Jump to content
Oblivia

ξωτικομιτινγκ .

Recommended Posts

Κι αυτος που ειχε για τζαμαρια.... και οχι ματζαρια....κατ ξερ ετουτος παιδια....με παρακολουθει η ΕΥΠ?

:pimp: κρυβε λογια..... :shades:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Δε μου λες μελλοθάνατη, έχω ένα κουνητό σου που τελειώνει σε 2209...

Ισχύει ή θα στείλω που μου...???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οχι δα. στειλε πιεμ βαρταχοπεδιλο της κακιας ωρας να στο δωσω, κανενας δεν το εχει.

Οταν σας δω, με βαρατε εσεις αλλα τωρα βαριεμαι,.λοβ.

Τροποποιήθηκε από τον innova 04

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κι αυτο ως αποδειξη ρε οτι ειμαι η αη κιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ γιου . Σας φιλω. ΜΙκρους νιανιαρΑ, ΔΕΝΤΡΑ μπεκατσες αλαρμες ολους

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

στα διαλα μπουχεσιδακο, απλα το εχω κλειστο , δεν μπορω τα φωτα τις καμερες συνεντευξεις κλπ. Αηντε. περιμενω να μου πει καποιος που μπορω να βρω την αγαπημου τον Δρακο. κ τον Τασσο κι ας ειναι Αεκ..τεσπα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

jp8yo0.jpg

:whistling: :whistling: :blink:

να τσιμπήσουμε κάτι ελαφρύ!

Λόγο Τιμής άμα ήρθες Γιώργη και δεν έριξες σύρμα θα σε σφαλιαρίσω. :rtfm::taz:

Οδηγάς ευρωπέ(αί)ικο μοτοσακό, έρχεσαι και δε ρίχνεις σύρμα δηλαδή πόσες απαλλαγές να σου δώσω ρε απίστευτο όργιο? :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ακουτε μπουρδονια. Επειδη εγω μπηκα να δηλωσω οτι οοοοοοοοοοοοοοοοοχι αγαπες μου δεν ψοφισα σε καμια πιστα κανοντας εντο καπακια με σουζες και κωλιες, θα το κοντρολαρουν τα γνωστα αγορια το ξωτικ-χελωνο μιτινγκ. Λεμε για νεξτ Σαντεη, Αν λειπετε βακανς, εχεσθην πατακορφως, τσακιστειτ ελατ.

Εγω δηλωνω φρι για να με κανετε τεζα στο ξυλο. Μια και καλη. δεν μπορω σε εντοκες δοσεις τις μπουνιες, εχω και μποτοξ να κανω σε λιγακι.

σας φιλω στη μουρη γλυκουλενια μου.

οσοι εχετε κατεμι, φερτε και σφουγγαριστρες. Δεν θα την παλεψω . Εχω τον γειτονα διπλα τρια χρονια τωρα να μαζοχιζομαι. Φτανει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάτραχος ακούει ?

Επόμενο Π/Σ/Κ θάμαι στο περιχαρακωμένο στρατόπεδο πρωτευούσης για δουλειές κανόνισε άμα είναι !

Εκτός απροόπτου δηλώνω παρών ! :thumbsup1:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λόγο Τιμής άμα ήρθες Γιώργη και δεν έριξες σύρμα θα σε σφαλιαρίσω. :rtfm::taz:

Οδηγάς ευρωπέ(αί)ικο μοτοσακό, έρχεσαι και δε ρίχνεις σύρμα δηλαδή πόσες απαλλαγές να σου δώσω ρε απίστευτο όργιο? :rotfl:

χαχχαχαχαχα, όχι Σάββα είναι παλιότερη η φωτο, από τότε που καβαλούσα Γιαπωνέζικα! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπράβο ρε σείς. Ωραία μέρα διαλέξατε.

Όσο και να θέλω να έρθω, την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κάνω τα γεννέθλεια της κόρης μου στο Ηράκλειο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

χαχχαχαχαχα, όχι Σάββα είναι παλιότερη η φωτο, από τότε που καβαλούσα Γιαπωνέζικα! :lol:

Aααα τη γλύτωσες ! :mB_kalo_e::tooth:

Είδες ?

Καβαλάς Τζαπάν, τρώς καλά και τα κάνεις όλα καλά ενώμε τον Ευρωπέ(αί)ο τι άλλο περιμένεις δηλαδή να φάς από .... :angel_not:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καβαλάς Τζαπάν, τρώς καλά και τα κάνεις όλα καλά ενώμε τον Ευρωπέ(αί)ο τι άλλο περιμένεις δηλαδή να φάς από .... :angel_not:

Ακουτε μπουρδονια.

μπουρδόνια λέει! :lol: με το μπαρδόν μαντάμ που λένε αλλά από που βγαίνει η λέξη; :lol:

οσοι εχετε κατεμι, φερτε και σφουγγαριστρες. Δεν θα την παλεψω . Εχω τον γειτονα διπλα τρια χρονια τωρα να μαζοχιζομαι. Φτανει.

Ακούς σάββα;; κατέμι λέει ... ΚΑ-ΤΕ-ΜΙ...! όχι τζαπάνι! :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μπουρδόνια λέει! :lol: με το μπαρδόν μαντάμ που λένε αλλά από που βγαίνει η λέξη; :lol:

Ακούς σάββα;; κατέμι λέει ... ΚΑ-ΤΕ-ΜΙ...! όχι τζαπάνι! :P

Εγώ ακούω καλά και πάντα τις ωραίες τσιτσιολίνες τις βλέπουμε αλλά δεεε τις παντρευόμαστε κιόλα .

Για one night stand καλές είναι αλλά μέχρι εκεί...μη ψάχνουμε αντί για ψητοπωλεία και ταβερνεία για συνεργεία στο δρόμο. :tooth:

Χώρια που η δεσποινίς Τζαπάνι βλέπω συμβιώνει τόσα χρόνια ! :_thumbsup:

Άκου κεί γΚαΤέΜι ! :rotfl:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ντιμιτροφσκι, αφου με ξερεις. Θα φροντισουμε. Τωρα που ηρθα και εκτεθηκα σε δεντρο βατραχο εσενα δρακο Τζονιτο και τον ψηλο, θα με δειτε. Θα φροντισετε εσεις οι αντρες κι εγω ταπεινα ως γυναικα θα ακολουθησω.

Γελασαμε. το ξερω. :mB_kalo_e:

ΥΓ: καλα, βαραω εκατο κοιλιακους τιμωρια και ξομολογηση για το κατεμι η κατε μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!. Τσκ τσκ τσκ....αντρες....

Τροποποιήθηκε από τον Oblivia

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα