BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γεια χαρά σε όλη την παρέα. Κοιτώντας για μοντέλα της ΚΤΜ με φίλους είχαμε την εξής απορία: Έστω ότι παίρνουμε την μεγάλη απόφαση και γινόμαστε μέλη της οικογένειας της ΚΤΜ με τα πορτοκαλί Ready-To-Race κουκλιά και Κ(άθε) Τ(ρίτη) θα περνάμε μια βόλτα κι από τον Μ(άστορα)..! ΟΚ, από πού όμως να προτιμήσουμε να τα πάρουμε? Θέλουμε κάποια αντιπροσωπεία στην Αθήνα που να έχει καλό service, τουλάχιστον μέχρι να λήξει η εγγύηση, ή έστω κάποιον καλό μηχανικό που να αναλάβει την συντήρησή τους σφραγίζοντας πάντα το βιβλιαράκι της εγγύησης. Μας βολεύουν το Racing Center 500 στην Βουλιαγμένης, η FAN Motorcycles στην Ηλιούπολη και η EMC στην Θηβών.. Έχετε προηγούμενες εμπειρίες με τις παραπάνω αντιπροσωπείες? Κάποιον άλλον να προτείνετε? Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα, περιέργως, κάποιο αντίστοιχο Θέμα, αν υπάρχει κάτι παρακαλώ μεταφέρτε το. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον BabisStinson 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Φιλος μου το πηρε απο το Fan moto καλος ηταν και στα σερβις,αν και ακριβος. πιο μετα το πηγε στο σταυρο γιατι ο φανης δε του περναγε εγγυηση τη πισω δισκοπλακα που κολυμπουσε και κουνιοταν.και ηταν και πιο φθηνο το σερβις εκει στο σταυρο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Ε, τώρα τι να σου πουμε.... Δεν έχω άποψη εμπερειστατωμένη, αλλά στο 500 δε θα πήγαινα. Στη Βουλιαγμένης είναι ο Ηλίας που πολλοί πηγαίνουν και ο Καρίμαλης στην Καλιρρόης (HellinService 001). Kάνεις μια γύρα να ρωτήσεις κόστη και να κόψεις φάτσες, όταν με το καλό το πάρεις και πάρε απόφαση. Αν δεν έχεις επαφή με το άθλημα της μουτζούρας και το μικρόβιο ν'ασχοληθείς μόνος, όπου και να πάς.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Le Flwr 3.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για της Βουλιαγμένης, εάν είναι αυτό που νομίζω (πόσα να υπάρχουν) έχω ακούσει τα καλύτερα και με έχουν παραπέμψει άτομα που εμπιστεύομαι για έλεγχο μεταχειρισμένου κλπ οπότε θεωρώ πως θα είναι μπέσα. Δεν έχω εμπειρία από πρώτο χέρι. disregard that, i suck cocks. Άλλο έλεγα, όχι το 500. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον Le Flwr 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πυξιδας990 1.212 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 paddock 512 σταυρο-χαρης(ειναι και μελος) δημητροπουλος-βουλιαγμενης εχω αποψη γι αυτους τους 2 αριστη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Οικονομου στο Αιγαλεω ειναι και γ@μω τους τυπους και τιμιος. Καλα λογια ακουγονται και για το Paddock 512 (Αλεξιου). Ο Ηλιας στη Βουλιαγμενης επισης δεν ειναι ασχημος. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 το 500 πανάκριβο... από εκεί το πήρα αλλά δεν ξαναπάτησα... ο οικονόμου στο αιγάλεω, αν έχει τον ίδιο μάστορα που είχε πριν 8-10 χρόνια δεν θα το συμβούλευα. Ο ηλίας στην βουλιαγμένης είναι καλός (στη δουλειά του και στις τιμές του) αν και για ορισμένους λίγο ιδιότροπος στον χαρακτήρα (άσχετο όμως το ένα με το άλλο) για τον νταή έχω ακούσει καλά λόγια, δεν έχω πάει ποτέ όμως. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nicket456 165 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Εχω δοκιμασει : 1)FAN moto (Φανης-Ιακωβος) 2)Paddock 512 (Χαρης) 3)ELIO moto (Ηλιας) 4)ΚΤΜ 500 (Τασος) Ολοι καλοι ειναι .....μεχρι να γινει η μλκια και να διαπιστωσεις οτι .....δεν ειναι καλοι! Αν πρεπει να το πας καπου (απο αυτους που εχω δοκιμασει) .....μαλλον στον Ηλια .....αν και εχει πολυ δουλεια με οτι αυτο συνεπαγεται. Και ιδιοτροπος δεν ειναι! Μια χαρα μιλαει και μια χαρα ξηγιεται και δεν ειναι και ακριβος. Απο την αλλη ολο και καποιος θα βρεθει να του εχει συμβει κατι κακο με τον καθε ενα μαστορα αρα μαλλον πρεπει να δοκιμασεις και να διαπιστωσεις μονο σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μηχανικός να τα περιποιείται αφου λήξει η εγγύηση υπάρχει, αυτός που φτιάχνουμε και τώρα, εξαιρετικά, τις μοτοσικλέτες μας. Για μέχρι τότε είναι το θέμα. Θέλουμε να το αναλάβει κάποιος εξαρχής, να ξέρει το ιστορικό της μοτοσικλέτας, κλπ. Επίσης να μας κάνει και μια καλή προσφορά κατά την αγορά, κυρίως σε κανένα αξεσουάρ-δώρο ή άτοκο διακανονισμό. Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Από βδομάδα πιστεύω να μπορέσουμε να επισκεφθούμε κάποιο από τα καταστήματα να δούμε τις "υποψήφιες" από κοντά και να κανονίσουμε test ride, να μιλήσουμε για τιμές, χρηματοδοτικά, service κλπ. ΥΓ: Είναι πανέμορφα τα άτιμα τα ΚΤΜ, "ξελογιάστρες"..! Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον BabisStinson 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΥΓ: Είναι πανέμορφα τα άτιμα τα ΚΤΜ, Γινονται πιο ομορφα οταν τα καβαλησεις :P Ισχυει αυτο που ειπωθηκε πιο πανω παντως. Υπαρχουν διαφοροι "καλοι" γενικα. Το θεμα ειναι τι θα σου τυχει και ποτε θα σου τυχει και τι δουλεια θα εχει και τι εμπνευση θα εχει κτλπ. κτλπ. Και οι μαστορες ανθρωποι ειναι δυστυχως και μερικες φορες παιρνει τον πρωτο ρολο η τυχη, για το τι εξυπηρετηση θα παρεις. Το θεμα ειναι να μη μπλεξεις με κακοπροαιρετο/ασχετο/αδιαφορο μαστορα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον Angel13 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Μηχανικός να τα περιποιείται αφου λήξει η εγγύηση υπάρχει, αυτός που φτιάχνουμε και τώρα, εξαιρετικά, τις μοτοσικλέτες μας. Για μέχρι τότε είναι το θέμα. Θέλουμε να το αναλάβει κάποιος εξαρχής, να ξέρει το ιστορικό της μοτοσικλέτας, κλπ. Επίσης να μας κάνει και μια καλή προσφορά κατά την αγορά, κυρίως σε κανένα αξεσουάρ-δώρο ή άτοκο διακανονισμό. Ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας. Από βδομάδα πιστεύω να μπορέσουμε να επισκεφθούμε κάποιο από τα καταστήματα να δούμε τις "υποψήφιες" από κοντά και να κανονίσουμε test ride, να μιλήσουμε για τιμές, χρηματοδοτικά, service κλπ. ΥΓ: Είναι πανέμορφα τα άτιμα τα ΚΤΜ, "ξελογιάστρες"..! Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά τέτοιο σενάριο δεν νομίζω να παίζει ούτε για αστείο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dream_rider 267 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Φιλε μου αγορασε αυτο που θες απο οπου σου κανουν καλυτερη τιμη-προσφορα-δωρα. Τωρα για μαστορα στην αθηνα αναφερθηκαν καποια απο τα γνωστα εξουσιοδοτημενα αλλα πρεπει να προσεξεις πολυ (να κοψεις και λιγο φατσα που λενε). Εγω παρα λιγο να ειχα ασχημη εμπειρια οχι απο ζητημα ζημιας αλλα απο ''υποτιθεμενη ζημια''. Αν και οσο εισαι στην εγγυηση δεν βολευει, νομιζω, να σου κανει καποιος μαλακια και αφου για μετα εχεις ανθρωπο να στο ''χαιδευει'' εισαι οκ! Καλες αγορες! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.580 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μιλα και με τον Paddock 512. Εδω μεσα θα τον βρεις σαν dirty Harry Eγω με αυτον εχω παρε δωσε, και μεχρι στιγμης εχω μεινει ευχαρηστημενος σε ολα. Ακομα και για μηχανακια εκτος εντουρο, σε οτι ερωτηση του εχω κανει, εχει απαντησει με ειλικρινια και ''special tips'' ας το πουμε. Επισης ο μηχανικος του ειναι ωραιο μαστορακι.. λιγα λογια και καλα. Δεν εχω εμπειρια με αλλους μηχανικους της ΚΤΜ αλλα εγω ειμαι ευχαριστημενος.. Να σημειωσω οτι παω Αγια Παρασκευη ( που ειναι το καταστημα) , απο Γλυφαδα... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 29 , 2014 από τον HLIAS 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2014 Και γω με τον χαρη εχω παρε δωσε, πολυ καλος εως τωρα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά, απ' ότι καταλαβαίνω το Paddock 512 είναι από τους σοβαρούς υποψήφιους μιας και το προτιμάτε αρκετοί. Δεν θέλω να σε ξενερώσω αλλά τέτοιο σενάριο δεν νομίζω να παίζει ούτε για αστείο. Έστω να έχει χαμηλό επιτόκιο, να μηνα μας τα φάνε οι τράπεζες :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katamagias 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 (τροποποιήθηκε) δεν ξερω αν αυτος ειναι ο Ηλιας αλλα με φαιντεται πολυ καλος.... Τροποποιήθηκε Αύγουστος 30 , 2014 από τον katamagias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 δεν ξερω αν αυτος ειναι ο Ηλιας αλλα με φαιντεται πολυ καλος.... Χελιώτης worksbike. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
katamagias 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 καλος μαστορας δειχνει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stamFR 217 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 emc.... τελειο σερβις..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BabisStinson 928 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Ο κ. Χελιώτης που βλέπω κάτι βιντεάκια στο Youtube φαίνεται καλός μάστορας. Έχει κανείς προσωπικές εμπειρίες? @stamFR: Ποιο ειναι το emc service? Πέρασα από τις αντιπροσωπείες Racing Center 500 και FAN Moto χθες αλλά ήταν κλειστές λόγω διακοπών, το επόμενο Σάββατο πλέον θα τα δούμε από κοντά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KTMAKIAS 600 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) Λοιπόν να πώ και γω την γνώμη μου. 1.Νταής ......... θα έλεγα όχι μιας που εχω περάσει απο εκει και λόγο αρκετης δουλειας δεν δινει την βαρύτητα που χρειάζεται. 2.500 ........ Καλο αλλά πολυ απρόσωπο. 3.Χελιωτη ς ............ ............. εχουν ακουστει διάφορα και εχω και φίλους που ακομα τρεχουν και δεν φθανουν. 4. Paddock ....... εκει πάω τωρα.Μεχρι στιγμης κάλο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ .Εχει περασει ενας χρόνος και ειμαι ευχαριστημενος απο την κατασταση της μοτο μου αλλα και απο την εξυπηρετηση γενικοτερα. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 31 , 2014 από τον KTMAKIAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 γενικά για τον χελιώτη λένε οτι αν δεν εισαι στο εντούρο τιμ του μη περιμενεις θαυματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.602 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Ο Χελιωτης οσο περισσοτερο σε συμπαθησει τοσο καλυτερη δουλεια θα σου κανει. Για μηχανες με injection, καλυτερα πηγαινε σε καποιον με διαγνωστικο(ξερω τι σου λεω). Διαφορα απο τα αρνητικα που ακουγονται ισχυουν παντως. Γενικα ειναι αναμεικτες οι εντυπωσεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mark 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 8 , 2016 Για να ξαναφέρουμε λίγο το θέμα στο προσκήνιο μιας και έχουν περάσει δύο και κάτι χρόνια από την τελευταία απάντηση!Λοιπόν έχω ένα ktm 1290 super adventure και μένω Μυτιλήνη αλλά εδώ εξουσιοδοτημένο service δεν υπάρχει.Ακούω λοιπόν τις απόψεις σας σε ποιό εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Αθήνας να φέρω για service τη μηχανή μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mixos_1919 100 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2016 (τροποποιήθηκε) Οικονομου στο Αιγαλεω ειναι και γ@μω τους τυπους και τιμιος. Καλα λογια ακουγονται και για το Paddock 512 (Αλεξιου). Ο Ηλιας στη Βουλιαγμενης επισης δεν ειναι ασχημος. Αδερφε να ξερεις οτι γενικα σεβομαι τις γνωσεις και το ενδιαφερον που εχεις στα κτμια ,γιαυτο μην παρεξηγησεις αυτο που θα πω ,δν εχει καμια σχεση με σενα . Πηγα σημερα απο κει για να δει το 690 που πουλησα τελικα .το παιδι ειναι απτην περιοχη οποτε πηγαμε σε αυτον χωρις να τον ξερει κανενας μας .Ο "μαστορας" που εκανε την διαγνωση ηταν ενας με κοτσιδα(απλα το λεω σαν χαρακτηριστικο αναγνωρισης )ο οποιος το βαζει ενα λεπτο ,το σβηνει ,φευγει κ λεει πριν μπει στο μαγαζι παλι (στην οδο Σμυρνης στο Αιγαλεω)Μ-"δεν κανει"Εγω-"δλδ?τι?κοπαναει?"Μ-"ναι δν κανει."Ε-"ε πες ρε μαστορα τι και πως?καδενα?βαλβιδες τι?"Μ-"οχι ,πιο κατω"Ε-"τι βαρανε τα αντιβαρα?"Μ-"μπιελα και ρουλεμαν στροφαλου.αυτα τα μηχανακια πονανε εκει"Εκει απλα γελασα γτ ο τυπος εχει μαγαζι ,αν ειναι αυτος ο Οικ. κ οχι κανας μαστορας της συμφορας που μαζεψε απο καπου.Σημειωση 1η: περαν του οτι δουλευα σε συνεργειο κ το μηχανακι απο οταν το πηρα μεχρι κ σημερα δν ειχε κανενα θεμα,παρολα αυτα το πηγα σε εξειδικευμενο γνωστο ΚΤΜ συνεργειο στη Φραντζη για αλλαγη λαδιων και ελεγχο .Εκει ο ανθρωπος (απτους 2 μαστορες π εχει ) μ ειπε οτι ακουγεται μια χαρα κ δν εχει θεμα.Επισης το μηχανακι εχει παει σε αλλα 2 συνεργεια να το ελεγξουν τα οποια ειπαν να αλλαχτει ο τεντωτηρας προληπτικα και μαλιστα του κανανε και εξονυχιστικο ελεγχο για τρακαρισμα κλπ και βγηκε καθαροτατο.Παρολα αυτα ,το πηγαμε σε 2 συνεργεια ακομα στο περιστερι (καλα περα του οτι το πηγαμε στην εκθεση π εχει ο Οικ. (Θηβων)και ο ανθρωπος εκει ειπε οτι δν ακουει κατι απλα να το παμε στο συνεργειο για σιγουρια) αλλο ενα εξειδικευμενο ΚΤΜ και στον γνωστο Κ. που κανει τις δυναμομετρησεις και τις μετατροπες και ολα τα Δυτικα πινουν νερο στο ονομα του. Ολοι μα ΟΛΟΙ μας λεγανε τα ιδια πραματα .Αρα η αυτος εχει το μαγικο αυτη και ακουει οτι δν ακουνε οι αλλοι ή ειναι απλα βλαμμενος και επειδη δεν μας ηξερε βαριοταν να ασχοληθει.Ακομη το παιδι πηρε τηλ 2 φιλους με κτμ να τους ρωτησει που να παμε εκει κοντα και του λεγανε πηγαινε Χαιδαρι,μακρια απτον Αιγαλιωτη. Λοιπον δεν εχω γραψει ποτε τιποτα για κανενα,ολοι εχουν δικαιωμα στο λαθος .ΑΛΛΑ δεν μπορεις να βγαζεις ενα μηχανακι αχρηστο ετσι απλα επειδη βαριεσαι .Και αποφασισα να γραψω εδω γτ εχω ακουσει κ αλλα σκηνικα απο φορουμ κλπ αλλα πρεπει πρωτα να δεις για να πιστεψεις.Και εγω ειδα. Δεν θα προτεινω λοιπον που να πας,σιγουρα εγω δν θα ξαναπηγαινα εκει. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 , 2016 από τον mixos_1919 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες