Jump to content
MoJo_JoJo

Αγορά παπιού..

Recommended Posts

Παίδες καλημέρα.. Λοιπον όπως βλέπετε έχω ενα δγ50 και θέλω να πάρω ενα καινουριο και πιο μεγαλο... Αλλά υπαρχουν τοσες μάρκες και διαφορετικά λεφτά.. Πρωσοπικα μαρεσουν το İnnovai 125 ... To crypton x... To kawa joyr125... Για οικονομικά δεν έχω πρόβλημα ... Σκέφτομαι πιο πολύ το x..

Θέλω σχόλια καλά και κακά και για τα τρια..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

απ οσα λεγονται εδω μεσα κι απ οσα ακουγονται το ποιο γερο ,ασπαστο,και με την καλυτερη αντιπροσωπεια , ειναι το κρυπτον x.Aν το παρεις παρτο με χυτες ζαντες και οχι με ακτινες για να μην σου σκανε τα λαστιχα :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο τη στιγμη που δεν εχεις οικονομικο προβλημα το κρυπτον αλλα γιατι δεν κοιτας και μια μηχανουλα? wr125 η οτι αλλο θες αναλογα με τη χρηση

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δηλαδή λέτε οτι αξίζει τα λευτα που θα δώσω ..και ήθελα να μάθω για το ποσο καίει.. Ευχαριστώ..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρωτα οτι αλλο θες να απαντησεια και καποιος που το χει ενδιαφερομαι να αγορασω το εξ του χρονου και εγω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aν το παρεις παρτο με χυτες ζαντες και οχι με ακτινες για να μην σου σκανε τα λαστιχα :mB_kalo_e:

Ισχυει κατι τετοιο; Σκανε τα λαστιχα απο ακτινες ή πλακα κανεις;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα