ALIEN-3- 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 Ξέρει κανείς τι ισχύει για Ελλάδα μεριά για test ride ? Όχι τίποτα άλλο γιατί βλέπω στο τέλος να πνιγόμαστε από τα σάλια ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 Εδω Ελλαδα στο ΜΤ το απλο,πηγαινες αφηνες ταυτοτητα υπογραφες κατι και στο διναν κανα τεταρτο. Μεσα σε αυτο που υπογραφες,ελεγε εννοειται οτι οποιαδηποτε ζημια τη πληρωνεις. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜπάμπηςXT660X 454 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 Αυτό είναι ανάλογα με την αντιπροσωπεία. Εγώ για να κάνω test ride το ΜΤ δεν έκανα τίποτα. Απλός το ζήτησα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2015 Σε ειδε με το ΧΤ εσενα και ειπε οτι σιγουρα θα μεινει μλκς οποτε θα το παρει 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Πρωινη παραλαβη, χωρις σχολια 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Ξεκίνησαν ήδη να δίνονται σε πελάτες τα πρώτα κομμάτια;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Νομιζω οτι πουληθηκε κιολας απο καποιες αλλες φωτο που ειδα χωρις να ειμαι σιγουρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GkS 900 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Ξεκίνησαν ήδη να δίνονται σε πελάτες τα πρώτα κομμάτια;; Δηλαδή τώρα θα βρομίσει ο τόπος πάλι όπως άλλοτε με τα TDM και θα βλέπεις από δυο, το ελάχιστο, σε κάθε φανάρι??? χαχαχα (καλοπροαίρετα το λέω) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adel 445 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Βλέπω στη φωτογραφία πως φοράει λάστιχα Roadsmart 2 (αν δεν κάνω λάθος). Με αυτά θα έρχονται τελικά στην Ευρώπη ή με Pilot Road, όπως έχει γραφτεί αλλού? Γιαααα πείτε εσείς που μιλάτε με τσι αντιπρόσωποι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KOSTASAG 193 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Πρωινη παραλαβη, χωρις σχολια Δε ζηλεύω.... Αλήθεια. Καθόλου... Δεν είναι το μπλε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sakisketc 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 Ποσο εχει ρε παιδια τελικα;10000; κανα τεστ ride θα μπορουμε να το κανουμε να δουμε αν θα αξιζει και εν συνεχεια να το τσιμπησουμε;;Γιατι αν ισχυει ειναι οντως δελεαστικη η τιμη του Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lari 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2015 εγω το εχω παραγγειλει στη θεσσαλονικη αλλα ακομα, μπα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Miles 867 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Από το γνωστό Πορτογάλο vlogger: 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas_dev 564 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 κατάλαβα , ώρα να βάλουμε πάλι τις σαλιάρες.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 εγω το εχω παραγγειλει στη θεσσαλονικη αλλα ακομα, μπα.... δεν έχω βρει κάποιον να μου το φέρει σπίτι Εδώ είμαι καινούριε μου φίλε, μην αγχώνεσαι για τίποτα 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kosmas2111 7.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πριν μια ωρα εθεάθη στον κηφισο το εργαλείο! Άντε πες απο μπροστά δεν ειδα καλα, ο ήχος ήταν ιδέα μ, αλλα το κωλοφαναρο ειναι σημα κατατεθέν! Κ επίσης πρέπει να ταν και καυλωμενος π βγήκε με την βροχή! Μην ρωτήσετε γτ δεν ακολούθησα ημουν με το αυτοκίνητο χαχα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 29 , 2015 από τον kosmas2111 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Πριν μια ωρα εθεάθη στον κηφισο το εργαλείο! Άντε πες απο μπροστά δεν ειδα καλα, ο ήχος ήταν ιδέα μ, αλλα το κωλοφαναρο ειναι σημα κατατεθέν! Κ επίσης πρέπει να ταν και καυλωμενος π βγήκε με την βροχή! Μην ρωτήσετε γτ δεν ακολούθησα ημουν με το αυτοκίνητο χαχα Φυσικα και ηταν καυλωμενος! Μολις το αγορασε! Επρεπε να βγαλεις καμια Spy-foto κι ετσ' να 'ουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Πριν μια ωρα εθεάθη στον κηφισο το εργαλείο! Άντε πες απο μπροστά δεν ειδα καλα, ο ήχος ήταν ιδέα μ, αλλα το κωλοφαναρο ειναι σημα κατατεθέν! Κ επίσης πρέπει να ταν και καυλωμενος π βγήκε με την βροχή! Μην ρωτήσετε γτ δεν ακολούθησα ημουν με το αυτοκίνητο χαχα Αυτα τα τουρισταδικα δεν τα αγοράζουν για να τα βολταρουν με βροχη? Τα πάνε βολτα και στο στεγνό, η το καλοκαιρακι να κοβει τον αέρα η ζελατίνα? Ζελατίνα έχουν τα κουτιά. Εγώ με το γυμνο ούτε με ενα συννεφακι στον ουρανό δεν το βγαζω.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Νικολακης_Husq 6.788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Αυτα τα τουρισταδικα δεν τα αγοράζουν για να τα βολταρουν με βροχη? Τα πάνε βολτα και στο στεγνό, η το καλοκαιρακι να κοβει τον αέρα η ζελατίνα? Ζελατίνα έχουν τα κουτιά. Εγώ με το γυμνο ούτε με ενα συννεφακι στον ουρανό δεν το βγαζω.. Εσυ πηγαινε βαλε καμια εξυπνη σιτα στα ψυγεια σου και σταματα να πειραζεις τα φερινγκατα! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KostasXTZ 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 9900 ευρω με ABS...Ειναι καλα νομιζω!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.364 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 πολύ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.364 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2015 Από το γνωστό Πορτογάλο vlogger Λοιπόν, με την τιμή που το βγάλανε και βλέποντας το κακάρισμα του τυπά, το συνδυασμό δυνατότητας γκαζ-και-γεια και ταυτόχρονα νοικοκυρέματος που ενθαρύνει την κόσμια νορμάλ χρήση που πιθανότατα θα ρίχνει την κατανάλωση κάπου στα 5μιση λίτρα ανεκτής πλέον τιμής μπενζίνας, δηλώνω αν έψαχνα τώρα για καινούριο μασίνι (ελληνικής) ασφάλτινης χρήσης. Κύριος και συγκρατημένος συνήθως εκτός και αν γυαλίσει το μάτι οπότε τότε το μηχανάκι μπορεί να σου δώσει την διαφθείρουσα ισχύ να γίνεις φύρερ της ασφάλτου. Και με ένα TCS να μαζέψει την χοντράδα στρητάδικης απειρίας. Ναι, έχω καραδηλώσει ότι NC-S DCT χρειάζομαι κανονικά εδώ πάνω (και ίσως να βρεθώ με κάνα τέτοιο φτηνό μεταχειρισμένο για σκαρμπλεροπατέντες κάποτε) αλλά αν βάλω κάτω τις καλές αλλά υπερτιμημένες σιδεριές, την έλλειψη διαφθείρουσας αποκρίσεως εκ των παραγωγικών μονάδων, την τελική τιμή και το πόσο πάει το μπαρέλι το πετρόλιο, αν έψαχνα τώρα για καινούριο μασίνι μετά εγγυήσεως στο Tracer θα τα ακούμπαγα και ας τρώει λάστιχα και αλυσίδες συχνότερα. Λίγο μετά τα 40 έχω ακόμα ανακλαστικά, λίγο βατό όνειρο δε βλάπτει! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 Καλά αντί να βγάλουνε βαλίτσες που θα ταιριάζουν με τις ενσωματομένες βάσεις θα πρέπει να αφαιρείς τις μαμά για να βάζεις αυτές τις κακάσχημες ? Ακόμα και για την top case έχουν άσχημη βάση . Και οι μαμά πλαινές πάντως δεν κουμπώνουν κατευθείαν πάνω στο μηχανάκι, έχουν κι αυτές άσχημη βάση Εδώ ο κατάλογος αξεσουάρ . 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τέστ στο μοτοτρίτη αν δεν το έχετε δεί,θα πάω να το δώ από κοντά έτσι για το θεαθήναι στην yamaha στη Γαλατσίου το έχουν εκεί από ότι είδα στο car να το δώ από κοντά,φυσικά μόνο όνειρο θα μείνει γιατί πλέον δεν μένει τίποτα,θα μείνω με το σκατόπαπο. http://www.mototriti...acer_103971.asp Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2015 από τον jimeta Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2015 (τροποποιήθηκε) Τέστ στο μοτοτρίτη αν δεν το έχετε δεί,θα πάω να το δώ από κοντά έτσι για το θεαθήναι στην yamaha στη Γαλατσίου το έχουν εκεί από ότι είδα στο car να το δώ από κοντά,φυσικά μόνο όνειρο θα μείνει γιατί πλέον δεν μένει τίποτα,θα μείνω με το σκατόπαπο. http://www.mototriti...acer_103971.asp τα ονειρα ειναι τζάμπα, δες το με το προοπτικη οτι θα το παρεις καποια στιγμη.... Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2015 από τον GavriilVet 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες