innova 04 7.938 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 18 , 2017 δεν θυμάμαι για τα γράμματα.. θα το κοιτάξω αύριο.. σώστα έκατσε και η ασφάλεια και την γύρισα για να μην βγαίνει και οι βίδες τερμάτισαν και τις έσφιξα.. μπροστά έχω 14άρι rk όπως και η αλυσίδα και πίσω 38άρι IQ tech... εντός την εβδομάδας θα κάνω μια 300 άρα χιλιόμετρα μονοήμερη και θέλω να είναι κομπλέ!βαλε μας 1-2 προχειρες φωτο, να φαινονται Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 βαλε μας 1-2 προχειρες φωτο, να φαινονται 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 ποια είναι η σωστή πλευρά της μπροστινής ασφάλειας που μπαίνει και βιδώνεται με το γρανάζι? η μια η μεριά είναι τελείως πλακέ και η άλλη είναι πιο κυρτή.. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.938 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 ποια είναι η σωστή πλευρά της μπροστινής ασφάλειας που μπαίνει και βιδώνεται με το γρανάζι? η μια η μεριά είναι τελείως πλακέ και η άλλη είναι πιο κυρτή..σωστα φαινονται, όλα στις φωτό. Το εμπροσθιο ειναι οκ, εχει μπει σωστα. Ξανα-έλεγξε ότι έδεσες, τα σινεμπλόκ (μην εχει στραβοκατσει καποιο), τα ρουλεμαν (να γυρνα ελευθερα ο τροχός). Οι αποστατες να ειναι οκ, κλπ.Μην τρελαινεσαι με τα 35 χλστ, αν εναι πολυ λασκα θα βρισκει μόνιμα στον οδηγο ψαλιδιου = σφίγγεις λιγο τους ρεγουλατόρους. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 καινούργια αλυσιδογράναζα στο μηχανάκι και η αλυσίδα δεν έχει τον ίδιο τζόγο από σημείο σε σημείο.. δηλαδή ρυθμισμένη στα 35mm και αν γυρίσω τον τροχό-περπατήσει η αλυσίδα ξαφνικά σφίγγει και δεν έχει ούτε 1,5 πόντο τζόγο.. ελπίζω να έγινα κατανοητός.. τι φταίει ρε παιδιά?τιποτα. απλά αν κουνήσεις την ρόδα με φορά προς τα εμπρός, χωρίς να κουνηθεί και το εμπρός γρανάζι -> το "λάσκο" κάτω μεριάς μαζεύει και χαλαρώνει η επάνω μεριά.Αντίθετα αν την γυρίσεις προς τα πίσω, το κενό θα επιστρέψει στην κάτω μεριά και θα τεντώσει η επάνω...... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 Εγω θα ελεγα χλιαρο νερακι,πρασσινο σαπουνι και βουτηγμα στην μπανιερα.Τριψιμο μαλακα με μια βουρτσα και ξεπνενουμε με πολυ νερο.Το αφηνουμε να στραγγιξει αρκετα πριν το απλωσουμε. με χάρακα την ρύθμισα! 4 χιλιοστά από κάθε μεριά! το αποκλείω το ενδεχόμενο αυτό.. δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει...Μην αποκλειεις τιποτε.Βγαλε με την ησυχια σου την αλυσιδα και το μπροστινο γραναζι και ξαναβαλτα παλι. Αν και παλι εχεις θεμα ισχυουνε,μαλλον,αυτα που δου ειπανε. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 19 , 2017 ποια είναι η σωστή πλευρά της μπροστινής ασφάλειας που μπαίνει και βιδώνεται με το γρανάζι? η μια η μεριά είναι τελείως πλακέ και η άλλη είναι πιο κυρτή..Η ασφάλεια γραναζιού πρέπει να είναι με την "πλακέ" πλευρά μέσα και την "κυρτή" πλευρά έξω. Η ίδια αρχή ισχύει και για τις ροδέλλες.Τώρα από τις φωτογραφίες η αλυσσίδα δεν μου γεμίζει το μάτι. Πόσο την πήρες και από που; Τι μάρκα είναι;Επίσης δεν βλέπω ασφάλειες στο πίσω γρανάζι... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 ετσι τοποθετησα και εγω την ασφαλεια απλα ηθελα να σιγουρευτω..μπορει να σου φαινεται καπως γιατι ειχε γεμισει χωματα και πετραδακια.. η αλυσιδα ειναι rk 420 και την αγορασα απο καταστημα πωλησης μοτοσυκλετων και ανταλλακτικων στα 15 ευρω.. ο μαστορας του καταστηματος την εβαλε μιας και δεν ειχα χρονο.. ασφαλειες στο πισω γραναζι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Διαβαζα σε ενα review για την Ducati Multistrada 1200 enduro οτι εχει τεποζιτο 30 λιτρων! Πρωτη φορα ακουσα τοσο μεγαλη χωρητικοτητα απο μαμα. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο αλλο μοντελο στην αγορα που να εχει αντιστοιχο ή μεγαλυτερο τεποζιτο; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χ 3.048 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Διαβαζα σε ενα review για την Ducati Multistrada 1200 enduro οτι εχει τεποζιτο 30 λιτρων! Πρωτη φορα ακουσα τοσο μεγαλη χωρητικοτητα απο μαμα. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο αλλο μοντελο στην αγορα που να εχει αντιστοιχο ή μεγαλυτερο τεποζιτο;KTM 1290 SUPER ADVENTURE 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) Καλησπέρα σας. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μπότες moto και έχω καταλήξει στις ιταλικές Falco Liberty 2http://www.motoraid.eu/falco-liberty-2?search=falco boots&page=2Υπάρχει κάποιος που να έχει μπότες από την ίδια εταιρία και όχι απαραίτητα τις ίδιες ώστε να μου πει τη γνώμη του ή να μου προτείνει άλλες μπότες moto? Θέλω medium στο ύψος όπως είναι οι συγκεκριμένες. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 από τον ANGMAN Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 Θέλω να βάλω μπαγκαζιέρα στο cbf αλλά δεν ξέρω τι μέγεθος/χωρητικότητα . Στα πόσα λίτρα πιστεύετε πως θα είναι οκ για ένα κράνος και μικροαντικείμενα πχ γάντια ; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 μπορει να σου φαινεται καπως γιατι ειχε γεμισει χωματα και πετραδακια..ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΠΛΥΣΙΜΟ, αν και μπορεί να έγινε ήδη ζημιά, γι' αυτό και τεντώνει.ασφαλειες στο πισω γραναζι; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) Θέλω να βάλω μπαγκαζιέρα στο cbf αλλά δεν ξέρω τι μέγεθος/χωρητικότητα . Στα πόσα λίτρα πιστεύετε πως θα είναι οκ για ένα κράνος και μικροαντικείμενα πχ γάντια ; Μια 42αρα; Λιγος χωρος παραπανω παντα βοηθαει. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 από τον pitapola Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 36-39 λιτρα νομιζω ειναι ικανοποιητικη χωρις να φαινεται τεραστια για το cbf και βεβαιως να χωραει και 2-3 σακουλες ψωνια.. εγω 32αρα ειχα καποτε και επαιρνε κρανος,γαντια και μπαλακλαβα.. 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 στις φωτο φενονται ολα οκ. η ασφαλεια μπαινει με την πλακε πλευρα να εφαπτεται στο γραναζι.κανε μια πληρη στροφη ολης της αλυσιδας (πιεζοντας τη με το χερι απο κατω προς τα πανω ενω γυρναει, μεχρι να κανει πληρη κυκλο) προς τα μπροστα. βαλε νοητο σημαδι την ασφαλεια της αλυσιδας. δεν εχεις σωστο γραναζωμα ομως. χρειαζεσαι μεγαλυτερη σε μηκος αλυσιδα για αυτο το γραναζωμα. σετακι τα πηρες η ολα χωριστα? αν τα πηρες χωριστα μαλλον αυτο ειναι το προβλημα. το στοκ γραναζομαι του ιννοβα ειναι 14-35, εσυ εχεις βαλει 38 πισω, αρα η αλυσιδα "δε φτανει" και ειναι τεντωμενη.κανε οτι σου εγραψα πιο πανω για αρχη και βλεπουμε 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 (τροποποιήθηκε) Givi Monolock E340 vision techΑυτήν έχω στο δικό μου, και είναι νορμάλ προς το όριο για να φαίνεται μεγάλη. Αν και - η αλήθεια είναι ότι - θα ήθελα παραπάνω χώρο. Έχω μάθει να παίρνω όμως μαζί (στο χέρι) όπου πάω (καφετέρια - εστιατόριο κλπ) το κράνος, χειμώνα - καλοκαίρι,ώστε να μην είναι παγωμένο ή καυτό αντίστοιχα όταν θα το βάζω να φύγω. Και έτσι, αφού δεν το βάζω στη βαλίτσα, στο χώρο που θα έχω βάζω αν θέλω:1 σετ αδιάβροχο τουκανο, γάντια, 2 ιμάντες με καστάνιες, 2 χταποδάκια, κουλούρα, λουκέτο δισκόφρενου, κάβουρα και σετ καστάνια με Μπιτς και καρυδάκια, σπρέι αλυσίδας, και σπρέι / αφρό για τρύπα στο ελαστικό για τις εξορμήσεις η για "άσ'τα εκεί μέσα και μην ασχολείσαι" Επίσης "ποτέ" δεν αφήνω τη βαλίτσα στη μηχανή αν δεν είναι στο οπτικό μου πεδίο, εκτός από τη δουλειά όπου είναι συνάδελφος παραδίπλα. "πάντα" την ανεβάζω σπίτι μου ή στο σπίτι που θα είμαι επίσκεψη. 2 φορές μου κατσαβιδιάσανε την κλειδαριά σε βαλίτσα και ενώ δεν πήραν τίποτα (ψάχνανε προφανώς για κινητό και γυαλιά ηλίου), έκλαιγα για τα χρήματα αντικατάστασης του μηχανισμού. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 20 , 2017 από τον originalksd 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GavriilVet 2.796 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 (τροποποιήθηκε) KTM 1290 SUPER ADVENTURE Διαβαζα σε ενα review για την Ducati Multistrada 1200 enduro οτι εχει τεποζιτο 30 λιτρων! Πρωτη φορα ακουσα τοσο μεγαλη χωρητικοτητα απο μαμα. Ξερει κανεις αν υπαρχει καποιο αλλο μοντελο στην αγορα που να εχει αντιστοιχο ή μεγαλυτερο τεποζιτο;+ GS 1200 ADV Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 από τον GavriilVet 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ναπολέων 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21 , 2017 τα πηρα ολα ξεχωριστά μιας και ηθελα να το κοντυνω λιγακι! τελικα την ξανα ρυθμισα με 35mm τζογο ετσι οταν φτανει στο σημειο που μαζευει περισσοτερο μου φτανει στα 30mm, ετσι ειμαι εντος του τζογου που αναγραφει στο manual. πιστευω να μην υπαρχει προβλημα! 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 24 , 2017 Το τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αντικαταστήσω την παλιές μπότες που έχω Forma Nero, οι οποίες από της πρώτες βόλτες και μετά σε οποιαδήποτε είδους βροχή παίρνουν νερό και σαν να μην έφτανε αυτό τώρα τον χειμώνα χωρίς να έχω κάποιο άλλο θέμα σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος τα πόδια μου ξύλιαζαν αν και φορούσα 2 ζευγάρια κάλτσες.Σκέφτομαι να επενδύσω σε μια μπότα με μεμβράνη Gore-tex γιατί διαβάζω τα καλύτερα. Δυστυχώς μετά κόπων και βάσανων το μπατζετ είναι 200 ευρώ. Έχω δει μερικές αλλά σαν τιμή μου άρεσαν αυτές τι λέτε?http://www.motodirect.gr/Products/Υποδηση/Μποτες-Touring/WEB-GORE-TEX-ΜΑΥΡΟ.aspxhttp://www.motodirect.gr/Products/Υποδηση/Μποτες-Touring/ΜΠΟΤΕΣ-ALPINESTARS-GRAN-TORINO-GORE-TEX®-ΜΑΥΡΟ.aspxhttp://www.motodirect.gr/Products/Υποδηση/Μποτες-Touring/JET-GORE-TEX-ΜΑΥΡΟ.aspx Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 2 , 2017 Ερωτηξηειναι ενα υλικο σαν γρασσο πρασινου η μπλε χρωματος δεν θυμαμαι καλα , το οποιο χρησιμοποιειται για λιπανση της αλυσιδας αντι για σπρευ και μου ειπαν πως δεν λερωνει ζαντα.ξερουμε πως λεγεται και που το βρισκω?ευχαριστω Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 (τροποποιήθηκε) Ερωτηξηειναι ενα υλικο σαν γρασσο πρασινου η μπλε χρωματος δεν θυμαμαι καλα , το οποιο χρησιμοποιειται για λιπανση της αλυσιδας αντι για σπρευ και μου ειπαν πως δεν λερωνει ζαντα.ξερουμε πως λεγεται και που το βρισκω?ευχαριστωΓράσο γραφίτη. Το αν κάνει για την αλυσίδα ή αν λερώνει δεν ξέρω. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2017 από τον tre 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
constantine 440 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 (τροποποιήθηκε) Γράσο γραφίτη. Το αν κάνει για την αλυσίδα ή αν λερώνει δεν ξέρω.Νομίζω πως το γραφιτούχο γράσσο είναι γκρί-σταχτί.Για την αλυσσίδα του ο Σπύρος μπορεί να πάρει όποιο γράσσο λιθίου θέλει αρκεί να καλύπτει την προδιαγραφή NLGI 2. Αν είναι και EP (extreme pressure) ακόμα καλύτερα γιατί αντέχει σε καταπονήσεις και δεν λιώνει σε μεγάλες θερμοκρασίες. Απλώνουμε με το χέρι σε καθαρή αλυσσίδα και σκουπίζουμε το περισσευούμενο. Τροποποιήθηκε Μάρτιος 3 , 2017 από τον constantine 440 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pan(dvs) 201 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2017 Ερωτηξηειναι ενα υλικο σαν γρασσο πρασινου η μπλε χρωματος δεν θυμαμαι καλα , το οποιο χρησιμοποιειται για λιπανση της αλυσιδας αντι για σπρευ και μου ειπαν πως δεν λερωνει ζαντα.ξερουμε πως λεγεται και που το βρισκω?ευχαριστωΔεν λερωνει την ζαντα,αλλα κολλανε οι σκονες και τα χωματα και γινονται ολα λασπη. Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGMAN 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 4 , 2017 Καλησπέρα! Σύντομη ερώτηση για σύντομη απάντηση. Η σκουριά που έχει σχηματιστεί από τυχόν υγρασία στην αλυσίδα της γιαπωνέζας μου ΜΤ07, δεν βγαίνει με το καθαριστικό της WURTH.Τι άλλο να χρησιμοποιήσω? Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες