τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) στο μεκανάκι μου, χοντα αξ ένα, για να παει ρευμα στην μιζα πρεπει να πατησεις συμπλέκτη πρώτα ( λογικα ρελες στην μανετα του συμπλεκτη, ή κάτι τέτοιο). τι θέμα ειναι οτι οταν ζεστένεται το μηχανάκι, μετά και απο λιγη βολτα δηλαδή, παιρνει και χωρις τον συμπλέκτη.. υπάρχει περίπτωση και μετα απο βολτα, να ανέβω σπιτι, να κατέβω μετά απο 20 λεπτα και ακομα να ανάβει και χωρις τον συμπλέκτη. γουαταφακ ιζ γκοινγκ ον γουιθ μαι μπαικ?( οχι το φορουμ :Ρ ) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
o_xlapatsas 2.920 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 κάτι δε μου κάθεται εδώ. νομίζω μόνο ο αξένας μπορεί να απαντήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 (τροποποιήθηκε) καλα αχ-1 ειναι, δεν ειναι μηχανακι του 50 με αριθμο παραγωγης στα 135 μετρημενα κομμάτια :Ρ ολο και καποιος θα εχει καμια ιδεα εκτος απο το δοκτορα των αξ . βεβαια και εγω την δικια του γνωμη περιμενω πως και πως Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) ξαναφέρνω το θεμα με στην επιφάνεια. ήθελα να ρωτήσω κατι για την μιζα και ειπα να μην ανοιξω άλλο. λοιπον. πάω στα προχθές, να βάλω μπροστά το μεκανάκι. πατάω το κουμπί, παιρνει η μηχανή. την αφήνω λιγο αρματώνομαι ξεκινάω και στην πρώτη γκαζιά( που θα ειναι και λιγο απότομη οπως συνήθως) μου σβήνει. νταξ μου το κάνει αυτό. οποτε μου το έκανε αυτό απλα παταγα συμπλέκτη εν κινήση, έδινα μιζα και πήγαινα. ολα καλα ολα ωραία. ελα ομως που δεν έπαιρνε το γαμιδι. με τίποτα. παταγα το κουμπι και τιποτα. μετα απο 100 μετρα κατηφορας με κλειστη μηχανή σταματησα περιμενα λιγο. και πηρε με τα πολλα.( οι κινησεις μου δεν ειχαν σχεση πιστευω, αλλα ήταν να κλεισω και να ανοιξω τον διακοπτη, και το ον οφ. μαλακιες :Ρ) μετα πηγα σε κατι δουλειες και έπαιρνε κομπλε το μηχανακι μπρος. οταν ομως το βραδυ πηγα δουλεια και το άφησα εξω στο κρυο και στην βρόχα το μηχανάκι, προφανώς δεν έπαιρνε κατευθείαν. ήθελε τσοκ ρε παιδί μου. μετά την πρώτη αποτυχημένη μιζιά, δεν ξαναπηρε ποτέ. σπρόξιμο πόδια πατάκι απο περαστικο μηχανόβιο και καρφωτή δευτέρα. και πάλι δεν πήρε. πήρε με την τρίτη προσπάθεια έχοντας τρίτη ταχύτητα μεσα. και μολις έφτασα σπιτι η μιζα δούλευε κανονικά.. δεν το εχω δοκιμασει απο τοτε(2 μερες). επισης να προσθεσω οτι οποτε παταω το κουμπι, το ρελέ ακουγεται κανονικά, αλλα η μιζα ακρα του τάφου. οπως το καταλαβαίνω εγω έχει θεμα η μιζα :/ καρβουνιάκια? για πειτε καμια γνώμη Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 επισης να προσθεσω οτι οποτε παταω το κουμπι, το ρελέ ακουγεται κανονικά, αλλα η μιζα ακρα του τάφου. οπως το καταλαβαίνω εγω έχει θεμα η μιζα :/ καρβουνιάκια? για πειτε καμια γνώμη επειδή και εγώ παλεύω 2 μήνες με τα γμωρελε, όταν λες ακούγεται κανονικά τι εννοείς; πατάς το κουμπί και ακούς το κλικ; αν ναι χρειάζεσαι ρελε. Αν όχι δοκίμασε να ανοίξεις το διακοπτάκι και να καθαρίσεις με σπρέι επαφών. Πληροφοριακά να σου πω οτι εγώ μπορεί να πατούσα το κουμπάκι και 20 φορές μέχρι να δώσει το ρελέ μή ρωτάς τι και πώς, :P Ένας τρόπος να δοκιμάσεις το ρελέ για να δεις αν είναι καλό είναι να βραχυκυκλώσεις, αν πάρει μπροστά πάει να πει οτι έχει θέμα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Δεν ξερω απο τετοια μεκανακια, ας περιμενουμε κατοχους/εμπειροτερους. :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 ακούω κανονικά το κλάκ. αυτό σημαίνει οτι λειτουργει το ρελέ ρε παιδιά. όχι? σκέφτομαι να το δοκιμάσω το βραχυκύκλωμα πριν απο το ρελέ. να δω αν οντως εχει πρόβλημα η μίζα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
grigor1s 1.558 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Το κλίκ σημαίνει οτι οπλίζει αλλά δεν δίνει στη μίζα, για να το δοκιμάσεις πρέπει να βραχυκυκλώσεις το ρελεδακι με ένα κατσαβίδι η ένα μιτοτσίμπιδο ακουμπάς τις βίδες που κουμπώνουν τα 2 καλώδια μπαταρίας/μιζας. Με πολύ προσοχή εννοείτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 99%, κακκάρωσε η μίζα, εσωτερικά. Βγάλε εντελως την μπαταρία σου, φόρτισε την, και με δύο 2.5 ηλεκτρολογικά καλώδια, δωσε κατευθείαν ρευμα στη μίζα. Αφαίρεσε την ασφάλεια ή όσες ασφάλειες εχει η μηχανή, πριν ξεκινήσεις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Agouri 303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Καλά ρε, πως γίνεται να ανάβει χωρίς τραβηγμένο συμπλέκτη? Πόσο ροπάτο είναι, σε ξεκινάει από ακινησία με μίζα/ρελαντί μόνο? :Ρ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Το κλίκ σημαίνει οτι οπλίζει αλλά δεν δίνει στη μίζα, για να το δοκιμάσεις πρέπει να βραχυκυκλώσεις το ρελεδακι με ένα κατσαβίδι η ένα μιτοτσίμπιδο ακουμπάς τις βίδες που κουμπώνουν τα 2 καλώδια μπαταρίας/μιζας. Με πολύ προσοχή εννοείτε. Και κάτι παραπάνω από προσοχή... Έχει δει κανείς κλειδί να κάνει σώμα, να κοκκινίζει αστραπιαίως, συνοδεία εγκαυμάτων; Καταπληκτικό θέαμα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 Το κλίκ σημαίνει οτι οπλίζει αλλά δεν δίνει στη μίζα, για να το δοκιμάσεις πρέπει να βραχυκυκλώσεις το ρελεδακι με ένα κατσαβίδι η ένα μιτοτσίμπιδο ακουμπάς τις βίδες που κουμπώνουν τα 2 καλώδια μπαταρίας/μιζας. Με πολύ προσοχή εννοείτε. γενικά φαντάζομαι οτι τα καλώδια δεν θα ειναι κολλημένα πάνω στο ρελέ. και οτι θαναι βιδωμένα. οπότε έλεγα για να μην γινει καμια μαλακια, απλα να βραχυκυκλώσω τα 2 καλώδια μεταξύ τους. να μην βαλω εργαλεία. :/ 99%, κακκάρωσε η μίζα, εσωτερικά. Βγάλε εντελως την μπαταρία σου, φόρτισε την, και με δύο 2.5 ηλεκτρολογικά καλώδια, δωσε κατευθείαν ρευμα στη μίζα. Αφαίρεσε την ασφάλεια ή όσες ασφάλειες εχει η μηχανή, πριν ξεκινήσεις.... δεν ξερωγω αν φταιει η μπαταρία. έβαλα ρεύμα απο αμάξι, αλλα οχι κατευθείαν στην μιζα. παράλληλα στην μπαταρία. τις ασφάλειες γιατι να τις βγάλω. γενικα αν μπορεις εξήγησε μου τι εννοεις, γιατι νομιζω οτι εχω καταλαβει λαθος το τι θες να πεις. Καλά ρε, πως γίνεται να ανάβει χωρίς τραβηγμένο συμπλέκτη? Πόσο ροπάτο είναι, σε ξεκινάει από ακινησία με μίζα/ρελαντί μόνο? :Ρ με νεκρά μεσα εννοώ :Ρ Και κάτι παραπάνω από προσοχή... Έχει δει κανείς κλειδί να κάνει σώμα, να κοκκινίζει αστραπιαίως, συνοδεία εγκαυμάτων; Καταπληκτικό θέαμα! :P ελπιζω να μην το δω :Ρ οπως ειπα και παραπάνω θα δοκιμάσω μεταξύ τους. αν και τωρα που το σκέφτομαι εχω ηλεκτρολογικο καλώδιο μπαμπάτσικο. ισως το παίξω έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2014 (τροποποιήθηκε) στο μεκανάκι μου, χοντα αξ ένα, για να παει ρευμα στην μιζα πρεπει να πατησεις συμπλέκτη πρώτα ( λογικα ρελες στην μανετα του συμπλεκτη, ή κάτι τέτοιο). τι θέμα ειναι οτι οταν ζεστένεται το μηχανάκι, μετά και απο λιγη βολτα δηλαδή, παιρνει και χωρις τον συμπλέκτη.. υπάρχει περίπτωση και μετα απο βολτα, να ανέβω σπιτι, να κατέβω μετά απο 20 λεπτα και ακομα να ανάβει και χωρις τον συμπλέκτη. γουαταφακ ιζ γκοινγκ ον γουιθ μαι μπαικ?( οχι το φορουμ :Ρ ) Άλλο διακόπτης, άλλο ρελέ. Στην βάση της μανέτας, έχει ένα διακόπτη. Επαφής. Όταν δεν πατάς συμπλέκτη ο διακόπτης δεν κάνει επαφή, ανοίγει το κύκλωμα που δίνει εντολή στο ρελέ της μίζας όταν πατάς το κουμπί εκκίνησης και έτσι όσο κουμπί και να πατάς δεν φτάνει ποτέ η εντολή Όταν πατάς συμπλέκτη ο διακόπτης κλείνει το ηλεκτρικό του χάσμα και έτσι όταν θα πατήσεις ΚΑΙ κουμπί το σήμα φτάνει στο ρελέ. Άμα εσένα παίρνει μπροστά, με ταχύτητα, χωρίς συμπλέκτη, ή το διακοπτάκι υπολειτουργεί π.χ. έχει μαζέψει βρωμιά από κανά γράσσο της ντίζας, και αν πατηθεί κάνει ώρα να επανέλθει οπότε το σύστημα νομίζει ότι έχεις πατημένο συμπλέκτη ή έχεις κάποια άλλη βλάβη στο ηλεκτρικό κύκλωμα, που το φαινόμενο που την δημιουργεί εξαρτάται από θερμοκρασία ή άλλη μεταβολή με την χρήση του μοτέρ. Πιθανή ηλεκτρική βλάβη, είναι η δίοδος της νεκράς. Από όσο θυμάμαι το ΑΧ1 είναι από τα μοτό που έχουν δίοδο νεκράς, αν θυμάμαι λάθος ας με διορθώσει κάποιος. Τι είναι η δίοδος της νεκράς. Στην καλωδίωση της μοτό, ένας αισθητήρας ελέγχει αν έχεις νεκρά, και αν ναι, το ηλεκτρικό κύκλωμα 1) ανάβει το λαμπάκι νεκράς 2) μέσω της διόδου, παρακάμπτει τον διακόπτη του συμπλέκτη και έτσι με νεκρά δεν χρειάζεται να πατάς συμπλέκτη για να πάρει μπρος. Τι χρειάζεται η δίοδος; Να διαχωρίζει ηλεκτρικά το (1) από το (2), έτσι ώστε όταν έχεις νεκρά να ανάβει το λαμπάκι νεκράς, αλλά όταν δεν έχεις νεκρά και πατάς συμπλέκτη, να μην ανάβει το λαμπάκι νεκράς. Καμιά φορά η δίοδος καίγεται, χαλάει, υπολειτουργεί, και αρχίζουν τα περίεργα, σαν αυτά που κάνει το δικό σου. Άλλα χόντα έχουν μονή δίοδο, με δύο ποδαράκια, σαν αυτήν Και άλλα έχουν διπλή δίοδο, με τρία ποδαράκια, σαν αυτήν Η δίοδος βρήσκεται πάνω στην πλεξούδα, σε βάση που μπορείς να την βάλεις-βγάλεις, αλλά μερικές φορές είναι τυλιγμένη μέσα στην μονωτική της πλεξούδας. Σε αυτήν την περίπτωση θα την καταλάβεις σαν κυβικό εξόγκωμα κάπου στην πλεξούδα. Την βγάζεις, την μετράς, αν είναι καμμένη την αντικαθιστάς, είναι πολύ κοινό-φτηνό ανταλλακτικό. Άλλη πιθανή βλάβη, είναι κάποιο λιώσιμο-φθορά-κόψιμο στην πλεξούδα, που προκαλεί πότε κάποια επαφή, πότε όχι. Τα λιωσίματα σε πλεξούδες, εννίοτε προκύπτουν όταν αρχίζουν τα θέματα γεννήτριας-ανόρθωσης, οπότε ψάξου κι εκεί. TIP: Αν αποσυνδέσεις και αφήσεις αποσυνδεδεμένα τα δύο φισάκια του διακόπτη στην μανέτα συμπλέκτη, τότε κανονικά ο μόνος τρόπος να πάρει μπροστά το ΑΧ1 είναι να έχεις κενή. Αν εσένα όμως παρά την αποσύνδεση, εξακολουθείο και παίρνει και πάλι χωρίς κενή, προφανώς δεν φταίει ο διακόπτης, ψάξου στα άλλα που έγραψα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2014 από τον FlyingInADream 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) νομιζω καπου εχω γραψει μαλακια, και σας εχω μπερδέψει. δεν ειπα( ή τουλάχιστον δεν εννοούσα ποτε) οτι παιρνει μπροστα χωρις να πατάω συμπλέκτη ΕΝΩ έχω ταχύτητα. το ζήτημα ειναι οτι πολλες φορές έπρεπε να τον πατήσω τον συμπλέκτη ενώ είχα ΗΔΗ νεκρά. πραγμα που δεν χρειάζεται κανονικά σε αυτο το μηχανάκι. αυτό το πρόβλημα έπαιζε παλιότερα και οχι παντα. αλλα γενικα ήταν συχνο φαινόμενο το οποίο ελαχιστοποιήθηκε αισθητά μετά το τρακάρισμα ( περίεργο). το τωρινό ζήτημα δεν εχει σχεση με τον συμπλέκτη. (αποτι φαίνεται). τώρα απλά πατας το κουμπι της μιζας και ακούγεται το τακ τακ (δυνατά) από το ρελέ. επισης flying να σε ρωτήσω κατι. αν εχει καει η δίοδος, απλα θα ακουγόταν το τακ τακ μονο οταν πάταγα συμπλέκτη, σωστα? στην τωρινη περίπτωση ολα σε αυτον τον τομέα λειτουργουν κομπλε. δηλαδή οταν εχω νεκρά πατάω το κουμπι και ακούγεται το τακ τακ. οταν εχω ταχύτητα και δεν εχω συμπλέκτη, δεν ακούγεται τίποτα. και οταν εχω ταχύτητα και πατάω και συμπλέκτη ακούγεται πάλι το τακ τακ. οποτε το σύστημα εκει δουλεύει κομπλε νομίζω. Η ΜΙΖΑ Η ΜΑΛΑΚΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΙΙ :ρ Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2014 από τον τσιε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 δεν ξερωγω αν φταιει η μπαταρία. έβαλα ρεύμα απο αμάξι, αλλα οχι κατευθείαν στην μιζα. παράλληλα στην μπαταρία. τις ασφάλειες γιατι να τις βγάλω. γενικα αν μπορεις εξήγησε μου τι εννοεις, γιατι νομιζω οτι εχω καταλαβει λαθος το τι θες να πεις. Αν ΔΕΝ ξερεις αν φταίει η μπαταρία, τσάμπα γράφουμε. Ειναι σα να λύνεις κεφαλή, επειδή έμεινες απο βενζίνη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 δεν φταει η μπαταρια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 απ ντειτ. ο πατερας μου μου ειπε πως αν εχει κολλησει το ρουλεμαν μεσα ή κατι παιζει με τα καρβουνακια, αμα την χτυπησω ελαφρως ξεφρακαρει και δινει λιγο. και οντως το δοκιμασα. πολλες φορες. και οποτε χτυπαγες λιγο με ενα σφυρακι την μιζα, και μετα παταγες το κουμπι, έδινε μερικες στροφες και μετα πέθαινε. το έκανα 5-6 φορες και καθε φορα έδινε, και μετά μολις σταματαγε έκανε τα ιδια. παταγες το κουμπι και ακουγόταν το ρελε. μετα χτυπαγες την μιζα, πάταγες το κουμπι. έδινε η μιζα κανονικα 2-3 γρουκουγρουκου και πέθαινε. μετα παλι τα ιδια. επισης το δοκιμασα και παλι με καλωδια απο αμάξι παραλληλα με την μπαταρια μου, αφου την ειχα χτυπησει την μιζα. και απλα εκανε κλασσικα 3 φρουκουμπρούκου και πέθανε. επισης δοκιμασα να την βραχυκυκλώσω και δεν εκανε καμια αντίδραση. ουτε ήχος κανένας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Ωραια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.273 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Άρα θέμα της καθεαυτό μίζας είχες τελικά. Βγάζεις μίζα, ανοίγεις, καθαρίζεις από την καρβουνόσκονη, βλέπεις αν θέλει καρβουνάκια και αν θέλει τα αλλάζεις, δένεις, έφυγες. Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην μνήμη σου για το πως δένεται μετά η μίζα (που πάει το κάθε καπάκι και σε ποιά ακριβώς θέση μπαίνει), κάνε καμιά ζωγραφιά με έχρωμο μαρκαδόρο πάνω της, οπότε η ζωγραφιά θα σου δείξει από μια μεριά μπαίνει τι και που ακριβώς. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2014 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 Αν δεν έχεις εμπιστοσύνη στην μνήμη σου για το πως δένεται μετά η μίζα (που πάει το κάθε καπάκι και σε ποιά ακριβώς θέση μπαίνει), κάνε καμιά ζωγραφιά με έχρωμο μαρκαδόρο πάνω της, οπότε η ζωγραφιά θα σου δείξει από μια μεριά μπαίνει τι και που ακριβώς. Μονο μην πλυνεις τιποτα με βενζινη...! :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 εμπιστοσυνη στην μνημη μου εχω. αλλωστε εχω και το μανιουαλ και εχω φωτογραφικη να βγαζω φωτος. κλαει μαειν. αυτο που με φοβιζει ειναι οτι για να βγαλω την μιζα, πρεπει να βγαλω την εξατμιση και τον τεντοτήρα καδένας. το δευτερο με αγχωνει υπερβολικά πολυ γιατι δεν εχω ιδεα πως να ρυθμισω τον τεντωτήρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 εμπιστοσυνη στην μνημη μου εχω. αλλωστε εχω και το μανιουαλ και εχω φωτογραφικη να βγαζω φωτος. κλαει μαειν. αυτο που με φοβιζει ειναι οτι για να βγαλω την μιζα, πρεπει να βγαλω την εξατμιση και τον τεντοτήρα καδένας. το δευτερο με αγχωνει υπερβολικά πολυ γιατι δεν εχω ιδεα πως να ρυθμισω τον τεντωτήρα. Δεν θα'πρεπε.... Εφόσον εχεις μάνουαλ, και εχεις και εμπιστοσυνη στην μνημη σου, θα ειναι εύκολο. Προχωρα το. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως λειτουργει ο τεντοτήρας. πως θα τον βγάλω και θα τον ξαναβάλω με την σωστη ρύθμιση? επειδη αμα κανω καμια μαλακια, μιλαμε για σοβαρα προβλήματα μετά. θα δω κανα πιστονι κερατά με τις βαλβιδες. γιαυτο το σκεφτομαι τοσο πολυ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.915 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 το θεμα ειναι οτι δεν ξερω πως λειτουργει ο τεντοτήρας. πως θα τον βγάλω και θα τον ξαναβάλω με την σωστη ρύθμιση? επειδη αμα κανω καμια μαλακια, μιλαμε για σοβαρα προβλήματα μετά. θα δω κανα πιστονι κερατά με τις βαλβιδες. γιαυτο το σκεφτομαι τοσο πολυ. Μα...........γραφεις πιο πριν = ''εμπιστοσυνη στην μνημη μου εχω. αλλωστε εχω και το μανιουαλ και εχω φωτογραφικη να βγαζω φωτος. κλαει μαειν.'' Οποτε, δεν πιστευω να εχεις θεμα. Γιατι, νομιζεις οτι ΘΑ εχεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
τσιε 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2014 γιατι δεν θα εχω θεμα να συναρμολογήσω την μιζα. αλλα το να ξερυθμισω τον τεντωτηρα καδενας και να τον βγαλω και μετα να τον ξαναρυθμισω, δεν ξερω να το κανω. καθολου. και το μανιουαλ δεν μου ενέπνευσε και μεγαλη εμπιστοσυνη στο ζητημα αυτο. η μιζα δεν θελει ρυθμισμα. θελει να ξερεις που παει τι. ενω ο τεντοτηρας, δεν ξερω καν πως ρυθμιζεται. εχει μια βιδα πανω η οποια δεν ξερω ποια ειναι η φιλοσοφια της. ειναι σαν τα τζιγκλεράκια? δηλαδη να την βιδωσω μεχρι πατο και να μετρησω στροφες? που ξερωγω οτι δεν θα καργαρει την καδενα? καταλαβες? βρισκομαι στο σκοταδι. εδω δεν εχω βγαλει ποτε την εξάτμιση ρε παιδια. ;Ρ ψαχνω να βρω καναν οδηγο αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω βρει κατι με το λιγο ψαξιμο που εκανα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες