Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 12 , 2017 Thanks for info, όταν αλλαχτεί η εργοστασιακη μπαταρία θα είναι η πρώτη επιλογή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2017 Κωστα για την αλυσιδα σου θα γραψεις τιποτε?? Χρυσες δουλειες θα κανει ο τυπος μιας και ολοι οι καγκουραιοι ετοιμαζονται να ελαφρυνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
davidson 905 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 23 , 2017 Όσοι έχετε βάλει τέτοιες μπαταρίες στις μοτο σας τι φορτιστή-συντηρητή χρησιμοποιείτε; Ο απλός ctek κάνει γι αυτή τη χρήση; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2017 Μιας και το θεμα λεει οχι μονο λιθιου ας ρωτησω εδω μεσα μπας και μαθω κατι γιατι δε ξερω τι μου γινεται Μιλαγα με μαστορα και μου ειπε πως η μπαταρια ειναι το τροφοδοτικο της μηχανης. Τα ρευματα που στελνει ειναι πολη σημαντικα στη λειτουργια και πρεπει να φορας μονο επωμνυμες και επιλγμενες μαρκες Δε ξερω αν υπερεβαλε αν και δεν ειχε σκοπο να μου πουλησει κατι, αλλα οντως περα απο το να σου σβησει, μπορει μια μπαταρια να κανει ζημια σε μια μηχανη αν τυχον δε στειλω σωστο ρευμα και να προκαλεσει αρυθμιες και δυσλειτουργιες η ολα αυτα ακουγονται για να μας καβλαντιζουν Και στο πρακτικο του θεματος, σε z750, που δε κυκλοφορουσα τωρα τελευταια και απλα εβαζα μπρος και εκανα το τετραγωνο ως συντηρηση μιας και δεν εχω φορτιστη συντηρητη, τη περασμενη βδομαδα αν και η μηχανη πηρε, ενιωσα ενα τσαφ οταν εβαλα μπρος. Ε σημερα μια βδομαδα αργοτερα και δε παιρνει. Τοσο πολυ τραβαι ο meta legow 3 που με μια βολτα τη βδομαδα εκφορτιζεται Εν πασει περιπτωση επειδη βλεπω το ψαχνετε πολυ εδω μεσα, ποια μπαταρια λετε να βαλω τωρα να μου κρατησει και να χω το κεφαλι μου υσηχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2017 Τροφοδοτικό της μηχανής σε ηλεκτρικό ρεύμα, είναι το σύστημα γεννήτριας-ανόρθωσης. Η μπαταρία είναι μια προσωρινή αποθήκη ηλεκτρισμού, δλδ ηλεκτρικού φορτίου, όχι η πηγή. Αν πάψει να τροφοδοτεί την κατανάλωση σε ηλεκτρικό ρεύμα της μηχανής η γεννήτρια-ανόρθωση, δεν θα περάσει πολύ ώρα, ειδικά σε ψεκαστή μοτοσυκλέτα & αναμμένα φώτα, που θα μείνεις από ρεύμα μόλις αδειάσει η ''αποθήκη'' μπαταρία. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2017 Εβγαλα το καλλυμα της σελας και ο προηγουμενος φοραγε μια outdo battery. Πρεπει να ναι απο αυτες που κανουν 40 ευρω. Ποια προτεινετε να βαλω τωρα ως καινουρια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2017 @Ste7ios Το λεπον φιλε εκλεισα 3 χρονια και παω να περασω τον 4 χειμωνα. Το διευκρινιζω γιατι εθιξες θεμα περι κρυου. Προς το παρον η μπαταρια καρφωμενη στα 14.1v πορεια. Το θεμα ειναι οτι ο φορτιστοσυντηρητης που εχω της Oxford δεν ειμαι σιγουρος εαν κανει για λιθιου μπαταριες. Αυτα προς το παρον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2017 Τα 10χρονια δεν προκειται να τα φτασεις ποτε!! Τα κιτρινα vstrom παραγουν ρευμα μονα τους!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2017 πριν 14 ώρες, το μέλος ΚωσταςΤ έγραψε: @Ste7ios Το λεπον φιλε εκλεισα 3 χρονια και παω να περασω τον 4 χειμωνα. Το διευκρινιζω γιατι εθιξες θεμα περι κρυου. Προς το παρον η μπαταρια καρφωμενη στα 14.1v πορεια. Το θεμα ειναι οτι ο φορτιστοσυντηρητης που εχω της Oxford δεν ειμαι σιγουρος εαν κανει για λιθιου μπαταριες. Αυτα προς το παρον 160 ομως που αναφερεις (δε ξερω πως εχουν τωρα) σε σχεση με τα 30-40 που εχει μια απη μπαταρια ειναι τουλαχιστον 4πλασια τιμη και πρεπει να βγαλει περιπου τοσο παραπανω για να δικαιολογησει την αγορα. Εστω οτι μια απλη μπαταρια βγαζει τουλαχιστον 2 χρονια (για να μη πω παραπανω με καλη συντηρηση), λογικα θες να σε βγαλει πανω απο 8 για να πεις οτι τελικα αξιζε. Ενταξει καλα πας εισαι καπου στα μισα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2017 πριν 3 ώρες, το μέλος ziki έγραψε: 160 ομως που αναφερεις (δε ξερω πως εχουν τωρα) σε σχεση με τα 30-40 που εχει μια απη μπαταρια ειναι τουλαχιστον 4πλασια τιμη και πρεπει να βγαλει περιπου τοσο παραπανω για να δικαιολογησει την αγορα. Εστω οτι μια απλη μπαταρια βγαζει τουλαχιστον 2 χρονια (για να μη πω παραπανω με καλη συντηρηση), λογικα θες να σε βγαλει πανω απο 8 για να πεις οτι τελικα αξιζε. Ενταξει καλα πας εισαι καπου στα μισα Το μονο σιγουρο ειναι οτι για λιθιου μπαταρια πρεπει να με βγαλει παραπανω (δεν ξερω ποσο παραπανω) απο τις κανονικες. Ισως τα 8 χρονια ειναι υπερβολη. ΙΣως και να κανω λαθος. Η μηχανη κινειται πολυ 12 μηνες το χρονο οποτε για θεμα συντηρησης δεν το συζητω, τουλαχιστον προς το παρον. Απαντω στον Στελιο για τα οσα γραφει περι κρυου, χειμωνα και καυσωνα. Δοξα τω Θεω ακομα δεν εχω γινει Eject απο F16 Στο δε σκουτερ εχω απλη μπαταρια που σε ενα μηνα περιπου κλεινω 2 χρονια αλλα καπου την βλεπω σιγα σιγα να μου δειχνει καποια σημαδια εξανλτησης. Και να επισημανω οτι και το σκουτερ κινειται αρκετα! Εδω ειμαστε και θα ενημερωνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2017 Σκοοτερ και γω το λιωνω καθημερινα και 2 χρονια κραταει η μπαταρια. Του βαζω μια φθηνιαρα με 35ε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 Εδώ και 7-8μηνες έχω βάλει μπαταρία λιθίου της skyrich, ευχαριστημένος καθώς φορτίζει εύκολα και έχει δυνατή εκκίνηση, χώρια το βάροςτης που είναι ελάχιστο. Το τελευταίο διάστημα μιας και η εργασία μου είναι 6-7 λεπτά με την μηχανή δεν φόρτιζε αρκετά... φυσιολογικά. Ειδικά με την παγωνιά που έκανε και εδώ στην Αθήνα είχε δυσκολία να πάρει μπροστά, ακόμα και έτσι με το χέρι κολλημένο στην ....μίζα έπαιρνε εκεί που οι συμβατικές θα είχαν παραδοση πνεύμα. Επειδή έχει φωτεινές ενδείξεις και κουμπί (τεστ) που μπορείς να κάνεις για να δεις την κατάσταση της,το έκανα και έδειχνε σε άριστη κατάσταση. Καλού κακού πήγα και πήρα φορτιστή-συντηρητη της ίδιας εταιρίας από σκρουτζομαγαζο 48€ Το καλό είναι ότι έχει έξτρα καλώδια που καταλήγουν σε βύσμα ώστε να τα τοποθετήσεις μόνιμα πάνω και να γίνει η φόρτιση παιχνιδάκι https://ibb.co/k6JQHFTk6JQHFT https://ibb.co/85xbK0T 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 8 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Εδώ και 7-8μηνες έχω βάλει μπαταρία λιθίου της skyrich, ευχαριστημένος καθώς φορτίζει εύκολα και έχει δυνατή εκκίνηση, χώρια το βάροςτης που είναι ελάχιστο. Το τελευταίο διάστημα μιας και η εργασία μου είναι 6-7 λεπτά με την μηχανή δεν φόρτιζε αρκετά... φυσιολογικά. Ειδικά με την παγωνιά που έκανε και εδώ στην Αθήνα είχε δυσκολία να πάρει μπροστά, ακόμα και έτσι με το χέρι κολλημένο στην ....μίζα έπαιρνε εκεί που οι συμβατικές θα είχαν παραδοση πνεύμα. Επειδή έχει φωτεινές ενδείξεις και κουμπί (τεστ) που μπορείς να κάνεις για να δεις την κατάσταση της,το έκανα και έδειχνε σε άριστη κατάσταση. Καλού κακού πήγα και πήρα φορτιστή-συντηρητη της ίδιας εταιρίας από σκρουτζομαγαζο 48€ Το καλό είναι ότι έχει έξτρα καλώδια που καταλήγουν σε βύσμα ώστε να τα τοποθετήσεις μόνιμα πάνω και να γίνει η φόρτιση παιχνιδάκι https://ibb.co/k6JQHFTk6JQHFT https://ibb.co/85xbK0T καλες ειναι οι λιθιου,αλλα θελουν δικο τους φορτιστη,δεν κανει ο κλασικος Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 16 , 2020 από τον πυξιδας990 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 Ακριβώς, χρειάζεται φορτιστή μπαταρίας λιθίου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 16 , 2020 πριν 12 ώρες, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Εδώ και 7-8μηνες έχω βάλει μπαταρία λιθίου της skyrich, ευχαριστημένος καθώς φορτίζει εύκολα και έχει δυνατή εκκίνηση, χώρια το βάροςτης που είναι ελάχιστο. Το τελευταίο διάστημα μιας και η εργασία μου είναι 6-7 λεπτά με την μηχανή δεν φόρτιζε αρκετά... φυσιολογικά. Ειδικά με την παγωνιά που έκανε και εδώ στην Αθήνα είχε δυσκολία να πάρει μπροστά, ακόμα και έτσι με το χέρι κολλημένο στην ....μίζα έπαιρνε εκεί που οι συμβατικές θα είχαν παραδοση πνεύμα. Επειδή έχει φωτεινές ενδείξεις και κουμπί (τεστ) που μπορείς να κάνεις για να δεις την κατάσταση της,το έκανα και έδειχνε σε άριστη κατάσταση. Καλού κακού πήγα και πήρα φορτιστή-συντηρητη της ίδιας εταιρίας από σκρουτζομαγαζο 48€ Το καλό είναι ότι έχει έξτρα καλώδια που καταλήγουν σε βύσμα ώστε να τα τοποθετήσεις μόνιμα πάνω και να γίνει η φόρτιση παιχνιδάκι https://ibb.co/k6JQHFTk6JQHFT https://ibb.co/85xbK0T Δεν ξέρω τι λένε οι skyrich φορτιστές, αλλά με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να πάρεις ένα ctek... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 για δώστε κανα Link για φορτιστή...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 πριν 54 λεπτά, το μέλος Malkav έγραψε: για δώστε κανα Link για φορτιστή...... Εδώ είσαι.. https://www.skroutz.gr/s/13219845/Skyrich-Lithium-Ion-Battery-Charger-HBCLF0201.html πριν 11 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Δεν ξέρω τι λένε οι skyrich φορτιστές, αλλά με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να πάρεις ένα ctek... Ούτε εγώ ξέρω, ευκαιρία να μάθουμε. Από την στιγμή που είναι της skyrich πάντως πιστεύω ότι θα βγει αστέρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 πριν 11 ώρες, το μέλος Ravendark έγραψε: Δεν ξέρω τι λένε οι skyrich φορτιστές, αλλά με πάνω κάτω τα ίδια λεφτά θα μπορούσες να πάρεις ένα ctek... βγαζει ctek για λιθιου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 1 ώρα, το μέλος πυξιδας990 έγραψε: βγαζει ctek για λιθιου? https://www.ctek.com/products/vehicle/lithium-xs Αλλά τσούζει λίγο η τιμή, τώρα το είδα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2020 από τον Ravendark 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2.924 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 Όλοι βγάζουν πλέον για λιθίου.... Optimate και Ctek από τις πιο αξιόπιστες εταιρείες αλλά με την ανάλογη τιμή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ratamahatta 581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 Αυτό ακριβώς, είπαμε τσούζει η τιμή. Εάν αποδειχθεί αξιόπιστος πάντως της skyrich θα είναι vfm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 Η δικιά μου skyrich αποχαιρέτησε πριν 1,5 μήνα στο μεγάλο και έβαλα πάλι motobatt. Δεν ξέρω πόσο καιρό την είχε ο προηγούμενος αλλά η δύναμη της στην εκκίνηση, μέχρι να πεθάνει, ήταν εντυπωσιακή. Το τέστερ την έδειχνε οκ αλλά φαινόταν το ζόρι την τελευταία εβδομάδα. Την πήγα για μέτρημα και έδειχνε οκ αλλά μου είπε ο ηλεκτρολόγος να έχω τον νου μου εφ' όσον παρατήρησα δυσκολία στην εκκίνηση, γιατί θα με αφήσει ξερό τελείως ξαφνικά, είναι απότομη η πτώση της. Όταν μετά από 2 ημέρες άρχισε να μηδενίζει τους μερικούς χιλιομετρητές, έτρεξα για αλλαγή μπαταρίας. Το τελευταίο μιζάρισμα πηγαίνοντας να βάλω την motobatt ήταν πολύ αστείο, λες και βάραγα προπελιά σε αεροπλάνο του 1ου παγκοσμίου πολέμου. Σχεδόν μέτραγα τις πιστονιές, αλλά η ρουφιάνα κατάφερε να το βάλει μπρος το βαπόρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
naftilos 4.503 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 17 , 2020 (τροποποιήθηκε) Την 16/1/2020 at 11:29 ΠΜ, το μέλος Ratamahatta έγραψε: Εδώ και 7-8μηνες έχω βάλει μπαταρία λιθίου της skyrich, ευχαριστημένος καθώς φορτίζει εύκολα και έχει δυνατή εκκίνηση, χώρια το βάροςτης που είναι ελάχιστο. Το τελευταίο διάστημα μιας και η εργασία μου είναι 6-7 λεπτά με την μηχανή δεν φόρτιζε αρκετά... φυσιολογικά. Ειδικά με την παγωνιά που έκανε και εδώ στην Αθήνα είχε δυσκολία να πάρει μπροστά, ακόμα και έτσι με το χέρι κολλημένο στην ....μίζα έπαιρνε εκεί που οι συμβατικές θα είχαν παραδοση πνεύμα. Επειδή έχει φωτεινές ενδείξεις και κουμπί (τεστ) που μπορείς να κάνεις για να δεις την κατάσταση της,το έκανα και έδειχνε σε άριστη κατάσταση. Καλού κακού πήγα και πήρα φορτιστή-συντηρητη της ίδιας εταιρίας από σκρουτζομαγαζο 48€ Το καλό είναι ότι έχει έξτρα καλώδια που καταλήγουν σε βύσμα ώστε να τα τοποθετήσεις μόνιμα πάνω και να γίνει η φόρτιση παιχνιδάκι https://ibb.co/k6JQHFTk6JQHFT https://ibb.co/85xbK0T Έχε υπ όψιν σου ότι η μπαταρία Λιθιου με τις χαμηλές θερμοκρασίες πέφτει σε λήθαργο. Χρειάζεται μια καλή κατανάλωση ρεύματος το χειμώνα πριν την εκκίνηση για να ξυπνήσει. Όπως άναμμα τα μεγάλα φωτά συνεχόμενα για τρία-τέσσερα λεπτά πριν την μίζα. Επιπλέον χρειάζεται και τον ανάλογο ανορθωτή συνήθως ο μαμά δεν κάνει. Αρέσκετε σε τάσεις φόρτισης πάνω από 14V και μέχρι 15 κάτω από τα 14 υποφορτίζει ποιο πάνω μειώνετε η διάρκεια ζωής της Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 17 , 2020 από τον naftilos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costas 109 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 Υπάρχει κάποιο πινακάκι ή κάτι τέτοιο, τέλως πάντων, που να μπορεί κάποιος που θέλει να μεταβεί σε μπαταρία λιθίου να επιλέξει τη σωστή χωριτικότητα; Ομοίως η αλλαγή ανορθωτή επιβάλλεται; Κι αν ναι, τι ανορθωτή βάζουμε; Θεωρώ πως υπάρχουν αρκετά σκοτεινά σημεία στην υπόθεση και πολύ φοβάμαι ότι όταν έρθει η ώρα της αλλαγής δύσκολα θα πήγαινα σε λιθίου!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.486 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2020 Ρε.παιδιά όλες οι λιθίου δεν έχουν μέσα controller που ρυθμίζει τη φόρτιση και γενικά την προσαρμογή στο ηλεκτρικό σύστημα? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες