CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2016 σε μενα παντως δε κανει κατι τετοιο.. σουζες κ καπακια κανονικα. τι να πω. μηπως εφαγε κανα σκαλωμα? Δε ξερω μου κανει συχνα κατι περιεργα. Ισως ειναι bug. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ανεβασα μερικα βιντεακια.2 SM και 1 διχρονιλες 125.Θα ανεβουν μετα και vintage και διχρονα 250 και αλλα.Customization μηχανης και αναβατη ειναι πολυ καλο. Λιγα πραγματα λειπουν.Οποτε συνηθως ο,τι μηχανη παιρνω την φτιαχνω με τροπο που μετα τη βλεπω και μου τρεχουν τα σαλια (το husqy πχ. αλλα και το mito)Το ai στη μεγιστη δυσκολια δημιουργει ωραιες μαχες και χωρις assists να το κανουν ξενερωτο το gameplay ειναι αρκετα καλο(αν και εχει τα θεματα του).Οταν μαθω τις πιστες θα βγαλω και τις ενδειξεις που σου λενε που να κοψεις κτλπ.Το εχω παρει ζεστα αυτο το καναλι οποτε θα συνεχισω να ανεβαζω πολυ πραμα(Ride, Dirt Rally κτλπ.)Οποιος θελει κανει sub. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 18 , 2016 από τον CptAngel 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blueninja 582 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2016 Ωραίος! Βάζε πράμα να χαζεύουμε... (To Dirt Rally αρκετά πιο εντυπωσιακό!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2016 Thanks! Ειναι η φυση των παιχνιδιων τετοια.Στο Ride δεν εχεις πολλα περιθωρια λογω του engine αλλα και επειδη αφορα μηχανες σε ασφαλτο, οποτε στην καλυτερη περιπτωση θα κανεις καμια καγκουρια εδω και 'κει, αλλα γενικα απλα ακολουθεις το δρομο.Με τα sm γινεται αρκετα καλυτερη φαση αλλα και εκει το engine τα κραταει πισω. Μπαντοσουζες γινονται αλλα οχι οπως θα γινοντουσαν στην πραγματικοτητα.Εκτος αυτου για καποιο λογο, παρ' ολο που η ιδια εταιρια στο ιδιο engine εχει παιχνιδια MX και WRC, δεν υπαρχουν μικτες πιστες με ασφαλτο και χωμα για τα mx. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Φρεσκο πραμα.Καγκουρια για ολουυυυυςςςςςςςςςςςςς (μαλλον λυθηκε το θεμα με τις σουζες )Και διχρονιλα για ολους Και vintagιλα για ολους Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2016 από τον CptAngel 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Πρέπει να βγάζεις τρελά χούΪα και απωθημένα με το παιχνιδάκι ε; Τζάμπα είναι; Αν είναι να το κατεβάσω να το δοκιμάσω!Υ.Σ. Τρελά riding skills bro! Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2016 από τον The Dread Rider Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
parisstc 552 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 αμα ηταν τζαμπα το ride τοτε δεν θα πληρωνε ο κοσμος 50 ευρω για φορματ του PC Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2016 (τροποποιήθηκε) Εγω τζαμπα το "πηρα" Δεν αξιζει ιδιαιτερα αγορα επειδη οπως και το Ride 1 και ολα της Milestone εχει κατεστραμενο online.Ηδη ειχα αγορασει το Ride 1 για να μπω online αλλα..Οποτε επειδη δε θελουν να συμμορφωθουν και χρημα για πεταμα δεν παιζει, να δωσω τοσα λεφτα για να τρεχω με το ai που ηδη με μερικες μερες gameplay πρεπει να κανω αυτα που κανω για να ψυχαγωγουμαι, thanks but no thanks.Πρέπει να βγάζεις τρελά χούΪα και απωθημένα με το παιχνιδάκι ε; Τζάμπα είναι; Αν είναι να το κατεβάσω να το δοκιμάσω!Υ.Σ. Τρελά riding skills bro! Κααααλα εισαι.Καλα ηταν θεμα χρονου πριν φαω δουλεμα νταξι Αλλα ετοιμαζω σιγα σιγα..Πιο σοβαρη φαση..Απλα καθε αρχη και δυσκολη και υπαρχουν διαφορα εμποδια τωρα που ελπιζω συντομα να ξεπεραστουν Αν και μακαρι να ειχα χρημα να εμπαινα και 'γω σε πιστες με καθαρα..Αλλα μεχρι να γινει καποτε αυτο(λεμε τωρα), το παιχνιδακι κανει δουλεια ως υποκαταστατο Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 21 , 2016 από τον CptAngel Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Joe15 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2016 Το κατέβασα τις προάλλες αλλα το gameplay του πάει πολύ αργα,το λαπτοπ είναι i7,8gb ram,nvidia gt540m 2gb.Ξέρει κανείς αν μπορει να γίνει τίποτα να παίξει κανονικά ή να το σβήσω?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 10 , 2017 Να πω οτι τελικα το θεμα με τις σουζες οντως υπηρχε και ηταν ο λογος που παρατησα το game επειδη σου εκοβε διαρκως το γκαζι και μετα επεφτε η μπροστα ροδα και συμπλεκταριζε και σε ξανα εστελνε σουζα χωρις λογο. Ειδικα στο Nurburgring που εχει παντου λακουβες ηταν εφιαλτης. Το εψαξα και απ' οτι λενε το εφτιαξαν με patch(το Νοεμβρη δηλαδη αλλα τωρα ξανα ασχοληθηκα), οποτε κατα πασα πιθανοτητα θα το αγορασω τελικα το game και ελπιζω να ειναι ολα καλα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 , 2018 Υπάρχει κάποιος που έχει παίξει το Ride 3 ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SpyrosDT 196 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) @stavros-2stroker Πολύ κάλο παιχνίδι αξίζει με τα χίλια,βελτιωμένο στα σημεία που έπρεπε όπως π.χ. το loading σε σχέση με τα προηγούμενα. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2018 από τον SpyrosDT 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) Το επαιξα πριν λιγο πρωτη φορα για κανα μισαωρο. Αρχικες παρατηρησεις ειναι οτι εφτιαξαν επιτελους το προβλημα που οταν εκλεινες το γκαζι για να ριξει τη σουζα με το που εσκαγε η μπροστινη ροδα κατω διπλοσυμπεκταριζε και αρχιζε εκ' νεου σουζα ή ετρωγες καπακι και οτι δυστυχως το θεμα της υποστροφης που εχουν ολα τα παιχνιδια της milestone(wrc, mxgp, ride), οχι μονο δε βελτιωθηκε αλλα ισως ειναι και χειροτερο. Οι μηχανες ακομα εχουν αργη αισθηση στο ξεκινημα της στροφης. Βεβαια στο προηγουμενο το διορθωνα αυτο με αλλαγες στο τιμονι και τις αναρτησεις, αλλα στο αρχικο segment με το ducatti ειχε πολυ περιορισμενες επιλογες οποτε θα το ξαναδω οταν παιξω με δικη μου μηχανη. Σε ολα τα υπολοιπα και στο περιεχομενο σε μηχανες(υπαρχει ακομα και 1200 gs σε dlc), gamemodes κτλπ. φαινεται να εχει βελτιωθει. Optimization παρα πολυ καλο με παλιο πλεον i5 και μια GTX 970 το τρεχω τερμα με κλειδωμενα 60fps. Θα το λιωσω λιγο αργοτερα να δω τι παιζει και θα φτιαξω κανα βιντεο. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2018 από τον CptAngel 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2018 (τροποποιήθηκε) Άκυρη η ερώτηση Υπάρχει και "demo" εκτός steam για δοκιμή ; @CptAngel Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2018 από τον stavros-2stroker Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2018 Οχι αλλα υπαρχουν.... sites... you know.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2018 Έπαιξα λίγο και .... οι πρώτες εντυπώσεις δεν είναι καλές σε σχέση με το 2 Στα physics μου έδωσε την εντύπωση ότι έκανε ένα βήμα πίσω , χωρίς assists (εκτός από το tuck in που έχω πάντα on) βγαίνοντας εκτός πίστας δεν υπάρχει ιδιαίτερη διαφορά με όταν πατάς στην άσφαλτο , με το trc κλειστό οι μοτ/ες συμπεριφέρονται σα να έχεις το trc στο medium στο ride 2 (για το anti wheelie δεν είμαι σίγουρος) και γενικά σε αυτό τον τομέα νομίζω ότι μοιάζει πιο πολύ στο 1. Στα γραφικά μου αρέσουν τα μοντέλα των μοτ/των αλλά το περιβάλλον είναι απλά οκ ενώ τα menu είναι αχρείαστα περίπλοκα και βαριά. Το optimization νομίζω πως είναι χειρότερο από ότι στο 2 και καλύτερο από το 1. ενδεικτικά pc με coffee lake Pentium , gtx1050ti και 8gb ddr4 στο 2 παίζει 1080p60 με max settings ενώ στο 3 δυσκολεύεται να κρατήσει τα 60fps ακόμα και με medium settings (και με αισθητά κατώτερα γραφικά) . Οι πίστες/διαδρομές μου αρέσουν (μόνο που έχει laguna seca είναι ένα + για μένα) και τις προτιμώ σε σχέση με των προηγούμενων Έχει livery editor , τα υπόλοιπα cosmetic mods είναι όπως ήταν , στον κινητήρα έχουν βάλει πιο πολλές αναβαθμίσεις που δίνουν από 1hp για 2000+ cr που υπάρχουν μόνο για να τις αγνοείς , ενώ οι αναβαθμίσεις που ήδη υπήρχαν δίνουν μικρότερη αύξηση ιπποδύναμης έτσι ώστε να σταματήσεις να ασχολήσε με αυτό το μέρος του παιχνιδιού , πχ το power commander και το φίλτρο δίνουν από 1hp ενώ ΑΚΟΜΑ μπορείς να βάλεις power commander όταν υπάρχει καρμπιρατέρ. Εν κατακλείδι προς το παρών προτιμώ το ride 3 μου φαίνεται ότι είναι ένα βήμα πίσω για τη σειρά , προτιμώ το ride 2 και σίγουρα θα εκτιμούσα περισσότερο ένα expansion με τις νέες πίστες σε σχέση με το νέο game , αυτά ως τώρα . 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2018 Μετα απο λιγο λιωσιμο(κυριως με SM) εχω καποιες εξτρα παρατηρησεις. Τα physics στο supermoto ειναι πολυ χειροτερα. Δε μπορεις να κανεις back it in με τιποτα, ενω στο 2 το εκανε αυτοματα και σε πολυ κλειστες στροφες(που ειναι το συνηθες σε πιστες sm) θες... πισω φρενο για να στριψεις καλα. Αποτελεσμα εξαιρετικα αργη αισθηση. Δε στριβει με τιποτα το πλοιο.. Οι σουζες ειναι για τα σκουπιδια. σηκωνεται λιγο και μετα πεταγεται και κανεις backflip κοντα.. Το customization, στο Kawasaki SM τουλαχιστον ειναι φτωχοτερο εξωτερικα με 200 χιλιαδες upgrades στο μοτερ που σε αφηνουν με 0 λεφτα. Και οχι δε μπορεις να μην τις κανεις. Ή τις κανεις ή κατεβαζεις το difficulty για να μη σε περασουν απο πανω οι τσατσοι τα bots. Το difficulty εξαιρετικα αδικο. Το A.I στριβει διχως αυριο, λες και καβαλαει ποδηλατο και εσυ εισαι απο πισω να παλευεις με το δρακο. Ειδικα στην πρωτη πιστα SM στο Ottobiano, στο 100% δυσκολια(παει και 120%) δε νικας τον αγωνα ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Full αναβαθμισμενο sm με stock sm το ιδιο ακριβως αποτελεσμα. Σε ολες τις αλλες τους αφηνα πισω ακομα και με 120% δυσκολια, αλλα στο Ottobiano με πονεσαν τα δακτυλα μου για να βγω 5ος.. Γιατι? Επειδη εχεις κλειστη πιστα με σκατα physics που δεν ταιριαζουν σε SM και αν δε μαθεις τη διαδρομη απ' εξω να στριβεις 5 λεπτα πριν τη στροφη δεν κανεις δουλεια. Υπερβαλλω βεβαια αλλα εχει απαραδεκτη αισθηση. Δε ξερω εχω απογοητευτει. Θα παιξω παραπανω ομως και ετοιμαζω και 2 βιντεακια(το ενα πολυ fun). 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.590 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2018 Γενικότερα, ποιο είναι το καλύτερο game με δίτροχα που να έχετε παίξει ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stavros-2stroker 1.481 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2018 Αφού έπαιξα παραπάνω και με διαφορετικές μοτο , έχω να συμπληρώσω ότι το παραπάνω σχόλιο μου για το trc ισχύει για κάποιος μοτ/τες αλλά όχι για όλες τις κατηγορίες , δηλαδή , πχ στα GS , Dorsoduro και 851 ακόμα και με κλειστό trc η συμπεριφορά τους δεν αλλάζει (όσο "τάφοι"και να είναι υπό κλήση στη στροφή κάτι πρέπει να γίνει αν ανοίξεις πολύ γκάζι ) ενώ σε ισχυρά ss πχ gsxr 1000 υπάρχει όντως διαφορά και η συμπεριφορά τους είναι όπως στο ride 2 . Ένα ακόμα αρνητικό που ξέχασα να γράψω παραπάνω είναι ότι δεν μπορείς να αλλάξεις ταχύτητα από Ν σε 1η με κλειστό γκάζι Στις θετικές αλλαγές είναι ότι έχει κάποιους αγώνες αντίστοιχους με τα διπλώματα του Gran turismo έτσι ώστε να μάθεις το παιχνίδι πριν 58 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Γενικότερα, ποιο είναι το καλύτερο game με δίτροχα που να έχετε παίξει ; Γενικά το Tourist Trophy αν και με τα σημερινά δεδομένα είναι arcade . Από την τρέχουσα δεκαετία είμαι μεταξύ ride 2 & 3 αν και έχουν πολλά προβλήματα αλλά επειδή η polyphony δεν βγάζει το ΤΤ2 δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2018 πριν 58 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Γενικότερα, ποιο είναι το καλύτερο game με δίτροχα που να έχετε παίξει ; Απο offroad το αειμνηστο MX vs ATV: Reflex. Οσα και να βγηκαν μετα απο αυτο ειχαν physics για πεταμα. Γραφικα, physics, ελεγχος της μηχανης, customization, πιστες, πρωταθληματα, online. Επος απλα. Ο μονος λογος που δεν παιζω τωρα ειναι οτι δεν εχει κοσμο το online. Για δρομο/πιστα κανα παλιο MotoGP στο Playstation, αλλιως το Ride 2 ή ισως και το 3. Αλλα με σκατα αργη αισθηση, ηχο που εχει δρομο ακομα και προβληματικο online δε γινεται δουλεια. Βασικα μηχανες πιο πολυ εχω ευχαριστηθει στο GTA San Andreas παρα στα dedicated παιχνιδια Αν βγει κατι σαν το Ride αλλα με engine σοβαρης εταιριας(πχ. Codemasters) και οχι τη βλακεια της Milestone, θα ειναι το τελειο. Ειδικα αν εχει και freeroam.. wow.. Α ναι υπαρχει το test drive unlimited(και το 2) που αγοραζεις μηχανες και κανεις και freeroam και αγωνες. Εχει ακομα και συμπλεκτη.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 6.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2018 τιποτα το ιδιαιτερο σε gameplay το ride 3 (οι κριτικες δε λενε καλα λογια. επισης δειτε τιμη για παιχνιδι που κυκλοφορησε προσφατα, χαχα) εχω κατεβασει εδω και 2 μηνο το TT Isle Of Man: Ride on the Edge παιχνιδια αποκλειστικα με μοτο απευθυνοντε σε πολυ μικρο ποσοστο κοινου, καμια εταιρια δε ρισκαρει να επενδυσει. κρατηστε τα $$ και παρτε red dead redeption Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2018 πριν 9 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Βασικα μηχανες πιο πολυ εχω ευχαριστηθει στο GTA San Andreas παρα στα dedicated παιχνιδια ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2018 πριν 45 λεπτά, το μέλος ΤάκηςΜπ έγραψε: ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ Το αποκορυφωμα ηταν με φιλους(ιντερνετικους και κανονικους) στο SA-MP και στο MTA Racing αν ειχες την τυχη να τα ανακαλυψεις Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
enterprise-psi 1.083 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2018 (τροποποιήθηκε) Στο πιο πρόσφατο GTA, έχουν βάλει μηχανές με φτερά (οχι Honda ) Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 4 , 2018 από τον enterprise-psi Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 826 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2018 πριν 6 ώρες, το μέλος CptAngel έγραψε: Το αποκορυφωμα ηταν με φιλους(ιντερνετικους και κανονικους) στο SA-MP και στο MTA Racing αν ειχες την τυχη να τα ανακαλυψεις Έχω και βιντεάκια στο youtube,αλλά ντρέπομαι να τα παραθέσω 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες