Jump to content
Xcite1995

Ραγισμα καρτερ!!!

Recommended Posts

Φιλε ο μάστορας την εκανε τη συγκεκριμένη επισκευή αλλα τίποτα ,οπότε όπως λέει και στο βίντεο μπλεξαμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παιδιά μόλις μίλησα με τον μηχανικό και οι λύσεις ειναι οι εξής:ή να βάλω καινούριο καρτερ ή να βάλω ενα μεταχειρισμένο το οποίο όμως ειναι σαν καινούριο σχεδόν άθικτο .Το καινούριο καρτερ κοστίζει 70€ ενώ αυτο 20€ .Ολη η δουλεια με το μεταχειρισμένο τα βγει 120€ ενώ με το καινούριο 170€ Εγω κλίνω προς το μετάχειρισμενο καρτερ και λόγω λεφτών αλλα και επειδη ειναι σε άριστη κατάσταση.Εσεις τί μου προτείνεται;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν είναι γνήσιο, καινούργιο.

Στο δικό μου μηχανάκι επέλεξα μεταχειρισμένα διότι η διαφορά τιμής ήταν τεράστια ( 1.050€... ). Όμως δεν ξέρεις τι κόπωση υλικού μπορεί να έχει υποστεί το μεταχειρισμένο και κατά τη γνώμη μου δεν αξίζει η αβεβαιότητα γιά ένα 50άρικο.

Αν μιλάς γιά ιμιτασιόν καινούργιο και μεταχειρισμένο γνήσιο, τότε μάλλον θα επέλεγα το μεταχειρισμένο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Φιλε τσαμπα σου βγηκε,μονο 100ε εργασια για λυσιμο μοτερ στην μεση??Εγω ειχα πληρωσει 250 για αυτην την δουλεια χωρις τα υλικα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κατάφερα να ραγίζω τα αλουμινένια καρτερ .Αυτο είχε ως αποτέλεσμα να στάζει.

Εδω παιδια μιλαει για ραγισμα καρτερ και οχι οτι χαλασαν οι στροφες οποτε ειναι φυσικο οτι μονο με αλλαγη καρτερ επισκευαζεται. Αν ηταν μονο η βιδα ο τροπος που αναφερατε θα ελυνε το προβλημα. Κοιτα μονο πιο καρτερ ειναι για τους αριθμους του κινητηρα. Παντως πεταμενα λεφτα πραγματικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όντως η δουλεια βγήκε σε αρκετά καλή τιμή .Ουσιαστικα ο μάστορας για λύσιμο μοτερ παίρνει 100€.Παιδια ηθελα να ρωτήσω τωρα που θα αλλάξω καρτερ τα καπάκια δεξιά και αριστερά απο το σκελετό θα μείνουν.Δηλαδη εκεί που γράφεται το λογότυπο;;Η θα αλλαχτουν και αυτα;;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά αφού τσεκαρα το μεταχειρισμένο καρτερ τελικά είπα στο μάστορα να το περάσει .Κοστος ζημιάς:120€(μαζί με καινουρια λάδακια μέσα Χαχαχαχα )Αποπεράτωση λογικά αύριο.Πως σας φάνηκε η μικρό περιπέτεια μου;;Παντως για μένα αποτέλεσε ενα καλό ....μάθημα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το παθημα εγινε μαθημα,το καλο ειναι οτι βρηκες καλο μηχανικο και σε καλη τιμη οποτε την εβγαλες φτηνα φιλε,στον δικο μου μηχανικο δεν την εβγαζες με κατω απο 300ε

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ο μηχανικός ειναι πολυ καλός και οικογενειακός φίλος ,Γι'αυτο μου βγήκε το λιγο η ζημιά.Το καρτερ που μου έβαλε το βρήκε ο ίδιος και ειναι τζιτζι.Μου το χρέωσε ενα 20αρικο μόνο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω και γω κατι σχετικο/ασχετο, ποσο σφιγγεις τη βιδα του καρτερ σε παπι με απλο κλειδι και χωρις manual η κατι τετοιο??

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

να ρωτησω και γω κατι σχετικο/ασχετο, ποσο σφιγγεις τη βιδα του καρτερ σε παπι με απλο κλειδι και χωρις manual η κατι τετοιο??

Την βιδωνεις με το χερι οσο παει αφου εχεις καθαρισει καλα και τα σπειρωματα της βιδας και τα σπειρωματα του καρτερ και εχεις αλλαξει την χαλκινη ροδελα που εχει η βιδα, και μολις φτασει στο τερμα η βιδα (να πατησει δηλαδη τα καρτερ) την βιδωνεις αλλο ενα 1/8 της περιστροφης και ειναι ενταξει. Μετα απο μια βολτα κοιτας εαν εχεις διαρροη. Κανονικα χρειαζεσαι δυναμοκλειδο για να εισαι ενταξει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την βιδωνεις με το χερι οσο παει αφου εχεις καθαρισει καλα και τα σπειρωματα της βιδας και τα σπειρωματα του καρτερ και εχεις αλλαξει την χαλκινη ροδελα που εχει η βιδα, και μολις φτασει στο τερμα η βιδα (να πατησει δηλαδη τα καρτερ) την βιδωνεις αλλο ενα 1/8 της περιστροφης και ειναι ενταξει. Μετα απο μια βολτα κοιτας εαν εχεις διαρροη. Κανονικα χρειαζεσαι δυναμοκλειδο για να εισαι ενταξει...

σ ευχαριστω για την απαντηση!! αλλα τωρα επειδη εγινε η μακακια μηπως ξερεις να μου πεις τη γνωμη σου στην παρακατω ερωτηση που χα κανει σε αλλο θεμα? :

Να ρωτησω..!

για αλλαγη καρτερ και οτι συνεπαγεται οπως μου πε ο μαστορας (φλατζα, τσιμουχες)

και εργασια ειναι λογικη τιμη 180 ευρω περιπου?? η να ρωτησω κι αλλου..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Επεσες στον ανθρωπο που δεν πηγε το μηχανακι ποτε σε συνεργειο γιατι τα φτιαχνω ολα μονος μου....

Μακαρι να ηξερα. Αλλα ακουγεται καλα. Κανε μια ερευνα αγορας πρωτα και μετα διαλεγεις σε ποιον θα πας

Ισως βρεις και πιο φθηνα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα