coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 -Πατέρα να σου γνωρίσω την κοπέλα μου. Από 'δώ η Μαρία -Άσε ρε που πηδάς εσύ τέτοιο μ@@νί 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.497 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 Ποιό ειναι το αγαπημένο γράμμα των παιδεραστών; Το γάμα το μικρό. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2017 Ετοιμάζεται ο πατέρας να πάει εφορία και του δίνει χαστούκια η μάνα για ψυχολογική υποστήριξη σαν τον Πύρρο Δήμα πριν πάει για αρασέ 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 13 , 2017 Το αγαπημένο μου μυθικό πλάσμα είναι οι χαμογελαστές, ξέγνοιαστες γυναίκες στις διαφημίσεις σερβιέτας 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Να ένα που έφτιαξε ένας φίλος μου Ένα Innova, ένα Address και ένα Crypton X βάζουνε μια κόντρα στα 400 μέτρα. Το Innova στα πρώτα 100 μέτρα χτυπάει μπιέλα, το Address στα 200 μέτρα σπάει το σασμάν και το Crypton X στα 300 καίει εγκέφαλο. Ποιο το ηθικό δίδαγμα; Τίποτα απλά εγω με το λιφανάκι μου δεν είχα ποτέ προβλήματα. Suck it up suckers με τα νεομοντέρνα παπάκια σας και τα ιντζέξιον σας! MUAHAHAHAA! (laughs in chinese carburetor). Ξέρω ήτανε πιο κρύο και απο την Σιβηρία αλλά καλή προσπάθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Ούτε καν... 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2017 Βασικά ναι όντως ήταν άθλιο άλλα έγραψα ένα απλό "AHAHAHAHAHHAAHA xD" τσο τσατ στο Facebook για να μην φανώ κακός 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 20 , 2017 -Κανει αντίλαλο; -ΕΟΟΟΟΟ ΕΟΟΟΟ ΕΟΟΟ ΕΟΟ ΕΟ -ειστε σιγουρα γυναικολόγος; 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Ελλάδα 2017 Το 15χρονο αγοράκι μετά απο επέμβση αλλαγής φύλου απο Παναγιώτης μετατράπηκε σε Παναγιώτα; No problem, seems legit! Δεν υπάρχει θέμα! Εγω μάζεψα 600€ και πέρασα στο 125αρι Address κυλινδροπίστονο 60mm και το έφτασα 170κατι κυβικά; Παράνομος! Στην πυρά! Ε Τσίπρα είσαι πολύ μαλάκας τελικά -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 4 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: Ελλάδα 2017 Το 15χρονο αγοράκι μετά απο επέμβση αλλαγής φύλου απο Παναγιώτης μετατράπηκε σε Παναγιώτα; No problem, seems legit! Δεν υπάρχει θέμα! Εγω μάζεψα 600€ και πέρασα στο 125αρι Address κυλινδροπίστονο 60mm και το έφτασα 170κατι κυβικά; Παράνομος! Στην πυρά! Ε Τσίπρα είσαι πολύ μαλάκας τελικά -_- Λυπήσου μας ρε ψηλέ....Άσε να σβήσουν λίγο τα καλοριφέρ...... 9 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 πριν 1 λεπτό, το μέλος ΓιωργοςΤΤ έγραψε: Λυπήσου μας ρε ψηλέ....Άσε να σβήσουν λίγο τα καλοριφέρ...... Τουλάχιστον είσαι εσύ μετά και μας ζεσταίνεις λίγο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.995 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Ε μα έχει 2 κρύα πατημένα στη σειρά. Στο τρίτο καίγεται χαχαχαχαχαχα! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 21 , 2017 Κοιτάξτε εδω Βόλο είμαστε 1 βαθμό σταθερά (αισθητή -3 παρακαλώ) δεν βλέπω μεταβολές προς τα κάτω. Δεν ευθύνομαι για τυχόν παγετώνες στις περιοχές σας xD Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2017 Αισιοδοξώ. Βλέπω την καραμπίνα μισογεμάτη. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2017 - Δεν πιστεύω να είσαι κάνας λιγούρης; - Όχι βρε - Και τι θα κρατάς για να σε γνωρίσω; - Την πούτσα μου. -φίλε μαζεψε σε παρακαλω τη γκόμενά σου, όλο μου στέλνει -τι σου στέλνει?? -να μην της ξαναστείλω.. -Nα κόψω εγω; -Βεβαια. -Ενα κομματι βασιλόπιτα για το Χριστο σας, ενα για τη Παναγία σας, ενα για το μουν.. -Ας την κόψει κάποιος αλλος! ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΠΟΣΤΑΡΕ ΤΟ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΜΟΥ: "Τι καταπληκτική χρονιά ήταν αυτή, σας ευχαριστούμε που είστε δίπλα μας " και είμαι σε όλες τις φωτογραφίες... Μάνα, φοβερό το τζατζίκι και ελαφρύ, τώρα μπορώ να κοιτάξω τον Σατανά στα μάτια Έτυχε να ακούσω την φωνή μου σε ηχογράφηση και θα ήθελα πραγματικά να ζητήσω συγγνώμη σε όσους έχω μιλήσει μέχρι τώρα. -θελω να με κανεις να ουρλιαξω -εχεις παχυνει τελευταια. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν επιτέλους τι θέλουν οι γυναίκες. Eν τω μεταξύ όμως αυτές άλλαξαν γνώμη. Εντωμεταξύ η κοπέλα μου φοβάται μη την απατήσω, ενώ εγώ ακόμα απορώ πως κατάφερα να βρω κοπέλα.. O μόνος τρόπος να αδυνατίσω είναι να χωρίσω. Για να χωρίσω όμως πρέπει να βρω γκόμενα. Για να βρω γκόμενα όμως πρέπει να αδυνατίσω. Δε γ@μιέται... πάω να φάω! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2018 Πέτυχα μαύρο που αντί για μαϊμού τσάντες "louis button" και "michael kores" πούλαγε "Σκλαβονίτης" "Αλλαξίας" και "Ιντλ" σακούλες 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2018 -Τη γουστάρω ρε φίλε αλλά δε ξέρω τι να πω -Πες της κάτι επίκαιρο -Μαράκι τι γνώμη έχεις που ξεκινήσαν να χρεώνουν τις σακούλες τα σουπερ μάρκετ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 8 , 2018 -Την ξέρεις αυτή; -Πάρα πολύ καλά -Πόσο καλά δηλαδή; -Την έχω δει άβαφη 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2018 Θα σου έλεγα να ανέβεις για ένα ποτό, αλλά μένω στο ισόγειο 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2018 Ήταν ένας φοιτητής που έκανε οτοστόπ για την Πάτρα.Σταματάει μία μηχανή και ανεβαίνει.Τό μηχανάκι έτρεχε με 150χλ και ο φοιτητής σε κάθε στροφή έλεγε:- Κιχ, κιχ.Φτάνουν στην Πάτρα, κατεβαίνει ο φοιτητής και τον ρωτάει ο οδηγός:- Ρε φίλε, γιατί έλεγες "κιχ, κιχ" συνέχεια;- Α, ένας ξάδερφος μου ήταν σε τροχαίο με μηχανή, και δεν πρόλαβε να κάνει ούτε κιχ! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spyrosk42 1.265 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2018 (τροποποιήθηκε) πριν 2 ώρες, το μέλος coulis έγραψε: Ήταν ένας φοιτητής που έκανε οτοστόπ για την Πάτρα.Σταματάει μία μηχανή και ανεβαίνει.Τό μηχανάκι έτρεχε με 150χλ και ο φοιτητής σε κάθε στροφή έλεγε:- Κιχ, κιχ.Φτάνουν στην Πάτρα, κατεβαίνει ο φοιτητής και τον ρωτάει ο οδηγός:- Ρε φίλε, γιατί έλεγες "κιχ, κιχ" συνέχεια;- Α, ένας ξάδερφος μου ήταν σε τροχαίο με μηχανή, και δεν πρόλαβε να κάνει ούτε κιχ! Το είχα πάρει και εγώ αυτό! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2018 από τον spyrosk42 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2018 Καθόμαστε στον καναπέ και παίρνω τηλέφωνο στο σταθερό μας, τρέχει η δικιά μου, το σηκώνει και της λέω: μιας που είσαι όρθια,δεν μου βάζεις ένα νερό; Καταλαβαίνετε την συνέχεια.... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 (τροποποιήθηκε) Μαλάκα, αν τόσος κόσμος που σήμερα ανεβάζει Πανούση, καταλάβαινε τι έλεγε ο Πανούσης, σήμερα θα ήμασταν άλλη χώρα... Είμαι σε ηλικία «Χριστέ μου είναι όλοι ηλίθιοι» Παλιά τέτοιες μέρες δεν προλάβαινα να κοιμηθώ, τώρα δεν προλαβαίνω να χωνέψω Μου λέει η Νίτσα «Δεν μπορώ να καταλάβω πώς φοριέται αυτό το στριγκάκι που μου έφερες από το Παρίσι». Εν τω μεταξύ αυτή είναι η μάσκα ύπνου που μου έδωσαν στο αεροπλάνο Σας βρίσκω πολύ χαρούμενους. Δεν έχετε ανέβει ακόμα στη ζυγαριά, έτσι δεν είναι; Δεν θυμάμαι πού το διάβασα, αλλά το σεξ λέει, κάνει καλό στη μνήμη Ταξί χωρίς τιμόνι από το 2019 ανακοίνωσε η General Motors. Σιγά, εμείς έχουμε ταξί χωρίς φλας από το ΄80 Σε τρεις μήνες Πάσχα. Ούτε να χωνέψουμε δε μας αφήνετε Τι μαλακία αυτό που στο πληκτρολόγιο το γάμα είναι δίπλα στο ήτα και αντί για «καλημέρα» γράφεις «βρε δεν πάτε στο διάολο όλοι πρωινιάτικα» -Ωχ τρύπησε το προφυλακτικό! Τώρα; -Έχει φύγει το παιδί -Τώρα με τη νέα χρονιά αποφάσισα να φτιάξω τη ζωή μου -Θα παντρευτείς; -Θα χωρίσω -Μαμά όταν φεύγουν τα Χριστούγεννα πού πάνε; -Κυρίως στα μπούτια και στον κώλο παιδί μου -Πόσο χρονών είσαι; -Το 1989 γεννήθηκα, εσύ; -Εγώ το ΄89 είπα τελευταία φορά τα κάλαντα -Κρίμα να χάσετε τον άντρα σας τόσο νέα, από τι πήγε; -Από γκόμενα Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 19 , 2018 από τον Malkav Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4.303 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 19 , 2018 - Τι κάνεις εκεί ρε; - Παίρνω τηλέφωνο μια γκόμενα. - Καλή; - Καλή, αλλά δεν το σηκώνει... 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
VaG3 1.354 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2018 Ένας μικροκαμωμένος μπαίνει στο μπαρ για το συνηθισμένο ποτό του… Καθώς πίνει το ποτό, βλέπει έναν τεράστιο τύπο στην άλλη άκρη του μπαρ να τον κοιτάζει Σηκώνεται, σαν γνήσιος Ελληναρας μάγκας που δεν γουστάρει να τον κοζάρουν και πηγαίνοντας προς το μέρος του ,λέει στο ΘΗΡΙΟ : - Τρέχει τίποτα ρε μα@@@κα????. Σηκώνεται και ο άλλος και του σκάει μια μπουνιά που τον γυρνάει τρεις σβούρες και του σκορπίζει τα δόντια σε όλο το μπαρ. Σκυμμένος ο τυπάκος ψάχνοντας να βρει τα δόντια του γυρνάει και του λέει: - Καλά ε,έτσι και λείπει κανένα τη γ@μησες!!!!!!! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες