Nippon Denso 1442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2015 Η colori παιδια στη πατρα υπαρχει; Ναι,στη Μαιζώνος κοντά στην Honda είναι. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsos_100 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 http://www.ebay.com/...r-/231352394052 Αυτό το σετάκι μπορω να το αγορασω να το βαλω στη wolf η δεν γίνεται? Από ότι κατάλαβα γιατί είμαι άσχετος με αυτά τα θέματα ουσιαστικά αντικαθιστά ολο το σύστημα μανέτας- συμπλέκτη - φρένου και κουμπώνει πάνω στο τιμόνι ,χωρίς καμία ιδιαίτερη αλλαγή. Ρωτάω τώρα καθως το service πλησιάζει και μαζι με τα άλλα να περάσουμε και αυτά αν γίνεται :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Κινεζικη τρομπα;λιγο επιφοβο δεν ειναι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1684 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 οταν μπενω απο το κινητο ενα κινεζικο xiaomi στο mybike μετα απο λιγο κολαει ενω σε αλλα φορουμ οχι ξερει κανεις το γιατι? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 οταν μπενω απο το κινητο ενα κινεζικο xiaomi στο mybike μετα απο λιγο κολαει ενω σε αλλα φορουμ οχι ξερει κανεις το γιατι? Μέσω tapatalk;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1684 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Μέσω tapatalk;; εκει ειναι οκ αλλα δε μαρεσει Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Κολλάει όλη η συσκευή ή ο browser,για να έχω ένα πλάνο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsos_100 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) Κινεζικη τρομπα;λιγο επιφοβο δεν ειναι; Είναι επίφοβο δηλαδή... Κρίμα γιατι ηθελα να αλλάξω μανέτες καθώς η μανίσιες μετά από αρκετή χρήση εχω καταλάβει ότι δεν με βολεύουν καθόλου αλλα δεν έχω βρει καποια ρυθμιζόμενη που να ταιριάζει σε εμένα ούτε από το πιο μεγάλο αδερφάκι του κάνει για αυτό στράφηκα προς αυτή τη λύση. Επίσης ένας άλλος λογος ήταν οτι το ποτηράκι για τα υγρά φρένων έχει ξεβάψει λίγο και με ενοχλεί γιαυτό είπα να κανω μια ολική αλλαγή :) Οπότε αν έπαιρνα το "κομμάτι" του συμπλέκτη μόνο θα μπορούσα με καποια πατέντα να βάλω μανετα και από την μερια του φρένου η πρέπει να κοιτάξω για aftermarket τρόμπα φρένου. Επιπλέον μηπως ειναι λιγο "overkill" η aftermarket τρόμπα φρένου για το λυκακι? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 από τον Kotsos_100 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1684 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 ο browser μαλλον Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Μανετες σκέτες μπορείς να πάρεις.Τρόμπα Κινέζικη προσωπικά δεν θα έβαζα ούτε σε παπί. Οβερκιλ είναι να αλλάξεις τρόμπα γιατί ξέβαψε,ενώ μπορείς να την βάψεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kotsos_100 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Ναι εγώ το λέω για αλλαγή τρόμπας λόγω του ότι δεν μου ταιριάζουν aftermarket μανέτες μπορεί βεβαια να σκέφτομαι εντελώς λάθος για αυτό ρωτάω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 ο browser μαλλον Ανακριση θα σου κάνω σμρ...δώσε λίγο ψωμάκι αδερφέ.:P Απο ποιόν μπαίνεις πχ.. Επίσης ένα lag το έχει γενικά το mb,μπορεί να φταίει και αυτό/ Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1684 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Ανακριση θα σου κάνω σμρ...δώσε λίγο ψωμάκι αδερφέ. :P Απο ποιόν μπαίνεις πχ.. Επίσης ένα lag το έχει γενικά το mb,μπορεί να φταίει και αυτό/ δε ξερω απο που μπενω,ιντερνετ λεει οποτε απο κει... τι ειναι το lag? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 δε ξερω απο που μπενω,ιντερνετ λεει οποτε απο κει... τι ειναι το lag? Αργει το mb γενικα. Καλυτερα να μπαινεις απο το ταπατακ και ας ειναι χαλια. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosk0 453 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 λοιπον, το φορουμ λογοκρινει τα ΚΤΜ τι να ψαχω με 640 - ΚΤΜ - lc4 αποτελεσματα μηδεν δοκιμασα ετσι για πλακα "fazer" και μου εβγαλε 3 σελιδες αποτελεσματα, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. . . :afro: :afro: 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Το άσχετο.... 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 λοιπον, το φορουμ λογοκρινει τα ΚΤΜ τι να ψαχω με 640 - ΚΤΜ - lc4 αποτελεσματα μηδεν δοκιμασα ετσι για πλακα "fazer" και μου εβγαλε 3 σελιδες αποτελεσματα, ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. . . :afro: :afro: Σήμερα είναι Πέμπτη. Για ΚΤΜ κάνεις αναζητήσεις μόνο Τρίτες (άντε και Τετάρτες) :lol: 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 πριν λιγες μερες μου ειχε καψει το λαμπακι των φρενων, αλλαζω λαμπακι, κουναω το μηχανακι 1-2 φορες και σημερα βλεπω οτι το ξανακαψε τι μπορει να παιζει; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Κακο ντουι,ριμαγμενη πλεξουδα,χαλασμενος διακοπτης,προβληματικη λαμπα. Χρησημοποιεις led ή απλη? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 απλη, και ειναι και περιεργη, μονοπολικη με οχι-διαμετρικα ποδαρακια, οποτε δεν ξερω αν θα βρω ευκολα led να την αντικαταστησω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Ιδια λαμπα πρεπει να φοραω και εγω. Παρε μια led εμποριου στο ιδιο μεγεθος και τροχισε ελαχιστα ενα απο τα δυο πλαινα ποδαρακια που εξεχουν για να κουμπωσει στο ντουι. Δε θυμαμαι πιο,πρεπει να τη συγκρινεις με τη μαμα,αλλα εχω την εντυπωση οτι τρως το χαμηλοτερο.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3372 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 θα παρω και μια led οταν παω να παρω την κανονικη και βλεπουμε αλλα μου εκανε εντυπωση που την εκαψε κατευθειαν Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Ηλεκτρονικες βαλβιδες εισαγωγης εξαγωγης? Τι λετε? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
S*izo_Vn 340 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Ξερει καποιος πως μπορω να κανω το start των W8 σε κλασικό στυλ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2015 Ξερει καποιος πως μπορω να κανω το start των W8 σε κλασικό στυλ? αν εννοείς όπως τα 7 δε μπορείς. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες