BdawG 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Γεια σας σκευτομαι μεσα στις επομενες μερες να αγορασω ενα τουονο 03-05 και θα κατεβω Αθηνα για να κοιταξω 2-3 που εχω βρει. Το θεμα ειναι οτι δεν ξερω που να το παω για ελεγχο, καθως δεν εχω ιδεα απο αθηνα.Οι κατοχοι απριλια εχουν να προτεινουν καποιο συνεργειο?Γενικα οποιαδηποτε γνωμη και γνωση για τουονο ευπροσδεκτη ή ακομα αν εχει καποιος να προτεινει καποιο συγκεκριμενο ακομα καλυτερα.Το μπατζετ ειναι γυρω στα 2500 , για κατι εξαιρετικα καλο ισως λιγο παραπανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.541 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Bill........... Αν θες τηλεφωνο πες μου. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2014 από τον GeorStrat 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Γιατρός Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BdawG 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 να υποθεσω οτι ο μπιλλ ειναι ο γιατρος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 να υποθεσω οτι ο μπιλλ ειναι ο γιατρος? Εεεεετσι.... Αν θέλεις τηλέφωνο, ρώτα τον GeorStrat Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Πως εχει γίνει τόσο μεγάλος θρύλος ο Bill? Και στο apriliabikers.gr ολοι γιαυτον παραμιλάνε. Εγω το πάω στον Ρομποτη στην Καλιρόης και είμαι παρα πολυ φχαριστημένος. Τωρα για ένα απλό έλεγχο που θέλεις να κάνεις, λογικά οποιοσδήποτε θα μπορεί να σε εξυπηρετήσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Στο μπιλ που ειπαν και οι προλαλησαντες. Δεν υπαρχει λογος να πας σε καποιο συνεργειο.Υ.Γ ο Ρομποτης απ ο,τι ειδα εχει πλεον sym. Δεν ξερω αν ασχολειται ακομα με aprilia. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2014 από τον Stathispsaltis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Βρε παιδιά συγγνώμη κιόλας.....άμα δηλαδή αρρωστήσει ή γεράσει ο Μπίλ και εγώ πάρω ένα Απρίλια πού την κεφαλή κλίνε μπορείτε να μου πείτε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Βρε παιδιά συγγνώμη κιόλας.....άμα δηλαδή αρρωστήσει ή γεράσει ο Μπίλ και εγώ πάρω ένα Απρίλια πού την κεφαλή κλίνε μπορείτε να μου πείτε? οπουδήποτε αλλού εκτός από αντιπροσωπία 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 οπουδήποτε αλλού εκτός από αντιπροσωπία Η Πιάτζιο δεν την έχει την Απρίλια? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
flaskas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Η Πιάτζιο δεν την έχει την Απρίλια? θα σε γελάσω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sunblock 387 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Στο μπιλ που ειπαν και οι προλαλησαντες. Δεν υπαρχει λογος να πας σε καποιο συνεργειο.Υ.Γ ο Ρομποτης απ ο,τι ειδα εχει πλεον sym. Δεν ξερω αν ασχολειται ακομα με aprilia. Απλα εβαλε και sym. Αλλα συνεχίζει να είναι επίσημος aprilia. Βρε παιδιά συγγνώμη κιόλας.....άμα δηλαδή αρρωστήσει ή γεράσει ο Μπίλ και εγώ πάρω ένα Απρίλια πού την κεφαλή κλίνε μπορείτε να μου πείτε? Ένα σωρό απριλιάδες υπάρχουν. Βρές έναν που να σου ταιριάζει. *Γκουχ* Ρομποτής-γαμάει-πηγαινέτο-στο-ρομποτη *γκουχ-γκουχ* Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.006 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 Κατάλαβα........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chris76 334 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 βρε καθίστε καλά . . . τον γεράσατε τον άνθρωπο . . . ούτε 35 δεν είναι ο Bill ! ! ! μ ά σ τ ο ρ α ς . - Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stathispsaltis 557 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Piaggio group ειναι και η aprilia. Επιβεβαιωνω για Ρομποτη. Εχει καλο μαστορακι! Αλλο καλο συνεργειο ειναι ο Αρμακολας. Απλα,προσωπικη αποψη ,τσιμπαει λιγο στα εργατικα.</p> Τροποποιήθηκε Ιούνιος 27 , 2014 από τον Stathispsaltis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BdawG 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 27 , 2014 τελικα μιλησα με τον Βασιλη και θα του στειλω να ελεγξει μερικα μηχανακια που εχω τσεκαρει και βλεπουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 τελικα μιλησα με τον Βασιλη και θα του στειλω να ελεγξει μερικα μηχανακια που εχω τσεκαρει και βλεπουμε. την καλυτερη δουλεια εκανες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φρανκι 3.262 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Εδώ πάνω είναι 2 παιδιά με tuono που ξέρω και στα μεγάλα σέρβις, το φορτώνουν μεταφορική και το στέλνουν στο Βασίλη 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 Εδώ πάνω είναι 2 παιδιά με tuono που ξέρω και στα μεγάλα σέρβις, το φορτώνουν μεταφορική και το στέλνουν στο Βασίλη επιβεβαιωνω και οχι μονο tuono και caponord και pegasus και και και 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dant3 4.180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2014 O bill Ποιος ειναι? παντως ενα καλο aprilia που το εχω χρειαστει αρκετες φορες και το παιδι ειναι αρκετα εξυπηρετικο,ειναι στη κατεχακη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve light 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 Καλησπέρα ομάδα ...κάτοχος caponord etv 1000 μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να βρω τον bill??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες