Jump to content
Apisteftos

Το τόπικ των σύντομων απαντήσεων vol. 2

Recommended Posts

Τι εχετε να πειτε για αυτο το μπουφαν, φαινεται να ειναι δροσερο και τα προστατευτικα δεν ειναι και τοσο ακριβα, αλλα με προβληματιζει λιγο η ανθεκτικοτητα του ως προς την πτωση. Υπαρχουν και αλλα μοντελα σαν και αυτο με περισσοτερη ενισχυση και λιγοτερο διατρητο υφασμα και τα εχω μπερδεψει λιγο στο μυαλο μου. Ποια ειναι η γνωμη σας?

http://www.jopa.nl/products/furygan/textile-man/skull-vented/_122_w_2096__GB_1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Να ρωτησω..!

για αλλαγη καρτερ και οτι συνεπαγεται οπως μου πε ο μαστορας (φλατζα, τσιμουχες)

και εργασια ειναι λογικη τιμη 180 ευρω περιπου?? η να ρωτησω κι αλλου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι εχετε να πειτε για αυτο το μπουφαν, φαινεται να ειναι δροσερο και τα προστατευτικα δεν ειναι και τοσο ακριβα, αλλα με προβληματιζει λιγο η ανθεκτικοτητα του ως προς την πτωση. Υπαρχουν και αλλα μοντελα σαν και αυτο με περισσοτερη ενισχυση και λιγοτερο διατρητο υφασμα και τα εχω μπερδεψει λιγο στο μυαλο μου. Ποια ειναι η γνωμη σας?

http://www.jopa.nl/products/furygan/textile-man/skull-vented/_122_w_2096__GB_1

δεν εχω ιδεα αν ειναι καλο η οχι. για τοσο μικρο κοστος δεν αξιζει να μπλεξεις με αγορα απο εξωτερικο. χλωμο το κοβω να το βρεις ελλαδα για να δοκιμασεις ποιο νουμερο σου ταιριαζει. πολυ vfm μπουφαν ειναι τα agv pro (δεν εχουν σχεση με την agv που φτιαχνει κρανη νομιζω).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το μπουφαν που λεω εγω ειναι γαλλικης προελευσης και υπαρχει στην Ελλαδα σαν "αντιπροσωπεια" αλλα ειναι στην Αθηνα και εγω μενω στην Δραμα, προσφατα ενα ακομα μελος του φορουμ αγορασε ενα και μαλιστα νομιζω πως ειπε καλα λογια και για την ποιοτητα και για την τιμη, ενω τα agv pro που τα εχω ριξει μια ματια, ειναι κινεζικα και δεν φενεται να ειναι και τοσο δροσερα οσο αυτα τα furygan (χθες ψαχνοντας λεπτομερος βρηκα αυτο που μου ταιριαζει, οι αεραγωγοι του εχουν μεγαλυτερο φαρδος απο ολα τα αλλα και τα επιμαχα σημεια ειναι ενισχυμενα με ανθεκτικο υφασμα ενω φενεται να ειναι αρκετα "λεπτο"  καταλληλο δηλαδη για να το φορεσεις κατω απο κανονικο μπουφαν)

http://www.jopa.nl/products/furygan/textile-man/discovery-mesh/_122_w_2098__GB_1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωριζει κανεις πού μπορω να βρω οικονομικο σταντ πισω τροχου στο Σαλονικα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γνωριζει κανεις πού μπορω να βρω οικονομικο σταντ πισω τροχου στο Σαλονικα;

Πόσο οικονομικό σε ενδιαφέρει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχει κανεις υπολογισει ποσο του κοστισε η μηχανη σε σχεση με το χρονο που τη χρησιμοποιει?

Πχ. Για μενα :   cbf 250

κοστος κτησης :                      1350 €

κοστος εξοπλισμου:                1035 €

κοστος συντηρησης/βλαβων:   549 €

Μηνες που το χρησιμοποιω:        8

Κόστος ανά μηνα :                  424,25 €

Δεν εχει κανενα νοημα ο υπολογισμος αυτος απο μονος του , απλα το ρωταω για να δω εαν τελικα η συμβιωση με μια μοτοσυκλετα απαιτει ενα περιπου σταθερο κοστος ανεξάρτητα απο κυβικα, χρηση , μαρκα και μοντελο σε σχεση με το χρονο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παραπανω παραδειγμα δεν ειναι σταθερο γτ οταν θα ανεβαινουν οι μηνες η κτηση/εξιπλισμος κτλ δεν θα ανεβαινουν αρα το "κοστος ανα μηνα" θα μειωνεται.

αρα με τα ιδια στοιχεια σε ενα χρονο θα εχουμε 161€.

Αντι 424 που εχουμε τωρα :P

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Η πραγματικοτητα ειναι οτι αν παρακολουθησεις την συναρτηση κοστους τείνει να γινει ευθεια τελικα με ένα μεσο κοστος 200-150€/μήνα ( μετα πεφτει πολυ αργα και αν προσθέτουμε την συντήρηση θα μείνει για πάντα σχεδόν εκεί). 

Δεν ειναι κατι παραπανω απο μια πληροφορια με ελαχιστη σημασια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι χρειαζεται για μετατροπη του ξενον σε απλο σε κρυπτον Χ? Προκειται για μεταχειρο μηχανακι το οποιο δεν εχει την παλια καλωδιωση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τι χρειαζεται για μετατροπη του ξενον σε απλο σε κρυπτον Χ? Προκειται για μεταχειρο μηχανακι το οποιο δεν εχει την παλια καλωδιωση...

Αγοραζεις ενα τετοιο

DSC_5135_ok_xxx.jpg?t=1442611509

(ντουι λαμπας Η4) και τα καταλληλα αρσενικοθηλυκα φισακια. Κοβεις το καλωδιο που παει στο μπαλλαστ του xenon, βρισκεις το (-) και το συνδεεις στο πρασινο και το συν στο λευκο. Το εξτρα καλωδιο που παει στη λαμπα για εναλλαγη φωτων διασταυρωσης/πορειας το καρφωνεις στο μπλε.

edit: τωρα που το σκεφτομαι συνηθως τα φις των μπαλαστ ειναι τετοια που δεν απαιτουν κοπτοραπτικη για να συνδεθουν αρα, πριν κανεις οτιδηποτε, ελεγξε πώς εχουν συνδεσει το xenon στο μηχανακι. Ισως απλα βγαλεις το HID και βαλεις την απλη.

Τροποποιήθηκε από τον hayabusas
  • Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αυτοκόλλητο του ΚΤΕΟ έχει μαυρισμένα στα 12-1-2 και μέσα λέει 16. Πρέπει να το περάσω μέχρι Φλεβάρη του 16?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω μια απορία. Αφού τα παπιά έχουν ημιαυτόματο σύστημα ταχυτήτων, χρειάζεται στα φανάρια να βάζει κανείς νεκρά αντί να αφήνει την πρώτη;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγοραζεις ενα τετοιο

(ντουι λαμπας Η4) και τα καταλληλα αρσενικοθηλυκα φισακια. Κοβεις το καλωδιο που παει στο μπαλλαστ του xenon, βρισκεις το (-) και το συνδεεις στο πρασινο και το συν στο λευκο. Το εξτρα καλωδιο που παει στη λαμπα για εναλλαγη φωτων διασταυρωσης/πορειας το καρφωνεις στο μπλε.

edit: τωρα που το σκεφτομαι συνηθως τα φις των μπαλαστ ειναι τετοια που δεν απαιτουν κοπτοραπτικη για να συνδεθουν αρα, πριν κανεις οτιδηποτε, ελεγξε πώς εχουν συνδεσει το xenon στο μηχανακι. Ισως απλα βγαλεις το HID και βαλεις την απλη.

Ευχαριστω για την απαντηση. Ομως το θεμα ειναι οτι θελουμε να το κανουμε οπως ηταν μαμα χωρις να υπαρχει κατι απο το συστημα ξενον...δηλαδη να αφαιρεθι και το μπαλαστ του ξενον.

Εκτος αν εννοεις πως θα βγαλουμε το μπαλαστ και θα κανουμε αυτα που γραφεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχω μια απορία. Αφού τα παπιά έχουν ημιαυτόματο σύστημα ταχυτήτων, χρειάζεται στα φανάρια να βάζει κανείς νεκρά αντί να αφήνει την πρώτη;

ολοι με 1η τα αφηνουν

• Like 1

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ευχαριστω για την απαντηση. Ομως το θεμα ειναι οτι θελουμε να το κανουμε οπως ηταν μαμα χωρις να υπαρχει κατι απο το συστημα ξενον...δηλαδη να αφαιρεθι και το μπαλαστ του ξενον.

Εκτος αν εννοεις πως θα βγαλουμε το μπαλαστ και θα κανουμε αυτα που γραφεις

Ακριβως. Δε θα μεινει τιποτα. Και σου επαναλαμβανω οτι αυτα τα κιτ συνηθως δεν απαιτουσαν αλλαγες στην καλωδιωση, αρα ΙΣΩΣ εχει μεινει η πλεξουδα και τα φις στη θεση τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε παιδια θα παθει τιποτα το μηχανακι μου αν βαλω αυτο το τελικο ? 10567960_1127585657273005_2094975299_n.j

ειναι μεγαλο σε σχεση με τα αλλα τελικα για 125 2t (στην φωτο ειναι 250 ) αλλα το χω δει και σε ενα 125 

επισης μπορω να βαλω αλλη μαρκα τελικο και αλλη θαλαμο διαστολης ? πχ HGS και DRP 

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα σε ένα κατέβασμα από 3η σε 2α, πάνω στην ξερογκαζιά ακούστηκε ένα "τσαφ" χωρίς να ανέβουν οι στροφές. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν από τον κινητήρα ή την εξάτμιση. Τι μπορεί να ήταν?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σήμερα σε ένα κατέβασμα από 3η σε 2α, πάνω στην ξερογκαζιά ακούστηκε ένα "τσαφ" χωρίς να ανέβουν οι στροφές. Δεν είμαι σίγουρος αν ήταν από τον κινητήρα ή την εξάτμιση. Τι μπορεί να ήταν?

και το δικο μου μου το χει κανει και δε ξερω τι σκατα ειναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αγοραζεις ενα τετοιο

Γιωργη προσπαθω να σου στειλω πμ και λεει οτι δε δεχεσαι..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικα θα μπερδεψε λιγο ο ψεκασμος, στα varadero πχ ηταν συχνο φαινομενο. Καποια στιγμη καλο θα ηταν να καθαριστουν οι πεταλουδες, μπεκ κι ολα τα συναφη, αν δεν εχει γινει ποτε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το τσαφ ακουστηκε απο το φιλτροκουτι?

Εαν ναι,τοτε το κανουν καμια φορα.

Και σε μενα εχει συμβει και τα εχω μονιμα καθαρισμενα ολα εκει.

Δεν ειναι τιποτα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικα θα μπερδεψε λιγο ο ψεκασμος, στα varadero πχ ηταν συχνο φαινομενο. Καποια στιγμη καλο θα ηταν να καθαριστουν οι πεταλουδες, μπεκ κι ολα τα συναφη, αν δεν εχει γινει ποτε.

Είναι λογικό στα 16000 χλμ να θέλουν καθάρισμα? Δεν έχει γίνει ποτέ όντως.

Το τσαφ ακουστηκε απο το φιλτροκουτι?

Εαν ναι,τοτε το κανουν καμια φορα.

Και σε μενα εχει συμβει και τα εχω μονιμα καθαρισμενα ολα εκει.

Δεν ειναι τιποτα...

Τώρα που το ξανασκέφτομαι ναι μάλλον από ψηλά ήταν αν και δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς που. Το φίλτρο αέρα καθαρίστηκε (ελπίζω) πριν 4000 χλμ. Εκτός από αυτό θέλει κάτι άλλο καθάρισμα σε εκείνη την περιοχή?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γιωργη προσπαθω να σου στειλω πμ και λεει οτι δε δεχεσαι..

Για κανε ενα τσεκ τωρα Ζορζ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Επισκέπτης
Το θέμα δεν δέχεται άλλες απαντήσεις.

• Create New...