Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2017 "Νιφάδες ζυμαρικών με μυρωδικά της Μεσογείου και κομμάτια κατσικίσιου τυριού" ... Ο γνωστός τραχανάς! Κοιμόμουν, μπαίνει το αφεντικό, φωνάζει για κάτι άκυρο και πριν φύγει λέει συνεχίστε. Τι να συνεχίσω; Με παίρνει ο ύπνος τώρα έτσι που με έκανες; Κάτι ξέρουν τα σαλιγκάρια που παντρεύονται και ο καθένας έχει το σπίτι του... Ευτυχία είναι να ανεβοκατεβαίνει το τζιν κουμπωμένο Σκληρός καργιόλης μέχρι να ατμίσει το ηλεκτρονικό του τσιγάρο και να μυρίσει φρούτα του δάσους Εντάξει, μην το παρακάνουμε, είναι λίγοι οι εφοπλιστές που κουβαλάνε ναρκωτικά. Οι περισσότεροι παντρεύονται τη Στάη Αυτό που η ElDorado είχε πει θα φύγει κι όμως είναι ακόμα εδώ, το είχαν πάθει και τα Ξύλινα Σπαθιά Ο άλλος παρήγγειλε στο καφενείο καφέ που είχε τέσσερις ξένες λέξεις, ηρέμησε του λέει ο καφετζής, όλες πουτάνες είναι, τη φραπεδάρα πώς να τη φτιάξω; Ανάκληση άδειας λειτουργίας του NAMMOS ταυτόχρονα με τη λήξη της σεζόν... Όμορφος νόμος βολικός, αγγελικά φτιαγμένος - Μου δίνετε 10 κουτιά Λεξοτανίλ; - Συνταγή έχετε; - Αν είχα συνταγή, θα τα έφτιαχνα μόνος μου - Έχω ένα σφίξιμο στην καρδιά - Να σε πάμε νοσοκομείο; - Όχι μωρέ, φέρε ένα παστίτσιο θα μου περάσει Δεύτερος γάμος για την Αλεξάνδρα, γύρισε η μάνα μου από την εκκλησία, μου πέταξε την μπομπονιέρα στο κεφάλι και κλειδώθηκε στο δωμάτιό της - Με τι κομμάτια σου αρέσει να χαλαρώνεις; - Σπανακόπιτας... - Τι φοράς μωρό μου; - Οτι μου κάνει απο πέρσι! - Τι βλέπεις; - Γυναικείο μπιτς βόλεϊ. - Και πόσο είναι; - Οι δύο 19χρονες και οι άλλες δύο γύρω στα 25 - Τι διαβάζεις; - Για τον Ντα Βίντσι - Ποιος είναι αυτός; - Ιταλός, της Αναγέννησης. - Πήρε η Καρδίτσα Ιταλό; 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2017 Αν σου πει γυναίκα "διόρθωσέ με αν κάνω λάθος" μη διορθώσεις τίποτα, είναι παγίδα! 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2017 -Πόσο χρονών είσαι; -Είχα γουόκμαν της σόνυ -Χίλια συγγνώμη 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
beter_1993 325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 4 , 2017 - Συγγνώμη, σερβιτόρε, τι είναι αυτό το άσπρο πάνω στον καφέ μου; -Συγγνώμη κύριε, μαλακία μου!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2017 -Πώς έγραψες γιε μου στα μαθηματικά; -60-60 οι πιθανότητες πατέρα 1,55 η άλλη και θέλει όταν μιλάει να την κοιτάω στα μάτια. Δε φτάνει η γκρίνια δηλαδή, ντε και καλά να πάθουμε και κάνα αυχενικό ναπούμε Παιδιά, είτε Οκτώβριος είτε Οκτώμβριος, τον ένφια δεν τον γλιτώνετε - Αλέξη θα έρθεις μαζί μου στον Παρμενίωνα; - Πάνο σάλεψες; 30 χρόνια κράζω το στρατό. - Καλά και τα μνημόνια έκραζες. - ...Τι ώρα να περάσω; - Είμαι σε δίλημμα - Εγώ σε μια ψησταριά - Αγόρι μου τι να κάνω, χταπόδι, γαρίδες ή καλαμαράκια; - Ναι - Είστε από την μεριά του γαμπρού ή της νύφης; - Από του μπουφέ - Έχεις πάρει κιλά - Μπα...στα ίδια είμαι - Η ζυγαριά τι λέει ; - Τώρα γιατί μπλέκεις τρίτους στην συζήτηση; - Έχεις σχέση; - Όχι, single - Έχεις γίνει και επιτυχία; - Πέρασε μέσα ρε σαβουρογάμη. - Είστε σίγουρα αφροδισιολόγος; - Λάζαρε δεύρο έξω - Σε 5 λεπτά είμαι έτοιμη - Λάθος τάφος - Εσείς καινούργιος εδώ; Δεν έχουμε γνωριστεί! - Ναι, φίλος φίλου... - Α, Κύπριος! 10 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Easy_Rider_Gr 3.654 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2017 Fragrance το άρωμα στα αγγλικά και αυτό που λέει ο Λαρισαίος στην γκόμενά του όταν θα την πάρει βόλτα με το μηχανάκι. -Να σου δωσω μια γλυκια μπουνια? -Γλυκια μπουνια? -Ναι θα ειναι φερερο κροσε -Μωρό μουυυυυ...τρέχα...τρέχα να δεις...χάνεις! Είναι τουλάχιστον 20 πόντους!!! -Mάριε τράβα το καζανάκι ΤΩΡΑ!!! -Εγώ γιατί δεν έγινα μοντέλο; -Γιατί αφοσιώθηκες στη μερέντα -Γυναίκα πάρε και δυο γιαούρτια. -Μπράβο αγάπη μου θα ξεκινήσεις διατροφή ? -Για τζατζίκι τα θέλω. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2017 Σας έτυχε ποτέ να ξυπνήσετε, να φιλήσετε το άτομο δίπλα σας και να νιώσετε απόλυτη ευτυχία; Το έκανα και πλέον απαγορεύεται να πετάω με Aegean. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2017 Μπαίνω το πρωί στο φαρμακείο με δερμάτινο μπουφάν της μηχανής, οδοντογλυφίδα στο στόμα και το πιο σκληρό μου ύφος και ζητάω λιποζάν για τα χειλάκια μου που έσκασαν. 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2017 Αύριο θα υπογραφώ βιβλία στον Ιανό στην Αριστοτέλους απο τις 9:00 το πρωί και μέχρι να με πετάξουν έξω οι σεκιουριτάδες. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2017 -καλημέρα υπάρχει κάποιος υπεύθυνος εδώ; -όχι φίλε για τον πούτσο είμαστε όλοι 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 24 , 2017 Όταν οι γυναικείες συζητήσεις φτάνουν σε αδιέξοδο η απάντηση είναι μία: Αφού είναι μαλάκας 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2017 - Τι διαβάζεις; - Για τον Ντα Βίντσι - Ποιος είναι αυτός; - Ιταλός, της Αναγέννησης. - Πήρε η Καρδίτσα Ιταλό; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2017 Που περασες ? Ευελπιδων πατερα . Ειχες δηλωσει στρατιωτικες σχολες ? Οχι στο αυτοφορο ημουν.!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2017 (τροποποιήθηκε) Μιλούσαμε Skype και χάιδευε η άλλη την οθόνη του κινητού, χαϊδεύεις το πρόσωπό μου της λέω, όχι έχουν κολλήσει μουστάρδες πάνω λέει Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2017 από τον coulis 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2017 Να βγει επιτέλους ένας μετεωρολόγος να πει υπεύθυνα πόσους βαθμούς διαφορά έχει το ψοφόκρυο απ' το ψωλόκρυο 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2017 Η άλλη ψώνισε ντεκαφεϊνέ, αλάτι πράσινο, μακαρόνια ολικής, βρώμη και γιαούρτι 0%. Εχει πεθάνει και δεν το ξέρει 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 20 , 2017 85% υγρασία μέσα στο σπίτι. Ξυπνάς και σε πονάει μέχρι και ο χωρισμός του Λιάγκα με τη Φαίη Ο άλλος λέει έδωσε τρία ευρώ και πήγε και ψήφισε λευκό και εσείς ακόμα πιστεύετε ότι αυτός ο τόπος έχει σωτηρία ναπούμε είμαστε 11 εκατομμύρια μαλάκες έλληνες, 200 χιλιάδες όμως πλήρωσαν και 3€ για να το επιβεβαιώσουν Εγώ που είμαι αντικοινωνικός δικαιούμαι από το κοινωνικό μέρισμα; Σήμερα το πρωί έσκασε άσχημη είδηση, φίλος 19 χρονών ξύπνησε παντρεμένος. Μεγάλη προσοχή παιδιά, δεν κοιτά ηλικίες ο γάμος, θερίζει αδιάκριτα Αφεντικό: Τι σκατά; Μαστουρωμένος είσαι; Εγώ: Πιστεύεις ότι με το μισθό που μου δίνεις θα μπορούσα να είμαι; Πραγματική απόσβεση σε ρούχα έχω κάνει μόνο στις πυτζάμες μου 72€ σε εξετάσεις. Ελπίζω να έχω κάτι 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2017 - Θα το κάνουμε εδώ στο αμάξι, απόψε είναι η γυναίκα μου σπίτι - Αχ είσαι ήδη πολύ σκληρός! - Μαράκι άσε το χειρόφρενο να οργανωθούμε ! 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2017 Και λεω του παλικαριου απ' την τροχαια: - Εμενα οταν σου μιλαω δε θα με γραφεις... Και μ' εγραψε 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2017 Μόνος είναι κάποιος που δεν έχει σύντροφο και αυτό που βάζουν στη Λάρισα στα κουφώματα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2017 Έχω βγει ραντεβού στα τυφλά με μια απο το fb και μόλις την είδα πήγα έκατσα με έναν τύπο και του είπα πάρε με αγκαλιά θα σου εξηγήσω μετά. 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panas 53 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 Το παίζουν όλοι σκληροί καριόληδες, αλλά το πωπουδάκι τους το σκουπίζουν με μωρομαντιλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.822 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2017 - Θες να μου φτιάξεις έναν καφέ να σου τον πω; - Εντάξει! (φτιάχνει τον καφέ η κοπελιά και τον πάει στο μέντιουμ) - Λοιπόν βλέπω ένα Γ... - Ο Γιώργος, το αγόρι μου - Και ένα Θ - Ο Θάνος, αχ ενα μαναράκι κάτσε καλά είναι... - Ένα Μ - Χμμ α ναι! Ο Μιχάλης απο την δουλειά που μου την πέφτει, κανονίσαμε και για φαγητό με αυτόν... - Βλέπω ένα Κ - Ο Κώστας, ενας που μιλάμε αρκετά συχνά στο Facebook τώρα τελευταία, άσε πολύ παιδαράς - Μ.Π - Μ.Π? Τι είναι αυτό; - Μεγάλη Πουτάνα είσαι 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
coulis 1.082 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2017 -Τη γουστάρω ρε φίλε αλλά δε ξέρω τι να της πω -Πες της κάτι επίκαιρο -Γεια σου Μαράκι,τι ψωλοκρυο ειναι αυτο που εβαλε ετσι ξαφνικα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2017 έβαλε ή έβγαλε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες