Jump to content
Oblivia

ξωτικομιτινγκ .

Recommended Posts

Δεν ξερω ποιοι μεινατε ποιοι εχετε παει για Αζορες, δεν εχω κανενος μεηλ τηλ, Ε9 κλπ. Αβαπημενοι μου καλοι παλιοι, που ειστε να παμε για σουβλακια;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μιλαω σοβαρα, καλιε. Θελω να δω καποιους απο εσας που με ξερουν. Και σαφωστατα δεν το λεω για σημερα, απλα να το δουν οτι υπαρχω κι οσο υπαρχουν θα υπαρχω ωστε να ορισουμε ματζαρια.

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μιλαω σοβαρα, καλιε. Θελω να δω καποιους απο εσας που με ξερουν. Και σαφωστατα δεν το λεω για σημερα, απλα να το δουν οτι υπαρχω κι οσο υπαρχουν θα υπαρχω ωστε να ορισουμε ματζαρια τζαμαρια

fixed..... :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εισαι μακρια κοπελια, δεν βολευει. Ελα Χαλκιδικη να σε τραταρουμε κανα πιτογυρο της προκοπης, σουβλακι γιγας, φραπεδια καρντασικι κτλ κτλ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το ότι δε σε σώνει ούτε διμοιρία το έχεις αντιληφθεί έτσι...???!!!

Με τα περιοδικά της de Agostini, θα σε πάρουν από τα χέρια μου...!!!

Στο επόμενο τεύχος, ΔΩΡΟ το κρανίο..!!!

Την κοτσίδα σου, θα την κρατήσω για να παίζει ο γάτος μου...!!!

Χαμένο... ε χαμένο..!!! :shoot::aggressive::lipssealed::banned:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρεις τι θα κάνει πια....

Θα δεί πόσοι ψαρώσανε και θα χαθεί στα δάση της Νορβηγίας για άλλη μια φορά

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

είσαι νεκρή απλά δεν το ξέρεις...

:tooth: :tooth: :tooth: Α ρε Δέντρε.......δεν υπάρχεις ...εσύ και ο Πάπ από πάνου! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ.... ΦΑΑΑΑΑΝΤΑΑΑΑΑΣΜΑΑΑΑΑ... :shock::stunned:

ρε αλήτες... ποιος χάκαρε τον λογαριασμό της και γράφει για να μας τρολάρει??? :knuppel2: :knuppel2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ.... ΦΑΑΑΑΑΝΤΑΑΑΑΑΣΜΑΑΑΑΑ... :shock::stunned:

ρε αλήτες... ποιος χάκαρε τον λογαριασμό της και γράφει για να μας τρολάρει??? :knuppel2: :knuppel2:

το ποιο πιθανο ειναι να συμβαινει αυτο. Μια Αμαντα να δω τωρα και θα πιστεψω στη μετα θανατον ζωη

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Στην Αλαμάνα να πάμε για σουβλάκια.... εκεί που σούβλισαν τον Αθανάσιο Διάκο.... για να έχουμε το part 2...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξωτικό στη σούβλα ε...???!!!! :taz:

Γιαμ γιαμ... :dribble:

Βάζω τα κάρβουνα και τη σούβλα...

Ακόνισε τα μαχαίρια σου Δέντρε...!!! :katana:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεελα ρε! Θα ειναι και ο μαριος και θα πατε για σουβλακια στο καραφλο αγορι; πωπω ποσα χρονια περασαν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ελα καποιο τρολ ειναι, οχι η Ευελινα!! Και τους ειχα πιστεψει οτι δεν μπορουμε να γυρισουμε τον χρονο πισω... :crazy: :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σκέψου πως από την τελευταία φορά έχω ήδη 2 παιδιά...

Αχαχαχαχα...... κι εγώ..... :rotfl: μέχρι να βρεθείτε (λέμε τώρα), θα τό 'χω και το 2ο. :mB_kalo_e:

Ξέρεις τι θα κάνει πια....

Θα δεί πόσοι ψαρώσανε και θα χαθεί στα δάση της Νορβηγίας για άλλη μια φορά

Μ' αυτά που της γράψατε, μάλλον θα χωθεί σε κανά σπήλαιο..... :plaf:

Εγώ έχω να τη δω νομίζω απ' τον Ευαγγελισμό που χάσαμε τον φίλο Χελώνα...... καλοκαίρι έτους 2009 αν ενθυμούμαι καλά. :hunter:

................. Μια Αμαντα να δω τωρα και θα πιστεψω στη μετα θανατον ζωη

:tooth: :ok:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ξερω ποιοι μεινατε ποιοι εχετε παει για Αζορες, δεν εχω κανενος μεηλ τηλ, Ε9 κλπ. Αβαπημενοι μου καλοι παλιοι, που ειστε να παμε για σουβλακια;

κι επειδή ξεφύγαμε λίγο από το ερώτημά σου....

εμείς εδώ είμαστε, διαθέσιμοι όπως βλέπεις, εσύ? αυτό το ΣΚ τι κάνεις?? :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εεελα ρε! Θα ειναι και ο μαριος και θα πατε για σουβλακια στο καραφλο αγορι; πωπω ποσα χρονια περασαν...

Ναι, θα αλλάξουμε και απόψεις εαν το KLE κάνει για αρχάριο και το καλύπτει το Α1...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οργια. ειστε και γι αυτο σας αγαπω. Καλα θ ατο κανω ξωτικομπιτινγκ αν ειναι να φαω τις αναστροφες.

Λοιπον, οσοι θετε να με δειτε δικηγορο πια (αυτο κι αν ηταν ΘΑΥΜΑ ) στειλτε πιεμ μπουχεσουδακιαμ ου να σας στουλω το κουνιστηρι μου κινητουρι να παμε. Επισης οποιος δωσει ρεπορτο για τον αγαπημενομου Δρακο, του χρωσταω φιλακι (αντιτετανικος ορος παρεχεται δωρεαν )

Λοιπον το σκ θα σας δω αλλα πειτε ασπο τωρα να αρχησω να ρχομαι, μ ουαχαχαχαχαχα

ΥΓ ΑΧ ποσο μου λειψανε τα δουλεματα σας και το οτι σκατε απο το κακο σας για το κλε μου που ανηκει σε ειδικη κατηγορια χρυσουλακια μου επειδη το κουμανταρω ως ξωτικοπουλα.

Κι αυτος που ειχε για τζαμαρια.... και οχι ματζαρια....κατ ξερ ετουτος παιδια....με παρακολουθει η ΕΥΠ?

Περι χελωνακου, εχω να πω πως φετος καπως ξεπρεσασα οτι εφυγε μπροστα στα ματια μου...και η αγαπη μου παραμενει η ιδια. ΟΠως για ολους σας. Βιτσιοζικα μου. Σας αγαπω.( νομιζω κανενας μαδαφακαχακερ δεν θα μπορουσε να εξπρεσιονιστει τοιουτοτροπως, εχω πατεντα καταχωριμενη με πνευματικα δικαιωματα , δεν παιζει κοπυ ραητ )

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα