Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Δεν ξερω ποιοι μεινατε ποιοι εχετε παει για Αζορες, δεν εχω κανενος μεηλ τηλ, Ε9 κλπ. Αβαπημενοι μου καλοι παλιοι, που ειστε να παμε για σουβλακια; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 με τζατζικι η χωρις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 καλό..... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Αυριο ομως, σημερα δουλευουμε..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) μιλαω σοβαρα, καλιε. Θελω να δω καποιους απο εσας που με ξερουν. Και σαφωστατα δεν το λεω για σημερα, απλα να το δουν οτι υπαρχω κι οσο υπαρχουν θα υπαρχω ωστε να ορισουμε ματζαρια. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 μιλαω σοβαρα, καλιε. Θελω να δω καποιους απο εσας που με ξερουν. Και σαφωστατα δεν το λεω για σημερα, απλα να το δουν οτι υπαρχω κι οσο υπαρχουν θα υπαρχω ωστε να ορισουμε ματζαρια τζαμαρια fixed..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Εισαι μακρια κοπελια, δεν βολευει. Ελα Χαλκιδικη να σε τραταρουμε κανα πιτογυρο της προκοπης, σουβλακι γιγας, φραπεδια καρντασικι κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Το ότι δε σε σώνει ούτε διμοιρία το έχεις αντιληφθεί έτσι...???!!! Με τα περιοδικά της de Agostini, θα σε πάρουν από τα χέρια μου...!!! Στο επόμενο τεύχος, ΔΩΡΟ το κρανίο..!!! Την κοτσίδα σου, θα την κρατήσω για να παίζει ο γάτος μου...!!! Χαμένο... ε χαμένο..!!! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 γουαδεφακ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Ξέρεις τι θα κάνει πια.... Θα δεί πόσοι ψαρώσανε και θα χαθεί στα δάση της Νορβηγίας για άλλη μια φορά 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Σκέψου πως από την τελευταία φορά έχω ήδη 2 παιδιά... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 είσαι νεκρή απλά δεν το ξέρεις... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 είσαι νεκρή απλά δεν το ξέρεις... :tooth: Α ρε Δέντρε.......δεν υπάρχεις ...εσύ και ο Πάπ από πάνου! :rotfl: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ.... ΦΑΑΑΑΑΝΤΑΑΑΑΑΣΜΑΑΑΑΑ... ρε αλήτες... ποιος χάκαρε τον λογαριασμό της και γράφει για να μας τρολάρει??? :knuppel2: 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ.... ΦΑΑΑΑΑΝΤΑΑΑΑΑΣΜΑΑΑΑΑ... ρε αλήτες... ποιος χάκαρε τον λογαριασμό της και γράφει για να μας τρολάρει??? :knuppel2: το ποιο πιθανο ειναι να συμβαινει αυτο. Μια Αμαντα να δω τωρα και θα πιστεψω στη μετα θανατον ζωη 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thetreeoflife 423 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Στην Αλαμάνα να πάμε για σουβλάκια.... εκεί που σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο.... για να έχουμε το part 2... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Ξωτικό στη σούβλα ε...???!!!! Γιαμ γιαμ... Βάζω τα κάρβουνα και τη σούβλα... Ακόνισε τα μαχαίρια σου Δέντρε...!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Εεελα ρε! Θα ειναι και ο μαριος και θα πατε για σουβλακια στο καραφλο αγορι; πωπω ποσα χρονια περασαν... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Ελα καποιο τρολ ειναι, οχι η Ευελινα!! Και τους ειχα πιστεψει οτι δεν μπορουμε να γυρισουμε τον χρονο πισω... :crazy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Σκέψου πως από την τελευταία φορά έχω ήδη 2 παιδιά... Αχαχαχαχα...... κι εγώ..... μέχρι να βρεθείτε (λέμε τώρα), θα τό 'χω και το 2ο. Ξέρεις τι θα κάνει πια.... Θα δεί πόσοι ψαρώσανε και θα χαθεί στα δάση της Νορβηγίας για άλλη μια φορά Μ' αυτά που της γράψατε, μάλλον θα χωθεί σε κανά σπήλαιο..... Εγώ έχω να τη δω νομίζω απ' τον Ευαγγελισμό που χάσαμε τον φίλο Χελώνα...... καλοκαίρι έτους 2009 αν ενθυμούμαι καλά. ................. Μια Αμαντα να δω τωρα και θα πιστεψω στη μετα θανατον ζωη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Δεν ξερω ποιοι μεινατε ποιοι εχετε παει για Αζορες, δεν εχω κανενος μεηλ τηλ, Ε9 κλπ. Αβαπημενοι μου καλοι παλιοι, που ειστε να παμε για σουβλακια; κι επειδή ξεφύγαμε λίγο από το ερώτημά σου.... εμείς εδώ είμαστε, διαθέσιμοι όπως βλέπεις, εσύ? αυτό το ΣΚ τι κάνεις?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 370 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Εεελα ρε! Θα ειναι και ο μαριος και θα πατε για σουβλακια στο καραφλο αγορι; πωπω ποσα χρονια περασαν... Ναι, θα αλλάξουμε και απόψεις εαν το KLE κάνει για αρχάριο και το καλύπτει το Α1... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) οργια. ειστε και γι αυτο σας αγαπω. Καλα θ ατο κανω ξωτικομπιτινγκ αν ειναι να φαω τις αναστροφες. Λοιπον, οσοι θετε να με δειτε δικηγορο πια (αυτο κι αν ηταν ΘΑΥΜΑ ) στειλτε πιεμ μπουχεσουδακιαμ ου να σας στουλω το κουνιστηρι μου κινητουρι να παμε. Επισης οποιος δωσει ρεπορτο για τον αγαπημενομου Δρακο, του χρωσταω φιλακι (αντιτετανικος ορος παρεχεται δωρεαν ) Λοιπον το σκ θα σας δω αλλα πειτε ασπο τωρα να αρχησω να ρχομαι, μ ουαχαχαχαχαχα ΥΓ ΑΧ ποσο μου λειψανε τα δουλεματα σας και το οτι σκατε απο το κακο σας για το κλε μου που ανηκει σε ειδικη κατηγορια χρυσουλακια μου επειδη το κουμανταρω ως ξωτικοπουλα. Κι αυτος που ειχε για τζαμαρια.... και οχι ματζαρια....κατ ξερ ετουτος παιδια....με παρακολουθει η ΕΥΠ? Περι χελωνακου, εχω να πω πως φετος καπως ξεπρεσασα οτι εφυγε μπροστα στα ματια μου...και η αγαπη μου παραμενει η ιδια. ΟΠως για ολους σας. Βιτσιοζικα μου. Σας αγαπω.( νομιζω κανενας μαδαφακαχακερ δεν θα μπορουσε να εξπρεσιονιστει τοιουτοτροπως, εχω πατεντα καταχωριμενη με πνευματικα δικαιωματα , δεν παιζει κοπυ ραητ ) Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2014 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες