/ για 200ε πρέπει να τα αξίζει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 23 , 2014 από τον mitsakhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! Το SYM HD 125 EVO το είχα δει δεν μου άρεσε τόσο.. :/ εσύ γιατί το προτείνεις σε τι είναι καλύτερο από τα άλλα?? Δεν ξέρω τι παίζει με την Derbi σαν εταιρία την έχω δει ξανά αλλά δεν ξέρω.. Α κάτι που ξέχασα να πω είναι πως η αντιπροσωπεία της kymco είναι απέναντι μου όποτε ίσως με συμφέρει να πάω στο kymco?? Και βασικά θέλω να μου πείτε ποιο είναι καλύτερο μηχανάκι από αυτά σαν σύνολο! (δηλαδή όχι μόνο σε τελική, κατανάλωση κτλπ κτλπ) ειναι υδροψυκτο, τετραβαλβιδο, πιο δυνατο απο τ αλλα, αξιοπιστο-δοκιμασμενο κ γενικα εχει πουλησει παρα πολυ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
timos_som 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, τελικά θα πάω στο kymco λόγο του ότι είναι κοντά μ και αν συμβεί κάτι θα το πάω αμέσως για επισκευή! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziaba 356 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Μην πάρεις το agility δεν είναι τόσο καλής ποιότητας όπως το hd κ καίει παραπάνω. Αν θες κυμκο λόγο ότι είναι κοντά το σερβίς πάρε το people 125i Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsakhs 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2014 Το καινούριο agility 16+ είναι ανάλογης ποιότητας του people 125i άπλα δεν είναι τόσο δοκιμασμένο (καινούριο γαρ) . Σε περίπτωση που βλέπεις και για άλλα μοντέλα από αυτά που έχεις αναφέρει πιστεύω αξίζει να δεις το LIBERTY 125 3V - 2.020ε - injection - 15αρα μπροστά -καινούριος τριβαλβιδος(μακρύ μπιελος) - service ανά 10κ χλμ (αυτό το βλέπεις σπάνια σε σκούτερ τέτοιας κατηγορίας) και νομίζω κατασκευάζεται σε ασιατικό έδαφος . Αυτά καλές αγορές!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotakiss 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 , 2014 Peugeot Speedfight φιλαράκι ... δοκιμασμένο από πρώτο χέρι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
topmar 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 22 , 2015 Καλησπέρα σε όλους, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Τώρα, έχουμε μια αλλαγή οικονομικών δεδομένων.........Λόγω έκτακτης χρηματοδότησης από συγγενείς (Χαχαχαχα), ανέβηκε το διαθέσιμο ποσό στα 2500€ (με το κλειδί στο χέρι, με βαλίτσα, κράνος, αλυσίδα και συναγερμό......οπότε μην κοιτάτε μόνο την τιμή καταλόγου, που ανεβαίνει μετά)! Οπότε διορθώνω και το αρχικό ποστ ως προς το ποσό των χρημάτων, περιμένω τις νέες σας προτάσεις λοιπόν, έως 250cc. Υπενθυμίζω ότι η χρήση του θα είναι 80% πόλη (1-2 άτομα συνολικού βάρους έως 200κιλα!!) και 20% περιφερειακός (1 άτομο). Αξιοπιστία, επιδόσεις, φθηνή συντήρηση, ποιότητα...... Με την σειρά που τα έβαλα! Προς το παρόν, κλίνω προς το SYM HD2 200i ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες