Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 (τροποποιήθηκε) Φιλαράκια μου γειά σας, λατρευτοί μου συμφορουμίτες και συμφορουμίτισες το όνειρο μας γίνεται πραγματικότητα. Σε δύο εβδομάδες από σήμερα η πρώτη Πανελλήνια συνάντηση των απανταχού CBάδων θα είναι γεγονός. Παρακαλείσθε να συμμετέχετε όλοι σ' αυτήν την εμπειρία ζωής έτσι ώστε την επομένη, στις 2 του Ιούνη όπου έχει γενέθλια το post "Honda CB500X" του αγαπητού Giorge266 να το κατακλήσουμε με φωτογραφίες από αγκαλιές και φιλιά. Λόγω του ότι η πλειοψηφία των κατόχων CB500X βρίσκεται στην Αθήνα η συνάντηση θα λάβει χώρα πέριξ αυτής. Αυτό όμως επουδενί δεν εμποδίζει τους συναδέλφους στην Β.Ελλάδα να κανονίσουν την δική τους συνάντηση. μέσα από αυτό το post. To timing της συνάντησης είναι super, ο καιρός θα είναι τέλειος και με καλή διάθεση θα περάσουμε αξέχαστα!!! :greece: Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 ζηλευω ζηλευω ζηηηηηηηλευω........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ghostkon 8.431 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 καλα να περασετε μαγκες και να το ευχαριστηθειτε...μια μικρη συμβουλη μονο που αν θελετε την ακουτε. γιατι αφηνετε στην απ'εξω τα αδελφακια CB500R και CB500F? γιατι μονο CB500X? λεω εγω τωρα... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 18 , 2014 καλα να περασετε μαγκες και να το ευχαριστηθειτε...μια μικρη συμβουλη μονο που αν θελετε την ακουτε. γιατι αφηνετε στην απ'εξω τα αδελφακια CB500R και CB500F? γιατι μονο CB500X? λεω εγω τωρα... Προς θεού ΔΕΝ τα αφήνουμε στην απ' έξω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα λόγω ώστε να μην έρθουν και αυτοί!!! Η συνάντηση δεν είναι τσιφλίκι κανενός για να λέμε, ναί θα έρθει αυτός αλλά όχι ο άλλος. Μακάρι ακόμη να έρθουν και τα NC, π.χ ο Whiteyez είμαι σίγουρος ότι θα θέλει να πάει στη συνάντηση της Β. Ελλάδος γιατί έχει ενδιαφερθεί για το CB500 κατά καιρούς. Πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα μέλη συμφωνούν στο κεντρικό νόημα των όσο λέω. Μάλιστα θα μπώ στα post των CBR500R/F,NC και θα τους ενημερώσω ανάλογα. Ο τίτλος του post είναι καθαρά τυπικός με την έννοια δηλαδή ότι το θέμα της συνάντησης ξεκίνησε από το post του CB500X. Η διάθεσή μας είναι να συμπεριλαμβάνουμε όλο και περισσότερους και όχι να αποκλείουμε. Ναί ήταν λάθος μου που δεν το ανέφερα από την αρχή, τώρα όμως το συζητήσαμε, το αναλύσαμε, το θέμα θεωρείται λήξαν και προχωράμε παρακάτω. Επόμενο θέμα προς συζήτηση είναι ο τόπος συνάντησης (τι, πού, πως, πότε & γιατί) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos Mark 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 19 , 2014 Για να δούμε πόσοι θα καταφέρουμε να βρεθούμε ! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Καλημέρα! Λοιπόν για να μην το κουράζουμε ,προτείνω να δηλώσουμε είτε εδώ είτε με π.μ. στον Στάθη μια και το ανέλαβε ένα όνομα (τυπικό), σημείο εκινησσης(περιοχή) και εκείνος να ορίσει τόπο συνάντησης και μια φυσιολογική ώρα για να μπορούν όλοι να προγραμματιστούν. Εγώ θα ξεκινήσω από Χαλκίδα! Αν μπορούσαν οι διαχειριστές ή κάποιος σύντροχος από το site να προτείνει και κάποιο μαγαζί με εξωτερικό χώρο (parking) ώστε να ασχοληθούμε και με τις μηχανές θα ήταν πολύ καλό! Υ.Γ. προς giorgos266 Αν μας κανονίσεις δωμάτια σε τιμή πακέτου και τα εισητήρια του πλοίου, ένα τριήμερο ή Σ.Κ. αναλαμβάνω να κάνουμε απόβαση στο νησί σου! ΑΑΑΑΑΑ και ούζο με εδέσματα!!!!!! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DidieR 123 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Αλλαξε επικεφαλιδα και για cb500f-rΑλλαξε επικεφαλιδα και για cb500f-r 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για να αποφασίσουμε που θα πάμε θα πρέπει να ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε εκεί που θα πάμε! Παραθέτω ένα δικό μου σκεπτικό. Λοιπόν λέω εγώ π.χ ότι θέλουμε να κάτσουμε σε καφετέρια όπου θα είναι αρχικά το σημείο συγκέντρωσης. Θα πρέπει να είναι σε ένα ανοιχτό μέρος να αράξουμε τις μηχανές, να έχει ωραία θέα και να είναι σχετικά κοντά στην Αθήνα έτσι ώστε όποτε μπορεί ο καθένας να έρθει να μας βρεί. Το μέρος αυτό, λέω εγώ, μπορεί να είναι η Βάρη, ο Αγ.Δημήτριος, ο Σχινιάς (είναι super) κλπ. θα το δούμε στη συνέχεια αυτό. Βρίσκουμε λοιπόν εκεί μιά ωραία καφετέρια καθόμαστε μέχρι τις 13:00 ξέρω 'γω, μαζευόμαστε όσοι μαζευτούμε και μετά την κάνουμε για μάσα π.χ, λέω εγώ, στη Νέα Μάκρη, (να κάνουμε και την βολτούλα μας). Αφού λοιπόν φάμε τα σουβλάκια και τις μπριζόλες μας αράζουμε (στη Ν.Μάκρη πάλι) σε μία από τις δύο καφετέριες που θα δείχνει το MotoGP Ιταλίας και πίνουμε και την μπυρίτσα μας :D . Μετά από κει θα πάμε βολτούλα, παγωτάκι, απογευματάκι και επιστροφή στο σπιτάκι... Αυτή ήταν μία πρώτη δικιά μου σκέψη, γράψτε και τις δικές σας. Υπόψιν, στα μέρη εκείνα δεν έχω πάει και θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μας πεί δύο λόγια πιό συγκεκριμένα για εκείνα τα μέρη. Αυτά.... Τροποποιήθηκε Μάιος 20 , 2014 από τον stathis78 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 20 , 2014 Και η Αγ Μαρινα μετα τον Σχοινια ειναι πολυ ομορφα.Αλλα εαν δεν θελετε θεα λιμανι μπορειτε να το κανετε μια βολτα απο Πεντελη-Διονυσο-Ν Μακρη για λιμνη Μαραθωνα. Βεβαια η διαδρομη μπορει να γινει και απο Αγ Στεφανο. Μετα κατεβαινετε Ν Μακρη για μασα (υπαρχουν και ψησταριες και ταβερνες) αλλα πολυ φοβαμαι οτι εαν ο αγωνας ειναι στις 15:00 δεν θα προλαβετε να φατε με την ανεση σας και θα σας κατσει στο στομαχι απο την βιασυνη σας.Εκτος και εαν ειστε στην καφετερια στην Ν Μακρη μεχρι τις 10:30, φυγετε κατα τις 12 για μασαμπουκα αλλα και παλι θεωρω οτι θα ειστε με την ψυχη στο στομα εκτος εαν αφησετε το φαι μετα τον αγωνα! Υπαρχει και η επιλογη του Λαυριου-Σουνιου (για καφε) Αυτα απο μενα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgos266 110 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Καλημέρα! Λοιπόν για να μην το κουράζουμε ,προτείνω να δηλώσουμε είτε εδώ είτε με π.μ. στον Στάθη μια και το ανέλαβε ένα όνομα (τυπικό), σημείο εκινησσης(περιοχή) και εκείνος να ορίσει τόπο συνάντησης και μια φυσιολογική ώρα για να μπορούν όλοι να προγραμματιστούν. Εγώ θα ξεκινήσω από Χαλκίδα! Αν μπορούσαν οι διαχειριστές ή κάποιος σύντροχος από το site να προτείνει και κάποιο μαγαζί με εξωτερικό χώρο (parking) ώστε να ασχοληθούμε και με τις μηχανές θα ήταν πολύ καλό! Υ.Γ. προς giorgos266 Αν μας κανονίσεις δωμάτια σε τιμή πακέτου και τα εισητήρια του πλοίου, ένα τριήμερο ή Σ.Κ. αναλαμβάνω να κάνουμε απόβαση στο νησί σου! ΑΑΑΑΑΑ και ούζο με εδέσματα!!!!!! Μολις μπηκα σπιτι μετα απο 48ωρη ασκηση.. και με εβαλες σε σκεψεις.. μπορω και φυσικα εχω μεγαλο χωρο να σας φιλοξενησω ολους, αρκει να μου στειλετε ΑΣΜ και για δυο εβδομαδες θα περασετε τελεια,νομιζω θαρρω το λενε επιστρατοι. Χα χα χα χα.. εεεεε τι λες? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos Mark 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Και η Αγ Μαρινα μετα τον Σχοινια ειναι πολυ ομορφα.Αλλα εαν δεν θελετε θεα λιμανι μπορειτε να το κανετε μια βολτα απο Πεντελη-Διονυσο-Ν Μακρη για λιμνη Μαραθωνα. Βεβαια η διαδρομη μπορει να γινει και απο Αγ Στεφανο. Μετα κατεβαινετε Ν Μακρη για μασα (υπαρχουν και ψησταριες και ταβερνες) αλλα πολυ φοβαμαι οτι εαν ο αγωνας ειναι στις 15:00 δεν θα προλαβετε να φατε με την ανεση σας και θα σας κατσει στο στομαχι απο την βιασυνη σας.Εκτος και εαν ειστε στην καφετερια στην Ν Μακρη μεχρι τις 10:30, φυγετε κατα τις 12 για μασαμπουκα αλλα και παλι θεωρω οτι θα ειστε με την ψυχη στο στομα εκτος εαν αφησετε το φαι μετα τον αγωνα! Υπαρχει και η επιλογη του Λαυριου-Σουνιου (για καφε) Αυτα απο μενα Ο παλιός ξέρει τι λέει! Η διαδρομή από Πεντέλη προς λίμνη Μαραθώνα είναι πάρα πολύ καλή (Είναι και η πρώτη διαδρομή που έκανα με το φόρουμ πέρυσι με το που την είχα αγοράσει και πριν την στρώσω)! Επίσης και στην καφετέρια έχει αρκετό χώρο και για πάρκινγκ! Ας πέσουν βέβαια διάφορες προτάσεις και βλέπουμε. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι αφού θα μαζευτούμε για ανταλλαγή απόψεων και μια πρώτης γνωριμίας να μην το κάνουμε στυλ βόλτας μακρινής αλλά να πάμε κάπου να αράξουμε και να τα πούμε! Δεν βλέπω βέβαια συμμετοχή και δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει... Για να δούμε! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Whiteyez 1.164 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2014 Προς θεού ΔΕΝ τα αφήνουμε στην απ' έξω. Δεν μπορώ να σκεφτώ κανένα λόγω ώστε να μην έρθουν και αυτοί!!! Η συνάντηση δεν είναι τσιφλίκι κανενός για να λέμε, ναί θα έρθει αυτός αλλά όχι ο άλλος. Μακάρι ακόμη να έρθουν και τα NC, π.χ ο Whiteyez είμαι σίγουρος ότι θα θέλει να πάει στη συνάντηση της Β. Ελλάδος γιατί έχει ενδιαφερθεί για το CB500 κατά καιρούς. Πιστεύω ότι και τα υπόλοιπα μέλη συμφωνούν στο κεντρικό νόημα των όσο λέω. Μάλιστα θα μπώ στα post των CBR500R/F,NC και θα τους ενημερώσω ανάλογα. Ο τίτλος του post είναι καθαρά τυπικός με την έννοια δηλαδή ότι το θέμα της συνάντησης ξεκίνησε από το post του CB500X. Η διάθεσή μας είναι να συμπεριλαμβάνουμε όλο και περισσότερους και όχι να αποκλείουμε. Ναί ήταν λάθος μου που δεν το ανέφερα από την αρχή, τώρα όμως το συζητήσαμε, το αναλύσαμε, το θέμα θεωρείται λήξαν και προχωράμε παρακάτω. Επόμενο θέμα προς συζήτηση είναι ο τόπος συνάντησης (τι, πού, πως, πότε & γιατί) Αν οργανωθεί κάτι από τους βόρειους, ευχαρίστως να παρευρεθώ. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lithian 89 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 (τροποποιήθηκε) Υπάρχει περίπτωση να δουλεύω τότε, αλλά ακόμα όλα είναι πιθανά. Για βόρεια μεριά λέω να μαζευτούμε είτε δυτικά στα Carrefour στην Πολίχνη, ή ανατολικά στα Carrefour Μακεδονία στον Άγιο Παύλο. Για ώρα πιστεύω 11:00 το πρωί είναι καλά. Απο εκεί βλέπουμε και καταλήγουμε για καφέ ή μάσα. Αρκεί να μαζευτούμε πάντα αρκετά άτομα. Για να κάνω την αρχή εγώ τότε: 1. lithian Τροποποιήθηκε Μάιος 22 , 2014 από τον lithian 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mitsaras 335 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 παιδες καλα να περασετε και βαλτε αρκετες φωτο να χαλβαδιασουμε τα μοτορια μαζεμενα...δυσκολο να κατεβω καθως απο την πινεζα που βρισκομαι, καταλαβαινετε.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 παιδες καλα να περασετε και βαλτε αρκετες φωτο να χαλβαδιασουμε τα μοτορια μαζεμενα...δυσκολο να κατεβω καθως απο την πινεζα που βρισκομαι, καταλαβαινετε.... Συννενοήσου με τον Lithian και τον Whiteyez να μοιράσετε την απόσταση στη μέση. Κάντε μια κουβέντα πρώτα μεταξύ σας και μετά βλέπετε, άκου λέει είναι δύσκολο... τίποτα δεν είναι δύσκολο για το CB. Είναι ευκαιρία, μιά φορά το χρόνο. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mr.Slow 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Φήμες λένε πως στο σημείο της συνάντησης θα λάβει χώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων βενζινάδων. Καλά να περάσετε παιδιά! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Φήμες λένε πως στο σημείο της συνάντησης θα λάβει χώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Ελλήνων βενζινάδων. Καλά να περάσετε παιδιά! Μου τηλεφώνησε ο Βαρδινογιάννης και με απείλησε ώστε να μην γίνει η συνάντηση! :0 ...αλλά δεν θα του περάσει... :D 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Απάντηση στον giorgo266: Εννοούσα να έπαιρνες τιμές από κάνα ξενοδοχείο αφού σου λέγαμε πόσοι θα ερχομασταν, αλλά αν μπορείς να πείσεις τον διοικητή να φιλοξενήσει μερικούς μαντραχαλους με μηχανές μέσα είμαι θα έρθει και φθηνότερα , αρκεί να εγγυήσεις ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗ!!!! Προτείνω : 1. Νέα Μάκρη - Γιώργος Συντροχοι περνάνε οι μέρες...;;; 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 22 , 2014 Μην κοιτάτε πόσοι θα μαζευτούμε, ποιός θα έρθει, αν θα έρθει κ.ο.κ, σημασία έχει αν σας ευχαριστεί αυτό που θα κάνετε. Εγώ σας το δηλώνω ότι και κανείς να μην έρθει επειδή μου αρέσει αυτή η βόλτα θα την κάνω μόνος μου. Θα ξεκινήσω από το Κερατσίνι που έκανα φαντάρος και θα πιάσω την Ποσειδώνος θα φτάσω Ανάβυσσο, Σούνιο , Λαύριο, Ν.Μάκρη, λίμνη Μαραθώνα -μέρη που δεν έχω πάει- θα πιω τον καφέ μου θα σουλατσάρω στην Αθήνα... Αυτή την Κυριακή θα πάω με παρέα στην ανατολική Αργολίδα, Πόρο, Ερμιόνη, Κρανίδι, την επόμενη Κυριακή στην Αθήνα την μεθεπόμενη Κυριακή θα αρχίσω τα μπανάκια μου. Στην ιδιοσυγκρασία του Έλληνα δεν είναι διαδεδομένη η ομαδικότητα, είναι κάτι γνωστό, δεν περιμένω να μαζευτούμε 10, 20, 30 αν ήμουν αυτής της λογικής δεν θα είχα ζήσει ούτε το 1/100 των όσων έχω ζήσει. Μιά συνάντηση είναι αυτή δεν γίνεται κάθε μέρα, θα έχουμε ρε αδερφέ να λέμε και κάτι διαφορετικό, κάτι πρωτότυπο μέσα σ' αυτή την γκρίζα καθημερινότητα. Κάντε την υπέρβαση, it's up to you to decide που λένε και οι Άγγλοι. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2014 Ο παλιός ξέρει τι λέει! Η διαδρομή από Πεντέλη προς λίμνη Μαραθώνα είναι πάρα πολύ καλή (Είναι και η πρώτη διαδρομή που έκανα με το φόρουμ πέρυσι με το που την είχα αγοράσει και πριν την στρώσω)! Επίσης και στην καφετέρια έχει αρκετό χώρο και για πάρκινγκ! Ας πέσουν βέβαια διάφορες προτάσεις και βλέπουμε. Εγώ αυτό που λέω είναι ότι αφού θα μαζευτούμε για ανταλλαγή απόψεων και μια πρώτης γνωριμίας να μην το κάνουμε στυλ βόλτας μακρινής αλλά να πάμε κάπου να αράξουμε και να τα πούμε! Δεν βλέπω βέβαια συμμετοχή και δεν ξέρω τελικά τι θα γίνει... Για να δούμε! Μάνο μπορείς σε παρακαλώ να μας δείξεις στο google maps την διαδρομή Πεντέλη - λίμνη Μαραθώνα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2014 Μια βδομάδα έμεινε, υπομονή θα περάσει... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.627 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2014 Μάνο μπορείς σε παρακαλώ να μας δείξεις στο google maps την διαδρομή Πεντέλη - λίμνη Μαραθώνα; Σου εβαλα απο το σημειο συναντησης μας οταν παμε αυτη την διαδρομη.Ειναι η περιοχη Σταυρος Αγ.Παρασκευης! https://maps.google.gr/maps?saddr=%CE%9A%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%B8%CE%AD%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82&daddr=%CE%94%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AF%CF%83%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%B1%CF%82+to:%CE%92%CE%B1%CF%83.+%CE%93%CE%B5%CF%89%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%BF%CF%85+%CE%92+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82+to:%CE%86%CE%B3%CE%BD%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82+%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF%CF%82+to:%CE%95%CF%80%CE%B1%CF%81.%CE%9F%CE%B4.+%CE%95%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%9D%CE%AD%CE%B1%CF%82+%CE%9C%CE%AC%CE%BA%CF%81%CE%B7%CF%82%2F%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%94%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%8D%CF%83%CE%BF%CF%85+to:%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%82+to:%CE%95.%CE%9F.+%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82+%CE%9F%CE%AF%CE%BF%CF%85+%CE%A1%CE%B1%CF%86%CE%AE%CE%BD%CE%B1%CF%82%2F%CE%9C%CE%B9%CE%BB%CF%84%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%85+to:%CE%91%CE%BD%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B5%CF%89%CF%82+to:%CE%95%CF%87%CE%AD%CF%84%CE%BB%CE%BF%CF%85+to:%CE%9B%CE%B5%CF%89%CF%86.+%CE%9C%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%82&hl=el&ie=UTF8&ll=38.167393,23.924832&spn=0.022302,0.036221&sll=38.168743,23.915648&sspn=0.022302,0.036221&geocode=FcoMRAIdddNrAQ%3BFa2YRAIdGTpsAQ%3BFTinRAIdKDpsAQ%3BFdKrRAIdcjxsAQ%3BFavuRAIdMTZtAQ%3BFbosRQIdPNdtAQ%3BFRsiRgIdfaptAQ%3BFTEtRgId3KJtAQ%3BFTVORgIdIJptAQ%3BFWZJRgId1pBtAQ%3BFe1lRgId2chsAQ&mra=mi&mrsp=10&sz=15&t=m&z=15 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
istaspis 61 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 25 , 2014 Πολυ ωραια διαδρομη ειναι βεβαια και η παραλιακη απο π.φαληρο μεχρι αναβυσσο,και εχει πολλα σημεια να αραξουμε και τα μηχανακια.Αν εχει κλεισει η διαδρομη για μαραθωνα -νεα μακρη ομως ας μεινει ετσι,μη μπλεχτουμε με νεα σχεδια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Steve 444 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2014 Προτείνω επίσημα από τις 10 και μετά το πρωί της Κυριακής να συναντηθούμε στη καφετέρια της λίμνης του Μαραθώνα. Θα κάτσουμε εκεί όσο κάτσουμε και μετά πάμε όπου θέλουμε (Σχοινιά, Ν.Μάκρη, Λαύριο κλπ). Πείτε αν σας αρέσει ώστε να γίνουν οι όποιες αλλαγές και να το κλειδώσουμε. Επίσης όσοι είστε πρόθυμοι να έρθετε γράψτε το στο φόρουμ για να δούμε πόσοι θα είμαστε να έχουμε μιά εικόνα. Μπορεί κάποιοι λόγω μικρής συμμετοχής να μην θέλουν να έρθουν, μην σας πάρω και στο λαιμό μου. Για όσους θέλουν να έρθουν αλλά δεν θα μπορούν πρωί ας μου ζητήσουν το κινητό μου. θα ενημερώνω και το φόρουμ που είμαστε κάθε φορά, όποιος θέλει να έρθει να μας βρεί. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manos Mark 56 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2014 (τροποποιήθηκε) Μάνο μπορείς σε παρακαλώ να μας δείξεις στο google maps την διαδρομή Πεντέλη - λίμνη Μαραθώνα; Sorry έλειπα και δεν είχα internet. Η διαδρομή είναι αυτή που ανάρτησε ο ΚωσταςΤ. Προτείνω επίσημα από τις 10 και μετά το πρωί της Κυριακής να συναντηθούμε στη καφετέρια της λίμνης του Μαραθώνα. Θα κάτσουμε εκεί όσο κάτσουμε και μετά πάμε όπου θέλουμε (Σχοινιά, Ν.Μάκρη, Λαύριο κλπ). Πείτε αν σας αρέσει ώστε να γίνουν οι όποιες αλλαγές και να το κλειδώσουμε. Επίσης όσοι είστε πρόθυμοι να έρθετε γράψτε το στο φόρουμ για να δούμε πόσοι θα είμαστε να έχουμε μιά εικόνα. Μπορεί κάποιοι λόγω μικρής συμμετοχής να μην θέλουν να έρθουν, μην σας πάρω και στο λαιμό μου. Για όσους θέλουν να έρθουν αλλά δεν θα μπορούν πρωί ας μου ζητήσουν το κινητό μου. θα ενημερώνω και το φόρουμ που είμαστε κάθε φορά, όποιος θέλει να έρθει να μας βρεί. Δεν βλέπω συμμετοχή πάντως και δεν ξέρω και εγώ τι να κάνω. Χτες προέκυψε πάρτι για το Σάββατο βράδυ αλλά θα προσπαθήσω να μην μεθύσω και να έρθω. Να δούμε βέβαια συμμετοχές γιατί μάλλον ο τίτλος δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα (Πανελλήνια χωρίς συμμετοχές γίνεται?). Τροποποιήθηκε Μάιος 27 , 2014 από τον Manos Mark 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες