aka 546 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Κι αυτος που ειχε για τζαμαρια.... και οχι ματζαρια....κατ ξερ ετουτος παιδια....με παρακολουθει η ΕΥΠ? κρυβε λογια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Δε μου λες μελλοθάνατη, έχω ένα κουνητό σου που τελειώνει σε 2209... Ισχύει ή θα στείλω που μου...??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 (τροποποιήθηκε) οχι δα. στειλε πιεμ βαρταχοπεδιλο της κακιας ωρας να στο δωσω, κανενας δεν το εχει. Οταν σας δω, με βαρατε εσεις αλλα τωρα βαριεμαι,.λοβ. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 25 , 2014 από τον innova 04 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 κι αυτο ως αποδειξη ρε οτι ειμαι η αη κιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιλλ γιου . Σας φιλω. ΜΙκρους νιανιαρΑ, ΔΕΝΤΡΑ μπεκατσες αλαρμες ολους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2014 στα διαλα μπουχεσιδακο, απλα το εχω κλειστο , δεν μπορω τα φωτα τις καμερες συνεντευξεις κλπ. Αηντε. περιμενω να μου πει καποιος που μπορω να βρω την αγαπημου τον Δρακο. κ τον Τασσο κι ας ειναι Αεκ..τεσπα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2014 σουβλάκια ακούω και σουβλάκια δεν βλέπω..! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2014 Δες γιατί αλλιώς.... :crazy: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2014 Δες γιατί αλλιώς.... :crazy: :whistling: να τσιμπήσουμε κάτι ελαφρύ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2014 :whistling: να τσιμπήσουμε κάτι ελαφρύ! Λόγο Τιμής άμα ήρθες Γιώργη και δεν έριξες σύρμα θα σε σφαλιαρίσω. Οδηγάς ευρωπέ(αί)ικο μοτοσακό, έρχεσαι και δε ρίχνεις σύρμα δηλαδή πόσες απαλλαγές να σου δώσω ρε απίστευτο όργιο? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2014 Ευτυχώς που παρήγγειλα στο σπίτι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 πρωινιάτικα μου ανοίξατε την όρεξη! Κυριακάτικα!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Ακουτε μπουρδονια. Επειδη εγω μπηκα να δηλωσω οτι οοοοοοοοοοοοοοοοοχι αγαπες μου δεν ψοφισα σε καμια πιστα κανοντας εντο καπακια με σουζες και κωλιες, θα το κοντρολαρουν τα γνωστα αγορια το ξωτικ-χελωνο μιτινγκ. Λεμε για νεξτ Σαντεη, Αν λειπετε βακανς, εχεσθην πατακορφως, τσακιστειτ ελατ. Εγω δηλωνω φρι για να με κανετε τεζα στο ξυλο. Μια και καλη. δεν μπορω σε εντοκες δοσεις τις μπουνιες, εχω και μποτοξ να κανω σε λιγακι. σας φιλω στη μουρη γλυκουλενια μου.οσοι εχετε κατεμι, φερτε και σφουγγαριστρες. Δεν θα την παλεψω . Εχω τον γειτονα διπλα τρια χρονια τωρα να μαζοχιζομαι. Φτανει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Βάτραχος ακούει ? Επόμενο Π/Σ/Κ θάμαι στο περιχαρακωμένο στρατόπεδο πρωτευούσης για δουλειές κανόνισε άμα είναι ! Εκτός απροόπτου δηλώνω παρών ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Λόγο Τιμής άμα ήρθες Γιώργη και δεν έριξες σύρμα θα σε σφαλιαρίσω. Οδηγάς ευρωπέ(αί)ικο μοτοσακό, έρχεσαι και δε ρίχνεις σύρμα δηλαδή πόσες απαλλαγές να σου δώσω ρε απίστευτο όργιο? χαχχαχαχαχα, όχι Σάββα είναι παλιότερη η φωτο, από τότε που καβαλούσα Γιαπωνέζικα! :lol: 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Μπράβο ρε σείς. Ωραία μέρα διαλέξατε. Όσο και να θέλω να έρθω, την επόμενη εβδομάδα θα πάω να κάνω τα γεννέθλεια της κόρης μου στο Ηράκλειο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 χαχχαχαχαχα, όχι Σάββα είναι παλιότερη η φωτο, από τότε που καβαλούσα Γιαπωνέζικα! :lol: Aααα τη γλύτωσες ! Είδες ? Καβαλάς Τζαπάν, τρώς καλά και τα κάνεις όλα καλά ενώμε τον Ευρωπέ(αί)ο τι άλλο περιμένεις δηλαδή να φάς από .... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 Καβαλάς Τζαπάν, τρώς καλά και τα κάνεις όλα καλά ενώμε τον Ευρωπέ(αί)ο τι άλλο περιμένεις δηλαδή να φάς από .... Ακουτε μπουρδονια. μπουρδόνια λέει! :lol: με το μπαρδόν μαντάμ που λένε αλλά από που βγαίνει η λέξη; :lol: οσοι εχετε κατεμι, φερτε και σφουγγαριστρες. Δεν θα την παλεψω . Εχω τον γειτονα διπλα τρια χρονια τωρα να μαζοχιζομαι. Φτανει. Ακούς σάββα;; κατέμι λέει ... ΚΑ-ΤΕ-ΜΙ...! όχι τζαπάνι! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 μπουρδόνια λέει! :lol: με το μπαρδόν μαντάμ που λένε αλλά από που βγαίνει η λέξη; :lol: Ακούς σάββα;; κατέμι λέει ... ΚΑ-ΤΕ-ΜΙ...! όχι τζαπάνι! :P Εγώ ακούω καλά και πάντα τις ωραίες τσιτσιολίνες τις βλέπουμε αλλά δεεε τις παντρευόμαστε κιόλα . Για one night stand καλές είναι αλλά μέχρι εκεί...μη ψάχνουμε αντί για ψητοπωλεία και ταβερνεία για συνεργεία στο δρόμο. Χώρια που η δεσποινίς Τζαπάνι βλέπω συμβιώνει τόσα χρόνια ! Άκου κεί γΚαΤέΜι ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Oblivia 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Ντιμιτροφσκι, αφου με ξερεις. Θα φροντισουμε. Τωρα που ηρθα και εκτεθηκα σε δεντρο βατραχο εσενα δρακο Τζονιτο και τον ψηλο, θα με δειτε. Θα φροντισετε εσεις οι αντρες κι εγω ταπεινα ως γυναικα θα ακολουθησω. Γελασαμε. το ξερω. ΥΓ: καλα, βαραω εκατο κοιλιακους τιμωρια και ξομολογηση για το κατεμι η κατε μηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη !!!!!!. Τσκ τσκ τσκ....αντρες.... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 27 , 2014 από τον Oblivia Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες