Jump to content
efkola

YAMAHA MT-09 Tracer (2015)

Recommended Posts

Ρε μάγκιες να ρωτήσω ξέρει κάποιος εάν μπορούμε να παραγγέλνουμε πλέον απο ebay? paypal κτλ?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ναι η αληθεια ειναι οτι εχω να μηδενισω πολυ καιρο. ρε τασο εισαι τεραστιος για το τρεισερ, πανε παρε ενα 1290 να νιωσεις.

Ωραία βόλτα , ωραίες φώτο Τάσο  !

Άντε ρε και νόμιμος στην επόμενη   :laugh::_unsure:

Οι αγάπες δεν κοιτάνε διαστάσεις :laugh:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε μάγκιες να ρωτήσω ξέρει κάποιος εάν μπορούμε να παραγγέλνουμε πλέον απο ebay? paypal κτλ?

γιόκ για πολύ ακόμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως ρε φιλε τι υψος εχεις; και με τετοιο υψος πως και εβαλες την μικρη ζελατινουλα;

Μα βλεπω την φωτο και λεω τοσο μικρο ηταν το tracer?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οντως ρε φιλε τι υψος εχεις; και με τετοιο υψος πως και εβαλες την μικρη ζελατινουλα;

Μα βλεπω την φωτο και λεω τοσο μικρο ηταν το tracer?

ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑ λοιπον ειμαι 1.93 και καμια 110 κιλα. αλλα ειμαι βαρυκόκκαλος χααχαχαχαααχχα :mB_kalo_e:
την μικρή την ζελατίνα την έβαλα γιατί θέλω καθαρή ροή αέρα στο κράνος και οχι στροβιλισμούς, που οσο ψηλή ζελατίνα και να εβαζα, θα τους είχα λογο του ύψους μου (εκτός αν έβαζα την ζελατίνα απο το Goldwing του παππού μου χααχαχαχαχαχαχα
ασε που να πω την αλήθεια μου παρόλο που ειμαι χιλιομετροφάγος δεν τρέχω στα ταξίδια. Ειδικά το τρασερ δεν ειναι για ψηλες ταχύτητες και ευτυχώς δε το πήρα για να πηγαινω ταπα τελικες κτλ. Η καλύτερη κατ εμε περιοχή λειτουργίας του μοτέρ μας είναι μεχρι τις 5800 στρ ανα λεπτό που είναι βελούδινο και τραβάει σαν τρακτέρ χωρις κραδασμούς κτλ και είναι και οι ταχύτητες που πάω στα βουνά για ταξίδια κτλ κτλ....
Η γυναίκα και η μηχανή πρέπει στις διαστάσεις να είναι μικρή... ο νοών νοείτω :wub::winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

DIY βάση Gps  γατάκια !

2qnbfj5.jpg

1η προσπάθεια πάνω, 2η καλύτερη κάτω

o9re5h.jpg

και όλα οκ !

sbu63l.jpg30muame.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ,ναι είναι πολύ κάτω απο το βλέμμα μου

Τροποποιήθηκε από τον freediver73

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

7500χλμ

πίσω ανάρτηση καπούτ ,στο τέρμα σφιχτά όλα

μπροστά ανάρτηση καπούτ ,στο τέρμα σφιχτά όλα 

μαμά yamaha απο γιαπωνέζικα , άρχισε να με μιλάει κινέζικα ....."να ξέρεις ...το πιεζεις το μηχανάκι πολύ......αυτο ειναι ταξιδιάρικο....κτλ (σιγα να μην ειναι και εθνικων και διεθνών μεταφορών)

αμορτισέρ πίσω αρχισε να σκουριαζει στις ραφές 

μαμά yamaha λέει "απο το πιεστικο και τα πλυσίματα" (ολο κι ολο 2 φορες το επλυνα με νερο λεω και τις άλλες στεγνο καθαρισμα για να πάρω τις σκόνες). 

μαμα yamaha λεει "απο την υγρασία της θεσσαλονίκης" ( μα πριν μου ειπες οτι δεν αφησα βουνο για βουνο και γι αυτο την κλάσανε ) (δηλ , πού και να σε πιάσει καμια βροχη σε καμια αυστρία - ρουμανία - ιταλία , μιας και το μοτόρι ειναι για να ανεβεις επανω και να σταματησεις στο μόναχο για κατούρημα και δευτερη σταση στο nordkap)

μαμα yamaha den milaei ta ellinikos -----------------

κολλανε τα γκάζια μου μερικές φορές , σαν να εχεις τραβηγμενο τσοκ , (άλλες φορές στις 3000 , άλλες φορές στις 8000 , αναλόγως που θα του καυλώσει ) θελω να κοιτάξουμε το ποτενσιόμετρο τώρα που ειναι στη εγγυηση

μαμα yamaha λεει "ούτε μια στις χιλίες!!!! το ηλεκτρογκαζο δεν παθαινει με τίποτα!!! μήπως ξεχνας να κλεισεις το γκάζι ??? "

ΜΑ ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ?????

μαμα yatonpoutso ντεν καταλαβαινει ελληνικα...........

to be continued ....

σακη τι εγινε τελικα ρε φιλε????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα αγγλακια παντως εχουν αλλαξει καμποσα αμορτισερια στην εγγυηση.

η puig εχει βγαλει καποια καινουργια πραγματακια.

χουφτες (universal) στις οποιες μαλλον αυξανεται η προστασια αερα (αλλαζει το εξωτερικο κομματι μονο). βεβαια το προβλημα με αυτες τις χουφτες ειναι πως ειναι πολυ μακρια απο το χερι....

http://www.puig.tv/imagenes/PUIG21678.jpg

http://www.puig.tv/descargas/PUIG21669.pdf

επισης προστατευτικο φανων, καγκελα αλά sw-motech κλπ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα αγγλακια παντως εχουν αλλαξει καμποσα αμορτισερια στην εγγυηση.

η puig εχει βγαλει καποια καινουργια πραγματακια.

χουφτες (universal) στις οποιες μαλλον αυξανεται η προστασια αερα (αλλαζει το εξωτερικο κομματι μονο). βεβαια το προβλημα με αυτες τις χουφτες ειναι πως ειναι πολυ μακρια απο το χερι....

http://www.puig.tv/imagenes/PUIG21678.jpg

http://www.puig.tv/descargas/PUIG21669.pdf

επισης προστατευτικο φανων, καγκελα αλά sw-motech κλπ

Λες ρε Γιώργο να μην εχουμε το προβλημα με το κοσκίνισμα στο τιμόνι με την αλλαγή των χουφτών? όμορφες φαίνονται παντως.
Το ψήνω για το προστατευτικό των φαναριών αλλα GS adv αλλα δεν τα εχουν καν φωτο στο σιτε τους... 
:yeahright:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καθαρά προσωπική άποψη ότι οι παραπάνω χούφτες είναι λίγο εμετός (εμφανισιακά)(και οι original εμετός είναι)

Λοιπών σημαντικό θέμα:

R%20U%20missing%20some%20bolt%20m8.jpg
Η βίδα που έχω τόσο τέλια απαθανατίσει και σημειώσει στην φωτογραφεία, βρέθηκε από τύπο που σαλιάριζε πάνω από το Tracer μου ξεβιδωμένη, αυτός ενημέρωσε τον θυρωρό μου και αυτός εν σειρά εμένα, έπαθα ένα Σοκ στην αρχή όταν μου το είπε. Ρίξτε καλού κακού μια ματιά και εσείς γιατί είμαι στα μόλις 4000km (καινούργιο).

Υ.Γ: Περιμένω Τοπ απάντηση
Τι; Είχε βίδα εκεί;

Τροποποιήθηκε από τον Fenrir

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλά με τι σφίχτηκε τόσο πολύ και έσπασε μέρος του πιρουνιού;πάντως η γιαμάχα βιάστηκε να το βγάλει με αποτέλεσμα ποιοτικώς το μηχανάκι να είναι όπως βλέπω από εδώ μέσα απελπισία,δίνει ο άλλος τον κόπο του 10000 ευρώ και τη μια να φτιάχνεται ρυθμίσεις αμορτισέρ,να σπάνε ψαλίδια,πλαστικά μάπα,ε την να το κάνω ύστερα αν έχει κινητήρα διαμάντι και μου σπάει τα μπελερίνια στις αβαρίες,ήμαρτον.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι μια περιπέτεια το μηχανάκι να έχουμε συζητήσεις να κάνουμε.
Άμα δεν είχαμε και αυτά για τι θα μιλάγαμε; Για το πόσο πιο γαμάτο από όλα τα μηχανάκια του κόσμου είναι το δικό μας σαν το
thread των NC?

Έχω δει πολλές τέτοιες εικόνες για να ξέρω να σφίγγω ίσα ίσα βίδες πάνω σε πλαίσια και κινητήρες.
Ένα τσικ μόνο θέλει και μετά μάστορα με δυναμόκλειδο και
manual με τις πιέσεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα