Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

επειδη εκατσες πανω στο μηχανακι κανα 10λεπτο..γι αυτο δε προσεξες τα σφουγγαρακια..

Μα το ψαχούλεψα σου λέω και δυσκολεύτηκα να δω ακόμα και αυτά στη μάσκα.

Δε φαίνονται βρε, μην τρελαίνεσαι. :D

Αν ακούγονται τριγμοί στην κίνηση είναι άλλο θέμα και με το δίκιο σου θα δυσανασχετείς.

Ωραίο είναι πάντως και από ποιότητα δε φαίνεται να σκορπάει. :lol: :P Τζιτζί σε λέω. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Συνομιλούσα προχθές με ένα παλικάρι με ένα κόκκινο Tracer εδώ Καλαμαριά και μου είπε ότι είναι το καλύτερο στην κατηγορία του και τώρα στα κοντά θα πάω να το κάνω ένα test ride έτσι για το LoL...

Με είπε ότι δεν θα θέλω να κατέβω από το μηχανάκι, ότι είναι άριστο παντού και ότι μετά θα θέλω να πετάξω το Tiger στη θάλασσα και να πάρω MT-09 Tracer.

Αμααααααααααααααααααν... ΤΩΡΑ;;;

Ενταξει το tiger ειναι μοντελο 2007 (που ανανεωθηκε οπτικα τελευταια με εναν παλιο πλεον κινητηρα ,πουσαρισμενο 955 ) εννοειται οτι το mt09 ειναι κατι το φρεσκο και συγχρονο! Ειχα tiger το 2008 αλλα τωρα το tracer θα επαιρνα εννοειται

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν κλεινεις το διακοπτη γραφει see you next time..

Χαχα ελεος...

και αμα στουκαρεις γερα (χτυπα ξυλο) βγαζει see you in the afterlife? :crazy:

Πολυ καλο μηχανακι, αλλα το 10χιλιαρο ειναι πλεον στη χωρα μας 2 γκαρσονιερες (υπογειες στην Κυψελη).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

....................................

Πάμε σε άλλες εντυπώσεις.

- Γενικά και συνολικά είναι όντως πιο ωραίο από κοντά, όπως έχουν πει και άλλοι νωρίτερα.

- Ποιοτικά σε σύνολο εικόνας δε μου φάνηκε κάτι κακό, μια χαρά το βρήκα παντού (στατικά όμως, εν κινήσει δεν μπορώ να ξέρω).

- Ακόμα και η άσχημη ζελατίνα, από κοντά δε δείχνει τόσο άσχημη και τόσο κενό να δημιουργεί στα φανάρια. Όχι ότι μου άρεσε, αλλά δε χαλάστηκα και τόσο. Θα ψαχνόμουνα για ομορφότερη και αποτελεσματικότερη after market, εφόσον οι κάτοχοι λένε ότι δεν κόβει επαρκώς τον αέρα.

- Οι χούφτες είναι στενές και είναι γενικά απομακρυσμένες απ' το τιμόνι κάνοντας κύκλο γύρω απ' τις άκρες του. Απ' τη στιγμή που όλοι λένε ότι είναι αναποτελεσματικές στον αέρα, θεωρώ ότι και η τοποθέτησή τους μάλλον είναι άστοχη..... βλέπω να δουλεύουν after market κι εδώ.

- Ο σωλήνας του τιμονιού είναι όντως μεγάλος σε μήκος, αλλά δε με χάλασε αισθητικά και φαντάζομαι θα είναι και στην οδήγηση οκ

- Τα όργανα εφόσον είναι σβηστά δεν μπορούσα να τα αξιολογήσω πώς θα φαίνονταν αισθητικά. Σαν σχήμα πάντως ήταν ταιριαστά εκεί μπροστά.

- Το ντεπόζιτο μου άρεσε σε σχήμα έτσι όπως είναι φαρδύ και κωνικό. Του πάει θεωρώ.

- Η σέλα είναι λίγο σκληρή (ντάξ', δεν έχει ρόλο touring), αλλά μου φάνηκε ικανοποιητικότατη ως αίσθηση στο κάθισμα (για ελάχιστα seconds)

- Η σέλα του συνεπιβάτη μου άρεσε επίσης που είναι μεγάλη και τετράγωνη σε σχέση πχ με του Versys 650 που γίνεται τριγωνική πίσω. Θεωρώ ότι θα ικανοποιήσει το λατρευτό πωπουδάκι της συντρόφου του ιδιοκτήτη. :lol:

- Από πίσω είναι πολύ όμορφη και άγρια, αν εξαιρέσεις την αηδία του φτερού της πινακίδας που (προσωπικά) θα το πέταγα πριν καν βγω απ' το μαγαζί παραλαμβάνοντάς το :tooth: (δεν άλλαξα γνώμη τελικά, αν και το ήθελα). Εδώ χρειάζεται επειγόντως επέμβαση από after market που να δένει ως σύνολο και να μην το αδικεί.

- Το ύψος του (χωρίς να έχω δει τεχνικά χαρακτηριστικά κανενός απ' τα δύο) μου έμοιασε ίδιο ακριβώς με των 2 Versys (650 & 1000), οπότε πάλι μου λείπουν 5-6 ποντάκια ύψους..... :wacko:

Conclusion:

Αν θα τό 'παιρνα? Στο κόκκινο που είχε (ευτυχώς) ήταν τούμπανο! και πιστεύω του πάει πολύ το χρωματάκι.

Το κόκκινο λοιπόν και αν δεν είχα μηχανή και ήθελα μια σπιρτόζικη, άνετα το χτύπαγα.

Μαύρο με την καμμία. :plaf: (καλά, τό 'χετε μάθει πια ότι αντιπαθώ τα full μαύρα γενικώς).

Ακριβώς όπως τα λες αδερφέ, με εξαίρεση το χρώμα...

Είμαι ο μόνος που που του αρέσει το μπλέ ? Εεεε...μμμ το λευκό ήθελα να πώ.....

Αυτο τελοσπάντων.. :pinch:

2015-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Race-Blu-Studio-014.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακριβώς όπως τα λες αδερφέ, με εξαίρεση το χρώμα...

Είμαι ο μόνος που που του αρέσει το μπλέ ? Εεεε...μμμ το λευκό ήθελα να πώ.....

Αυτο τελοσπάντων.. :pinch:

2015-Yamaha-MT09-Tracer-EU-Race-Blu-Studio-014.jpg

Εφόσον δεν το είδα από κοντά (δεν έχει πάρει το μάτι μου φευγαλέα απ' τις βιτρίνες να έχουν αυτό το ασπρομπλέ), δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη συνονόματε.

Για το μόνο που ξέρω χωρίς καν να το δω, είναι το μαύρο, που είμαι σιγουρότατος ότι δε θα μου άρεσε. :lol:

Δες το κόκκινο από κοντά. Δύσκολα να μη σ' αρέσει. :wub: Δεν είναι έντονο / χτυπητό, αλλά λίγο πιο σκούρο / βαθύ προς το μπορντώ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ρεησινγκ μπλου απο κοντα ειναι αρρωστια!

Προτιμώ να παραμείνω μακριά του με αντάλλαγμα να είμαι υγιής! :tooth: :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εφόσον δεν το είδα από κοντά (δεν έχει πάρει το μάτι μου φευγαλέα απ' τις βιτρίνες να έχουν αυτό το ασπρομπλέ), δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη συνονόματε.

Για το μόνο που ξέρω χωρίς καν να το δω, είναι το μαύρο, που είμαι σιγουρότατος ότι δε θα μου άρεσε. :lol:

Δες το κόκκινο από κοντά. Δύσκολα να μη σ' αρέσει. :wub: Δεν είναι έντονο / χτυπητό, αλλά λίγο πιο σκούρο / βαθύ προς το μπορντώ.

Το είδα! Οταν είχα πάει παραλάμβανε ενας το κόκκινο οπότε το είδα (και το άκουσα) σε πλήρη λειτουργία. Πολύ ωραίο... :punk:

Αλλά είχε μέσα στην βιτρίνα και το Race Blue... στο οποίο ανέβηκα...Μ' αρεσε καλύτερα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το είδα! Οταν είχα πάει παραλάμβανε ενας το κόκκινο οπότε το είδα (και το άκουσα) σε πλήρη λειτουργία. Πολύ ωραίο... :punk:

Αλλά είχε μέσα στην βιτρίνα και το Race Blue... στο οποίο ανέβηκα...Μ' αρεσε καλύτερα...

Σου εύχομαι ολόψυχα να το πάρεις και μάλιστα σύντομα. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σου εύχομαι ολόψυχα να το πάρεις και μάλιστα σύντομα. :_thumbsup:

Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές!

Τώρα το σύντομα που λες....... :whistling: μπορεί και πιο σύντομα απο σύντομα... :whistling: μπορεί να ναι αυτό το χρώμα, μπορεί κάποιο άλλο....μπορεί άλλο μηχανάκι...

Στον κατάλληλο χρόνο στο κατάλληλο Thread..

Καλά που με πήρες χαμπάρι?

Είμαι λίγο "θελει η π....... να χαρεί και η χαρά δεν την αφήνει ε? :devil:"

Τροποποιήθηκε από τον KOSTASAG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα το σύντομα που λες....... :whistling: μπορεί και πιο σύντομα απο σύντομα... :whistling: μπορεί να ναι αυτό το χρώμα, μπορεί κάποιο άλλο....μπορεί άλλο μηχανάκι...

Ντροπή να πάρεις αυτό κι όχι το versys πάντως...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά το δύσκολο. Την ξέρω καλά αυτή τη χαρά της έρευνας και προσμονής. :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σιγά που είναι και ντροπή να πάρει αυτό το κόσμημα μπροστά στο πιο αηδιαστικό μηχανάκι ever...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω παντως που το ειδα απο κοντα μου φανηκε μισο σε σχεση με το tdm που το χαρακτηριζουν ως προκατοχο του....Το εχει προσεξει κανεις αλλος η μονο εγω εχω παραισθησεις??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντροπή να πάρεις αυτό κι όχι το versys πάντως...

:punk: Όντως ντροπή...

Ποιος ξέρει... :shades:

:offtopic:ΟΝ

Θα πέσει κέρασμα καφε γνωριμίας...ΚΑΙ σουβλάκια...!

Μην σας ζαλίζω άλλο εδω...σε άλλο θεμα σύντομα!

:offtopic:OFF

Σιγά που είναι και ντροπή να πάρει αυτό το κόσμημα μπροστά στο πιο αηδιαστικό μηχανάκι ever...

Οχι και αηδιαστικο...!

.....παααααντως και το δικό σου...ωραίο είναι :peep:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τέσπα, φεύγω. Πάω να κάνω ένα μπάνιο και μετά πάω για test ride να βγάλω my own συμπεράσματα για το Tracerάκι. :burn:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εσύ δεν είχες Κώστα το Kawasaki avatar? Να το πας πίσω το Yamaha!

Καλοριζικο!

Ευχαριστώ!

αλλά δεν είπα ποτέ οτι θα πάρω ή πήρα tracer ή κάποιο άλλο συγκεκριμένα... :peep:

Επανειλλημένως έχω δηλώσει οτι μου αρέσει ΚΑΙ το tracer! :shades:

Και ναι, είχα avatar το Versys...το οποίο επίσης μου αρέσει :shades:

Ευχαριστώ για τα καλορίζικα πάντως... :whistling:

Περισσότερα απο βδομάδα..εαν και εφόσον...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πρώτη εικόνα μόλις το αγόρασα , ήταν -μπορώ να πω - όχι και τόσο super wow .

Έπειτα απο 2000χλμ που το έκανα ,και έχω αρχίσει να το αρπάζω από τον σβέρκο σαν τα γατιά ,αρχίζω να έχω πλέον το χαμόγελο της ικανοποίησης στο πρόσωπό μου...

Δεν εχω διαβάσει τα προηγούμενα ποσταρίσματα σε αυτό το θέμα και γι αυτο δεν γραφω κατι άλλο ,απλά μόνο και μόνο για να μην τυχών λέω πράγματα τα οποία εχουν πει και άλλοι πιο μπροστά απο εμένα και γίνω κουραστικός.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πρώτη εικόνα μόλις το αγόρασα , ήταν -μπορώ να πω - όχι και τόσο super wow .

Έπειτα απο 2000χλμ που το έκανα ,και έχω αρχίσει να το αρπάζω από τον σβέρκο σαν τα γατιά ,αρχίζω να έχω πλέον το χαμόγελο της ικανοποίησης στο πρόσωπό μου...

Δεν εχω διαβάσει τα προηγούμενα ποσταρίσματα σε αυτό το θέμα και γι αυτο δεν γραφω κατι άλλο ,απλά μόνο και μόνο για να μην τυχών λέω πράγματα τα οποία εχουν πει και άλλοι πιο μπροστά απο εμένα και γίνω κουραστικός.

καλοριζικο!

Αυτο ειναι ενα θεμα αφιερωμενο στο tracer. Ο καθενας μπαινει εδω μεσα προσπαθωντας να στραγγιξει τις χρησιμες πληροφοριες και εμπειριες απο χρηστες.

Γραψε την εμπειρια σου, την περιμενουν πολλοι. Και εαν γραψεις τα ιδια, απλα θα ενισχυσεις την αποψη των προηγουμενων και θα προσδωσεις αντικειμενικοτητα στα κειμενα τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ένας έμπορος έχει προσφορά το Tracer με μαλακές βαλίτσες αξίας 730 ευρώ

Για όποιον ενδιαφέρεται ....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα