karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παιδιά τι να βάλω στο μπροστινό φρένο του ΧΤ εκτός από μαμά? Ευκαιρία να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από τα μαμάτα,να βελτιώσω λίγο παραπάνω την αίσθηση. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.501 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 Παιδιά τι να βάλω στο μπροστινό φρένο του ΧΤ εκτός από μαμά? Ευκαιρία να δοκιμάσω και κάτι άλλο εκτός από τα μαμάτα,να βελτιώσω λίγο παραπάνω την αίσθηση. βαλε μια αγκυρα :rotfl: περα απο την πλακα τα ferodo εχω ακουσει για καλα χωρις να εχω δοκιμασει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) EBC, ask Gee! Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 από τον tzoutz 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 EBC HH SINTERED σειρούλα μου και ρίξε και υγρά φρένων DOT 5.1 και μετά πές μου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sfi-ka 469 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 Brembo sx. Στο δικό μου αποδείχτηκαν ό,τι πλησιέστερο σε αίσθηση και αποτελεσματικότητα στα -απολύτως κορυφαία- μαμά nissin. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 EBC-FA244HH.. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 EBC Double-H™ Sintered 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 EBC HH SINTERED σειρούλα μου και ρίξε και υγρά φρένων DOT 5.1 και μετά πές μου. τι να τα κάνει τα 5.1 βρε σάββα; θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις SBS (Scandinavian Braking Systems) Dual carbon http://www.ebay.co.uk/itm/SBS-FRONT-BRAKE-PADS-YAMAHA-XT-660-X-SUPERMOTO-2004-2011-DUAL-CARBON-/150816367270?pt=UK_Motorcycle_Parts&hash=item231d5b22a6 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 EBC, ask Gee! EBC HH SINTERED σειρούλα μου και ρίξε και υγρά φρένων DOT 5.1 και μετά πές μου. EBC-FA244HH.. EBC Double-H™ Sintered Aπο τις παραθεσεις, νομιζω οτι καταλαβες και την δικη μου προταση...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 τι να τα κάνει τα 5.1 βρε σάββα; θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις SBS (Scandinavian Braking Systems) Dual carbon http://www.ebay.co.u...=item231d5b22a6 Γιώργη δοκιμάστε τα και πείτε μου μετά και αφού πάτε σε απαιτητικό στροφιλίκι σε κατάβαση, θα με θυμηθείτε, έχω δεί ουκ ολίγα να βγάζουν καπνούς στην κυριολεξία οπότε σκέψου τι θερμοκρασία μεταφέρεται στα υγρά. Τα 5.1 είναι εντελώς συμβατά με τα 4άρια με τη διαφορά ότι έχουν υψηλότερο σημείο βρασμού. Α και με τα κάρμπον δε συμφωνώ για εκτός πόλεως και για απαιτητικό αναβάτη...ίσως μόνο για πίσω αλλά προσωπικά δεν τα βάζω, άποψή μου ε? Τον Νικόλα τον ξέρω και ξέρω επίσης που πάει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τον Νικόλα τον ξέρω και ξέρω επίσης που πάει.... Νικολα,αυτος ξερεις για την σχεση σου με την γειτονισα........ ουπς Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 από τον HLIAS 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εγώ πάντως με 250 κιλα μηχανάκι + εμένα τον αρκούδο,δεν είδα ποτέ καπνούς από DOT4. Υπερβολή και ψυχαναγκαστικό για εμένα να βάζεις 5,1 . Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 από τον icelover 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 τα 5.1 είναι περισσότερο υδρόφιλα από τα 4 και χρειάζονται συχνότερα αλλαγή και είναι περιττά σε μονοκύλινδρο με ένα δισκόφρενο... εδώ στο RC στην πίστα δεν "άναβαν" τα 4 και θα ανάψουν σε μονοκύλινδρο; στο σκουτεράκι σου ότι και να βάλεις φρένο θα έχεις... τα dual carbon της SBS έχουν εξίσου καλή απόδοση κρύα όσο και ζεστά... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 εγω εχω βαλει ebc double-h πολυ καλα .. μονο που μου φενοντε λιγο σκληρα αλλα οταν ζεσταθουν ειδικα κανουν παρα πολυ καλη δουλεια .. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
middlevillager 949 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 βαλε μια αγκυρα :rotfl: περα απο την πλακα τα ferodo εχω ακουσει για καλα χωρις να εχω δοκιμασει Μια χαρά είναι, πολύ καλό φρενάρισμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2014 Και εγω EBC HH θα σου προτεινω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Εγώ είχα βάλει με την μαμά δισκόπλακα τα EBC sintered, τα οποία ήταν πολύ καλά όπως λένε οι υπόλοιποι αλλά ήταν λιγάκι θορυβώδη. Όταν άλλαξα δισκόπλακα και έβαλα της Braking δοκίμασα και τακάκι της braking (δεν θυμάμαι κωδικό, αλλά της μεταλλικής σειράς έβαλα) ήταν πάρα πολύ καλό. Ωραία αίσθηση, καλό φρενάρισμα, χωρίς θόρυβο. Ξαναέβαλα EBC Sintered (αφού είχα ένα ζευγάρι), ακριβώς μετά τα braking και η αλήθεια είναι πως περίμενα πως και πως να φαγωθούν για να ξαναβάλω braking...αλλά αυτά είναι και γούστα, πάντως από τα μαμά νομίζω πως θα δεις διαφορά.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Στο τέλος θα βάλει τίποτα armstrong για να μας σπάσει την ομοφωνία. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Πολύ καλά και τα PREMIER ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 EBC και απο εμενα Νικολα (HH) . Κανουν λιγο θορυβο στα πρωτα χιλιομετρα αλλα μολις στρωσουν ειναι παρα πολυ καλα. Εχω αλλαξει πλεον 3 ζευγαρια αν δεν κανω λαθος στο CBR . Φρεναρουν καλα και δεν εχουν μεγαλη φθορα στην δισκοπλακα. Απολυτα ικανοποιμενος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 EBC μεταλλικά. Δεν τα αλλάζω με τίποτα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Ευχαριστώ παιδιά για τις συμβουλές σας. Από Δευτέρα έχουμε ώνια δηλαδή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Νικ πριν..-λεω πριν- τα βαλεις πανω δες το μεγεθος/διαστασεις τους σε σχεση με τα μαμα..βαλτα το ενα πανω απο το αλλο δλδ... μου εχει τυχει να υπαρχει μικρη διαφορα (~1mm κοντυτερα τα EBC) με αποτελεσμα να κουγεται ενα ενοχλητικο τακ μολις πατουσα φρενο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 Ωχ λες Γιώργο? Δεν έχω την πολυτέλεια να δοκιμάζω και να επιστρέφω,θα τα παραγγείλω από Αθήνα γιατί εδώ δεν υπάρχουν. Αλήθεια τα Nissin τι λένε,έχει ακούσει κανείς? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George_® 3.317 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 (τροποποιήθηκε) Nissin φοραει απο μαμα το ΤΑ,καταλαβαινεις ηδη απο το προηγουμενο σχολιο μου οτι ''μονο αυτα βαζω''...54.500χιλ κ οι δισκοι απλα καινουργιοι!! (να προσθεσω οτι τα EBC μετα το ''τακ΄'' που λεγαμε τα σουταρησα με μολις 500χιλ on road...) Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 13 , 2014 από τον George_® Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες