Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Και αφού έμεινα αμήχανος, πάμε για άλλα... Το παπί εκλάπη όπως ξέρετε... Οπότε τώρα είμαστε σε περίεργη φάση... Ένας κινέζικος πάπιος που υπήρχε παροπλισμένος, δεν αξίζει να φτιαχτεί... Θέλει πάρα πολλά και αμφιβάλλω, αν θα αντέξει στα χέρια μου μέχρι τα Χριστούγεννα... Οπότε δεν χαραμίζω 300-500 ευρά για δαύτον... Θα τον δώσω για ανταλλακτικά, να ησυχάσω... Και τώρα το δίλημμα... Παπί σωστό, ή μοτοσυκλέτα...???!!! Budget από 700 εώς υπέρτατο ταβάνι τα 1500 ευρόπουλα...!!! Παπί λοιπόν με αυτά τα λεφτά, που θα τα κάνω απόσβεση σύντομα, ή να πάει να μπιπ η οικονομία και η κρίση και να πάρω ένα μεταχείρω 650, να κάνω και το χαβαλέ μου, που έχω στερητικό σύνδρομο συμπλέκτη 9 μήνες τώρα...? Παπί... Θα κάνω τα πάντα τσάμπα, καθότι κατανάλωση για γέλια, σέρβις πάμφθηνο, αναλώσιμα τσάμπα κλπ κλπ κλπ Με μέση καταγραφή 50-70 χλμ τη μέρα όμως, μέση ε, το τονίζουμε αυτό, (σήμερα μπορεί 25 και αύριο 95), η μέση μου έχει αρχίσει και διαμαρτύρεται σε κάθε λακκούβα, σε κάθε καρέκλα και κάθε βράδυ στο στρώμα... Γερνάω και πονάω ο άμοιρος και δεν αντέχω τόσα χλμ πάνω σε πάπια πλέον... Μοτοσυκλέτα... Θα κάνω τα πάντα πιο ξεκούραστα για τη μέση, θα πηγαίνω λίγο πιο γρήγορα στις μακρινές αποστάσεις και χωρίς να φοβάμαι σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας, θα μπορώ να κάνω ένα αξιοπρεπές δικάβαλο και ίσως θα μπορώ να κάνω και κάνα μίνι ταξιδάκι... ίσως από θεμα χρόνου εννοώ ε, όχι ότι δεν θα πάει το 650...!!! Όμως... κατανάλωση, σέρβις, τέλη, ασφάλειες, αναλώσιμα π.χ. λάστιχα... ξεφεύγουμε αρκετά στον ετήσιο προϋπολογισμό...!!! Υποψηφιότητες... 1. Suzuki ADDRESS παπί...!!! (Δρόμος της λογικής) 2. HONDA DOMINATOR 650...!!! (Δρόμος της καρδιάς) και σφήνα της τελευταίας στιγμής... 3. KAWASAKI SUPER SHERPA 250...!!! (Δρόμος συμβιβασμού και των 2) Καλύπτω, κατανάλωση, χαμηλά σέρβις, απορρόφηση κραδασμών στη μέση, καθότι ψηλόφτερο, πιο άνετο και δυνατό από παπί, λιγότερο απαιτητικό από ένα 650, αλλά δεν ξέρω τίποτα για το εν λόγω μοτόρι... και το φοβάμαι αυτό... (Που είναι εκείνος ο Pantheman ωρέ να δώσει τα φώτα του...???!!! ) Να τονίσω ότι θα είναι το μοναδικό μου 2τροχο, οπότε όλη μέρα, κάθε μέρα μαζί...!!! Ακούω γνώμες, προτάσεις, αντιρρήσεις, παρατηρήσεις, συμβουλές, υποδείξεις... Ποιό δρόμο να διαλέξω ωιμέ...???!!! Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΚΟΥΤΕΡ...!!! (εκτός αν υπάρξουν ΠΟΟΟΟΟΛΥ πειστικά επιχειρήματα, υπέρ αυτού...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FunkyBear 211 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Cbf 125 ή ybr 125; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Παρε τη μηχανη.. Life's too short. Εκτος αυτου δε νομιζω να σε απασχολησουν ιδιαιτερα τα επιπλεον εξοδα, απο τη στιγμη που θα εχεις κανονικη μηχανη να ευχαριστιεσαι.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είχα cbf 125... Δεν ξαναψήνομαι... Εστιάστε στα 3 παιδιά... Μην αρχίσουμε τα "Δες κι αυτό, σκέψου και τούτο..." ΌΧΙ cbf 125, ybr 125, wolf, r125, aprlilia, xt 125, varadero 125, derbi κλπ κλπ κλπ... Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
St4this 344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Honda xr 250 ή και το 400. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και σαν επιλογή τα on off 10ετιας με ότι συνεπάγεται αυτό. Άποψη μου ένα Honda cbf 250 με λίγα παραπάνω χρήματα και θα είσαι εντάξει για μια 6ετια άνετα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ληστής 650 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Pantheman εδω απο τον λογαριασμο του father. Επανερχομαι Δημητριος , ωρα για μασα τωρα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Kυριάκε μόνος σου γράφεις ότι το Sherpaκι είναι η μέση λύση. To μοτερ του KLR φοραει? Ανταλλακτικά παίζουν? Αν ναι προχώρα... (Θα σου πρότεινα το Derbi αλλα λες ότι δεν...) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Kυριάκε μόνος σου γράφεις ότι το Sherpaκι είναι η μέση λύση. To μοτερ του KLR φοραει? Ανταλλακτικά παίζουν? Αν ναι προχώρα... (Θα σου πρότεινα το Derbi αλλα λες ότι δεν...) Μωρέ άσε με να λέω... Ένα βήμα πριν το Terra είμαι εδώ και καιρό, αλλά για την ώρα το αφήνω απέξω... για άλλους λόγους... Δώσε μια εικόνα πάντως εσύ από υπέρ και κατά, καλού κακού... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Surveyor 314 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Μια χαρα μου χει βγει με καθημερινή χρήση. Το νου σου για τη διαφορα του απλού με το adventure που ουσιαστικά είναι ο μπροστά τροχός (21" στο adv απο 18" στο απλό). Επίσης έχει μεγαλύτερο δίσκο μπροστά και σωληνάκια υψηλής. Από κατανάλωση παίζει γύρω στα 4. Άλλοτε πάνω άλλοτε κάτω. Εθνική πας με 100-105 χαλαρα και τελικιάζει στα 120. Άνετο για συνοδηγό, άλλα ζορίζεται περισσότερο το μοτέρ του (125 γαρ) Για περισσότερα δες κι εδώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 kymco jetix 125?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μια χαρα μου χει βγει με καθημερινή χρήση. Το νου σου για τη διαφορα του απλού με το adventure που ουσιαστικά είναι ο μπροστά τροχός (21" στο adv απο 18" στο απλό). Επίσης έχει μεγαλύτερο δίσκο μπροστά και σωληνάκια υψηλής. Από κατανάλωση παίζει γύρω στα 4. Άλλοτε πάνω άλλοτε κάτω. Εθνική πας με 100-105 χαλαρα και τελικιάζει στα 120. Άνετο για συνοδηγό, άλλα ζορίζεται περισσότερο το μοτέρ του (125 γαρ) Για περισσότερα δες κι εδώ Δες και συ το τελευταίο μήνυμα στο λινκ σου και θα καταλάβεις... Τα ξέρω όλα αυτά που μου έγραψες ρε... Το παρακολουθώ καιρό το εν λόγω μοτόρι... Γεροντοέρωτας σου λέω...!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Pappous Vatraxos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Pappous Vatraxos 2.418 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Εστιάστε στα 3 παιδιά... Μην αρχίσουμε τα "Δες κι αυτό, σκέψου και τούτο..." Υ.Γ. ΟΧΙ ΣΚΟΥΤΕΡ...!!! (εκτός αν υπάρξουν ΠΟΟΟΟΟΛΥ πειστικά επιχειρήματα, υπέρ αυτού...) Δεν μπορεί να είναι τόσο δύσκολο ρε παιδιά...!!! Κουράγιο... θα τα προτείνετε όλα και θα ησυχασουμε... Ας προτείνω και γω μερικά... cb400, mp3, γουρούνες, virago... και ο θεός μαζί μας...!!! Πάμε ξανά... ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ 3, (άντε ίσως 4 με το derbi terra), ποιό θα διαλέγατε, με βάση τα κριτήρια που έθεσα...???!!! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Pappous Vatraxos 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Έμπειρος είσαι , την αγορά της μοτοσυκλέτας την ξέρεις , τις ανάγκες σου επίσης τις ξέρεις. Θεωρώ πως περισσότερο θα σε εκνευρίσουμε παρά θα σε βοηθήσουμε στην επιλογή σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoo 1.586 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Παππού, ένα θα σου πω, με τη μέση σου μην παίξεις!.... Το έκανα και το μετανοιώνω χρόνια τώρα... Τα άλλα τα αφήνω πάνω σου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vaelsod 3.032 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Βατραχούλη... it is all about the money... αν μας ρωτάς παπί ή μοτοσυκλέτα, η απάντηση είναι μοτοσυκλέτα αν όμως ξεφεύγεις πολύ (όπως ανέφερες) από τον ετήσιο προυπολογισμό, πώς θα καλύψεις τα έξοδα? με τις δικιές μας απαντήσεις? δεν πιάνουν μία... δυστυχώς... βασικά ψάχνεις για κατόχους ντόμι ή σέρπα για να σου πουν ετήσια έξοδα, και μετά παίρνεις το κομπιουτεράκι σου κάνεις τα μαθηματικά και κρατάς και καμιά ασπίδα για τα τηγάνια/ταψιά που θα ρθουν είτε από τη συμβία, είτε από την εφορία... κρίμα πάντως για τον παπιο... περίμενα ότι θα το έβρισκες σαν την προηγούμενη φορά... :( 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Εφ'οσον και λογο χρονου, αλλα και κοστους, δυσκολα θα αξιοποιησεις μια μεγαλη μοτοσικλετα, καλυτερα κοιτα αναμεσα στο παπι και το Sherpa. To παπι ειναι η επιτομη της οικονομιας. Πετας και με 90 ευρω μια σελαρα/καναπε και εισαι αρχοντας. Απο την αλλη το Sherpa για μενα φανταζει ιδανικο για να τα κανει ολα. Και αν ηθελα ενα για να τα κανω ολα, αυτο θα διαλεγα (αναμεσα σε αυτα τα 3). Ομως, πιστευω πως ενα συγχρονο παπι, με αναβαθμισμενη σελα, και αναρτησεις θα ειναι πολυ ανωτερο απο το Astrea που ειχες ως τωρα.. Εσυ ξερεις τι θεμα εχεις με την μεση σου και ποση διαφορα θα δεις. Υ.Γ: Σε ολα οσα κοιτας, η θεση οδηγησης ειναι ορθια, και καταπονεις την μεση. Κατα ποσο η αναβαθμιση σε παπι (σελα αναρτησεις), ή οι αναρτησεις των εντουροειδων την βοηθουν, δεν ξερω.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 ειπες μονος σου οτι η 3η σου επιλογη(δηλαδη το εντουρακι) συνδυαζει κ τα 2..οποτε γιατι να μην πας σε ψιλοφτερο στα 250 κυβικα? αν ξαναγοραζα μοτοσυκλετα με αλυσιδα,τοτε θα ηταν μονο κανενα εντουρακι,ον-οφφακι 250 κυβικα..(καλα κ την mv agusta brutale 800 dragster ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) ΜΕΙΝΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ADDRESS. Εχει υπερπανακριβα ανταλλακτικα, καποια σε τοσο μεγαλο κοστος που καθιστουν εντελως ασυμφορη την επισκευη του. Και δεν μιλαμε για σπανια πραγματα. Μιζα, καμπανα, μπροστινα σε τρελες τριψηφιες τιμες, πλαστικα, ορθοστατης σε 2πλες και 3πλες τιμες απο τα αλλα. Αν καταληξεις σε παπι παρε κατι αλλο ή αν ντε και καλα το θες προσεχε λακουβες-τρακαρισματα(μακρια απο μας), αλλαγες ταχυτητων και καλου κακου βαζε το με τη μανιβελα. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Γιαμαχάκιας ΧΞΣ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolas fmx 1.278 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Τον Ντομινατορα.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Λευκάδιος 327 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Τον Ντομινατορα.... Με φωναξε κανείς? :lol: Παππου Βατραχε αν η σωματοδομη σου το επιτρεπει προτιμησε το sherpa.Να ξερεις οτι η καταναλωση βενζινης του ντομι ειναι πανω κατω στα επιπεδα των Transalp 650 που δεν φημιζονται για την οικονομια τους σ'αυτον τον τομεα. Τα παπια θα τα απεκλεια γιατι και αρκετα χιλιομετρα κανεις καθημερινα και δεν ειναι και τα πιο ευγενικα διτροχα με την μεση. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον dominatoras Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ritchie 1.010 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Θυμάμαι σε ένα άλλο θέμα που είχες πει ότι το γουστάρεις πολύ αυτό, οπότε και το προτείνω: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5083550/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 Άχ αυτή η μέση (και τα γόνατα). Δεν κοιτάμε να βρούμε κανένα δικύλνδρο; ξέρω ξέρω, ανάμεσα στα 3.... Ναι βρε αλλά... Τόσα TDM 850 υπάρχουν, Τόσα vstrom, Τόσα VTR, Τόσα KLE βρε αδερφέ... Ένα της προκοπής μέχρι 1500€ δεν θα βρούμε; Πάρε ένα 500+ cc 120 κιλά μαντράχαλος που πας με το παπί? Εγώ είμαι κοντά στο να δηλώσω παραίτηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 (τροποποιήθηκε) Dominator φυσικά! Και τενερέ εξεξήντα Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2014 από τον Φρανκι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 DR650 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.942 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 2. HONDA DOMINATOR 650...!!! (Δρόμος της καρδιάς) ....η προταση που ο ιδιος εκανες, ειναι το επόμενο μοτό σου και δεν το ξερεις. Σοβαρά. Θα κουμπώσεις απάνω του jet ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες