spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 πριν 15 ώρες, το μέλος christaras έγραψε: Βρήκα αυτήν την ιστοσελίδα που μπορείς να το κατεβάσεις ή να το δεις online(για μενα προσωπικά δεν βολευει το δεύτερο). https://www.manualslib.com/download/832713/Suzuki-Gsf650a.html Ελπίζω να είναι αυτό που ψάχνεις.(δεν ξέρω εαν είναι για το μοντελο του 2011) Υ.Γ: Το συγκεκριμένο manual καλύπτει 5 διαφορετικές μοτοσυκλέτες. σε προλαβα ... το βρηκα χθες. αλλα download δε ξερω να το κανω. το διαβασα online Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Συγκρινεται το cbf σε μεγαλες αποστασεις με καποιο συγχρονο παπι (πχ fx 125). Θελω να δωσω το glx και να αναβαθμυστω, αλλα οτι και να παρω θα το χρησιμοποιω το μεγαλυτερο μερος του χρονου εντος της πολης και αν δεν βολευει θα μου ειναι αχρηστο, αρα αν οι διαφορες σε βολτουλες ειναι μικρες θα παω σε παπια και μαλλον θα ειναι το fx. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 (τροποποιήθηκε) πριν 28 λεπτά, το μέλος propapias έγραψε: Συγκρινεται το cbf σε μεγαλες αποστασεις με καποιο συγχρονο παπι (πχ fx 125). Θελω να δωσω το glx και να αναβαθμυστω, αλλα οτι και να παρω θα το χρησιμοποιω το μεγαλυτερο μερος του χρονου εντος της πολης και αν δεν βολευει θα μου ειναι αχρηστο, αρα αν οι διαφορες σε βολτουλες ειναι μικρες θα παω σε παπια και μαλλον θα ειναι το fx. Διαφορά σε δύναμη δεν υπάρχει (μη σου πω ότι το FX είναι πιο δυνατό), αλλά το CBF θα έχει καλύτερη αυτονομία λόγω μεγαλύτερου τεποζίτου και πιο άνετη καβάλα, καθώς θα φύγει και πολύ εύκολα με μηδενική χασούρα όταν θες να το πουλήσεις. Είναι επίσης σκυλί όσον αφορά τη συντήρηση. Τροποποιήθηκε Μάιος 24 , 2017 από τον The Dread Rider 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2017 Καλά εννοείται ότι κοιτάς το cbf και μόνο. Καλό χρυσό το fxακι αλλά το cbf είναι ανώτερο κατά την γνώμη μου Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos dan 350 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2017 Γεια σας παιδια Εχω μια λιγο ακυρη ερωτηση, ενας φιλος μου οσο ημουν αλλου μου ψεκασε το μοτερ με ενα αντισκοιριακο made by lidl και τισ ζαντες κ γενικοτερα την εξατμιση ολα κ δημιουργησε κατι σαν μεμβρανη η λαδι κα φυσικα οταν γυρνουσα αρχησε να λιωνει αυτο κ ασχετα απο την απαραδεκτη μυρωδια που μυριζα φοβαμαι μη βλαψει τιποτα το χρωμα αυτο το σπρει η επειδη ελιωσε πανω.του, το επλυνα σμρ αλλα δεν εφυγε καλα παιζει να μ αλιωσει την μπογια η κατι τετοιo το σπρει λεγεται w5 anti rust η κατι τετοιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες