Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 ετσι κι αλλιως κι εγω τα σιχαινομαι τα γαμ-ησια και όλα τα παρελκομενα...αλλα τι να κανεις,πρεπει να ευχαριστήσεις και τους γονεις....πριν μπηξουν τα κλαματα και αρχισουν τα υπαρξιακα κλπ!!! pit_hall..εσενα θα μερινησω να σε εχω σε απευθειας συνδεση και σε αποσταση βολης με την κουζινα και τον μπουφε....ικανοποιημένος? μαζί του βάλε με και εμένα,κόντρα στα φαγητά θα κάνουμε... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 εντάξει εμένα με έπεισες θα έρθω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 αρκεί να μήν θές όμως να βάλουμε κυριλέ ρούχα γιατί ντεν έκω! αλλά σκέψου το βρε παιδί μου πάρε την κυρά σου και γυρίστε τον κόσμο τί εξοδα για γάμους και λοιπά προς τέρψη κυρίως των σογιών! (το σόι, τα σόγια ω σογιών κλιτική παρατατικού ) Αυτή τη μαλακία κάναμε εμείς Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 εσεις δε συμφερετε οικονομικα θα κανετε και φασαρια ετσι κι αλλιως σε ολο το "ευχαριστο" γεγονος... οσο για τις αιθεριες υπάρξεις...εχεις προτιμήσεις Χαρης?...ξανθια ,μελαχροινη...ψηλη, κοντη....ή ο καλος ο μυλος όλα τα αλεθει? και να φοραει μασελα και κραταει μαγκουρα πειραζει...? ε καποτε ηταν σουπερ μοδελ...τωρα είναι σκετο μοδελ!!! Την πεθερα θα με πασαρεις ρε τρελε ..? Και πως θα την βαλω πανω στο TDM να φυγουμε μετα ρε συ .. Θα παει να με κατσει πανω στην σελα με τα 2 ποδια απο την μια πλευρα,θα τραβηξω καμια 1η-2α και την βλεπω αλλου να ειναι η μασελα αλλου η μαγκουρα και στην αγκαλια σου η πεθερα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mtoylios 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Θα την πω να σε κρατάει απο τα αρ#@€% να νιώθει και πιο ασφαλής.... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Εκει βαζουν χερι μονο γυναικες με σωστες αναλογιες ..Για ολες τις αλλες υπαρχουν οι χειρολαβες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mtoylios 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Αν τελικά γίνει το χαρμόσυνο... Θέλω πολύ φασαρία,να σηκώσουμε όλη τη Νεάπολη στο ποδι...να βγουν όλοι στα μπαλκόνια και να χαζευουν!!!θα το βιντεοσκοπησουμε και θα το ποσταρουμε υστερα εδώ...κιόλας!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Acnologia 399 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Αν τελικά γίνει το χαρμόσυνο... Θέλω πολύ φασαρία,να σηκώσουμε όλη τη Νεάπολη στο ποδι...να βγουν όλοι στα μπαλκόνια και να χαζευουν!!!θα το βιντεοσκοπησουμε και θα το ποσταρουμε υστερα εδώ...κιόλας!! τότε μιλάς στο κατάλληλο άτομο ,γενικότερα κάνω λίγο θόρυβο αλλά για σένα θα το χ**σω λίγο (θέλει η π***τάνα να κρυφτεί και η π***τανιά δεν την αφήνει!!!) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 να περάσουμε και απο πλατεία ευόσμου που έχει γκομενάκια :shoot: 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_pc 2.871 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Γουστάρω φάση πείτε μόνο ώρα και μέρος και περνάμε και όλη την Θεσσαλονίκη άμα λάχει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Aggeloskos 83 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 Μέσα και εγώ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Chris1981 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Είστε ποζεράδες ρε!!! :D Τροποποιήθηκε Ιούλιος 22 , 2014 από τον Chris1981 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 23 , 2014 να περάσουμε και απο πλατεία ευόσμου που έχει γκομενάκια :shoot: Κάτι θα ξέρεις εσύ..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mtoylios 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 με εκεινη την συναντηση εδω βορεια Σαλλλλλονικη θα την κανουμε τελικα??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mtoylios 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 εχετε καποιο μερος συγκεκριμενο εδω πανω που βγαινετε για καφε ή μπυρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
-Giorgos- 139 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HaRisGs 2.341 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2014 εχετε καποιο μερος συγκεκριμενο εδω πανω που βγαινετε για καφε ή μπυρα? Mε ή χωρις Αφρο πανω στην αγιου δημητριου..Συνηθως οι μαζωξεις γινοντε τις Πεμπτες.. Χθες μαζευτηκαμε και ειχε την τιμητικη του ο Αχ_Βαχ_Ενα_Χονδα που τον φιλοξενουμε στην πολη μας... Next time ρε γαμπρε .. Υ.Γ..:Στον γαμο θα γινει της π.............ανικος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mtoylios 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 26 , 2014 Θα περιμένω...B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mtoylios 32 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 και κατι από την γαλαζια λιμνη στο Σκρα που λεγαμε http://www.mybike.gr/topic/59988-%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%AC%CE%B6%CE%B9%CE%B1-%CE%BB%CE%AF%CE%BC%CE%BD%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CF%81%CE%B1/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες