Jump to content
mtoylios

Συνοδεία!!

Recommended Posts

ετσι κι αλλιως κι εγω τα σιχαινομαι τα γαμ-ησια και όλα τα παρελκομενα...αλλα τι να κανεις,πρεπει να ευχαριστήσεις και τους γονεις....πριν μπηξουν τα κλαματα και αρχισουν τα υπαρξιακα κλπ!!!

pit_hall..εσενα θα μερινησω να σε εχω σε απευθειας συνδεση και σε αποσταση βολης με την κουζινα και τον μπουφε....ικανοποιημένος?

μαζί του βάλε με και εμένα,κόντρα στα φαγητά θα κάνουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

αρκεί να μήν θές όμως να βάλουμε κυριλέ ρούχα γιατί ντεν έκω! αλλά σκέψου το βρε παιδί μου πάρε την κυρά σου και γυρίστε τον κόσμο τί εξοδα για γάμους και λοιπά προς τέρψη κυρίως των σογιών!

(το σόι, τα σόγια ω σογιών κλιτική παρατατικού :crazy::peep: )

Αυτή τη μαλακία κάναμε εμείς

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εσεις δε συμφερετε οικονομικα :crazy:

θα κανετε και φασαρια ετσι κι αλλιως σε ολο το "ευχαριστο" γεγονος...

οσο για τις αιθεριες υπάρξεις...εχεις προτιμήσεις Χαρης?...ξανθια ,μελαχροινη...ψηλη, κοντη....ή ο καλος ο μυλος όλα τα αλεθει?

και να φοραει μασελα και κραταει μαγκουρα πειραζει...? ε καποτε ηταν σουπερ μοδελ...τωρα είναι σκετο μοδελ!!! :afro:

Την πεθερα θα με πασαρεις ρε τρελε :pray: ..?

Και πως θα την βαλω πανω στο TDM να φυγουμε μετα ρε συ :ranting: ..

Θα παει να με κατσει πανω στην σελα με τα 2 ποδια απο την μια πλευρα,θα τραβηξω καμια 1η-2α :lipssealed: και την βλεπω αλλου να ειναι η μασελα αλλου η μαγκουρα και στην αγκαλια σου η πεθερα..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εκει βαζουν χερι μονο γυναικες με σωστες αναλογιες ..Για ολες τις αλλες υπαρχουν οι χειρολαβες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τελικά γίνει το χαρμόσυνο... Θέλω πολύ φασαρία,να σηκώσουμε όλη τη Νεάπολη στο ποδι...να βγουν όλοι στα μπαλκόνια και να χαζευουν!!!θα το βιντεοσκοπησουμε και θα το ποσταρουμε υστερα εδώ...κιόλας!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν τελικά γίνει το χαρμόσυνο... Θέλω πολύ φασαρία,να σηκώσουμε όλη τη Νεάπολη στο ποδι...να βγουν όλοι στα μπαλκόνια και να χαζευουν!!!θα το βιντεοσκοπησουμε και θα το ποσταρουμε υστερα εδώ...κιόλας!!

τότε μιλάς στο κατάλληλο άτομο ,γενικότερα κάνω λίγο θόρυβο αλλά για σένα θα το χ**σω λίγο (θέλει η π***τάνα να κρυφτεί και η π***τανιά δεν την αφήνει!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να περάσουμε και απο πλατεία ευόσμου που έχει γκομενάκια :crazy::mB_kalo_e::shoot: :shoot: :shoot:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γουστάρω φάση πείτε μόνο ώρα και μέρος και περνάμε και όλη την Θεσσαλονίκη άμα λάχει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να περάσουμε και απο πλατεία ευόσμου που έχει γκομενάκια :crazy::mB_kalo_e::shoot: :shoot: :shoot:

Κάτι θα ξέρεις εσύ..... :winking:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εχετε καποιο μερος συγκεκριμενο εδω πανω που βγαινετε για καφε ή μπυρα?

Mε ή χωρις Αφρο πανω στην αγιου δημητριου..Συνηθως οι μαζωξεις γινοντε τις Πεμπτες..

Χθες μαζευτηκαμε και ειχε την τιμητικη του ο Αχ_Βαχ_Ενα_Χονδα που τον φιλοξενουμε στην πολη μας...

Next time ρε γαμπρε :punk: ..

Υ.Γ..:Στον γαμο θα γινει της π.............ανικος :tease:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα