Jump to content
Gverse

Kawasaki z800e 35kw Review

Recommended Posts

Μέγιστη ιπποδύναμη 70.0 kW {95 PS} / 9,500 rpm Έκδοση μειωμένης ισχύος 35 kW

Για τους αναβάτες που κάνουν την είσοδό τους στη μεσαία κατηγορία των supernaked μοτοσυκλετών, υπάρχει τώρα μια πραγματικά ξεχωριστή πρόταση σε επίπεδο στυλ και επιδόσεων, το Z800 e version. Διαθέσιμο είτε με ισχύ 70Kw είτε με 35 Kw (πλήρως συμβατή με δίπλωμα Α2), το Ζ800 e version θα εμπνεύσει αυτοπεποίθηση, με τον ισορροπημένο συνδυασμό κινητήρα-πλαισίου, καθιστώντας την εμπειρία "Ζ" προσιτή σε όλους.

ΠΗΓΗ

Όλα τ' άλλα, είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Λοιπον Παιδες καλημερα σας !!!

Οπως ειχα πει μολις παρω την μηχανη θα σας γραψω τις εντυπωσεις μου, των πρωτων χιλιομετρων τουλαχιστον :P

Το z καταρχην εχει (κατ εμε) τρομερη θεση οδηγησης και ανετη για streetfighter Μηχανη ...

Πολυ μαλακο συμπλεκτη , πολυ "μαλακο" κιβωτιο , με ανεση στις αλλαγες των ταχυτητων ...

Καθως ειμαι λοιπον στο στρωσιμο και διαβαζοντας το manual , μου εκανε εντυπωση το οτι αναφερεται :

0-800χλμ 4000 κοφτης

800-1600 6000 κοφτης

Και η ντιζα του γκαζιου κανει μια κινηση 1-2 εκατοστων το πολυ ! ( για το στρωσιμο να υποθεσω ?!??)

( Σημειωτεο το οτι εχω το κιτ μειωσης της ιπποδυναμης οποτε max 6000rpm)

Το φαναρι του φρενου στο πισω μερος βεβαια ειναι για να ξετρελαθεις ...Δυο Ζ αντικριστα υπερφωτινα με led !! :mB_kalo_e:

Για τα φρενα θα προτιμουσα να σας πω σε λιγο καιρο ( αν και φαινονται αρκετα καλα ) , απλα περιμενω να πατησουν και λιγο τα τακακια στη δισκοπλακα.. :grin:

Σε καθε περιπτωση ακομη και στο στρωσιμο που παω σαν κυρια και μεχρι 80 το μηχανακι με εχει εντυπωσιασει αρκετα :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και η ντιζα του γκαζιου κανει μια κινηση 1-2 εκατοστων το πολυ ! ( για το στρωσιμο να υποθεσω ?!??)

( Σημειωτεο το οτι εχω το κιτ μειωσης της ιπποδυναμης οποτε max 6000rpm)

Υποψιάζομαι περιοριστική βίδα είτε μέσα στην ίδια την γκαζιέρια, είτε στο ράουλο-καρούλι των ντιζών στην τετράδα του ψεκασμού. Δεν το ψάχνεις μπας και αυτό είναι όλος κι όλος ο περιοριστής ιπποδύναμης; :tooth:

Καλοτάξιδο ;)

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σας ευχαριστω ολους .. ( μολις μπω απο pc θα σας βαλω και φωτο ) :grin:

Δυστυχως δεν ειναι μονο αυτο φιλε FlyingInADream καθως το κιτ χρεωνοταν 250+ την εγκατασταση :P

Πρεπει να ειναι μικρο παραλληλο εγκεφαλακι με μια φισα + τον κοφτη στη ντιζα που λες :P

Αλλα θα το στρωσω πρωτα και μετα θα τα βγαλω ... Παντως ο μηχανικος της καβασακι ειπε πως επειδη ειναι τετοια η μειωση , αποδιδει τα 40 αλογα απο το ρελαντι :mB_kalo_e: χαχαχαχα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλοριζικο φιλε μου περιμενουμε φωτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!παιδiα 250 το κιτ???? λογικο ακουγεται και μετα η αφαιρεση ποσο λετε να κοστιζει γτ στο car.gr που κοιταζα για ΜΤ-07 ΕΛΕΓΕ πως κοστιζει 1000 ευρω .... ελπιζω να μην ισχυει το ιδιο και για το Ζ800 ! οπως και να χει φιλε μου εκανες τελεια επιλογη .. αντε να περασουν οι μηνες να παρω κι εγω το δικο μου :3 ...!!!!!!!!!!!!!!

Τροποποιήθηκε από τον kontopidisalexandrosmagkas

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παντως ο μηχανικος της καβασακι ειπε πως επειδη ειναι τετοια η μειωση , αποδιδει τα 40 αλογα απο το ρελαντι :mB_kalo_e: χαχαχαχα

Κι άλλος άσχετος μάστορας?

Το ότι κόπηκε η ιπποδύναμη ψηλά δε σημαίνει πως γέμισε η καμπύλη ροπής και ιπποδύναμης χαμηλά.

Θα απαιτούσε αλλαγές σε εκκεντροφόρους (χρονισμό κ βύθισμα βαλβίδων) συμπίεση, σώματα ψεκασμού κλπ

Στην πραγματικότητα, αν θες να δεις πως αποδίδει το κομμένο μοτέρ σου, δες τις καμπύλες ροπής και ιπποδύναμης του ανοιχτού z800e, βάλε μια κάθετη γραμμή στις 6K rpm, κοίτα το πανηγύρι 1--> 6krpm κ θα είσαι σχεδόν (+-5%) μέσα.

Προσωπικά θα έλεγα πως στο ρελαντί θα είσαι κάπου στους 10 ίππους............

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος ο Γιαννης....

Καλοταξιδο φιλε και μεγαλη προσοχη στην αρχη μεχρι να συνηθησεις τον ογκο,το βαρος και την δυναμη του.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το επιπλέον κουτάκι, παίζει να είναι απλά ένα φίλτρο συχνότητας, που παρεμβάλεται στην καλωδίωση, ανάμεσα στον αισθητήρα θέσης στροφαλοφόρου και την ηλεκτρονική.

Μόλις περάσει η συχνότητα των παλμών του αισθητήρα μια τιμή (που αντιστοιχεί στις 6000rpm ή όποιο άλλο όριο έχει το περιορισμένο μοτέρ), μηδενίζει τον παλμό, οπότε διαβάζοντας μηδέν η ηλεκτρονική δεν δίνει κι αυτή ανάφλεξη-τροφοδοσία.

Οπότε χρεώνουν 250 ευρώ για ένα φίλτρο συχνότητας (2-3 αντιστάσεις, ένα πηνίο, ένας πυκνωτής) κόστος παραγωγής ούτε μισό ευρώ και μια βίδα που στοπάρει το γκάζι.

Σαν δεν ντρέπονται από παντού να βγάζουν οκ, αλλά όχι κι έτσι βρε παιδιά...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κακα τα ψεματα καπως ετσι πρεπει να ειναι τα πραματα...

Η Ντιζα μου εχει σιγουρα στοπ παντως.. στο πρωτο σερβις στα 800-1000 που θα το εχω παει θα σας πω ακριβως για να τα βρω ολα εκει με τον μαστορα της καβασακι , γιατι αλλιως δεν θα βγαλουμε ακρη :P

Ksino1100 φιλε ετσι μου ειπα και ετισ λεω.... Εννοειται πως μου φανηκε κουλο, γιατι παιζει ουτε το κανονικο version να βγαζει 40 αλογα απο το 0 ...

Μαλλον αλλα λογια να αγαπιομαστε θα ελεγε και αυτος :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ksino1100 φιλε ετσι μου ειπα και ετισ λεω.... Εννοειται πως μου φανηκε κουλο, γιατι παιζει ουτε το κανονικο version να βγαζει 40 αλογα απο το 0 ...

Μαλλον αλλα λογια να αγαπιομαστε θα ελεγε και αυτος :P

Κάπου στα 20 άλογα βγάζουν τα ZZR1400 στην περιοχή του ρελαντί ±200rpm.

Λες το Z800 (όχι το απελευθερωμένο Z800e) να βγάζει....40?

Ωωω ναι...Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε ήταν κι αυτός :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την ανεβάζεις σε κάποιο site για ανέβασμα φωτό ή και και στο Facebook σου ακόμα αν έχεις με ρύθμιση δημόσια όμως,

και μετά κοπιάρεις από εκεί που την ανέβασες το λινκ της φωτό απευθείας (όχι της σελίδας που έχει την φωτό, την φωτό σκέτη το λινκ) στο πεδίο που ανοίγει πατώντας το κουμπάκι με την εικονίτσα εδώ που γράφεις το κείμενο, στην δεύτερη σειρά με εικονίδια, το 11 από αριστερά στα δεξιά.

Τροποποιήθηκε από τον FlyingInADream

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Z800.jpg

Z800.jpg

Αυτες ειναι οι πρωτες που εχω τραβηξει και σας χρωσταω και μερικες απο πισω προς τα εμπρος γιατι επιβαλεται :mB_kalo_e:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοριζικη! Για πες καμια πρωτη εντυπωση για το πως τραβαει το φιμωμενο Z...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ειστε καλα παιδες !!! ευχομαι και εσεις να εχετε τη μηχανη που επιθυμειτε !!!

Καλοριζικη! Για πες καμια πρωτη εντυπωση για το πως τραβαει το φιμωμενο Z...

Γενικοτερα ανεφερα παραπανω τις πρωτες μου εντυπωσεις .. αλλα οπως ολα δειχνουν το "φιμωμα" ειναι μονο στην ντιζα του γκαζιου και με καμια ψιλομαιμουδια απο το διαγνωστικο της εταιριας...

δηλαδη σκεψου το γκαζι παει στο 1/3 της διαδρομης και οι στροφες πανε μονο μεχρι 6000, οποτε για ελλαδα δεν νομιζω καποιος να το αφηνε ετσι :P

Εγω προσωπικα αν ειναι μονο αυτο , μετα το πρωτο σερβις θα το ξεκλειδωσω ....

Κατα τ'αλλα πολυ ροπη ακομη και το κλειδωμενο ( αλλωστε 4 κυλινδροι ειναι αυτοι )

Πολυ ωραιος ηχος!!!( ακομη και μεχρι τις 4000 στροφες που το παω στο στρωσιμο ) .. να συμπληρωσω πως οτι, οταν αφηνεις το γκαζι και φρεναρει με την ταχυτητα που εχεις μεσα κανει το σφυριγμα του tiger και του street triple σε ενα βαθμο :mB_kalo_e:

Τα υπολοιπα νομιζω τα εχω σημειωσει ολα στο παραπανω ποστ ...

Τροποποιήθηκε από τον xronisG

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να ειστε καλα παιδες !!! ευχομαι και εσεις να εχετε τη μηχανη που επιθυμειτε !!!

Γενικοτερα ανεφερα παραπανω τις πρωτες μου εντυπωσεις .. αλλα οπως ολα δειχνουν το "φιμωμα" ειναι μονο στην ντιζα του γκαζιου και με καμια ψιλομαιμουδια απο το διαγνωστικο της εταιριας...

δηλαδη σκεψου το γκαζι παει στο 1/3 της διαδρομης και οι στροφες πανε μονο μεχρι 6000, οποτε για ελλαδα δεν νομιζω καποιος να το αφηνε ετσι :P

Εγω προσωπικα αν ειναι μονο αυτο , μετα το πρωτο σερβις θα το ξεκλειδωσω ....

Κατα τ'αλλα πολυ ροπη ακομη και το κλειδωμενο ( αλλωστε 4 κυλινδροι ειναι αυτοι )

Πολυ ωραιος ηχος!!!( ακομη και μεχρι τις 4000 στροφες που το παω στο στρωσιμο ) .. να συμπληρωσω πως οτι, οταν αφηνεις το γκαζι και φρεναρει με την ταχυτητα που εχεις μεσα κανει το σφυριγμα του tiger και του street triple σε ενα βαθμο :mB_kalo_e:

Τα υπολοιπα νομιζω τα εχω σημειωσει ολα στο παραπανω ποστ ...

Καλορίζικο το μοτόρι και πραγματικά είναι κουκλί, την ροπή οι 4K που την είδαν, θα ήθελα να ξέρω, για να χτυπήσω και εγώ ένα και να μην είναι το 1400. :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλοταξιδο....παντα ορθιοι με πολλα και καλα χιλιομετρα.

κανει το σφυριγμα του tiger και του street triple σε ενα βαθμο :mB_kalo_e:

Θα το θελε...... :grin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε ενταξει μην το παιρνετε και ετσι χαχαχχα :crazy:

Φαινεται ειναι η αλλαγη απο τα μικρα κυβικα προφανως , και απο την αλλη το οτι ακομα δεν μπορω να το ανοιξω οπως πρεπει :P

1400 ε ? χαχαχαχα :shoot::blush2:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Χάχα! Υπεροχη μηχανή να την προσεχεις και να προσεχεις, σιγά σιγά όλα θα γίνουν μην βιάζεσαι.

Τώρα πως κατάφερες με μια πρόταση να ξυπνήσεις την οργή όλων των τρικύλινδρων του forum :P ...., φταίει ο δικαιολογημένος ενθουσιασμός! :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα