DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 Το συγκεκριμένο είναι από ζελατίνα, αλλά θέλω να βάλω και σε κάποια πλαστικά που έχουν επαφή με το πλαίσιο για να μην το γδάρει. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 Το συγκεκριμένο είναι από ζελατίνα, αλλά θέλω να βάλω και σε κάποια πλαστικά που έχουν επαφή με το πλαίσιο για να μην το γδάρει.Διαμαντή τέτοιο θα βρεις σε αξεσουάρ αυτοκινήτων , τα πουλάνε με το μέτρο. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 6 , 2017 (τροποποιήθηκε) ΚΙΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ HONDA CHALY 12V ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΣΚΡΙΠ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ€125.00https://akyriakopoulos.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30843Έψαξα και βρήκα αυτό το κιτ ηλεκτρικών για το παλιό honda μου, επειδή μου καίει συνέχεια τα πηνία, λόγω της παλαιότητας και της φθοράς της πλεξούδας του. Γνωρίζει κάποιος μήπως μπορώ να βρω μόνο την πλεξούδα, επειδή είναι το μόνο που χρειάζομαι; Ή αν γνωρίζει κάποιος αν ταιριάζει η πλεξούδα από κάποιο άλλο μοντέλο της honda, χωρίς όμως μετατροπές;Ευχαριστώ! Τροποποιήθηκε Μάρτιος 6 , 2017 από τον Chris1981 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DIAMAPA 1.059 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 Διαμαντή τέτοιο θα βρεις σε αξεσουάρ αυτοκινήτων , τα πουλάνε με το μέτρο.το ξέρω Γιάννη την ονομασία του ψάχνω, τσιμουχα το λένε η κάπως αλλιώς Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) varta ειναι η καινουργια για τη ρενα. η παλια λεει πως ειναι gel αλλα ψαχνω στο νετ και δε βρισκω τιποτα. λεει τιποτα?την αλλαζω γιατι, παρολο που ολες οι μετρησεις ειανι εντος προδιαγρφών (ταση ανοιχτου κυκλωματος 12.8v κλειστου κυκλώματος 10.5-11v κατα την εκκινηση και 14.2v σε λειτουργεια) αν αναψω τα φωτα η ταση φορτισης πεφτει στο 13.3v-13.4v και αν πατησω φρένο χαμηλώνει λιγο η ενταση των προβολέων. επίσης με αφησε 2-3 φορες αν και απο τοτε δεν εχει κανει κιχ, δεν ψηνομαι να ξαναμεινω. στα 4 χρονια αποτι αναγραφετε πανω της την εχω ξελιγωσει 5 φορες την εχω αδειασει εντελως. edit. ξαναμετρησα με την καινουργια πανω. μου εδειχνε στη φορτιση 13.4v!!! τι τρεχει τωρα? εβαλα παλι την παλια παλι 13,4 ξαναβαλα την καινουργια 14,2v και ξανα 13,4. τι δεν παει καλα εδω? τι φταιει και τη μια φορτιζει ενω την αλλη οχι? (η παλια μπαταρια τελικα μαλλον δεν ειναι χαλασμενη απλα δε τη φορτιζε κατα καιρους το μηχανακι, δνε πειραζει, κραταμε την αλλη καβατζα)θα ιεναι καμμια φυσα η εχω θεμα με πηνία? Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2017 από τον pavlosR1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 (τροποποιήθηκε) Η μέτρηση της OCV είναι μόνο ενδεικτική για την κατάσταση μιας μπαταρίας. Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.Σημαντική λεπτομέρεια, η OCV πρέπει να μετριέται τουλάχιστον μετά από 2 ώρες απο την τελευταία φόρτιση, ώστε να φύγουν τα επιφανειακά φορτία και να είναι σωστή η μέτρηση (αλλιώς είναι πολύ αισιόδοξη... :D )Τα νούμερα σου φαίνονται φυσιολογικά πάντως, αν και την έχεις ταλαιπωρήσει...Δεν ξέρω τι είχε επάνω, πάντως οι προδιαγραφές στο εγχειρίδιο σου πρέπει να αναφέρουν την YTZ10S (8,6 Ah, 190 CCA) και όχι αυτή που έχεις τώρα... Μπορεί να ζορίζεται λίγο και να αργεί να στη φορτίσει πλήρως, αλλά αν έχεις το R1 μόνο για βόλτες δεν είναι πρόβλημα, αν κρίνω και πόσο κράτησε η παλιά.Με την παλιά στη φωτό δεν βλέπω τίποτα καθαρά για να έριχνα ένα γρήγορο ψάξιμο, αλλά λογικά είναι Gel cell κατά το marketing μόνο (ακούγεται πιο εξωτική, καλύτερη! :D ) ενώ στην πραγματικότητα είναι AGM. Αν ήταν Gel δεν έπρεπε να έχει αυτόν τον κωδικό, και λογικά θα σε είχε αφήσει νωρίτερα απο υπερφόρτιση. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 7 , 2017 από τον Ste7ios Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pavlosR1 378 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 Η μέτρηση της OCV είναι μόνο ενδεικτική για την κατάσταση μιας μπαταρίας. Δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλές συμπέρασμα.Σημαντική λεπτομέρεια, η OCV πρέπει να μετριέται τουλάχιστον μετά από 2 ώρες απο την τελευταία φόρτιση, ώστε να φύγουν τα επιφανειακά φορτία και να είναι σωστή η μέτρηση (αλλιώς είναι πολύ αισιόδοξη... :D )Τα νούμερα σου φαίνονται φυσιολογικά πάντως, αν και την έχεις ταλαιπωρήσει...Δεν ξέρω τι είχε επάνω, πάντως οι προδιαγραφές στο εγχειρίδιο σου πρέπει να αναφέρουν την YTZ10S (8,6 Ah, 190 CCA) και όχι αυτή που έχεις τώρα... Μπορεί να ζορίζεται λίγο και να αργεί να στη φορτίσει πλήρως, αλλά αν έχεις το R1 μόνο για βόλτες δεν είναι πρόβλημα, αν κρίνω και πόσο κράτησε η παλιά.Με την παλιά στη φωτό δεν βλέπω τίποτα καθαρά για να έριχνα ένα γρήγορο ψάξιμο, αλλά λογικά είναι Gel cell κατά το marketing μόνο (ακούγεται πιο εξωτική, καλύτερη! :D ) ενώ στην πραγματικότητα είναι AGM. Αν ήταν Gel δεν έπρεπε να έχει αυτόν τον κωδικό, και λογικά θα σε είχε αφήσει νωρίτερα απο υπερφόρτιση.ocv μετρησα μετα απο 2 μερες ακινησιας.για τις προδιαγραφές μπορει να έχεις δικιο δε το σκεφτηκα καθόλου να κοιταξω το μανουαλ (δες ομως τη λεπτομέρεια, η παλια ειανι 10Ah και η καινουργια 12Ah παρολο που εχουν τον ιδιο κωδικό και με το μανουαλ). η ρενα για λιγοτερα απο 100km δε βγαινει. OUTDO ειναι η μαρκα (hong kong) και MF SUPERIOR ο τυπος της.πηρα ηλεκτρολογο τηλεφωνο γιατι ανησυχησα με το 13.4v και προβληαμ δεν υπαρχει. απλα ειχε χαμηλη φορτιση και ανεβαινει σιγα σιγα. την εβαλα σε φορτιστή και ο φορτιστής κάνει το ίδιο πράγμα. 1 ώρα μετά έχουμε αγγίξει τα 14v. μόλις πάει 14.5v τη βγαζω απο τη φόρτιση και είναι έτοιμη. επίσης έμαθα πως αν φορτίσεις τη μπαταρία με φορτιστή θα σουβγάλει 6-8 χρόνια ενω αν απλα την βαλεις στο μηχανακια θα εισαι τυχερος αν πιάσει τα 5.αυτα, ευχαριστώ για τις εξηγησεις στελιο Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 Άρα η μαμά μπαταρία σου είναι GS και ο κωδικός δίνει τα χαρακτηριστικά του owners manual. OK η Varta ξεφεύγει σε όλα... Παραπάνω Ah & CCA. Δεν είναι κακό και δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.Δεν είναι κακή ιδέα πάντως να την παρακολουθήσεις για ένα διάστημα ώστε να δεις πως ανταποκρίνεται στο μοτίβο της χρήσης που κάνεις. Φορτίζει πλήρως; Πόσο; Και για πόσο διάστημα διατειρήται;Μην μετράς OCV, δεν πειράζει εδώ, χτικιό είναι, μια εικόνα θες να έχεις...Λογικά με τη χρήση που κάνεις φορτίζει πλήρως! Δεν πρέπει να έχεις ανάγκη κανέναν φορτιστή εκτός και αν υπάρχουν μεγάλα παρασιτικά φορτία (π.χ. κάποιον συναγερμό, διαρροή κλπ...). Η παλιά σου το υποστηρίζει αυτό. 4 ετών με 12,8V; Εξαιρετικά! Γενικα ο κανόνας είναι, μια μπαταρία μολύβδου μας δίνει το μέγιστο χρόνο ζωής όταν είναι μόνιμα πλήρως φορτισμένη.Ο φορτιστής είναι απαραίτητος όταν δεν συμβαίνει αυτό με τη χρήση που κάνουμε ή επικουρικά το καλοκαίρι που αυξάνει πολύ η αυτοεκφόρτιση... (>25°C) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2017 Άρα η μαμά μπαταρία σου είναι GS και ο κωδικός δίνει τα χαρακτηριστικά του owners manual. OK η Varta ξεφεύγει σε όλα... Παραπάνω Ah & CCA. Δεν είναι κακό και δεν πιστεύω να έχεις πρόβλημα.Δεν είναι κακή ιδέα πάντως να την παρακολουθήσεις για ένα διάστημα ώστε να δεις πως ανταποκρίνεται στο μοτίβο της χρήσης που κάνεις. Φορτίζει πλήρως; Πόσο; Και για πόσο διάστημα διατειρήται;Μην μετράς OCV, δεν πειράζει εδώ, χτικιό είναι, μια εικόνα θες να έχεις...Λογικά με τη χρήση που κάνεις φορτίζει πλήρως! Δεν πρέπει να έχεις ανάγκη κανέναν φορτιστή εκτός και αν υπάρχουν μεγάλα παρασιτικά φορτία (π.χ. κάποιον συναγερμό, διαρροή κλπ...). Η παλιά σου το υποστηρίζει αυτό. 4 ετών με 12,8V; Εξαιρετικά! Γενικα ο κανόνας είναι, μια μπαταρία μολύβδου μας δίνει το μέγιστο χρόνο ζωής όταν είναι μόνιμα πλήρως φορτισμένη.Ο φορτιστής είναι απαραίτητος όταν δεν συμβαίνει αυτό με τη χρήση που κάνουμε ή επικουρικά το καλοκαίρι που αυξάνει πολύ η αυτοεκφόρτιση... (>25°C) 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Θελω να παραγγειλω ενα κρανος μιας και αυτο που εχω αρχισε να φθειρεται και γενικα θελω να παρω κατι καλυτερο. Για να μην πουλησω νεφρο κοιταω κατι απο ιντερνετ γνωριζοντας οτι το νουμερο του τωρινου ειναι xxl και μου ειναι αρκετα ανετο καθως αρχισε να ανοιγει. Απο μαρκα σε μαρκα αλλαζει η εφαρμογη του νουμερου? (δυστυχως στην πολη μου δεν εχουμε καποιο μαγαζι που να εχει πληθωρα επιλογων ωστε να μπορεσω να δοκιμασω κατι) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Αλλαζει και μαλιστα δραματικα το καλουπι του καθε κρανους. Δλδ δεν εχεις θεμα μονο με το μεγεθος. Εγω πχ δεν παιζει ποτε να βρω shark που να μου καθεται καλα. Μην πεταξεις τα χρηματα σου. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Θελω να παραγγειλω ενα κρανος μιας και αυτο που εχω αρχισε να φθειρεται και γενικα θελω να παρω κατι καλυτερο. Για να μην πουλησω νεφρο κοιταω κατι απο ιντερνετ γνωριζοντας οτι το νουμερο του τωρινου ειναι xxl και μου ειναι αρκετα ανετο καθως αρχισε να ανοιγει. Απο μαρκα σε μαρκα αλλαζει η εφαρμογη του νουμερου? (δυστυχως στην πολη μου δεν εχουμε καποιο μαγαζι που να εχει πληθωρα επιλογων ωστε να μπορεσω να δοκιμασω κατι)Εννοείται οτι αλλάζει ανάλογα τη μάρκα! Τι budget έχεις; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
propapias 787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 150-200 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Σίγουρα αλλάζει το καλούπι της κάθε μάρκας. Εγώ το δικό μου το πήρα από το Louis.de χωρίς να το έχω δοκιμάσει, αλλά ευτυχώς στάθηκα τυχερός και μου ήρθε γάντι. Αλλά καλύτερα να δοκιμάσεις σε μαγαζί και να μη το ρισκάρεις. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 150-200Νομίζω ότι σε αυτά τα λεφτά είχα ακούσει καλά λόγια για τα HJC IS17 / FG17. Αλλά όπως είπε και ο Dread, σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις ότι πάρεις! Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Απο μαρκα σε μαρκα αλλαζει η εφαρμογη του νουμερου?αρκετά έως πολύ αναλόγως κεφαλιού και καλουπιού εταιρίας και "γραμμής" μοντέλου: Γενικά, σε εμένα τα Nolan είναι "φωτοστέφανο", τα Caberg λιγότερο, τα Arai υπερβολικά "σφικτό βελουδοφλοκάτη" αλλά τελικά άνετα, τα Shoei μου έρχονται γάντι αν και λιιίγο κοντύτερα από όσο θέλω στο σαγόνι, ένα Lazer που πήρα κάποτε στην αρχή έφαγα λίγο τα μαξιλαράκια στα αυτιά που με παραζουλούσαν αλλά τελικά συνέχισε να με ζουλάει τόσο στην περιοχή των αυτιών που με έπιανε πονοκέφαλος και ευτυχώς το πολύ φιλικό μαγαζί το πήρε πίσω και το πάσαρε σε άλλο φιλαράκι καθώς τελικά μου ήταν άχρηστο... και όλα αυτά πάντα σε Medium 59cm νούμερο (αν θυμάμαι καλά) Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Καλησπέρα. Έχω το κράνος της NOLAN N87 και στο ταξίδι μου το Σάββατο στην Αθήνα με καταρρακτώδη βροχή, έδωσε εξετάσεις για την αντι-fog ζελατίνα και δεν τις πέρασε. Μου δημιουργούσε συνεχώς πρόβλημα θόλωσης και αναγκαζόμουν να ανοίξω τη ζελατίνα με αποτέλεσμα η βροχή να περνάει μέσα από το κράνος. Ερώτηση: Ελλατωματική αντι-fog ζελατίνα ή απλά όλες οι ζελατίνες ανεξαιρέτως θολώνουν υπό συνθήκες βροχής? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Καλησπέρα. Έχω το κράνος της NOLAN N87 και στο ταξίδι μου το Σάββατο στην Αθήνα με καταρρακτώδη βροχή, έδωσε εξετάσεις για την αντι-fog ζελατίνα και δεν τις πέρασε. Μου δημιουργούσε συνεχώς πρόβλημα θόλωσης και αναγκαζόμουν να ανοίξω τη ζελατίνα με αποτέλεσμα η βροχή να περνάει μέσα από το κράνος. Ερώτηση: Ελλατωματική αντι-fog ζελατίνα ή απλά όλες οι ζελατίνες ανεξαιρέτως θολώνουν υπό συνθήκες βροχής? Κολλημένος στην κίνηση ή με ταχύτητες 60> χλμ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Κολλημένος στην κίνηση ή με ταχύτητες 60> χλμ;Όχι, με ταχύτητα 40 χλμ/ ώρα και ίσως και μικρότερη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Όχι, με ταχύτητα 40 χλμ/ ώρα και ίσως και μικρότερη.Ε, τότε εν μέρει είναι νορμάλ, γιατί αναπνέουμε πιο αισθητά και είναι και λιγότερη η ροή του αέρα με πολύ υγρασία. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Σκέφτομαι να αλλάξω το παραφλου στην μηχανή, ο πατέρας μου πείρε για το σκούτερ ένα που αν και έχει πολλές πιστοποίησης δεν λέει ότι κάνει και για μηχανή. Να βάλω αυτό η να αγοράσω άλλο? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 Καλησπέρα. Έχω το κράνος της NOLAN N87 και στο ταξίδι μου το Σάββατο στην Αθήνα με καταρρακτώδη βροχή, έδωσε εξετάσεις για την αντι-fog ζελατίνα και δεν τις πέρασε. Μου δημιουργούσε συνεχώς πρόβλημα θόλωσης και αναγκαζόμουν να ανοίξω τη ζελατίνα με αποτέλεσμα η βροχή να περνάει μέσα από το κράνος. Ερώτηση: Ελλατωματική αντι-fog ζελατίνα ή απλά όλες οι ζελατίνες ανεξαιρέτως θολώνουν υπό συνθήκες βροχής? Δεν πρέπει να θαμπώνει καθόλου,το πιό πιθανό είναι να μην έχει πατήσει σωστά παντού και να περνάει αέρας.Βγαλτην κ ξαναβαλτην για να είσαι σίγουρος. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Lil Jim 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 αλλαξα τακακια σημερα και οπως καθαριζαμε με τις ωωωωωρες(ας πουμε) τις δαγκανες του V-strom, με τον κολλητο, του εφυγε καταλαθος το ενα εμβολο, το βαζει μεσα και παμε για εξαερωση μετα, αλλα μας εσπασε τα νευρα, πατημενη μανετα-ανοιγεις εξαερωτικο-πεταει οτι πεταει-κλεινεις εξαερωτικο-αφηνεις μανετα-πρεσαρεις ολα κομπλε μετα απο δευτερα-ξαναμαζευει τερμα πισω η μανετα,πρεσαρεις-πρεσαρεις, κομπλε,μετα ξανα τερμα πισω η μανετα. Ναι ειχαμε υγρα ναι σε ολα. τι παιζει ρε γαμωτο?και θελω την μηχανη για μια δουλεια αυριο-μεθαυριο και να δω τι θα κανω αν θα την φτιαξω αυριο τσακ μπαμ. δωστε να φωτα σας μην ανοιγω θεμα τωρα,κριμα ειναι. Σκεφτηκα να κανουμε συγκοινωνουντα δοχεια οπως ειχα κανει στην πηγασο που ειχα αλλαξει τα υγρα,να ανοιξω εξαερωτικο να τρεξει μεχρι να βγει καινουργιο υγρο να κλεισω,να πρεσαρω και να μαι κομπλε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
macedonas 84 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 13 , 2017 ΚΙΤ ΗΛΕΚΤΡΙΚΩΝ HONDA CHALY 12V ΠΛΕΞΟΥΔΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗ ΣΚΡΙΠ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ€125.00https://akyriakopoulos.gr/index.php?dispatch=products.view&product_id=30843Έψαξα και βρήκα αυτό το κιτ ηλεκτρικών για το παλιό honda μου, επειδή μου καίει συνέχεια τα πηνία, λόγω της παλαιότητας και της φθοράς της πλεξούδας του. Γνωρίζει κάποιος μήπως μπορώ να βρω μόνο την πλεξούδα, επειδή είναι το μόνο που χρειάζομαι; Ή αν γνωρίζει κάποιος αν ταιριάζει η πλεξούδα από κάποιο άλλο μοντέλο της honda, χωρίς όμως μετατροπές;Ευχαριστώ!Δες εδώ http://www.cmsnl.com/honda-cf50c-chally-general-export_model8280/partslhttp://www.ebay.com/sch/i.html?_from=R40&_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.TRS0&_nkw=+HARNESS%2C+WIRE+CF50C+CHALLY&_sacat=0chaly - dax - monkey δεν νομίζω να εχουν καμια διαφορά Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 14 , 2017 Σκέφτομαι να αλλάξω το παραφλου στην μηχανή, ο πατέρας μου πείρε για το σκούτερ ένα που αν και έχει πολλές πιστοποίησης δεν λέει ότι κάνει και για μηχανή. Να βάλω αυτό η να αγοράσω άλλο? Αν οι προδιαγραφές είναι ίδιες με αυτές που θέλει η μηχανή τότε είσαι οκ! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες