Jump to content
bihlas87

Ευρωπαϊκό γυμνό στα 3000-3500.

Recommended Posts

-Μv Agusta Brutale. Κι όμως υπάρχει ένα 750 με 3000 σε αγγελία.

http://www.car.gr/cl...s/view/5105804/

Καλησπέρα, δεν έχω να προσθέσω κάτι βασικό στην κουβέντα, απλά μόνο ότι το συγκεκριμένο μοτοσακό το είδα από κοντά για χάρη φίλου που το ήθελε και έχω να πω ΜΟΝΟΝ ένα:

ΔΥΣΚΟΛΗ επιλογή (εκτός εάν έχεις άλλα τόσα (3000€) για να το "φέρεις¨σε ανεκτά επίπεδα

Γράφω μόνο για το συγκεκριμένο της αγγελίας και όχι γενικά.

Κατα τα άλλα καλή επιλογή σου εύχομαι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Καλησπέρα, δεν έχω να προσθέσω κάτι βασικό στην κουβέντα, απλά μόνο ότι το συγκεκριμένο μοτοσακό το είδα από κοντά για χάρη φίλου που το ήθελε και έχω να πω ΜΟΝΟΝ ένα:

ΔΥΣΚΟΛΗ επιλογή (εκτός εάν έχεις άλλα τόσα (3000€) για να το "φέρεις¨σε ανεκτά επίπεδα

Γράφω μόνο για το συγκεκριμένο της αγγελίας και όχι γενικά.

Κατα τα άλλα καλή επιλογή σου εύχομαι.

τι θεματα εχει αυτο εσυ που το ειδες απο κοντα? γιατι λες οτι θελει αλλα τοσα χρηματα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λογικα θα θελει οτι αναλωσιμο εχει πανω αλλαγμα...

Σε τετοια μηχανη κοστιζουν αυτα.

Και ισως εχει και αλλη ζημια που δε φαινεται απο φωτο.

Τοσο φθηνα,θα εχει καποιο λογο που μενει τοσο καιρο απουλητο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

τι θεματα εχει αυτο εσυ που το ειδες απο κοντα? γιατι λες οτι θελει αλλα τοσα χρηματα?

Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να επεκταθώ εδώ (στο θέμα του παιδιού) αναλυτικά για το συγκεκριμένο...ίσως δεν ενδιαφέρει και κανέναν (εάν πάλι ενδιαφέρεσαι στείλε μου ένα πμ).

Απλά το έγραψα για να κατανοήσουμε ότι κανείς δεν χαρίζει τίποτα και όταν υπάρχει χαμηλή τιμή, αυτό γίνεται για κάποιο λόγο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να έχουν λιγάκι φαιρινγκ σε πηράζει δηλαδή? Και το τuono είναι σαν να έχει μάσκα ούτε σι άλλως

2 οικονομικές λύσεις

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5098034/ πιο συντηρητικό σχεδιαστικά και πιο πρακτικής φιλοσοφίας

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4441758/ ευρωπαικό μεν, αλλά πολύ ιδιαίτερο και μελλοντικό κλασσικό

μπορείς να περιμένεις και για κανένα τέτοιο

http://images.motorcycle-usa.com/PhotoGallerys/Raptor-1000---portrait---1.jpg

βγαίνουν που και που και σε αυτά τα χρήματα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν το cagiva εβγαινε με αλλη μαρκα πανω πιστευω θα ειχε μοσχοπουλησει.. ομορφο μηχανακι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

bihlas87 μπορείς να δοκιμάσεις και την τύχη σου με ένα 13χρονο ιταλόπουλο

και να δείς τι τύχη θα έχεις εκεί , δεν ήξερα ότι σε άφησε δυσαρεστημένο το sv ούτε λέω ότι

δεν συμβαίνει τίποτα στα ιαπωνικά ακόμα και αν τα συντηρείς σωστα

μια πρόχειρη ερευνα στο car για το ποσα μότο πωλούνται μεχρι πρό 13 χρόνων χωρίς ζημιά

honda 912

kawa 361

yama 815

suzi 320

bmw 200

ktm 71

aprilia 39

ducati 23

ότι και να λέτε εσείς τα νούμερα λένε άλλα , λυπάμαι

όσο για το ότι μοιάζει με ιταλικό το γράφουν σε διάφορα περιοδικά,όχι σαν τιμητικό σχόλιο αλλά σαν απομίμηση

προσωπικά ούτε που ξεχωρίζω όλα τα μοντέλα των ευρωπαικών διότι απλά δε με ενδιεφεραν

οπότε το σχέδιο μου φαίνεται ξεχωριστό

όσο και αν ενοχλει μερικούς εγώ ούτε ιταλική μηχανή έχω πάρει ούτε ευρωπαϊκό αυτοκίνητο

δυο corolla έχω αλλάξει και αν άλλαζα θα πηγαινα σε nissan mitsubishi κλπ, τα ευρωπαϊκα να τα χαίρεστε σας το εύχομαι

εγώ χαίρομαι τα ιαπωνικά όπως και πολύ άλλοι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και να δείς τι τύχη θα έχεις εκεί , δεν ήξερα ότι σε άφησε δυσαρεστημένο το sv ούτε λέω ότι

μια πρόχειρη ερευνα στο car για το ποσα μότο πωλούνται μεχρι πρό 13 χρόνων χωρίς ζημιά

honda 912

kawa 361

yama 815

suzi 320

bmw 200

ktm 71

aprilia 39

ducati 23

όσο για το ότι μοιάζει με ιταλικό το γράφουν σε διάφορα περιοδικά,όχι σαν τιμητικό σχόλιο αλλά σαν απομίμηση

προσωπικά ούτε που ξεχωρίζω όλα τα μοντέλα των ευρωπαικών διότι απλά δε με ενδιεφεραν

όσο και αν ενοχλει μερικούς εγώ ούτε ιταλική μηχανή έχω πάρει ούτε ευρωπαϊκό αυτοκίνητο

δυο corolla έχω αλλάξει και αν άλλαζα θα πηγαινα σε nissan mitsubishi κλπ, τα ευρωπαϊκα να τα χαίρεστε σας το εύχομαι

το μοναδικο σου κριτηριο δηλαδη σε μηχανακια και αυτοκινητα ειναι η αξιοπιστια...

και αφου δεν εχεις παρει ουτε ενα ευρωπαικο ποτε βγαινεις και τα κραζεις...

και παραθετεις αριθμους απο αγγελιες που δεν γραφουν οτι εχουν ζημια...

και τους συγκρινεις κιολας...

λες και μεχρι το 2001 τα ducati και τα honda που ειχαν πουληθει ηταν τα ιδια

και ολον αυτον τον παραλογισμο τον χρησιμοποιεις ως αποδειξεις λεγοντας "τα νουμερα λενε αλλα..."

:plaf:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

το μοναδικο σου κριτηριο δηλαδη σε μηχανακια και αυτοκινητα ειναι η αξιοπιστια...

και αφου δεν εχεις παρει ουτε ενα ευρωπαικο ποτε βγαινεις και τα κραζεις...

και παραθετεις αριθμους απο αγγελιες που δεν γραφουν οτι εχουν ζημια...

και τους συγκρινεις κιολας...

λες και μεχρι το 2001 τα ducati και τα honda που ειχαν πουληθει ηταν τα ιδια

και ολον αυτον τον παραλογισμο τον χρησιμοποιεις ως αποδειξεις λεγοντας "τα νουμερα λενε αλλα..."

:plaf:

Τι αλλο θα δουμε ρε φιλε..

:online2long:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν στεκει αυτο που λες για τον απλο λογο οτι η ετησια παραγωγη ολων των ευρωπαικων εταιριων δεν ειναι ουτε το 1/20 της παραγωγης της χοντα μονο, συν το γεγονος οτι μεσα στα 912 χοντα τα 300 παιζει να ειναι και παπιες, οταν εμεις συζηταμε για μοτο ανω των 650 κκ.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μια χαρα μιλανε τα νουμερα !! δεν ειδα κανενα bimota, ουτε mv agusta στη λιστα, Italian shit ! Honda for evah

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτάχτε το και μόνοι σας

στα κριτήρια είχα βάλει

1)μεχρι το 2001

2)χωρίς ζημιά

3)350 κυβικά και πάνω οπότε δεν έχει πάπιες

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κοιτάχτε το και μόνοι σας

στα κριτήρια είχα βάλει

1)μεχρι το 2001

2)χωρίς ζημιά

φιλε παρε το ρημαδι το suzuki σου και φυγε, τα πιο αξιοπιστα ειναι τα ducati...

εκανα το αντιθετο απο σενα στο car

1)μεχρι το 2001

2)με ζημιά

18 suzuki και κανενα ducati

:sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πες τα ρε George,το βγάλανε για πέταμα το τουονο κατι ειδικοί.σκεψου να το είχανε καβαλήσει κιόλας.

τη πρωτη γενια την καταντησαν για πεταμα οι συνεργειαδες και την δευτερη η απριλια ...

και ειναι και ατοπο να κανουμε οποιαδηποτε συσχετιση αναμεσα σε 620 και τουονο μονο και μονο επειδη ειναι και τα δυο ιταλικα... σαν μηχανακια εκει που τελειωνει το ενα αρχιζει το αλλο ... το 620 ειναι ενα φιλικο μηχανακι που μπορεις απλα να το κυνηγησεις παραπανω , ενω το τουονο ειναι ενα απολυτως μη φιλικο μηχανακι που θελει κυνηγι ...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)μεχρι το 2001

2)με ζημιά

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

:worshippy:

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην παίρνετε χόντα γελάνε κι οι χοντάκηδες.

Βάσει εμπειρίας, αν πλέρωνα για ότι πλέρωσα στο χόντα σε συνεργείο σε κανα 690 θα περνούσα καλύτερα. Κι ας χαλούσε παραπάνω, μια Τρίτη μάστορα δεν είναι τίποτα άμα περνάς καλά την υπόλοιπη βδομάδα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

honda 912

kawa 361

yama 815

suzi 320

bmw 200

ktm 71

aprilia 39

ducati 23

απο ερωτα παθος οδηγικη ευχαριστηση επιδοσεις εχεις ακουση?

α κ ο πεθερος μου που ειναι 75χρ μονο toyota....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βάσει εμπειρίας, αν πλέρωνα για ότι πλέρωσα στο χόντα σε συνεργείο σε κανα 690 θα περνούσα καλύτερα. Κι ας χαλούσε παραπάνω, μια Τρίτη μάστορα δεν είναι τίποτα άμα περνάς καλά την υπόλοιπη βδομάδα.

Το 690 εκτος απο 1-2 μλκιουλες(τρομπα βενζινης και κατι αλλο νομιζω), δε βγαζει τιποτα.

Τροποποιήθηκε από τον Angel13

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μην παίρνετε χόντα γελάνε κι οι χοντάκηδες.

Εσύ πρέπει να έχεις διχασμένη προσωπικότητα :crazy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε δεν στεκει αυτο που λες για τον απλο λογο οτι η ετησια παραγωγη ολων των ευρωπαικων εταιριων δεν ειναι ουτε το 1/20 της παραγωγης της χοντα μονο, συν το γεγονος οτι μεσα στα 912 χοντα τα 300 παιζει να ειναι και παπιες, οταν εμεις συζηταμε για μοτο ανω των 650 κκ.

Nα συμπληρώσω σε αυτό και άλλον έναν λόγο που τα ιταλικά και γενικότερα τα ευρωπαϊκά δεν ευδοκίμησαν στην Ελλάδα:

Ανύπαρκτες αντιπροσωπείες! Στην κυριολεξία όμως ανύπαρκτες.

Τα να έπαιρνε κάποιος εδώ ευρωπαϊκο μηχανάκι το '80 και αρχές του '90, υπο αυτές τις συνθήκες, ήταν το ίδιο ρίσκο με το να παίζεις ρουλέτα στο καζίνο.

Είναι λάθος λοιπόν φίλε Τιμολέων να βάζεις σαν κριτήριο το πόσες παλιές ιαπωνικές μηχανές κυκλοφορούν ακόμα.

Οσο για το gladius, εμένα προσωπικά μου αρέσει, αλλά σε καμία περίπτωση δεν συγκρίνεται με το ιταλικό design. Απλά προσπαθεί να το μιμηθεί, αποτυχημένα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

1)μεχρι το 2001

2)με ζημιά

μιλάμε για μεγάλο WIN! :lol: :lol: :D

ιν αδερ νιουζ, 57 κατασκευαστες πλυντηρίων συνιστούν Σκιπ, αυτοί (λογικά θα) ξέρουν :crazy:

Τροποποιήθηκε από τον Apisteftos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aπολαυστικοι εισθε μερικοι.... :grin: το χαρηκα το θεμα.

Y.Γ. Αν καποιοι εχουμε "γιαπωνεζικο" μην νομισετε οτι δεν γουσταρουμε τα ευρωπαϊκα, απλα φραγκα δεν εχουμε. Να μας κανετε παρεα λοιπον.

Τροποποιήθηκε από τον Zappa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

απο ερωτα παθος οδηγικη ευχαριστηση επιδοσεις εχεις ακουση?

α κ ο πεθερος μου που ειναι 75χρ μονο toyota....κάτι ξέρει

το γράφω πιο πριν ότι δε με ενοχλει να έχω 5-10 άλογα λιγότερα

αρκεί στα χρόνια που θα κρατήσω τη μοτο να μη πληρώσω τόσα

ουτως ώστε να μη με συμφέρει να την πουλήσω μετά

οπότε για εμένα η απόλυτη ομορφιά και η σούπερ δύναμη έρχονται σε δευτερη μοίρα

Άσε που δεν θεωρώ τα ιαπωνικά άσχημα υπάρχουν πληθώρα μηχανών

που μου αρέσουν σε ιαπωνικά αλλά ίσως δεν τα εκτιμάτε διότι έχουν

πουλήσει , το βλέπεις κάθε μέρα επι σειρά ετών και το βαριέσαι

πάρε TDM XT V-STROM και πάρα πολλά άλλα

ενώ βλέπεις απο κοντά aprilia shiver rsv και δεν ξέρω τι άλλο που είναι η πρώτη φορά που το βλέπεις

και νιώθεις λες και έχεις πάει σε έκθεση με σχέδια που δεν έχουν κυκλοφορήσει και είσαι ο πρώτος που τα βλέπει

ε ναί όταν βλέπω μια μότο πρώτη φορά την παρατηρώ-θαυμαζω και ναί όμορφα μπορεί να είναι αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ προτιμώ ιαπωνικα

τι και αν δεν έχει upsdide down κυνδινευω λιγότερο να χάσω λάδια απο τσιμούχες αλλα βέβαια ενας valentino rossi

με συμβατικα πιρούνια και ζάντες αλλουμινίου και όχι μαγνησίου

028257_Ducati_Monster_696_vs_Suzuki_Gladius_Body_double.jpg?640x400

Μr slow αυτο που λές με τα συνεργεία δεν το γνωρίζω ,έχω σπουδάσει μηχανικός αυτοματισμού

και πάντα τα σέρβις-επισκευές τα έκανα μόνος μου

(έχω πάει δυο φορές σε συνεργείο λόγο χρόνου και για συγκεκριμένα πράγματα )

GEE

συγνώμη έχεις 320 χωρίς ζημιά και 18 με ζημιά σου φαίνονται πολλές??

να τονίσω ότι δεν είμαι φαν της suzuki συγκεκριμένα αλλά γενικά των ιαπωνικών για εμένα (αξιοπιστων )αυτομοτο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

GEE

συγνώμη έχεις 320 χωρίς ζημιά και 18 με ζημιά σου φαίνονται πολλές??

αυτο με το car μην το συνεχιζεις γιατι πιστευω οτι δεν εχει απολυτως κανενα νοημα...και οσο για την ερωτηση που μου κανεις να σου απαντησω οτι ποτε δεν ειπα οτι τα suzuki η τα ιαπωνικα ειναι ζημιαρικα, το αντιθετο μαλιστα

απλα με ενοχλει η κλασσικη ακυρη ατακα "ευρωπαικο-χαλαει" η οποια εχει μεινει κουσουρι απο παλιες εποχες που τα πραγματα ηταν διαφορετικα σε πολλους τομεις και ακουγεται απο ατομα που κατα βαση δεν ειχαν ποτε επαφη με ευρωπαικα

επισης μην επεκτεινεις την κουβεντα στα αυτοκινητα γιατι αμα πας να παρεις nissan οπως ειπες πιο πριν, επειδη ειναι γιαπωνεζικο και δεν βγαζει προβληματα θα γελαει και το παρδαλο κατσικι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα