Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Α2 μπορεις να βγαλεις οταν κλεισεις τα 20, η 2ετια ειναι απαραιτητη για το απεριοριστο Άρα δεν χρειάζεται να περιμένω μέχρι Οκτωβριο. Τέλεια. Dant3 και σκορπιε ευχαριστώ για τις απαντήσεις :) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Α2 μπορεις να βγαλεις οταν κλεισεις τα 20, η 2ετια ειναι απαραιτητη για το απεριοριστο Έχεις δίκιο φιλαράκι, μ'αρέσει που είπα να γράψω ότι είσαι λάθος και λέω ας το ψάξω καλού κακού :P Το Α2 μπορεί να το πάρει κανείς είτε κατευθείαν, εάν είναι 20 ετών, είτε προοδευτικά, αν κατέχει ήδη δίπλωμα Α1 για 2 έτη. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) αυτο το προοδευτικα που λες δεν ισχυει, αφου παλι με εξετασεις ειναι, ειτε εχεις Α1 ειτε οχι ειτε 2χρονια ειτε 1 μερα.....η μονη προυποθεση για Α2 ειναι 20χρονων(κανονικα με εξετασεις), δεν παιζει τιποτε αλλο ρολο...σημερα πηρα στα χερια μου το απεριοριστο btw Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2015 από τον scorpion92 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 αυτο το προοδευτικα που λες δεν ισχυει, αφου παλι με εξετασεις ειναι, ειτε εχεις Α1 ειτε οχι ειτε 2χρονια ειτε 1 μερα.....η μονη προυποθεση για Α2 ειναι 20χρονων(κανονικα με εξετασεις), δεν παιζει τιποτε αλλο ρολο...σημερα πηρα στα χερια μου το απεριοριστο btw Από Moto triti το κανα copy paste, λογικά έτσι το λέει ο νόμος. Μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη με αυτούς που τον συν τάξανε Να σου πω ρε φίλε, Α2 δεν είχες εσύ? Για το απεριόριστο έδωσες κανονικά εξετάσεις? (οδηγηση, σήματα?) Σόρυ easy rider για το άσχετο αλλά λύθηκε το δικό σου οπότε ρωτάω κι εγώ :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Από Moto triti το κανα copy paste, λογικά έτσι το λέει ο νόμος. Μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη με αυτούς που τον συν τάξανε Να σου πω ρε φίλε, Α2 δεν είχες εσύ? Για το απεριόριστο έδωσες κανονικά εξετάσεις? (οδηγηση, σήματα?) Σόρυ easy rider για το άσχετο αλλά λύθηκε το δικό σου οπότε ρωτάω κι εγώ :P εγω ειχα βγαλει το Αμικρο (<=25kw) 11/2011, αυτο δηλαδη με το οποιο οδηγουσαν ολοι το νιντζακι(πριν αλλαξει ο νομος)....το συγκεκριμενο διπλωμα οταν αλλαξε ο νομος εγινε Α2 αυτοματα σε ολους, σημερα το καινουριο διπλωμα που πηρα στο Α2 εχει απενταντι 11/2011 δηλαδη την ημερομηνια του παλιου, αρα αν εχεις πχ 3 χρονια το Αμικρο ειναι σαν να εχεις 3 χρονια Α2 οποτε η επομενη προυποθεση ειναι να κλεισεις τα 22, εγω τα εχω κλεισει και ειχα και 3 (το ελαχιστο 2 ) χρονια το Α2 αρα μπορουσα να βγαλω διπλωμα, οπως και εβγαλα.... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 εγω ειχα βγαλει το Αμικρο (<=25kw) 11/2011, αυτο δηλαδη με το οποιο οδηγουσαν ολοι το νιντζακι(πριν αλλαξει ο νομος)....το συγκεκριμενο διπλωμα οταν αλλαξε ο νομος εγινε Α2 αυτοματα σε ολους, σημερα το καινουριο διπλωμα που πηρα στο Α2 εχει απενταντι 11/2011 δηλαδη την ημερομηνια του παλιου, αρα αν εχεις πχ 3 χρονια το Αμικρο ειναι σαν να εχεις 3 χρονια Α2 οποτε η επομενη προυποθεση ειναι να κλεισεις τα 22, εγω τα εχω κλεισει και ειχα και 3 (το ελαχιστο 2 ) χρονια το Α2 αρα μπορουσα να βγαλω διπλωμα, οπως και εβγαλα.... Κι εγώ στη δικιά σου περίπτωση είμαι Άλλο ρωτάω, έδωσες εξετάσεις και αν ναι και σήματα? ή μόνο παράβολο ? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Από Moto triti το κανα copy paste, λογικά έτσι το λέει ο νόμος. Μην ψάχνεις να βγάλεις άκρη με αυτούς που τον συν τάξανε Να σου πω ρε φίλε, Α2 δεν είχες εσύ? Για το απεριόριστο έδωσες κανονικά εξετάσεις? (οδηγηση, σήματα?) Σόρυ easy rider για το άσχετο αλλά λύθηκε το δικό σου οπότε ρωτάω κι εγώ :P Δεν πειραζει ρε σιγα :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) α ξεχασα να στο απαντησω αυτο ) . ναι δινεις κανονικα εξετασεις αλλα μονο οδηγηση, η θεωρια θεωρηται ιδια και αφου την εχεις περασει δεν ξαναδινεις, δηλαδη θες 250ευρο(πανω κατω) και εξετασεις οδηγησης, εγω εδωσα λιγο χυμα στο κυμα δηλαδη μονο με κρανος και η εξεταστρια σχεδον χωρις να βλεπει(ουτε χρονομετρο ουτε τπτ-τα καλα της επαρχιας ) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2015 από τον scorpion92 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kalejaios 1.952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 α ξεχασα να στο απαντησω αυτο ) . ναι δινεις κανονικα εξετασεις αλλα μονο οδηγηση, η θεωρια θεωρηται ιδια και αφου την εχεις περασει δεν ξαναδινεις, δηλαδη θες 250ευρο(πανω κατω) και εξετασεις οδηγησης, εγω εδωσα λιγο χυμα στο κυμα δηλαδη μονο με κρανος και η εξεταστρια σχεδον χωρις να βλεπει(ουτε χρονομετρο ουτε τπτ-τα καλα της επαρχιας ) Ωραίος αυτό ήθελα να μάθω, κι εγώ επαρχία δίνω οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται :P Νταξ σε σχέση με το 30ευρω που θα δίναμε είναι πολλά αλλά τι να κάνουμε, τουλάχιστον δεν έχει σήματα Άντε να ερθει και ο δεκέμβρης να ξεμπερδεύω κι εγώ.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 α ξεχασα να στο απαντησω αυτο ) . ναι δινεις κανονικα εξετασεις αλλα μονο οδηγηση, η θεωρια θεωρηται ιδια και αφου την εχεις περασει δεν ξαναδινεις, δηλαδη θες 250ευρο(πανω κατω) και εξετασεις οδηγησης, εγω εδωσα λιγο χυμα στο κυμα δηλαδη μονο με κρανος και η εξεταστρια σχεδον χωρις να βλεπει(ουτε χρονομετρο ουτε τπτ-τα καλα της επαρχιας ) Καλα που εδωσες για διπλωμα? Στην περα ραχουλα? :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Καλα που εδωσες για διπλωμα? Στην περα ραχουλα? :D ακομη λιγο και θα εμπαινα στα σκοπια(στην αξιουπολη κιλκις), μονος μου εδινα να φανταστεις, κανενας αλλος χαχα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Α εσυ εισαι τρελος ....Και στην πολη να δωσεις δεν ειναι τιποτα...κλαιν μαιν 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Α εσυ εισαι τρελος ....Και στην πολη να δωσεις δεν ειναι τιποτα...κλαιν μαιν καλα ελα να βγαλεις θεσσαλονικη χωρις να λαδωσεις ....λες να ειχα καμια ορεξη να τρεχω μεχρι εκει? παροτι την ταλαιπωρια αξιζε 100% Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 καλα ελα να βγαλεις θεσσαλονικη χωρις να λαδωσεις ....λες να ειχα καμια ορεξη να τρεχω μεχρι εκει? παροτι την ταλαιπωρια αξιζε 100% Εδω Σερρες ολα καλα...κανεις κανονικα τις "δοκιμασιες" μετα σε κανουν μια γυρα για κανα δυα τετραγωνα και σε γυρνανε πισω...Εδινα και με fx για το Α1 και ηταν παιχνιδακι....Σαν το robocop πανω σε παπι ημουν με τον εξοπλισμο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Εδω Σερρες ολα καλα...κανεις κανονικα τις "δοκιμασιες" μετα σε κανουν μια γυρα για κανα δυα τετραγωνα και σε γυρνανε πισω...Εδινα και με fx για το Α1 και ηταν παιχνιδακι....Σαν το robocop πανω σε παπι ημουν με τον εξοπλισμο Θα απαντησω στην πρωτη σου ερώτηση γιατί τώρα το είδα. Ο νόμος δεν λέει 2 χρόνια ΜΕΤΑ απο την κατοχή του υπάρχοντος? Αρα θα πρεπει να περιμένεις μέχρι τον σεμτεμβιο για να δωσεις ξανά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 οχι λεμε!! 2χρονια θελει απο το Α2 σε Α, οχι απο το Α1 σε Α2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mindattack21 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 οχι λεμε!! 2χρονια θελει απο το Α2 σε Α, οχι απο το Α1 σε Α2 Καλά ντε!!!!!!!!!!!!!!! Δίκιο εχεις!!!!!άντε!!!! Τώρα το εξακριβωσα...:-P 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 και απο το α1 σε α2 νομιζω θελει 2 χρονια.απλα αυτο πρεπει να ειναι στο ποσο μπορεις να το κανεις αναβαθμιση χωρις εξετασεις(?) απο οτι εχω καταλαβει εαν εχεις κλεισει την ηλικια μπορεις να δωσεις κανονικα και πριν τα 2 χρονια κατοχης του α1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scorpion92 1.127 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) οχ με κουρασατε Α1 στα 18 Α2 στα 20 Α στα 24 ή πιο μπροστα(22-24) εφοσον εχεις κλεισει διετια με το Α2. ολα ειναι με εξετασεις πρακτικες εκτος απο το Α1 που εχει και θεωρια(δεν ξερω αν επηρεαζει το ΑΜ στην θεωρια, αν δεν εχεις ΑΜ τοτε σιγουρα ισχυουν τα παραπανω) δεν εχει κατι αλλο, διαβαστε τον νομο Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2015 από τον scorpion92 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 μια μικρή διόρθωση μόνο περί θεωρίας αν κάποιος βγάζει δίπλωμα (και δεν έχει τίποτα) ότι τύπο και να βγάλει πρέπει να περάσει και θεωρία(2 σκέλη , το πρώτο για τα "αμαξια" που έχει τον ΚΟΚ , και το 2ο των "μηχανων" με κατι χαζες ερωτησεις) αν εχει καποιο διπλωμα απο πριν(πχ αμαξι) δινει οτι δεν εχει περασει 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Πως θα καταλάβουμε αν έχουν αρχίσει να βουλώνουν τα σώματα του ψεκασμού? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπέρκο 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Πως θα καταλάβουμε αν έχουν αρχίσει να βουλώνουν τα σώματα του ψεκασμού? ρεταρισμα στο ασε πατα του γκαζιου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shattered 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 (τροποποιήθηκε) θα δώσω απάντηση από αυτοκίνητα(που τα ξέρω κάπως καλύτερα) 1) λίγο τσιμπιμένη κατανάλωση(διότι η ecu άλλα στην προσπάθεια να διορθώσει μίγμα λόγω βουλώματος δίνει περισσότερη απο το κανονικό βενζίνη) 2) ρετάρει ή γενικά δεν δουλεύει στρωτά(απο δεν έχει "σωστό" ρελαντί μέχρι κάπου έχει τρύπα απόδωσης) 3) καταγράφει βλάβη και ανάβει το λαμπάκι για έλεγχο (όχι απαραίτητα βλάβη πχ μπεκ αλλά "φτωχό μίγμα") βέβαια όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουν και εντελώς διαφορετικές αιτίες(κακό service/λάθος μηχανικού/αρύθμιστες "πεταλούδες" κλπ) εφόσον η μηχανή έχει κανονικά service στην ώρα της πρώτα τσεκάρεις τα πιο φθηνά/εύκολα (ένα φίλτρο βενζίνης/αντλία) και μετά πας σε μπεκ edit. το πιο συνηθισμένο αποτέλεσμα βουλωμένων μπεκ είναι αυτό που περιέγραψε ο "Μπέρκο" , γενικά μια απροθυμία να "ακούσει" στο απότομο γκάζι Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 30 , 2015 από τον shattered 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Τελευταία έχω παρατηρήσει 2 συμπτώματα 1) πολύ μεγάλη κατανάλωση που δεν το είχα ξαναδεί και 2) Μου έχει κάνει ευτυχώς λίγες φορές το εξής, το πρωί όταν το έβαλα μπροστά έκανε σαν να είχαν υγρασία τα μπουζί και έσβησε, ξαναπροσπάθησα και έδωσα λίγο γκάζι για να έρθει στα ισα του και αφού πείρε άρχισε να ανεβάζει στροφές μέχρι της 5000 που το έσβησα για να μην κάνω και καμιά ζημιά, την τρίτη την φαρμακερή πείρε χωρίς θέμα άλλα και πάλι άρχισε να ανεβάζει στροφές μέχρι που ανέβηκα επάνω και ξεκίνησα για την δουλεία και έτσι σταμάτησε. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει άλλα το φοβήθηκε το μάτι μου μετά από αυτά. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μπέρκο 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 30 , 2015 Τελευταία έχω παρατηρήσει 2 συμπτώματα 1) πολύ μεγάλη κατανάλωση που δεν το είχα ξαναδεί και 2) Μου έχει κάνει ευτυχώς λίγες φορές το εξής, το πρωί όταν το έβαλα μπροστά έκανε σαν να είχαν υγρασία τα μπουζί και έσβησε, ξαναπροσπάθησα και έδωσα λίγο γκάζι για να έρθει στα ισα του και αφού πείρε άρχισε να ανεβάζει στροφές μέχρι της 5000 που το έσβησα για να μην κάνω και καμιά ζημιά, την τρίτη την φαρμακερή πείρε χωρίς θέμα άλλα και πάλι άρχισε να ανεβάζει στροφές μέχρι που ανέβηκα επάνω και ξεκίνησα για την δουλεία και έτσι σταμάτησε. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει άλλα το φοβήθηκε το μάτι μου μετά από αυτά. μπορεις να δοκιμασεις να αλλαξεις και βενζιναδικο εγω απο κακης ποιτηας βενζινη εχω καψει μπουζι Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες