panosmania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Καλησπερα προκειται να αγορασω καινουργιο κρανος και ειμαι αναμεσα σε αυτα τα δυο μηπως μπορειτε να μ πειτε τ διαφορες εχουν Shoei XR1100 Tangent TC1 vs Shoei GT-Air Journey TC-1 , δεν εχω ψαξει ποτε τ θεμα του κρανους καθως ειναι η πρωτη μεγαλη μηχανη π εχω και μεχρι στιγμης ειχα σκουτερ κ ενα κρανος 150 ευρω, αν εχετε ν προτεινετε κατι καλυτερο πειτε μου(η αγορα τ κρανους θα γινει απο ιντερνετ για να μ βγει πιο οικονομικα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με τα χρήματα που διαθέτεις έχεις πάρα πολλές επιλογές. Κατ' αρχάς θα πρότεινα να πας σε καταστήματα να δοκιμάσεις πώς σου κάθεται το κάθε κράνος και να μην παραγγείλεις κατ' ευθείαν από το internet μόνο με γνώμονα τα χαρακτηριστικά και το μέγεθος (αν και νομίζω ότι είναι προφανές αυτό που λέω...). Επίσης, υπάρχει περίπτωση αυτό που θα διαλέξεις να το βρεις σε καλύτερη τιμή στην Ελλάδα. Τώρα σχετικά με τα συγκεκριμένα που ρωτάς δεν ξέρω να σου απαντήσω. Από κει και πέρα εγώ προτείνω να δεις και κανά Arai και το Suomy SR Sport. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2014 από τον ritchie Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 To GT-Air το δοκίμασα πρόσφατα και, παρά το ότι φοράω Shoei Medium μόνιμα εδώ και είκοσι + χρόνια, το Μ με έσφιγγε στους κροτάφους ενώ το L μου έπλεε. Έχει διαφορετικό καλούπι από τα υπόλοιπα Shoei (ίσως λόγω του μηχανισμού για την αντηλιακή ζελατίνα), προσοχή μην την πατήσει κανείς και το πάρει χωρίς να το δοκιμάσει βασιζόμενος στο ότι άλλα μοντέλα του κάθονται καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosmania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) μα και φυσικα πρωτου τ παρω θα τ δοκιμασω σε καποιο μαγαζι , σε ορισμενες περιπτωσεις οντως ισως μ βγει πιο φθηνα απο ελλαδα καθως ισως τ παρω κ πιο φθηνα μεσω γνωστου , απλα σαν σχεδιο μ αρεσαν αυτα τ δυο απο τς αλλες μαρκες εχετε κατι αλλο ν προτειενετε ? οσο αναφορα αυτα τ δυο εχουν καποια διαφορα στα υλικα τους? το εχω αγαπησει αυτο http://www.helmetcit...%252d-2014.html αν και τ φοβαμαι επειδη ειναι ματ μν γρατζουνιετε ευκολα Τροποποιήθηκε Αύγουστος 17 , 2014 από τον panosmania Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 κρανος τοσο ακριβο να σου βγει πιο οικονομικα σε ελληνικο μαγαζι ΔΥΣΚΟΛΟ..Αν μιλαγαμε για κρανος του 100ευρου ισως ο μεσος ελληνας επειχηριματιας εκανε την καλη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Πολυ ωραιο κρανος ειναι και το Shark Race R Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 τζαμπα πραμα φιλε και σου μενουν χρηματα http://www.lidsdirect.co.uk/clearance-sale/clearance-helmets.html?p=3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 τζαμπα πραμα φιλε και σου μενουν χρηματα http://www.lidsdirec...elmets.html?p=3 Μόνο σε μένα δεν ανοίγει ο σύνδεσμος; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 Μόνο σε μένα δεν ανοίγει ο σύνδεσμος; εχει προβλημα το site. ουτε εμενα μου ανοιγει καθολου τωρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosmania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 ουτε μενα μ ανοιγει , υπαρχει περιπτωση να τ παρω φθηνοτερα απο ελλαδα εχω γνωστο για αυτο τ λεω, παναγιωτης κ απο καβαλα εισαι? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 ουτε μενα μ ανοιγει , υπαρχει περιπτωση να τ παρω φθηνοτερα απο ελλαδα εχω γνωστο για αυτο τ λεω, παναγιωτης κ απο καβαλα εισαι? Ναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panosmania 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 17 , 2014 γεια σ ρε καβαλιωτη κ εγω απο καβαλα ειμαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες