Jump to content
Sign in to follow this  
nikos7584

Αγορά CB 500 X

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι υποψήφιος αγοραστής της CB500X. Κάνοντας λοιπόν την έρευνα αγοράς, διαπίστωσα πως η αντιπροσωπεία ή τέλος πάντων οι επίσημες αντιπροσωπίες Honda, δεν κάνουν καλύτερη τιμή από την προτεινόμενη, δηλαδή 6700. Αντίθετα οι έμποροι μηχανών όπως Βινιος κλπ κάνουν κάποια καλύτερη τιμή. Όταν λοιπόν διαπίστωσα το παραπάνω, πήγα σε μία αντιπροσωπεία Honda, και ρώτησα το λόγο που υπάρχει αυτή η διαφορά τιμής. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική για κάποιον σαν εμενα που δεν εχει ιδέα : "μακρυά από αυτά τα μαγαζιά, είναι παραεισαγωγή οι μηχανές, δε θα καλυφθεί η εγγύησή σου, τα φέρνουν απο ουγγαρίες κλπ" με ύφος ότι αν δεν πάρω απο την αντιπροσωπεία της honda δε θα έχω πάρει τη σωστή μηχανή.

Τι ακριβώς συμβαίνει ; τι είναι η παραεισαγωγή; τι κακό έχει; ευχαριστώ

Τροποποιήθηκε από τον innova 04
Ετικέτες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι υποψήφιος αγοραστής της CB500X. Κάνοντας λοιπόν την έρευνα αγοράς, διαπίστωσα πως η αντιπροσωπεία ή τέλος πάντων οι επίσημες αντιπροσωπίες Honda, δεν κάνουν καλύτερη τιμή από την προτεινόμενη, δηλαδή 6700. Αντίθετα οι έμποροι μηχανών όπως Βινιος κλπ κάνουν κάποια καλύτερη τιμή. Όταν λοιπόν διαπίστωσα το παραπάνω, πήγα σε μία αντιπροσωπεία Honda, και ρώτησα το λόγο που υπάρχει αυτή η διαφορά τιμής. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική για κάποιον σαν εμενα που δεν εχει ιδέα : "μακρυά από αυτά τα μαγαζιά, είναι παραεισαγωγή οι μηχανές, δε θα καλυφθεί η εγγύησή σου, τα φέρνουν απο ουγγαρίες κλπ" με ύφος ότι αν δεν πάρω απο την αντιπροσωπεία της honda δε θα έχω πάρει τη σωστή μηχανή.

Δεν ξέρω πού ρώτησες, αλλά εγώ σε 2 επίσημες αντιπροσωπείες που ρώτησα (Γκινοσάτης & Πέτσας) για το CB500X συγκεκριμένα μου είπαν για τιμή μετρητοίς έκπτωση -300 ευρώ. Ο Πέτσας μάλιστα δίνει και επιλογές σε δώρα/έκπτωση αν το πάρεις με χρηματοδοτικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξέρω πού ρώτησες, αλλά εγώ σε 2 επίσημες αντιπροσωπείες που ρώτησα (Γκινοσάτης & Πέτσας) για το CB500X συγκεκριμένα μου είπαν για τιμή μετρητοίς έκπτωση -300 ευρώ. Ο Πέτσας μάλιστα δίνει και επιλογές σε δώρα/έκπτωση αν το πάρεις με χρηματοδοτικό.

Η αλήθεια είναι πως δε ρώτησα κανέναν απο τους δύο . Στον πέτσα όμως θελω να πάω γιατί είναι κοντά μου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν γνωριζω εαν κανουν παραεισαγωγη καποιοι εμποροι,αλλα σιγουρα θελει ψαξιμο αρκετο αφου καποιοι εμποροι της χοντα δινουν αρκετα πραγματα ως δωρα η ακομα και εκπτωση η ατοκες δοσεις.Το ιδιο κανουν και αρκετα καταστηματα που πουλανε μηχανες.Αλλοι βεβαια δεν δινουν το παραμικρο.Οταν εψαχνα εγω παντως και στα κεντρικα του σαρακακη πηγα και σε αρκετους αλλους που πουλανε χοντα οπως και σε αλλα καταστηματα,και ειδα αρκετες διαφορες.Να εχει σχεση με τις συμφωνιες που κανουν?Να εχει με το κεφαλαιο που εχει ο καθε εμπορος,οποτε αν αγορασει πολλα κομματια εχει εκπτωση και μπορει να παιξει και αυτος αναλογα?δεν ξερω.Παντως παρολο που δεν την αγορασα απο εμπορο χοντα αλλα απο αλλου εχω κανονικοτατα εγγυηση,δεν μπορουμε να αποκλεισουμε το γεγονος να σου ειπαν ψεματα για να σε αποτρεψουν να αγορασεις απο εκει,αφου οι ιδιοι δεν μπορουν να τους ανταγωνιστουν στις παροχες.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα