Jump to content
warhol

Κλήση για θόρυβο εξάτμισης και υπερβολική ταχύτητα

Recommended Posts

Πολυ μαγκια τωρα τελευταια απο τα οργανα...

Εδω πανω στη Θεσσαλονικη να δειτε τι ακουμε! Αν δε σε γ@μ@ει καλα η γυναικα σου ή σου ριχνει ξυλο, μην βγαζεις το κομπλεξ σου στους πολιτες Μ@Λ@Κ@ !!!

Ποτε θα τους μπει κανενα αυγο στον κωλο απο εναν καλο δικηγορο δεν ξερω!!! Εννοειται οτι αυτο δεν ισχυει για ολους τους αστυφυλακες / αστυνομικους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλημερα σε ολους.Φιλε Dant3 με αυτα που εγραψες τι μας λες:ΝΑΙ κανω θορυβο,αλλα οταν θα παω να διαμαρτηρηθω, θα βαλω σιγαστηρα και θα τους πιασω μαλακες.Αφου ολοι γνωριζουμε οτι αμα αλλαξουμε εξατμιση(στη περιπτωση του παιδιου το αγορασε ετσι)ειμαστε παρανομοι.Τωρα οτι δεν κανουμε μετρηση με το αυτι ,οκ.Αν παει την αλλη μερα με την εξατμιση που την ειχε τη στιγμη που τον πιασανε και τον μετρησουν σε σωστες συνθηκες ειναι νομιμος;

Μη τα βαζεις με αμαχους,εγω δεν ειπα τιποτα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τροχαία ελληνικού + άμα σε έγραψε ενας καραφλας δεν νομίζω να πάρεις τπτ πριν την ωρα του.

Αλλά ρε θηρίο εχεις R1 kai σταμάτησες σε μπλόκο περιπολικών μεγάλο λάθος.... εκτός και αν ήτανε διας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικά παράνομος δεν είσαι με όλε τις after εξατμίσεις,όσες είναι ταπωμένες είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια db.

Καλώς λοιπόν να πας να διαμαρτυρηθείς και όπως σωστά είπο ο Ιννόβας,πες τους το μηχανάκι μου ακριβώς έτσι πέρασε ΚΤΕΟ και υπάρχουν όλα τα στοιχεία.

Επίσης,εσείς που λέτε να μην σταματάει στα μπλόκα,για ξανασκεφτείτε το λίγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αρχικά παράνομος δεν είσαι με όλε τις after εξατμίσεις,όσες είναι ταπωμένες είναι μέσα στα επιτρεπτά όρια db.

Καλώς λοιπόν να πας να διαμαρτυρηθείς και όπως σωστά είπο ο Ιννόβας,πες τους το μηχανάκι μου ακριβώς έτσι πέρασε ΚΤΕΟ και υπάρχουν όλα τα στοιχεία.

Επίσης,εσείς που λέτε να μην σταματάει στα μπλόκα,για ξανασκεφτείτε το λίγο.

α

Δεν ειπα να μην σταματαει στα μπλόκα.... αλλα οταν εχει τέτοιο μηχανάκι πας με 140 ενω το οριο ειναι αρκετα ποιο κατω και κανεις και θόρυβο ε δεν σταματάς σε ενα περιπολικό που δεν θα ασχοληθεί καν αν φύγεις γιατι δεν προκειται να σε πιάσει ποτέ... εχει διαφορά απο το δεν σταματάω σε μπλόκα....δεν μίλησα γενικά για το συγκεκριμένο λέω .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τροχαία ελληνικού + άμα σε έγραψε ενας καραφλας δεν νομίζω να πάρεις τπτ πριν την ωρα του.

Αλλά ρε θηρίο εχεις R1 kai σταμάτησες σε μπλόκο περιπολικών μεγάλο λάθος.... εκτός και αν ήτανε διας.

Μόλις είχα σταματήσει στο φανάρι και ο αστυνομικός είχε βγεί στην μέση της διάβασης.Εγω ήμουν αριστερή λωρίδα βέβαια.

Φυσικά και είναι η τελευταία φορά.Την επομένη έχω φύγει προκλητικά κιόλας με το μηχανακι όρθιο

Σύμφωνα με τον κύριο στο πρωτόκολλο υπάρχούν πολλοί τρόποι μέτρησης για τον θόρυβο μιας εξάτμισης,

ενας απ αυτούς και το αυτί του αστυνομικού.

Ναι καλά διαβάσατε!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον warhol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το βιονικό αυτί μέτρησε τα db της εξάτμισης. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα δει την πινακίδα σου ακόμα και κρυμμένη να την έχεις;

Ακόμη ακόμη, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δε θα δει μέσα από το μπουφάν σου ή την κωλότσεπη, μέσα από το πορτοφόλι τον αριθμό της ταυτότητάς σου να σου στείλει το ραβασάκι σπίτι συστημένο;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κανω και μια ερωτηση προς ολους μας.Καθομαστε στην ακρη σε μια λεωφορο πχ .Ακουμε τον ηχο μιας μοτοσυκλετας που ερχετε προς το μερος μας,αλλαζοντας ταχυτητες-οχι στα κοκκινα-και απο τον ηχο λεμε μεσα μας:ωπ...κατι μεγαλο/γρηγορο ερχετε.Στα 50μετρα (ισως και απο πιο μακρια)για μενα και απο πιο μακρια,βλεπουμε τη μουρη της.Αφου λοιπον ειμαστε εμπειροι-γατες λεμε:α...μπλε-ασπρο χαμηλο,gsxr ειναι.Ας πουμε οτι οντως πετυχαμε τη μαντεψια,μας προσπερναει,το θαυμαζουμε ας παει στο καλο.Για μενα(Προσωπικο γουστο)αν φοραγε μαμα εξατμιση,ωραιος.Αν φοραγε καποια aftermarket(πχ.yosi street leagal)παλι θα γουσταρα.Αν ειχε καποια ξεταποτιτς,οχι.Βαλε τωρα στη θεση μου ενα μπατσο.Παιδια ,ΔΕΝ ειναι μαλακες.Nαι,χωρις οργανα και χωρις σωστες μετρησεις ειναι ακυρα αυτα που λενε και αυτα που γραφουν,αλλα ολοι μας ξερουμε αν κανουμε θορυβο η οχι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

άσε τι λέει ο κύριος στο πρωτόκολλο.Τι λέει ο κανονισμός είναι η ουσία.

Ξέρουν τι λέει ο κανονισμός αλλα τον γράφουν κανονικά.Καλύπτει ο ένας τον άλλον. Τροποποιήθηκε από τον warhol

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να κανω και μια ερωτηση προς ολους μας.Καθομαστε στην ακρη σε μια λεωφορο πχ .Ακουμε τον ηχο μιας μοτοσυκλετας που ερχετε προς το μερος μας,αλλαζοντας ταχυτητες-οχι στα κοκκινα-και απο τον ηχο λεμε μεσα μας:ωπ...κατι μεγαλο/γρηγορο ερχετε.Στα 50μετρα (ισως και απο πιο μακρια)για μενα και απο πιο μακρια,βλεπουμε τη μουρη της.Αφου λοιπον ειμαστε εμπειροι-γατες λεμε:α...μπλε-ασπρο χαμηλο,gsxr ειναι.Ας πουμε οτι οντως πετυχαμε τη μαντεψια,μας προσπερναει,το θαυμαζουμε ας παει στο καλο.Για μενα(Προσωπικο γουστο)αν φοραγε μαμα εξατμιση,ωραιος.Αν φοραγε καποια aftermarket(πχ.yosi street leagal)παλι θα γουσταρα.Αν ειχε καποια ξεταποτιτς,οχι.Βαλε τωρα στη θεση μου ενα μπατσο.Παιδια ,ΔΕΝ ειναι μαλακες.Nαι,χωρις οργανα και χωρις σωστες μετρησεις ειναι ακυρα αυτα που λενε και αυτα που γραφουν,αλλα ολοι μας ξερουμε αν κανουμε θορυβο η οχι.

Κάνω θόρυβο άλλο όχι υπερβολικό.

Για να καταλάβεις,η δουλειά μου είναι απέναντι ακριβώς απο την Τροχαία Αθηνών.

Περνάω απο μπροστά τους κάθε μέρα.

ΠΟΤΕ δεν μου έχουν πει τίποτα για την εξάτμιση.

Και ο θόρυβος που κάνει η mivv είναι τέτοιος που παρ όλα αυτά πέρασε ΚΤΕΟ δίχως κανένα πρόβλημα.

Και να σου πώ και κάτι άλλο,ναι πήγαινα με 140 ,αλλα ημουν σε άδειο δρόμο,ευθεία, αριστερή λωρίδα,με το κράνος μου,το μπουφάν μου,τα γάντια ,σταμάτησα στο φανάρι εκεί που έπρεπε,ούτε την διάβαση είχα πατήσει ,σου έδειξα όλα τα χαρτιά που μου ζήτησες,και με γράφεις επειδή άκουσες με το αυτί τον ήχο της εξάτμισης και θεώρησες οτι είναι υπερβολικός ?Και όταν στο λέω με απειλείς οτι θα μου την πάρεις για 6 μήνες ?Ε όχι ρε,δεν θα περάσει αυτό...έτσι για το γαμώτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Thunder κανεις δεν ειπε πως τα οργανα ειναι μαλακες. Το θεμα ειναι πως δεν γινεται να τρως κληση που στηριζεται σε υποκειμενικα στοιχεια. Η κληση για υπερβολικη ταχυτητα βασιζεται σε καποια πραγματικη μετρηση και καλα εκαναν και τον εγραψαν. Αν ισχυε το ιδιο και για την εξατμιση παλι μαζι τους θα ημουν κι ας κυκλοφορω κι εγω με ξεταπωτη ακραπα. Ειπαμε, οι μαλακιες πληρωνονται. Οχι κι ετσι ομως. Κανε την δουλεια σου σωστα και κανεις δεν θα μιλησει. Οι μαγκιες, η ειρωνεια και τα υποθετικα συμπερασματα πρεπει να κοπουν.

Τροποποιήθηκε από τον Gouky7

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε WARHOL εγω μαζι σου (αλοιμονο...η αγαπη της ζωης μου-μετα τα παιδια μου-ηταν,ειναι και θα ειναι η μοτοσυκλετα).Αλλα ο τσοσμπα που σε σταματησε,τον εβλεπες να γουσταρει;Αν σε μετρησε οτι πηγαινες με 140 (εστω σε αδεια λεωφορο)ΚΑΙ οντος εκανες (καποιο) θορυβο ΚΑΙ ειχε εντολες:γραψε κοσμο,στα παπαρια του αν εχεις ολα τα χαρτια,φορας κρανος κλπ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΓΡΑΨΙΜΟ.Τωρα οσο αφορα το (τσαμπουκο)υφακι,οι απειλες κλπ.......ενταξει αυτα τα ξερουμε ολοι μας.Και ρισκαρουμε αναλογα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρουν τι λέει ο κανονισμός αλλα τον γράφουν κανονικά.Καλύπτει ο ένας τον άλλον.

Μια σκέψη:

Να κάνεις γραπτώς μια επιστολή διαμαρτυρίας και να ζητάς επίσης γραπτώς τεκμηριωμένη απάντηση. Είναι υποχρεωμένοι - και μάλιστα εντός συγκεκριμένης διορίας - να απαντήσουν και τότε να δω τί θα γράψουν για τ' αυτάκια τους.

Για να τους τρίξεις τα δόντια, κοινοποίησέ την όσο ψηλότερα γίνεται, Διοικητή Τροχαίας, Υπουργό Μεταφορών, Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Κο Λέναδρο Ρακιντζή :winking: :whistling: κλπ.

Αυτό θα τους κάνει να χεστούν επάνω τους πιστεύω. Εγώ τουλάχιστον αυτό θα έκανα και σε πληροφορώ ότι έχω βγάλει λαγούς με κάτι τέτοια.

Έχε υπόψη σου ότι αυτά τα φαινόμενα συνιστούν παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας.

Μην ξεχνάς: εσύ διαμαρτύρεσαι ως πολίτης (δεν έχεις να χάσεις τίποτα), αυτοί όμως κρίνονται για τη δουλειά τους.

Προσοχή: ιδιαίτερη στη σύνταξη της επιστολής. Απλή αλλά λεπτομερή έκθεση των γεγονότων και όσων σου είπαν, με ακριβείς ημερομηνίες κλπ στοιχεία. Χωρίς ύβρεις, χαρακτηρισμούς, υπαινιγμούς, ειρωνίες, εμπάθειες, υποδείξεις. Θέλει σοβαρότητα και υπευθυνότητα, αλλιώς τό 'χασες το παιχνίδι και μπορεί να βρεθείς και μπλεγμένος..... (εξύβριση κλπ).

Bonus Συμβουλή: Στείλε την επιστολή συστημένη σε όλους τους αποδέκτες και κράτα τα αποδεικτικά.

Στο κάτω αριστερό μέρος στο τέλος της επιστολής, να αναφέρεις πού κοινοποιείται η επιστολή σου.

Έτσι θα δείξεις ότι δεν αστειεύεσαι και θα κλάσουν μαλλί τα μλκισμένα τα άξεστα.

Περιμένουμε νέα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επικοινωνία προ ολίγου με την Τροχαία Αθηνών.

ΕΓΩ Καλησπέρα σας είμαι οι τάδε ,απο την τάδε υπηρεσία .Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για τον τρόπο που διαξάγονται οι έλεγχοι για τον θορυβο των εξατμίσεων των μοτοσυκλετών ?

ΤΡ. Κοιτάξε να δείτε ,έλεγχοι γίνονται με ειδικά κλιμάκια που βγαίνουν γι αυτο τον λόγο.

Έλεγχοι απο αστυνομικούς της τροχαίας γίνονται αλλα σπάνια γιατι δεν χρησιμοποιούμε το ειδικό όργανο.

ΕΓΩ Δηλαδή γίνεται να κοπεί κλήση στηριζόμενοι στο αυτί μας ?

ΤΡ Γίνεται εφόσν φαίνεται καθαρά και ευδιάκριτα οτι λείπει κομμάτι απο την εξάτμιση

ΕΓΩ Σε περίπτωση που η κλήση αναγράφει μη αποτελεσματικός σιγαστήρας ?

ΤΡ. Εεεεε καλύτερα να τηλεφώνησετε στο τάδε νούμερο

Τηλεφωνώ στο νούμερο που μου δίνουν.

Μου είπαν οτι υπάρχει νομοθεσία που αναγράφει ακριβώς πως πρέπει να γίνονται τέτοιο έλεγχοι,αλλα δεν τον έχουν τώρα μπροστά τους και δεν γνωρίζουν

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πας στην τροχαία με τον δικηγόρο σου.

Τόσο για το ντεσιμπελόμετρο όσο και για τη μέτρηση της ταχύτητας.

Πως μέτρησε την ταχύτητά σου?

Με ραντάρ χειρός?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πας στην τροχαία με τον δικηγόρο σου.

Τόσο για το ντεσιμπελόμετρο όσο και για τη μέτρηση της ταχύτητας.

Πως μέτρησε την ταχύτητά σου?

Με ραντάρ χειρός?

Ναι ραντάρ χειρός

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

...................

Μου είπαν οτι υπάρχει νομοθεσία που αναγράφει ακριβώς πως πρέπει να γίνονται τέτοιο έλεγχοι,αλλα δεν τον έχουν τώρα μπροστά τους και δεν γνωρίζουν

Σε όσα σου έγραψα λοιπόν παραπάνω, πρόσθεσε και αυτό.

Ψάξε και βρες τί προβλέπει η ρημάδα η νομοθεσία (εύκολο πιστεύω μέσω google, ευτυχώς υπάρχει κι αυτό), τύπωσέ το και βάλτο συννημένο στην επιστολή διαμαρτυρίας σου, μαζί με τα υπόλοιπα αποδεικτικά στοιχεία που έχεις.

edit με βάση σχόλιο του ksino

Αν έχεις συγγενή ή φίλο δικηγόρο για να πάτε έτσι μια επισκεψούλα.... αλλά τσαμπέ όμως, κάντο.

Αλλιώς θα σου κοστίσει πολύ περισσότερο απ' όσο όλη η κλήση μαζί και δε λέει.

Η επιστολή ΔΕΝ στοιχίζει σχεδόν τίποτα και η αποτελεσματικότητά της μπορεί ν' αποδειχθεί απίστευτη (scripta manent). :winking:

Υ.Γ.

Τώρα που είναι φρέσκο ακόμα το γεγονός, κάτσε και σημείωσε πράγματα (στοιχεία δρόμων, ημερομηνίες συμβάντων γενικά, τί είπαν, πού απευθύνθηκες κλπ). Μετά θα τα ξεχάσεις και αν θελήσεις να προχωρήσεις σε διαμαρτυρία, θα είναι ελλειπή τα στοιχεία και ατεκμηρίωτη η επιστολή.

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινες όντως με 140?

Ρωτάω γιατί ραντάρ χειρός δεν δίνουν σωστές μετρήσεις σε μοτοσυκλέτες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινες όντως με 140?

Nα είμαι ειλικρινής δεν ξέρω με πόσα πήγαινα.

Βράδυ ήταν,άδειος στην κυριολεξία ο δρόμος,ευθεία,αλλα δεν κοίταξα κάν με πόσα πήγαινα.Μου κάνα σήμα όταν είχα σταματήσει στο φανάρι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πήγαινες όντως με 140?

Γιάννη, το σημείο που αναφέρει ο φίλος είναι η διαβόητη, ξακουστή, ανυπερβλητη, πολυδιαφημισμένη "Βούτα".

Χαλαρά θα πήγαινε τόσο και πάλι καλά....

3025-if-you-know-what-i-mean.png

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιάννη, το σημείο που αναφέρει ο φίλος είναι η διαβόητη, ξακουστή, ανυπερβλητη, πολυδιαφημισμένη "Βούτα".

Aπο τα πολυκλαδικά της Ηλιοπούλης μέχρι το φανάρι στο στρατόπεδο αεροπορίας,23.00-23.15 το βράδυ ,άδειος ο δρόμος,αριστερή λωρίδα,πράσινα όλα τα φανάρια ,ε ναι δεν πήγαινα ούτε με 60,ούτε με 70,ούτε με 80.

Αλλα ειλικρινά δεν ξέρω πόσα είχα πιάσει .

Και δεν ήταν και κάποια άλλη μηχανή για να νομίζουν οτι έκανα κόντρες.

Δεν παραπονιέμαι για την κλήση λόγω ταχύτητας.Καλά κάναν και με γράψαν γι αυτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλι καλα που πηγαινε με τοσα.Εμενα θα με ειχαν δεμενο ακομα.Δεν ξερω το λογο,αλλα αμα ηταν και αδειος ο δρομος στη Βουτα του εδινα και καταλαβαινε.Μεχρι που εφαγα ενα tankslapping(ουτε γω ξερω πως σωθηκα).Μιλαω για δεκαετια του 80.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα