efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 Νέο μικρό naked, μονοκύλινδρο,24,5hp. Αναμένεται-κλασικά-στην EICMA. http://m.moto.it/magazine/news/benelli-bn-251-2015 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreekSouvlaki 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) 24,5 ενδιαφερον ετσι και ερχοταν Ελλαδα απο καμια Honda η KTM θα πουλαγε πολυ αλλα απο την Benelli δεν ξερω ειναι καλο σαν μοντελο αλλα η συγκεγκριμενη εταιρια εχει βγαλει 1-2 μοντελα Ελλαδα αρα δεν ξερω το ποσο θα την εμπιστευθουν οι Ελληνες Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2014 από τον GreekSouvlaki Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 βρε εγω να το παρω μην το φερουν με 4 μιση χιλιαδες ευρω μονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GreekSouvlaki 26 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 εδω υπαρχουν 125 με 4 μιση χιλιαδες...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 πραγμα τουλαχιστον τραγικο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 Όμορφο είναι πάντως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 Επειδη με τα ιταλικα δε το χω ξερουμε κυβισμο;; Πανεμορφο παντως Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 (τροποποιήθηκε) Δεν είναι ιταλικό, κινέζικο είναι. Την benelli την έχει αγοράσει κινέζικη εταιρία εδώ και καιρό. Ομορφούλι είναι πάντως. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2014 από τον FlyingInADream Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2014 Δεν είναι ιταλικό, κινέζικο είναι. Την benelli την έχει αγοράσει κινέζικη εταιρία εδώ και καιρό. Ομορφούλι είναι πάντως. Σωστά. Και για την ιστορία: << Η Benelli ιδρύθηκε το 1911 στο Pesaro, Ιταλία και είναι μάλλον η πιο παλιά κατασκευάστρια φίρμα μοτοσυκλετών στην Ευρώπη. Αγοράστηκε το 2005 από το Κινέζικο QianJiang Group και η εταιρεία λέγεται πλέον Benelli Q.J. Η Benelli Q.J. διατηρεί την έδρα του τμήματος έρευνας κι εξέλιξης στο Pesaro και υποστηρίζει τη σχεδίαση κι εξέλιξη των Benelli και Keeway. >> Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2018 Eτσι οπως το βλεπω φαινεται σβελτο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 10 , 2018 Προσεχως.....κατοχος!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerokost 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 πριν 5 ώρες, το μέλος deawolf 125 έγραψε: Προσεχως.....κατοχος!!! με το καλό, να μας πείς και εντυπώσεις ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Ευχαριστω!σε περιπου 3-4 μερες μερες θα το χω στα χερια μου!η χαρα μου δεν κρυβετε!πρωτη φορα αγοραζω καινουργιο μηχανημα!!!θελω να νιωσω την αισθηση του πρωτου ιδιοκτητη!μολις το παρω θα ανοιξω καινουργιο θεμα με ολες τις εντυπωσεις!μακαρι να κυκλοφορει και απο αλλους συναδερφους εδω,για να μοιραστουμε μαζι τις εμπειρειες μας,απο την εν λογω μοτοσυκλετα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavrosdm 183 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 πες εντυπωσεις απο την αντιπρωσοπεια γιατι γλυκοκοιταω, αν παιξω με καινουργιο το 300αρι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Καλα το μηχανημα δεν παιζεται!το πηρα κ test ride πρωτα..παρα πολυ ποιοτικο που δεν το περιμενα να πω την αληθεια(το 300 ειναι ακομη καλυτερο κ ψιλομοιαζουν με το 250,εχουν κ καποια ανταλακτικα κοινα)η μηχανη ειναι αρκετα γρηγορη κ σου δινει οτι εχει!πολυ ομορφα τα οργανα,πολυ καλο καθισμα οδηγου-συνοδηγου(πολυ ανετα κ τα δυο)φρενα αρκετα καλα(δεν καταφερα να τα δοκιμασω επαρκως)το καλυτερο κομματι ειναι που οταν ανοιγεις γκαζι, κανει ενα τρομερο ηχο λες και ειναι κανα 1000αρι!τωρα περισοτερα θα πω οταν το εχω στα χερια μου! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Σε ποιο μαγαζι το οδηγησες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Στην επισημη αντιπροσωπεια benelli στην αθηνα(λεωφ. αλιμου 76 αργυρουπολη)δεν μπορω να πω..ευγενικοτατοι,εξυπηρετικοι κ κατατοπιστικοι σε ολα τους!μπορουσα να παρω δοκιμη κ το bn 302 την ιδια μερα,αλλα δεν το πηρα γτ πιστευω οτι θα ηταν υπερβολικο για μενα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gerokost 117 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 Στα 7 μώβ βγαίνει τελική τιμή ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 11 , 2018 3.639 γιουρα βγαινει ακριβως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2018 (τροποποιήθηκε) Καλοριζικο φιλε μου. Πες μας εντυπωσεις Τροποποιήθηκε Μάιος 12 , 2018 από τον Gouky7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
deawolf 125 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 12 , 2018 Σε ευχαριστω πολυ!ανυπομονω να ερθει στα χερια μου!κ εννοειτε οτι θα φτιαξω αποκλειστικο θεμα με ολες τις λεπτομεριες του μοντελου!παντως σε πρωτη φαση η ποιοτητα των περιεφερικων ειναι σε εξαιρετικα επιπεδα!αυτο ειναι που εχει κανει εντυπωση!τωρα απο μοτερ ο χρονος θα το δειξει..με 2 χρονια εγγυηση ομως πιστευω θα ειμαι κομπλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2020 Ξεθάβω το θέμα για να γράψω ότι φτάσαμε τα 5.200 χιλιόμετρα με τη Benelli BN 251 και έγινε και το δεύτερο σέρβις! Όλο αυτό τον καιρό τι προβλήματα έβγαλε; Αλλαγή μπαταρίας - είχε μια δυσκολία στο πρωινό ξεκίνημα όταν έκανε κρύο, τη φόρτισα, έφτιαξε για μια βδομάδα, άρχισε να το ξανακάνει και την άλλαξα. Κόστος 35 ευρώ - από τότε που την άλλαξα (με μπαταρία άλλης μάρκας από αυτή που είχε), κανένα πρόβλημα! Κάποια στιγμή εμφάνισε ένα τρίξιμο εκεί που είναι το μασκάκι πάνω από το τιμόνι, πήγα στο συνεργείο, το μαζέψανε και από τότε είναι ΟΚ. Επίσης μια ιδιοτροπία έχει, ότι αν τη γεμίσεις με βενζίνη πάνω από το τρυπητό δαχτυλίδι που είναι μέσα στο ρεζερβουάρ, μπουκώνει και τρομάζεις να την ξεμπουκώσεις. Όταν όμως το μάθεις αυτό, προσέχεις και δεν υπάρχει θέμα. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από στήσιμο, άνεση, κράτημα, λάστιχα, λειτουργία σασμάν (δεν ισχύει ότι είναι σκληρό όπως έχει γραφτεί... μια χαρά είναι), μικρή κατανάλωση, απόδοση κινητήρα, τον οποίο λες και... ταξιδιάρικο για την κατηγορία! Ενώ και η γενικότερη ποιότητα κατασκευής δείχνει ως τώρα να είναι στο επίπεδο των παρόμοιων ιαπωνικών που... ούτε αυτές κατασκευάζονται στην Ιαπωνία, δηλαδή "όση πρέπει"! Value for money; Ασφαλώς ναι, μάλιστα η δική μου είναι... πιο πολύ, διότι πρόλαβα την προσφορά όταν την αγόρασα! Μπράβο στη Benelli - ως τώρα τουλάχιστον. Αλλά 5.000 χιλιόμετρα είναι ένα καλό δείγμα νομίζω. Τέλος, υπάρχει ένα ψιλοχάος με τα μοντέλα της Benelli που παρουσιάζονται συνεχώς - κανείς δεν ξέρει ποια από τα νέα μοντέλα θα έρθουν στην Ευρώπη και ποια από αυτά στην Ελλάδα. Με βάση ωστόσο την εμπειρία που έχω... θα χτύπαγα τη Leoncino 500 ή... την Imperiale 530 που θα βγει μέσα στο 2020 (αν τη φέρουν βέβαια). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackDiamond 450 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2020 Πιστεύω πως η benelli τα επόμενα χρόνια ( μέχρι και το 2025 ) θα έχει ωραία μοντέλα από 200-500 κυβικά ... Θα ήθελα να δω ένα 500αρι-600αρι από τους janapanezous που να έχει gt στοιχεία ( πχ σαν το trk, μεγαλύτερο τζαμάκι, φαρδιά σέλα, μεγαλύτερο ντεπόζιτο και πάει λέγοντας ). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TKM 801 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2020 Λοιπόν... φτάσαμε τα 11.500 χιλιόμετρα και έχουμε και λέμε: Φέτος το καλοκαίρι πήγα: α) Εκδρομή στο Μούλκι Κορινθίας (είναι ένα ορεινό χωριό πάνω από το Κιάτο) μαζί με τους Enfieldάδες. β) Πέντε μέρες Ικαρία, δικάβαλλος, φορτωμένος με δυο βαλιτσάρες (στη σχάρα, δεν έχω μπαγκαζιέρα), έκανα νύχτα τη διαδρομή Αγ. Κήρυκο - Αρμενιστή (50 χιλιόμετρα όπου ανεβαίνεις ως την κορυφή ενός βουνού, φτάνεις σε κάτι ανεμογεννήτριες και το ξανακατεβαίνεις), την ξαναέκανα και μέρα μετ' επιστροφής (χωρίς τις βαλίτσες), γύρισα και τα κοντινά μέρη. γ) Κρήτη άλλες πέντε μέρες μόνος μου, όπου έκανα πολλά χιλιόμετρα - με πιο χαρακτηριστικό τα 250 χιλιόμετρα σε ένα μεσημεροαπόγευμα από Πλακιά ως τη Σητεία, δηλαδή διαδρομή σε κάθε είδους δρόμο. Και Εθνική Οδό και με στροφές κλπ. Συνολικά γύρω στα 500 χιλιόμετρα! δ) Εκδρομή στα Μετέωρα, δηλαδή από Αθήνα σε Καλαμπάκα και επιστροφή και στο ενδιάμεσο πολλά χιλίομετρα στην περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα κλπ. (υπέροχη διαδρομή). Χίλια χιλιόμετρα σε τρεις μέρες! Πώς συμπεριφέρθηκε η μηχανή; ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ, "ΟΥΤΕ ΤΣΙΚ" ΠΟΥ ΛΕΜΕ! Βέβαια, στο ενδιάμεσο, μεταξύ Κρήτης και Μετεώρων της έκανα μια αλλαγή λαδιών νωρίτερα του προβλεπόμενου χρόνου για να τη νοιώθω ότι δουλεύει πιο ομαλά. Ιδανική για δρόμους με στροφές (τι να την κάνεις τη μεγαλύτερη μηχανή εκεί; ), αξιόμαχη για τα κυβικά της στις Εθνικές Οδούς, όπου ταξιδεύει στα 110-130 κοντερίσια, δηλαδή 100-120 πραγματικά. Η κούραση πάντως δεν επέρχεται από τον κινητήρα, που δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ και χωρίς κραδασμούς, αν και μονοκύλινδρος, επέρχεται από τη σέλλα, που δεν είναι για μεγάλα ταξίδια. Προβλήματα στο διάστημα ως τώρα: μια μικρή διαρροή από το καπάκι κάτω από το ψυγείο, την οποία μου διέγνωσε ένα συνεργείο αλλά εγώ... δεν την έχω δει και δεν έχω παρατηρήσει να έχασε παραφλού σε όλες αυτές τις διαδρομές! Ούτε είχα θέμα υπερβολικής ανόδου θερμοκρασίας κλπ.! Όταν το ξεκαθαρίσω... θα γράψω. Πάντως η μηχανή είναι ως τώρα ΑΡΙΣΤΗ για τα λεφτά της και ήδη... έχω κάνει μαζί της πολύ περισσότερα απ' ό,τι με άλλες μεγαλύτερες! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες