MoJo_JoJo 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 Παίδες καλημέρα.. Λοιπον όπως βλέπετε έχω ενα δγ50 και θέλω να πάρω ενα καινουριο και πιο μεγαλο... Αλλά υπαρχουν τοσες μάρκες και διαφορετικά λεφτά.. Πρωσοπικα μαρεσουν το İnnovai 125 ... To crypton x... To kawa joyr125... Για οικονομικά δεν έχω πρόβλημα ... Σκέφτομαι πιο πολύ το x.. Θέλω σχόλια καλά και κακά και για τα τρια.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panavour 297 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 απ οσα λεγονται εδω μεσα κι απ οσα ακουγονται το ποιο γερο ,ασπαστο,και με την καλυτερη αντιπροσωπεια , ειναι το κρυπτον x.Aν το παρεις παρτο με χυτες ζαντες και οχι με ακτινες για να μην σου σκανε τα λαστιχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 απο τη στιγμη που δεν εχεις οικονομικο προβλημα το κρυπτον αλλα γιατι δεν κοιτας και μια μηχανουλα? wr125 η οτι αλλο θες αναλογα με τη χρηση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MoJo_JoJo 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 Δηλαδή λέτε οτι αξίζει τα λευτα που θα δώσω ..και ήθελα να μάθω για το ποσο καίει.. Ευχαριστώ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 3L λεει η γιαμαχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MoJo_JoJo 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2014 Λίγο πολύ αλλά ντακσει.. Ευχαριστώ πολύ.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
achilleasv 774 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 14 , 2014 ρωτα οτι αλλο θες να απαντησεια και καποιος που το χει ενδιαφερομαι να αγορασω το εξ του χρονου και εγω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jason 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2014 Aν το παρεις παρτο με χυτες ζαντες και οχι με ακτινες για να μην σου σκανε τα λαστιχα Ισχυει κατι τετοιο; Σκανε τα λαστιχα απο ακτινες ή πλακα κανεις; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες