maxim46 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2018 - Γιε μου για να ξέρεις, η πολλή μ@λ@κι@ τυφλώνει.... - Η Ελένη είμαι μπαμπά.....!! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14 , 2018 Δεν άνοιγε η πόρτα του οδηγού και πήγα να βγω από την άλλη. Είμαι 10 λεπτά σπαγγάτο και ίσως έπρεπε να είχα σαλιώσει το χειρόφρενο 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 31 , 2019 Επιβάλλεται ανάσταση... Διαμαντάκια εδώ και εκεί... Την 5/29/2019 at 11:53 ΜΜ, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Επειδή είναι λιμάνι, έχει θάλασσα, η θάλασσα είναι ήδη μολυσμένη, οπότε οι Πειραιώτες δεν έχουν να χάσουν κάτι να πάρουν zontes. Επιβεβαίωση: Και τα 5 που έχεις δει, μπλε δεν είναι; πριν 23 ώρες, το μέλος AbyssD έγραψε: Οχι το ενα ηταν Μαυρο T310 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2019 Ήτανε μια μέρα μια γύφτισσα και της καρφώθηκε να μάθει οδήγηση. Πάει στον άντρα της και τον πρίζει. - Τέλω να μάτω οντήγκηση - Οκι ντεν σε αφήνω - Μα τέλω να μάτω! - Ντεν τέλω εγκώ όμως! Αφού τον πρίζει για ώρα της πετάει τα κλειδιά απο το αγροτικό και τρέχει αυτή σε αυτό. Μπαίνει μέσα στο Datsun βάζει μπρος οδηγάει 30-40 μέτρα και στουκάρει σε έναν τοίχο. Κοπανάει το κεφάλι της στο ταμπλό, σπάνε και γυαλιά και γέμισε άιματα το αμάξι, τρόμαξε άρχιζε να φωνάζει - Αίματα! Αίματα! Αίματαα!! - Αρκίντια έματες!! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TheReaper 106 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2019 Θα το γράψω εδώ, γιατί μόνο ανέκδοτο είναι!! Έτυχε κι έμεινα σημερα με το αμάξι στην εθνική μετά τον κόμβο Κόκκινου Μύλου. Σπρώχνει ο πατέρας το αμάξι στη ΛΕΑ και περιμένουμε οδική. Μπροστά (δεν ξέρω ακριβώς πόσο) είχε γίνει σοβαρό ατύχημα και τρέχανε περιπολικά κι ασθενοφόρα. Η κίνηση σημειωτόν. Και μου κορνάρουν γιατί εμποδίζω την παράνομη διέλευση από τη ΛΕΑ! Αν οι διαχειριστές δεν γελάνε και το σβήσουν, το καταλαβαίνω, γιατί είναι εκτός θέματος. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 7 , 2019 πριν 21 ώρες, το μέλος TheReaper έγραψε: Και μου κορνάρουν γιατί εμποδίζω την παράνομη διέλευση από τη ΛΕΑ! Δεν μου φαίνεται κακό. Μια συνηθισμένη μέρα στο Ελλαδιστάν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2019 Τι κοινό έχει μαι έγκυος κοπέλα 14 χρονών με το έμβρυο που έχει μέσα της; ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ...και οι δύο σκέφτονται "Πωωωωωω θα με σκοτώσει η μάνα μου!" 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreaspetr 262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2019 (τροποποιήθηκε) Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 24 , 2019 από τον andreaspetr 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 Ήταν ένας τύπος που του χάλασε το τηλέφωνο από το μπάνιο από το ντουζ.Πάει λοιπόν να αγοράσει ένα καινούργιο τηλέφωνο από ένα κατάστημα και λέει στον υπάλληλο: -Κύριε μπορείτε να μου δώσετε ένα καινούργιο τηλέφωνο μπάνιου επειδή το παλιό χάλασε? -Υπάλληλος:Τι έπαθε το παλιό το τηλέφωνο, χάλασε και δεν τρέχει νερό? -Όχι, το βάζω στο αυτί μου και δεν κάνει "τουτ τουτ" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kpapageo 4.302 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 9 , 2020 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2020 Την 9/1/2020 at 3:48 ΜΜ, το μέλος kpapageo έγραψε: Ο Σεφερλής έχει πολύ πλάκα εδώ που κάνει τον Ηλεκτρολόγο : https://www.youtube.com/watch?v=cqwYNSFT8YQ: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2020 Η μαμά κι ο μπαμπάς ταχτοποιούν το δωμάτιο του μικρού Γιωργάκη. Ταχτοποιώντας λοιπόν, βρίσκουν μια στοίβα περιοδικά με βαρύ σαδομαζό περιεχόμενο. Και μένουν κάγκελο. Μετά απο ένα-δυο λεπτά , ο μπαμπάς συνέρχεται κάπως. -Ε.... εγώ λέω.., να μην τον δείρουμε.... 1 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2020 (τροποποιήθηκε) Ένας Μεθυσμένος βρίσκει έναν νεκρό αστυνομικό στον δρόμο και καλεί το 100: -Για σας 100 εκεί? - Μάλιστα, πείτε μου -Τώρα είστε 99 Τροποποιήθηκε Ιούλιος 31 , 2020 από τον GRR Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2020 Σήμερα έκανα μοριακό τεστ κορωνοϊού μόνο με 8€. Πήρα ταξί το πρωί για τη δουλειά. Λίγο χλωμός είσαι μου λέει ο ταρίφας, αλλά όπως σε βλέπω σίγουρα δεν είναι Covid, μη μασάς τίποτα jotd 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2021 Πως λέγεται αυτός που φοβάται να φάει το κρόκο του αυγού? Απάντηση: κροκό-δειλος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2021 Τι έχει η πίτσα με Τέσσερα Τυριά στη Σαλονίκη: Κασέρι-Κασέρι-Κασέρι-Κασέρι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2021 Πάει ο μικρός και ρωτάει τον πατέρα του - Μπαμπά, μπαμπά, ποια η διαφορά μεταξύ θεωρητικά και πρακτικά; - Θα σου πω αμέσως γιε μου...πήγαινε στην μητέρα σου που είμαστε τόσα χρόνια μαζί και με αγαπάει και ρώτα την αν για 2.000.000€ θα πήγαινε με άλλον Πάει ο πιτσιρικάς και ρωτάει... - Μπαμπά είπε οτι θα πήγαινε - Ωραία, τώρα πήγαινε και στην αδερφή σου που παντρεύεται σε μια εβδομάδα και ρώτα την αν για 2.000.000€ θα απατούσε τον σύντροφο της Πάει πάλι ο μικρός και επιστρέφει... - Είπε και αυτή ναι - Είδες; Θεωρητικά έχουμε 4.000.000€ στην διάθεση μας. Πρακτικά έχουμε δυο π*****ες στο σπίτι! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2021 Αν σου πω ότι σήμερα το πρωί είπα την ατάκα, χωρίς να έχω μπει στο mybike... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 6 , 2021 Την 12/9/2014 at 5:11 ΜΜ, το μέλος HaRisGs έγραψε: Βγηκε καινουγιο iphone 6 με 900 ευρω, λεει Στην λειτουργια πτησης λογικα............σε παει διακοπες να φανταστω Το είδα και ένιωσα την ανάγκη να το κάνω παράθεση, 7 χρονάκια αργότερα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Ενας Αγγλος, ένας Γάλλος, ένας Ιταλός κι ένας Ελληνας πετάνε με το αεροπλάνο πάνω από τη ζούγκλα. Το αεροπλάνο πέφτει, τους πιάνουν οι Μάου-Μάου και τους πηγαίνουν στο Φύλαρχο. -Παααααλι εδω εσεις ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2021 Είναι ένας τύπος και πάει στο ληξιαρχείο, να αλλάξει το όνομα του... - Καλημέρα σας! Πως ονομάζεστε; - Γιώργος Μαλάκας - Ααα, τώρα κατάλαβα γιατί θέλετε να το αλλάξετε. Και πως θα το κάνετε; - Παναγιώτης Μαλάκας 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2023 πως λέγεται αυτός που έχει χαμηλή νοημοσύνη και χρησιμοποιεί πανί για τον καθαρισμό των επιφανειών? ΑΠ : πανί-βλακας 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2023 Την 9/11/2021 at 2:38 ΜΜ, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Είναι ένας τύπος και πάει στο ληξιαρχείο, να αλλάξει το όνομα του... - Καλημέρα σας! Πως ονομάζεστε; - Γιώργος Μαλάκας - Ααα, τώρα κατάλαβα γιατί θέλετε να το αλλάξετε. Και πως θα το κάνετε; - Παναγιώτης Μαλάκας Κι όμως υπάρχει άνθρωπος με τέτοιο επίθετο και στην πραγματικότητα: https://www.11888.gr/search/white_pages/79452031/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2023 πριν 3 ώρες, το μέλος GRR έγραψε: πως λέγεται αυτός που έχει χαμηλή νοημοσύνη και χρησιμοποιεί πανί για τον καθαρισμό των επιφανειών? ΑΠ : πανί-βλακας και το συνώνυμο του πανηλίθιος ( πανί+ηλίθιος) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2.388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2023 Την 16/7/2023 at 11:42 ΠΜ, το μέλος GRR έγραψε: Κι όμως υπάρχει άνθρωπος με τέτοιο επίθετο και στην πραγματικότητα: https://www.11888.gr/search/white_pages/79452031/ https://malakastraining.com 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες