George G 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2014 οκ είναι πιθανό να μην οδηγούσε αυτός και οδηγούσε γιος του ανιψιός του ή της μάνας του ο κώλος... αλλά από τη στιγμή που έχει καταγραφεί το αυτοκίνητο με όλα τα στοιχεία όπου είδα και αποδείχθηκαν και από τη στιγμή που το είδαν και μάρτυρες όπως και να 'χει ο κάτοχος του αυτοκινητου ανεξάρτητα ποιος οδηγούσε πρέπει να μου πληρώσει τη ζημιά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 οκ είναι πιθανό να μην οδηγούσε αυτός και οδηγούσε γιος του ανιψιός του ή της μάνας του ο κώλος... αλλά από τη στιγμή που έχει καταγραφεί το αυτοκίνητο με όλα τα στοιχεία όπου είδα και αποδείχθηκαν και από τη στιγμή που το είδαν και μάρτυρες όπως και να 'χει ο κάτοχος του αυτοκινητου ανεξάρτητα ποιος οδηγούσε πρέπει να μου πληρώσει τη ζημιά ...Μπορεί και να είναι όπως τα λες, απλώς με αυτόν τον τρόπο γλυτώνει το ποινικό κομμάτι της εγκατάλειψης, αυτό λέω, δηλώνει κλοπή και πληρώνει μόνο το πρόστιμο του ανασφάλιστου οχήματος και (ελπίζω) τις ζημιές σου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 ...Μπορεί και να είναι όπως τα λες, απλώς με αυτόν τον τρόπο γλυτώνει το ποινικό κομμάτι της εγκατάλειψης, αυτό λέω, δηλώνει κλοπή και πληρώνει μόνο το πρόστιμο του ανασφάλιστου οχήματος και (ελπίζω) τις ζημιές σου... Ποινικό+Διοικητικό πάει έτσι και αλλιώς αν είναι ανασφάλιστος που προξένησε ατύχημα. Επίσης για να δηλώσει (και καλά)κλοπή,δεν γίνεται με τα λόγια.Πρέπει να έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων πριν τον χρόνο του ατυχήματος. Δεν αναγνωρίζεται κάτι άλλο σαν τεκμήριο κλοπής. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MyMike 301 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 2 , 2014 Ποινικό+Διοικητικό πάει έτσι και αλλιώς αν είναι ανασφάλιστος που προξένησε ατύχημα. Επίσης για να δηλώσει (και καλά)κλοπή,δεν γίνεται με τα λόγια.Πρέπει να έχει κάνει μήνυση κατά αγνώστων πριν τον χρόνο του ατυχήματος. Δεν αναγνωρίζεται κάτι άλλο σαν τεκμήριο κλοπής. Για το ποινικό του ανασφάλιστου δεν ξέρω, απλώς σκέφτηκα ότι αφού το ατύχημα έγινε νύχτα, πάει και παρατάει το αυτοκίνητο κάπου, μετά πάει σπίτι του και το πρωί δηλώνει κλοπή, σου λέει "κύριε, εγώ όταν ξύπνησα είδα ότι μου έλειπε το αμάξι, τρέχα τώρα γύρευε ποιος το πήρε, για ποιό λόγο, και τι ατυχήματα έκανε όσο το είχε στην κατοχή του", άλλωστε ο χρόνος δήλωσης της κλοπής μπορεί να διαφέρει από τον χρόνο κλοπής κατά πολλές ώρες ή και μέρες ακόμα, εξαρτάται από το πότε χρειάστηκες το αμάξι, εγώ ας πούμε που δεν βρίσκω πάρκινγκ κοντά στο σπίτι και χρησιμοποιώ συνέχεια τη μηχανή, μπορεί να μου το κλέψουν και να το πάρω χαμπάρι μετά από μια βδομάδα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
George G 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 5 , 2014 κατάλαβα.... σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία της μήνυσης... τώρα θα δείξει.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Cycloholic 792 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Γιάννη του το είπα για το νοσοκομείο, θα του το πω ξανά τώρα. Στο κάτω κάτω έχει να παρουσιάσει τραυματισμό. Να σημειώσω ότι αν και εξυπηρετικοί οι τροχαίοι, απέφυγαν να σημειώσουν τραυματισμό μόλις τον είδαν ότι είναι οκ και περπατάει (και προφανώς ο Γιώργος δεν τα είχε δει όλα με τη μια) Από όσο γνωρίζω από την εργασία μου (δικαστικός υπάλληλος), μπορεί να πάρει κάποιο χαρτί από το νοσοκομείο για τους τραυματισμούς και να το προσκομίσει στο δικαστήριο. Όσο για το αν καλύπτει η ασφαλιστική ή όχι νομίζω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις υπεισέρχεται το επικουρικό κεφάλαιο. Αλλά αυτά θα του τα πουν οι δικηγόροι του έτσι και αλλιώς. http://www.epikef.gr/default.aspx?menuid=1&lang=el&master=1 Τροποποιήθηκε Αύγουστος 24 , 2014 από τον Cycloholic Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.945 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2014 up. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες