Jump to content
Sign in to follow this  
panosmania

Αγορα κρανους μεχρι 500 ευρω

Recommended Posts

Καλησπερα προκειται να αγορασω καινουργιο κρανος και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο μηπως μπορειτε να μ πειτε τ διαφορες εχουν Shoei XR1100 Tangent TC1 vs Shoei GT-Air Journey TC-1 , δεν εχω ψαξει ποτε τ θεμα του κρανους καθως ειναι η πρωτη μεγαλη μηχανη π εχω και μεχρι στιγμης ειχα σκουτερ κ ενα κρανος 150 ευρω, αν εχετε ν προτεινετε κατι καλυτερο πειτε μου(η αγορα τ κρανους θα γινει απο ιντερνετ για να μ βγει πιο οικονομικα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Με τα χρήματα που διαθέτεις έχεις πάρα πολλές επιλογές. Κατ' αρχάς θα πρότεινα να πας σε καταστήματα να δοκιμάσεις πώς σου κάθεται το κάθε κράνος και να μην παραγγείλεις κατ' ευθείαν από το internet μόνο με γνώμονα τα χαρακτηριστικά και το μέγεθος (αν και νομίζω ότι είναι προφανές αυτό που λέω...). Επίσης, υπάρχει περίπτωση αυτό που θα διαλέξεις να το βρεις σε καλύτερη τιμή στην Ελλάδα.

Τώρα σχετικά με τα συγκεκριμένα που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Από κει και πέρα εγώ προτείνω να δεις και κανά Arai και το Suomy SR Sport.

Τροποποιήθηκε από τον ritchie

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To GT-Air το δοκίμασα πρόσφατα και, παρά το ότι φοράω Shoei Medium μόνιμα εδώ και είκοσι + χρόνια, το Μ με έσφιγγε στους κροτάφους ενώ το L μου έπλεε. Έχει διαφορετικό καλούπι από τα υπόλοιπα Shoei (ίσως λόγω του μηχανισμού για την αντηλιακή ζελατίνα), προσοχή μην την πατήσει κανείς και το πάρει χωρίς να το δοκιμάσει βασιζόμενος στο ότι άλλα μοντέλα του κάθονται καλά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μα και φυσικα πρωτου τ παρω θα τ δοκιμασω σε καποιο μαγαζι , σε ορισμενες περιπτωσεις οντως ισως μ βγει πιο φθηνα απο ελλαδα καθως ισως τ παρω κ πιο φθηνα μεσω γνωστου , απλα σαν σχεδιο μ αρεσαν αυτα τ δυο απο τς αλλες μαρκες εχετε κατι αλλο ν προτειενετε ? οσο αναφορα αυτα τ δυο εχουν καποια διαφορα στα υλικα τους?

το εχω αγαπησει αυτο http://www.helmetcit...%252d-2014.html αν και τ φοβαμαι επειδη ειναι ματ μν γρατζουνιετε ευκολα

Τροποποιήθηκε από τον panosmania

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κρανος τοσο ακριβο να σου βγει πιο οικονομικα σε ελληνικο μαγαζι ΔΥΣΚΟΛΟ..Αν μιλαγαμε για κρανος του 100ευρου ισως ο μεσος ελληνας επειχηριματιας εκανε την καλη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τζαμπα πραμα φιλε και σου μενουν χρηματα http://www.lidsdirect.co.uk/clearance-sale/clearance-helmets.html?p=3

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τζαμπα πραμα φιλε και σου μενουν χρηματα http://www.lidsdirec...elmets.html?p=3

Μόνο σε μένα δεν ανοίγει ο σύνδεσμος;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μόνο σε μένα δεν ανοίγει ο σύνδεσμος;

εχει προβλημα το site. ουτε εμενα μου ανοιγει καθολου τωρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουτε μενα μ ανοιγει , υπαρχει περιπτωση να τ παρω φθηνοτερα απο ελλαδα εχω γνωστο για αυτο τ λεω, παναγιωτης κ απο καβαλα εισαι?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ουτε μενα μ ανοιγει , υπαρχει περιπτωση να τ παρω φθηνοτερα απο ελλαδα εχω γνωστο για αυτο τ λεω, παναγιωτης κ απο καβαλα εισαι?

Ναι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα