bLaStXT 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Λοιποοον.. προσφατα αγορασα ενα παπακι και 2 μερες μετα διαπιστωσα οτι το καρτερ του ειναι ανευ ( εγω φταιω το ξερω). Πηρα τηλεφωνο τον προηγουμενο ιδιοκτητη και μου εφερε τιμολογιο αγορας καρτερ και τιμολογιο τοποθετησης .. Το θεμα ειναι πως καπου ακουσα πως πρεπει να παω να χτυπησω τους αριθμους. Επειδη δεν καταλαβα πως και τι, υπαρχει καποιος που να ξερει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Εγω θα ελεγα να πας πρωτα στο συγκοινωνιων της περιοχης σου και να ρωτησεις, το να χτυπισεις εσυ τα νουμερα ειναι καπως παρανομο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bLaStXT 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Εγω θα ελεγα να πας πρωτα στο συγκοινωνιων της περιοχης σου και να ρωτησεις, το να χτυπισεις εσυ τα νουμερα ειναι καπως παρανομο. θα περιμενω και αλλες απαντησεις πρωτα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Yamahas_1 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 Αν δεν κάνω λάθος δεν γίνεται να χτυπήσεις νούμερα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως. Πήγαινε στο συγκοινωνιών και ρώτησε τους ποια είναι η διαδικασία για να δηλωθεί ο κινητήρας ανευ αριθμών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 δεν δηλωνεται κινητηρας ανευ αριθμου αναγνωρισης. ουτε και να χτυπησεις μονος σου μπορεις, διοτι οι αριθμοι αυτοι εχουν συγκεκριμενες μητρες για να χτυπηθουν που ικανοποιουν καποιες προυποθεσεις κατα την κατασκευη τους. οσο για τα τιμολογια και λοιπα αστα...εδω κοβουνε τιμολογια μουφα για εκατομμυρια ευρω, στα 200 ευρω θα κολωσουνε μερικοι. να εχεις τον νου σου πρωτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CRX 255 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2014 ΔΕΝ μπορείς εσύ να χτυπήσεις νούμερα νόμιμα. Θα πας με τα δύο τιμολόγια στο υπουργείο συγκοινωνιών της περιοχής σου στο τμήμα μηχανολογικού και θα τους τα δείξεις. Δεν ξέρω τί προβλέπει ο νόμος σε περίπτωση επισκευής/αντικατάστασης κάρτερ με αλλοίωση των στοιχείων (νούμερα) αλλά δυστυχώς αν προβλέπονται τα ίδια με τους κινητήρες αυτοκινήτων, έχει τρέξιμο και κάποιο κόστος (θα χρειαστείς κάποιες βεβαιώσεις μηχανικών). Ελπίζω η διαδικασία για τις μοτό να είναι διαφορετική καθώς οι κινητήρες των μοτό δεν έχουν κορμό αλλά κάρτερ που θεωρούνται αναλώσιμα. Μέχρι να ξεκαθαρίσεις το θέμα, πάντα μαζί σου θα έχεις τα τιμολόγια για το ενδεχόμενο του ελέγχου. Στο υπουργείο θα σε κατευθύνουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bLaStXT 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2014 ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros21athens 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 καλησπερα παιδια...μηχανακι με καρτερ ανευ αριθμου μαζι με τα τιμολογια εννοειτε περναει κανονικα κτεο ετσι ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_angel 589 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 καλησπερα παιδια...μηχανακι με καρτερ ανευ αριθμου μαζι με τα τιμολογια εννοειτε περναει κανονικα κτεο ετσι ?? Ποιασε το αυγο και κουρευτο τωρα :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros21athens 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Ποιασε το αυγο και κουρευτο τωρα :P ρε φίλε ξέρεις να μου απαντήσεις?? Αλλιώς μη σχολιαζεις καθόλου.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2015 Με τέτοιο ύφος και επιθετικότητα, περιμένεις να ασχοληθεί κάποιος με το θέμα σου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros21athens 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Με τέτοιο ύφος και επιθετικότητα, περιμένεις να ασχοληθεί κάποιος με το θέμα σου? ζητω συγγνωμη αλλα η ειρωνεια ειναι κατι που δεν δεχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Σπυρο οταν αγοραζεις κατι χωρις αποδειξη ή απο αγνωστο που εχει απλα το ανταλλακτικο, εισαι εν δυναμει κλεπταποδοχος. Και εξηγουμαι. Καρτερ ανεφ θα ειναι κλεμμενο εκτος αν το πηρες απο γνωστο/φιλο που ειχε παλιοτερα το μηχανακι και το εκανε βιδες. Στο ερωτημα σου δεν απανταει κανενας σοβαρα, γιατι αν αγορασες κατι χωρις καποιο αποδεικτικο απο που προηλθε σημαινει οτι αγορασες κατι το οποιο εκλαπη απο αλλον. Γενικα να ξερεις οτι δεν πρεπει να αγοραζουμε τετοια γιατι ετσι δινουμε θαρρος στα τσογλανια να συνεχιζουν τις κλοπες. Αν εχεις λοιπον καρτερ ανεφ αριθμων και δεν ξερεις απο που προηλθε, τοτε καποιος το κλαιει και αυτο δεν ειναι αρεστό σε κανεναν. Ξεφορτωσου το και αγορασε ενα απο μαγαζι με τιμολογιο να εισαι νομιμος. Αργοτερα μπορει να στο φανε (στο αντευχομαι) και να το αγορασει καποιος αλλος. Δε νομιζω οτι θα σου αρεζε κατι τετοιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros21athens 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Σπυρο οταν αγοραζεις κατι χωρις αποδειξη ή απο αγνωστο που εχει απλα το ανταλλακτικο, εισαι εν δυναμει κλεπταποδοχος. Και εξηγουμαι. Καρτερ ανεφ θα ειναι κλεμμενο εκτος αν το πηρες απο γνωστο/φιλο που ειχε παλιοτερα το μηχανακι και το εκανε βιδες. Στο ερωτημα σου δεν απανταει κανενας σοβαρα, γιατι αν αγορασες κατι χωρις καποιο αποδεικτικο απο που προηλθε σημαινει οτι αγορασες κατι το οποιο εκλαπη απο αλλον. Γενικα να ξερεις οτι δεν πρεπει να αγοραζουμε τετοια γιατι ετσι δινουμε θαρρος στα τσογλανια να συνεχιζουν τις κλοπες. Αν εχεις λοιπον καρτερ ανεφ αριθμων και δεν ξερεις απο που προηλθε, τοτε καποιος το κλαιει και αυτο δεν ειναι αρεστό σε κανεναν. Ξεφορτωσου το και αγορασε ενα απο μαγαζι με τιμολογιο να εισαι νομιμος. Αργοτερα μπορει να στο φανε (στο αντευχομαι) και να το αγορασει καποιος αλλος. Δε νομιζω οτι θα σου αρεζε κατι τετοιο. Φίλε ζεντακιας νομίζω με παρεξηγησες η με μπέρδεψες με κάποιον άλλον.. Εγώ δεν έχω πει ποτέ ότι έχω καρτερ ανευ και δεν ξέρω από που προήλθε.. Το θέμα μου είναι ότι άλλαξα το αριστερό καρτερ λόγω ρωγμης και έβαλα ένα χωρίς αριθμούς.. Με τιμολόγιο αγοράς και τοποθέτησης... Και ρωτώ αν χρειάζεται να κάνω κάποια άλλη ενέργεια στην αστυνομία η στο υπουργείο για να το δηλώσω... Αυτο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Αρχικά, κάνε μια ερώτηση στο κατάστημα που το αγόρασες! Πιθανολογώ πως θα ξέρει τη διαδικασία. Αν δεν ξέρει, πάρε τα τιμολόγια/αποδείξεις αγοράς, πετάξου μ έχρι το υπουργείο Συγκοινωνιών και ρώτησε τι ακριβώς πρέπει να κάνεις. Πριν πας στο Κτεδ. Μια τελευταία εναλλακτική, είναι να κάνεις ένα τηλέφωνο στο κτεδ, ή να πας και επιτόπου αν είναι κοντά σου, να ρωτήσεις και εκεί. Πιθανότατα να έχουν οδηγίες για να σε ενημερώσουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyros21athens 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 θα παρω ενα τηλεφωνακι στο υπουργειο γιατι οοολοι οι υπολοιποι λενε οτι δεν χρειαζεται καμια περαιτερω ενεργεια....οοκ thanks a lot Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zentakias 2.753 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2015 Αν εχεις αποδειξη αγορας και τοποθετησης τοτε καλως και συγγνωμη αν νομιζεις οτι σε προσεβαλα. Δεν θυμαμαι να διαβασα καπου οτι αγορασες κ αλλαξες το μισο καρτερ. Κανε αυτο που σου ειπε ο Γιαννης και λογικα θα σουν πουν τί ενεργειες χρειαζεται να κανεις, αν χρειαζεται. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες