ο νέος 104 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2014 το λοιπόν,έχω ένα 50αρι sprinter,που το χα πάρει 50αρι λόγω ηλικίας. για χίλιους δυό λόγους,έχω αποφασίσει να πάω σε 125. 1)ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ. α)να βάλω το μοτέρ (και τα άλλα παρελκόμενα,που δε τα ξέρω),της daytona http://www.gorgolis.gr/kinitiras.pdf β)να βάλω κάποιας άλλης μάρκας,αν ταιριάζει. στα + της μετατροπής,χωρίς να είμαι απόλυτος δε περνάει κτέο,δε παίρνει τεκμήριο (γτ το 125 νομίζω παίρνει),είναι μια σίγουρη διαδικασία στα - δε ξέρω την αξιοπίστία που θα έχει. (μπορώ να ξέρω ή όχι?) 2)ΣΠΡΩΞΙΜΟ. στα + παίρνω μηχανάκι μανίσιο,αν και μεταχειρισμένο. στα - κλάφτα χαράλαμπε η μεταπώληση του,αφού για να το πάρει κάποιος πρέπει να το αφήσω χαμηλά.. διαδικασία πώλησης και αγοράς,που είναι τεράστιο -,δεδομένου οτι δεν έχω άλλο μέσο και το χρειάζομαι σχεδόν καθημερινά τώρα,και απο σεπτέμβρη σίγουρα καθημερινά. τα + της μετατροπής. για βοηθήστε με λίγο παρακαλώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Κώστας007 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 19 , 2014 Καλύτερα μετατροπή....αν πειράξεις το 50άρι το μοτέρ εννοείτε ότι θα χάσεις αξιοπιστία, απ την άλλη αν βάλεις 125 ή γενικά άλλο μοτέρ δεν θα ταιριάζει με τους αριθμούς της άδειας (εκτός αν έχεις μάστορα να στο κάνει) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sti-g 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 αν κάνεις μετατροπή για να σου βγεί καλό 2 πράγματα πρέπει να κάνεις 1ον να βάλεις καλά πράγματα μέσα στο μοτέρ κ οχι του κιλού για να σου αντέξει και 2ον και πολύ σημαντικό να βρείς καλό μάστορα που να ξέρεις οτι θα κάνει καλή δουλειά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2014 Αν χρειάζεσαι μεταφορικό μέσο αγαπητέ και πειράξεις το υπάρχον μηχανάκι ποιος σου εγγυάται με την χρήση που θα κάνεις ότι δεν σου βγάζει προβλήματα? Άποψη μου, να αφήσεις τα πειράγματα και να κοιτάξεις να κάνεις σωστά την δουλειά σου-μετακίνηση σου γιατί αν σου κάτσει στραβή δεν έχεις άλλο μεταφορικό μέσο! It's up to you... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2014 Κοίταξε νταξει,άμα πειράξεις το ήδη υπάρχον μοτέρ θα χάσεις από αξιοπιστία,όμως άμα βάλεις το μοτέρ της daytona το 125cc που θα είναι ολοκαίνουργιο και καινούργιο δεν πιστεύω να έχεις προβλήματα αξιοπιστίας..προβλήματα πάντως με τους αστυνομικούς θα έχεις σίγουρα.. Όπως είπε και ο Στέλιος από πάνω it's up to you.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες