karellen 11.551 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Α γεια σου Λια! ΓιώργοStrat, στενή σέλα is my middle name.Μια ζωή με εντουράδικες σέλες,δεν απέκτησα ποτέ την πολυτέλεια μιας πολυθρόνας. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Α γεια σου Λια! ΓιώργοStrat, στενή σέλα is my middle name.Μια ζωή με εντουράδικες σέλες,δεν απέκτησα ποτέ την πολυτέλεια μιας πολυθρόνας. Ετσι πρεπει. Οσο λιγοτερα χρειαζεσαι τοσο το καλυτερο. Αλλιως στο τελος φτανεις να μετρας πιο πολυ τις ανεσεις απο την ιδια τη μηχανη ^^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.498 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Α γεια σου Λια! ΓιώργοStrat, στενή σέλα is my middle name.Μια ζωή με εντουράδικες σέλες,δεν απέκτησα ποτέ την πολυτέλεια μιας πολυθρόνας. αν μπορουσα να εχω και ενα τετοιο ανετα το επαιρνα....βασικα το ηθελα αλλα οι αναγκες εκαναν στην ακρη την επιθυμια..ισως αν στο μελλον καταφερω οικονομικα για εχω και δευτερη μηχανη να το κανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fasarias 1.769 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 απλα στην ελλαδα αν δεν εχει 100+ γαιδουρια δεν λεει... λιγο οξυμωρο το σχολιο σου συμφωνα με το μηχανακι που εχεις τωρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Denzo 4.013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Νικολη βαρα το.. το μηχανακι ειναι ταυλα, και θα σου βγαινουν και μεγαλυτερες εκδρομες απότι με το χτ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 Καλα να πας απο xtx σε dorso και να το μετανιωσεις οντως δεν υπαρχει περιπτωση.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 λιγο οξυμωρο το σχολιο σου συμφωνα με το μηχανακι που εχεις τωρα. Να πω εχεις άδικο...δε θα το πω Απλα έγινε σχεδόν ανταλλαγή με το Τδμ που είχα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2014 φιλος που το εχει αντιμετωπιζει αρκετα προβληματα ανα καιρους οπως ηλεκτρολογικα,ψεκασμου,σπασμενης εξατμισης.κατα τα αλλα του αρεσει παντως. αν εξαιρεσεις την σπασμενη εξατμιση,τα προβληματα του ειναι λοιπον ιδια με του xt660..το οποιο ανα την ελλαδα θεωρουν αξιοπιστο αν δεν λανθανω.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
elprimerozen 4.153 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Το ομορφότερο μηχανάκι της Aprilia και όχι μονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Νομίζω ότι οι ιδιοκτήτες που έγραψαν παραπάνω μεροληπτούν και δεν λένε όλοι την αλήθεια, μάλλον θέλουν αν σε πάρουν στο λαιμό τους ή απλά να πουλήσει παραπάνω το DD ώστε να ανεβάσουν τις τιμές των μεταχειρισμένων...(προφανώς κάνω πλάκα) Εγώ δεν έχω ιδέα από το συγκεκριμένο μοτοσακό απλά 2 χρόνια που διαβάζω Μάι Μπάικ το συμπέρασμα είναι ένα: Μακρυά από Ιταλικά μεκανάκια σπάνε/χαλάνε. Το λένε όλοι οι γνωστοί φίλων & οι συνεργιατζίδες των Τζαπαν. Δεν άντεξα! Σοβαρά τώρα: Όταν άρχισα να διαβάζω τις πρώτες σελίδες (μέχρι εκεί οπου έγραψαν οι ιδιοκτήτες και έβαλαν τα πράγματα στην θέση τους) σκεφτόμουν: Να ΑΛΛΟ ένα προσεχώς επικό θέμα με ιταλικά. Τελικά σώθηκε η παρτίδα (βέβαια είναι ακόμα νωρίς γιατί όλο και κάποιος θα έχει ακούσει για τα προβλήματα που μας κρύβουν που 2 ιδιοκτήτες ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 ένα κλασικό θεματάκι που βγάζουν τώρα ή dorso ή τα shiver (δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα ίδιο μοτέρ φοράνε) ήταν με την αδυναμία πρωινής εκκίνησης. άλλοι το έλυναν με καθάρισμα της γείωσης της μίζας, άλλοι με αλλαγή μπαταρίας ή ρελέ. δεν νομίζω όμως ότι κάποιος απο αυτός είπαν ά δεν το θέλω το μηχανάκι γιατί έχει αυτό το πρόβλημα. βλάβες στο μοτέρ δεν νομίζω ότι έχω διαβάσει στο αντίστοιχο φόρουμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 ένα κλασικό θεματάκι που βγάζουν τώρα ή dorso ή τα shiver (δεν θυμάμαι ακριβώς αλλα ίδιο μοτέρ φοράνε) ήταν με την αδυναμία πρωινής εκκίνησης. άλλοι το έλυναν με καθάρισμα της γείωσης της μίζας, άλλοι με αλλαγή μπαταρίας ή ρελέ. δεν νομίζω όμως ότι κάποιος απο αυτός είπαν ά δεν το θέλω το μηχανάκι γιατί έχει αυτό το πρόβλημα. βλάβες στο μοτέρ δεν νομίζω ότι έχω διαβάσει στο αντίστοιχο φόρουμ. Ναι αυτο μου το παρουσιασε και εμενα σε καποια φαση,λυθηκε ομως αμεσως με αλλαγη μπαταριας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ste7ios 1.738 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Αυτά δεν είναι προβλήματα. Με καλή συντήρηση μπορεί να μην εμφανιστούν και ποτέ. Και αυτό με την μπαταρία είναι απόλυτα φυσιολογικό. Απλά χρειάζεται μια μπαταρία με τα περισσότερα CCA στις διαστάσεις που δέχεται και αλλαγή μόλις φτάσει στο 50% της χωρητικότητας της... Αναμφισβήτητα το Ιταλικό design τα σπάει! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dri 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Εγω το αγορασα καινουργιο το 2010 και μεχρι σημερα εχω γραψει 36, 000 χλμ.Το μηχανακι για μενα ειναι απολαυστικοτατο και δεν παιζει ακομα καμια σκεψη αλλαγης. Δεν κανω βεβαια μεγαλα ταξιδια. Ολα του τα προβληματα λυθηκαν στην εγγυηση και χωρις κοστος. Η μιζα που με ταλαιπωρησε αντικατασταθηκε με καινουργια, εντος εγγυησης και αυτη, και μεχρι σημερα ολα οκ(εχω ακομα την πρωτη μπαταρια και αντεχει ακομα αρκετα). Ουτε μια ζημια γενικοτερα μεχρι τωρα. Η σελα οντως σχετικα αβολη για ωρα χρησης αλλα τπτ ενοχλητικο. Βγαζει λιγο παραπανω ζεστη πανω στα ποδια αλλα πραγματικα ενοχλει αν κυκλοφορεις μεσημερι και με βερμουδα. Αυτονομια μικρη αλλα μια συνηθεια ειναι και αυτο. Γενικοτερα η εμπειρια μου μεχρι σημερα εχει θετικοτατο προσημο. Φιλε lost gravity αν εχεις χρονο θα με ενδιεφερε να πεις δυο λογακια για την μεταβαση σου στο ΚΤΜ και ειδικοτερα στον τομεα φρενα- στησιμο - στριψιμο σε σχεση με το dorso. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lost_gravity 124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 Βγαζει λιγο παραπανω ζεστη πανω στα ποδια αλλα πραγματικα ενοχλει αν κυκλοφορεις μεσημερι και με βερμουδα. Φιλε lost gravity αν εχεις χρονο θα με ενδιεφερε να πεις δυο λογακια για την μεταβαση σου στο ΚΤΜ και ειδικοτερα στον τομεα φρενα- στησιμο - στριψιμο σε σχεση με το dorso Η ζεστη που εβγαζε το dorso ηταν δροσιστικο αερακι μπροστα στη ζεστη που ξερναει το βεντιλατερ του 990!!! Επειδη τωρα ειμαι στη δουλεια και δεν προλαβαινω,θα γραψω καποια αλλη στιγμη λιγα λογια για τις διαφορες αναμεσα στα 2 αυτα μηχανακια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Παντως ενας ιδιοκτητης που ξερω και εγω εχει 0 προβληματα στα μερικα χρονια που το εχει και ειναι απολυτα ευχαριστημενος.. Οταν για λιγο καιρο δεν το ειχα πετυχει και τον ρωτησα εαν το πουλησε μου απαντησε " ΟΧΙ βεβαια!" :P Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2014 από τον Angel13 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 μιας κ διαβαζω οτι τα προβληματα λυνονται εντος εγγυησης κ εαν αυτο αληθευει φυσικα τοτε εχω να πω ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στο after sales aprilia.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 καλά μην βιάζεσαι να πείς καλό λόγο για το after sales... αφού πρώτα πάς πόσες φορές ή αφού πρώτα βγεί καμιά οδηγία κεντρική θα στο κάνουν! εγώ απορώ πώς το καλό δίνουν τις εξουσιοδοτήσεις σε ορισμένους...! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
c.l.a.b. 1.084 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 απο αυτα που διαβασα τις τελευταιες μερες κ η πολυδιαφημισμενη κ καλοπροωθημενη (εδω μεσα) για το after sales της,yamaha μια απο τα ιδια φαινεται να ειναι..οποτε κανουμε υπομονη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ibar132 1.685 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) απο αυτα που διαβασα τις τελευταιες μερες κ η πολυδιαφημισμενη κ καλοπροωθημενη (εδω μεσα) για το after sales της,yamaha μια απο τα ιδια φαινεται να ειναι..οποτε κανουμε υπομονη! δεν ξερω για την απριλια αλλα η γιαμαχα εχει παρα πολυ καλο after sales, ειχα 2 γιαμαχα εχεις παρα πολλες επιλογες κ σιγουρα μεσα σε αυτους ειναι κ καποιοι παπαρες κ μαλιστα δεν πηγα ποτε σε εξουσιοδοτημενο για σερβις αλλα οποτε τα χρειαστικα ηταν αψογοι! π.χ. εκανα εγω ζημια με το λουκετο του δισκου στο καλοδιο abs πηγα κ μου το περασαν στην εγγυηση χωρις να εχω ξαναπαει σε αυτον Τροποποιήθηκε Ιούλιος 18 , 2014 από τον ibar132 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χαράλαμπος Παπαδόπουλος 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2022 Την 17/7/2014 at 12:47 ΜΜ, το μέλος karellen έγραψε: Ρε Άγγελε μόνο άβολο δεν αρκεί για να πατώσει,κάτι άλλο παίζει. Και το ΧΤ μου άβολο είναι καθώς και τα περισσότερα πολιτικά μοτάρντ. Το xt 660ειναι ότι πιο βολικό υπάρχει, όχι ισοπέδωση στα πιάτα, προφανώς το Aprilia καινούργιο ήταν πανάκριβο όπως λαό το hypermotard ducati εποδης πάτωσε παίζανε στα 10000-13000 και 14000-17000 αντίστοιχα, τι περιμένατε για Ελλάδα δλδ?επίσης το Aprilia ωραίο αλλά όχι καλή οδηγική συμπεριφορά σαν το Dt660 που είναι άψογο πσπι ξέρουν από μηχανές ισορροπία τέλεια,to hypermotard ducati θηρίο πραγματικά αλλά τόσο ακριβό έλεος 10 χρόνια μετά απλησίαστο και το κακό του για ταξίδια ξεχάστε το μόνο πόλη ενώ το xt660 προσιτό τότε στα 7 καινούριο καο ταξίδια επίσης όπως και στην πόλη άπιαστο με δύναμη με μια εξάτμιση κ φίλτρο saν του Aprilia ....Πολλοί η λόγοι και εύλογη φίλος. Την 18/7/2014 at 1:02 ΠΜ, το μέλος c.l.a.b. έγραψε: αν εξαιρεσεις την σπασμενη εξατμιση,τα προβληματα του ειναι λοιπον ιδια με του xt660..το οποιο ανα την ελλαδα θεωρουν αξιοπιστο αν δεν λανθανω.. Αχαχαχαχα ίδιο ένα ιταλικό έλεος φίλος, αποδείχτηκε ότι το aprillia είχε δίκιο ο φίλος κάτω είναι ότι πιο ζημιάρικο καμία σχέση xt660x και κλαμπ κάναμε τελικά και μηχανικές βγηκαν 10 χρονια μετά θηρία αξιόπιστα στην πόση άπιαστα και σε ταξίδια επίσης αν κ μονολυλινδρα τα τελευταία των Μοϊκανών, το Απρίλια ακριβό ακόμα και μόνο 4 στην αγορά πατωσανε σαν της ducati hypermotard Την 17/7/2014 at 11:39 ΜΜ, το μέλος Denzo έγραψε: Νικολη βαρα το.. το μηχανακι ειναι ταυλα, και θα σου βγαινουν και μεγαλυτερες εκδρομες απότι με το χτ! Axaxaxa παντού κράζεις το xt έμεινε θρύλος μαο σε πάτησε ανετα δυστυχώς για δέμα φίλε μ μακάρι να είσαι όρθιος και να έχεις ησυχάσει τελικά η Yamaha είναι μια και το χτ θα πάντα έμεινε ότι καλύτερο σε όλα υπερτερεί τελικά το απόδειξέ ο χρόνος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.408 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2022 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.927 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2022 Νομίζω ότι έχω πάθει εγκεφαλικό, 2 φορές το διάβασα και δεν κατάλαβα τίποτα.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2022 Δώστε μου ένα τεταρτάκι πριν 8 ώρες, το μέλος Χαράλαμπος Παπαδόπουλος έγραψε: 1) Το xt 660ειναι ότι πιο βολικό υπάρχει, όχι ισοπέδωση στα πιάτα, προφανώς το Aprilia καινούργιο ήταν πανάκριβο όπως λαό το hypermotard ducati εποδης πάτωσε παίζανε στα 10000-13000 και 14000-17000 αντίστοιχα, τι περιμένατε για Ελλάδα δλδ?επίσης το Aprilia ωραίο αλλά όχι καλή οδηγική συμπεριφορά σαν το Dt660 που είναι άψογο πσπι ξέρουν από μηχανές ισορροπία τέλεια,to hypermotard ducati θηρίο πραγματικά αλλά τόσο ακριβό έλεος 10 χρόνια μετά απλησίαστο και το κακό του για ταξίδια ξεχάστε το μόνο πόλη ενώ το xt660 προσιτό τότε στα 7 καινούριο καο ταξίδια επίσης όπως και στην πόλη άπιαστο με δύναμη με μια εξάτμιση κ φίλτρο saν του Aprilia ....Πολλοί η λόγοι και εύλογη φίλος. 2) Αχαχαχαχα ίδιο ένα ιταλικό έλεος φίλος, αποδείχτηκε ότι το aprillia είχε δίκιο ο φίλος κάτω είναι ότι πιο ζημιάρικο καμία σχέση xt660x και κλαμπ κάναμε τελικά και μηχανικές βγηκαν 10 χρονια μετά θηρία αξιόπιστα στην πόση άπιαστα και σε ταξίδια επίσης αν κ μονολυλινδρα τα τελευταία των Μοϊκανών, το Απρίλια ακριβό ακόμα και μόνο 4 στην αγορά πατωσανε σαν της ducati hypermotard 3) Axaxaxa παντού κράζεις το xt έμεινε θρύλος μαο σε πάτησε ανετα δυστυχώς για δέμα φίλε μ μακάρι να είσαι όρθιος και να έχεις ησυχάσει τελικά η Yamaha είναι μια και το χτ θα πάντα έμεινε ότι καλύτερο σε όλα υπερτερεί τελικά το απόδειξέ ο χρόνος Προσπάθεια μετάφρασης: 1) Το XT660 είναι ό,τι πιο βολικό υπάρχει, όχι ισοπέδωση στα πάντα. Προφανώς το Aprilia καινούριο ήταν πανάκριβο όπως και το Ducati Hypermotard. Επειδή πάτωσε, παίζανε στα 10.000-13.000 και 14.000-17.000 αντίστοιχα, τί περιμένατε για Ελλάδα δηλαδή; Επίσης, το Aprilia ωραίο αλλά όχι καλή οδηγική συμπεριφορά σαν το XT660 που είναι άψογο (όσοι ξέρουν από μηχανές) ισορροπία τέλεια. Το Ducati Hypermotard θηρίο πραγματικά αλλά τόσο ακριβό, έλεος 10 χρόνια μετά απλησίαστο και το κακό του; Ταξίδια ξεχάστε το, μόνο πόλη. Ενώ το XT660 προσιτό τότε (στα 7000 καινούριο) και ταξίδια επίσης όπως και στην πόλη άπιαστο, με δύναμη, με μια εξάτμιση και φίλτρο σαν του Aprillia. Πολλοί οι λόγοι και εύλογοι φίλε. 2) Αχαχαχαχα ίδιο μ'ένα ιταλικό, έλεος φίλε. Αποδείχτηκε οτι το Aprilia -είχε δίκιο ο φίλος κάτω- είναι ό,τι πιο ζημιάρικο. Καμία σχέση με XT660X και κλαμπ κάναμε τελικά (σ.σ. ...?) και μηχανικές βγήκαν 10 χρόνια μετά. Θηρία αξιοπιστίας, στην πόλη άπιαστα και σε ταξίδια επίσης, αν και μονοκύλινδρα -τα τελευταία των Μοϊκανών. Το Aprilia ακριβό ακόμα και μόνο 4 στην αγορά. Πατώσανε σαν τις Ducati Hypermotard. 3) Αχαχαχα παντού κράζεις. Το XT έμεινε θρύλος και σε πάτησε άνετα, δυστυχώς για σένα φίλε μου. Μακάρι να είσαι όρθιος και να έχεις ησυχάσει τελικά. Η Yamaha είναι μία και το XT θα μείνει για πάντα ό,τι καλύτερο. Σε όλα υπερτερεί τελικά, το απέδειξε ο χρόνος. 3 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2022 @A-nik-i , έκλαψα Endo με taxi, δεν λέω, με ότι θέλει ο καθένας οδηγάει, οπου θέλει, οσο θέλει ...ΑΛΛΑ... το ότι στην Ελλάδα, είχε περάσει για μια δεκαετία περίπου το XT σαν Grand Tourismo μοτοσυκλέτα στην συνείδηση του αγοραστικού κοινού, κάπως πρεπει να μελετηθεί από μελλοντικούς ιστορικούς και κοινωνιοψυχολόγους. Ποιές ήταν αυτές οι παράμετροι και συνθήκες της κοινωνίας, που έκαναν πληθυσμούς ολόκληρους να πιστεύουν σε ομαδικές πλάνες. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες