Nikos Garagounis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 Γεια σας! Μαζευω σιγα σιγα λευτα και σκεφτομαι να παρω κατι σε 4χρονο μεχρι 1500 ευρω εχετε κατι να προτεινετε? μεχρι στιγμης 1η επιλογη ειναι Crypton X σχετικα οσο πιο εργοστασιακο γινετε και να βαλω εγω καμια λεπτομερια μετα σιγα σιγα δεν χρειαζετε και πολλα το crypton...Ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 παπι θες? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Garagounis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 παπι θες? Ναι προς το παπι το κοβω γιατι μου αρεσει απλα θελω να δω και τι υπαρχει στις αλλες κατηγοριες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΚΤΜ 1.376 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 με 1500Ε παιρνεις καλο σκουτερ παιρνεις μετριο-καλο crypton x παιρνεις πολυ καλο innova i και σου μενουν κ ρεστα παιρνεις xt600. πολλα μπορεις να τσιμπησεις..Για τη χρηση το θες? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spiros!!! 2.505 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2014 1) εισαι σε λαθος θεμα 2) εγω θα επαιρνα καινουργιο το daytona 125 ειτε χωρις injection για να αποφυγω τυχον ζημια στο injection που θα τσουξει σε αντιθεση με καρμπυρατερ αλλωστε καρμπυρατερ με ιντζεξιον σε αυτα τα κυβικα δεν εχουν διαφορα ειτε θα επαιρνα το daytona injection. κουτα και τα δυο http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm http://www.gorgolis.gr/dy125rs.htm http://www.gorgolis.gr/sprinterEFI.htm μπορει σαν ποιοτητα να μην συγκρινονται με το crypton (που για εμενα ειναι υπερτιμημενο) αλλα σαν αξιοπιστια ειναι πολυ καλα και ανταλακτικα με την σεσουλα. αλλιως θα πηγαινα αυστηρα σε kawasaki παπι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kalimera8764 1.984 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Με τετοιο τιτλο, θα μας βαλουν μεσα... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Garagounis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) με 1500Ε παιρνεις καλο σκουτερ παιρνεις μετριο-καλο crypton x παιρνεις πολυ καλο innova i και σου μενουν κ ρεστα παιρνεις xt600. πολλα μπορεις να τσιμπησεις..Για τη χρηση το θες? πολυ σωστος φιλε μου ευχαριστω να σε καλα. εγω το θελω για βολτες κυριως σχετικα μακρυνες αποστασεις να ειναι κατι κυριλε και ομορφο 1) εισαι σε λαθος θεμα 2) εγω θα επαιρνα καινουργιο το daytona 125 ειτε χωρις injection για να αποφυγω τυχον ζημια στο injection που θα τσουξει σε αντιθεση με καρμπυρατερ αλλωστε καρμπυρατερ με ιντζεξιον σε αυτα τα κυβικα δεν εχουν διαφορα ειτε θα επαιρνα το daytona injection. κουτα και τα δυο http://www.gorgolis.gr/sprinter.htm http://www.gorgolis.gr/dy125rs.htm http://www.gorgolis.gr/sprinterEFI.htm μπορει σαν ποιοτητα να μην συγκρινονται με το crypton (που για εμενα ειναι υπερτιμημενο) αλλα σαν αξιοπιστια ειναι πολυ καλα και ανταλακτικα με την σεσουλα. αλλιως θα πηγαινα αυστηρα σε kawasaki παπι... χμμ ειναι μια σκεψη και αυτη αλλα ειχα sprinter και το πουλισα για να παρω κατι διαφορετικο, ξεχασα να το αναφερω αυτο Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον Nikos Garagounis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με μια μικρή αύξηση στο αρχικό ποσό μπορείς να πάρεις καινούργιο επώνυμο παπί με ότι αυτό συνεπάγεται: - kawasaki joy-r 125 - kawasaki kazer 115 - modenas kriss 125 - yamaha crypton 110 Τροποποιήθηκε Ιούνιος 4 , 2014 από τον strokt up 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikos Garagounis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 4 , 2014 Με μια μικρή αύξηση στο αρχικό ποσό μπορείς να πάρεις καινούργιο επώνυμο παπί με ότι αυτό συνεπάγεται: - kawasaki joy-r 125 - kawasaki kazer 115 - modenas kriss 125 - yamaha crypton 110 ειναι μια εκδοχη κ αυτη (Y) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Parhs 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 17 , 2014 (τροποποιήθηκε) Με μια μικρή αύξηση στο αρχικό ποσό μπορείς να πάρεις καινούργιο επώνυμο παπί με ότι αυτό συνεπάγεται: - kawasaki joy-r 125 - kawasaki kazer 115 - modenas kriss 125 - yamaha crypton 110 Το crypton 110 τι λέει γιατι μονο για το x βλεπω; Σε modenas δε θα πήγαινα ξανά πάντως(φτηνα περιφεριακά - βλαβες). Επίσης σε σχέση με το crypton 110 έχει λιγο λιγοτερη ροπή στις προδιαγραφες τουλάχιστον.Στο kawasaki εχω ακουσει καποια θέματα στο zx 130 που δε ξέρω αν ισχυουν και τώρα.. Τροποποιήθηκε Ιούνιος 17 , 2014 από τον Parhs Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tomasxd 539 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 Το crypton 110 τι λέει γιατι μονο για το x βλεπω; Σε modenas δε θα πήγαινα ξανά πάντως(φτηνα περιφεριακά - βλαβες). Επίσης σε σχέση με το crypton 110 έχει λιγο λιγοτερη ροπή στις προδιαγραφες τουλάχιστον.Στο kawasaki εχω ακουσει καποια θέματα στο zx 130 που δε ξέρω αν ισχυουν και τώρα.. τι εχεις ακουσει για το kawasaki?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 τι εχεις ακουσει για το kawasaki?? Το crypton 110 τι λέει γιατι μονο για το x βλεπω; Σε modenas δε θα πήγαινα ξανά πάντως(φτηνα περιφεριακά - βλαβες). Επίσης σε σχέση με το crypton 110 έχει λιγο λιγοτερη ροπή στις προδιαγραφες τουλάχιστον.Στο kawasaki εχω ακουσει καποια θέματα στο zx 130 που δε ξέρω αν ισχυουν και τώρα.. Το crypton 110 είναι τελείως ψόφιο....με το ζόρι 100χμ και επιτάχυνση σκούτερ.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
strokt up 1.284 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) τι εχεις ακουσει για το kawasaki?? Το joy-r ή το Kaze-r; Για το 2ο υπάρχει ένα θέμα στο φόρουμ που μπορείς να βρείς ότι θές, για το πρώτο είχε κάνει ένα συγκριτικο το μοτο-τριτη με το crypton που ειναι και στα ιδια λεφτα και βγήκε πρώτο..........δεν μπορω να το βρω τωρα, δες αυτο EDIT: το βρήκα.... Τροποποιήθηκε Ιούνιος 18 , 2014 από τον strokt up 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες